shatzi Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2004 Psifiste poios provider einai kaliteros se taxhthtes download kai se times opos kai dipote..... Ante gia na apofasisoume na baloume kai emeis adsl..... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Ξέχασες την ACN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εγω αυτην την στιγμη χρησιμοποιω μια demo της Forthnet (384kbp) Και μπορω να πω οτι ειναι καλη. Κατεβαζω περιπου με 40ΚΒ/s Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shatzi Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 File mou den thn ebala thn acn giati prosopika den thn therw sobarh eteria... Oso giasena filemou pou katebazeis me forthnet toso pes mas kai apo apo poia perixh katebazeis? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Και ομως shatzi, προσωπικά την θεωρώ την καλύτερη αυτή τη στιγμή στο dsl. (μαζί με TEllas, η οποία είναι ακριβή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfoun Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τισ ταχυτητες της ADSL συνδεσης μου στην ACN που ειναι στο κατεβασμα αρχειων σχεδον παντα πανω απο 40Κb/s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αν και έχω Forthnet ,ψηφίζω Tellas... Η forthnet θέλει αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αν και εχω forthnet συμφωνα με τα οσα ακουω η Acn εχει καλυτερες και πιο σταθερες ταχυτητες.Mετα μπορω να πω οτι ακολουθει η forthnet. Παντως αν υπηρχε δημοσκοπηση για το χειροτερο provider απο προσωπικη και μονο εμπειρια θα επελεγα otenet. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shatzi Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Mou kanei entiposh gia thn ACN den th exw kai poli se ipolipsei alla akouw genika kala logia.. ore bravo.. eprepe na thn ebaza kai aythn sthn psifoforia, Tha hxe endiaferon.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Δε λεω καλη η Acn απο θεμα ταχυτητων, αλλα απο εξυπηρετηση πελατων ειναι αστα να πανε.Ακομα περιμενω να με παρουν για ενα demo.Σκεψου να μην τους ελεγα και καλα λογια. :cool: :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εγω ειμαι Λαρισα, σε μια περιοχη που μεχρι προχθες δεν ειχε καν ελευθερες πυλες για ADSL. Τωρα τι αλλο να σου πω να καταλαβεις.Ξερεις απο Λαρισα? Εγω προσωπικα θα ειμαι σιγουρος οτι θα εβαζα Forthnet αλλα τωρα που ακουω για ACN δεν ξερω, ειναι τοσο καλη? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Παρε και ενα demo Acn (αν εισαι τυχερος και σου δωσουν) :cool: να κανεις τη συγκριση. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 ok, θα προσπαθησω, παντως με τα demo γινεται χαμος.Εχω κανει αιτηση για HOL εδω και δυο μερες,και τπτ καμια απαντηση.Οπως το ιδιο και με την Vivodi Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts