Jump to content

Επιλογή από 3 Smartphones

maxmouts
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω smartphone επιτέλους και έχω καταλήξει ανάμεσα σε αυτά τα τρία, http://www.skroutz.gr/s/5296678/Lenovo-A536-8GB.html, http://www.skroutz.gr/s/5467279/HTC-Desire-510-8GB.html, http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ!

απο αυτα ξεκαθαρα το lg κυριως λογω

μπαταριας-αυτονομιας, καμερων, αισθητηρων, προστασιας οθονης

στα αλλα χαρακτηριστικα πανω-κατω εχουν παρομοιες επιδοσεις.

το lenovo ειναι και δικαρτο αλλα με τετοια μπαταρια οχι.

δεν το σωζει η χαμηλοτερη του αναλυση.

Edited by telefoneri

Δηλαδή μου λες ότι είναι θέμα αυτών που ανέφερες και εμφάνισης ?

δεν εχω γραψει πουθενα για εμφανιση. αισθητηρες = sensors

Edited by telefoneri

δεν εχω γραψει πουθενα για εμφανιση (αισθητηρες = sensors)

Με συγχωρείς, το έθεσα λάθος. Έθεσα την εμφάνιση ως δικό μου κρητίριο. :)

παντως απο το bestprice το βρισκεις 30 ευρω φθηνοτερο απο οτι στο skroutz

ασε που απο κινα παιρνεις πολυ ισχυροτερα κινητα σε αυτα τα χρηματα

Το παρκάτω motorola να το βάλω στις επιλογές μου ? https://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

τη συγκεκριμενη εκδοση μην την εχεις στις επιλογες σου διοτι δεν εχει card slot.

(σημαντικο μερος των 8gb θα ειναι πιασμενο απο το android

οποτε χωρις card slot δε θα εχεις πολυ χωρο, δε θα εισαι ανετος.

στην αρχη μπορει να μη φαινεται το προβλημα, αλλα μετα θα καταλαβεις).

ομως την εκδοση moto g 4G και την εκδοση moto g 2014 μπορεις να τις βαλεις στις επιλογες σου

αλλα να ξερεις οτι η μπαταρια-αυτονομια ειναι το τρωτο σημειο του moto g.

μεταξυ moto g και lg l90 κυριως λογω μπαταριας-αυτονομιας επιλεγω το lg.

αν ψαχνεις την πιο value for money επιλογη σε αυτα τα χρηματα ειναι απο κινα τα εξης:

lenovo a806 €132 5"

elephone p6000 €129 5"

coolpad f2 €149 5.5"

elephone p3000s €154 5"

zte v5 max €157 5.5"

Edited by telefoneri

αν ψαχνεις την πιο value for money επιλογη σε αυτα τα χρηματα ειναι απο κινα τα εξης:

lenovo a806 €132 5"

elephone p6000 €129 5"

coolpad f2 €149 5.5"

elephone p3000s €154 5"

zte v5 max €157 5.5"

είχα καταλήξει στο lenovo A806 από τα κινέζικα, αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα. Έχεις αγοράσει από κινέζικα καταστήματα? Τί μου προτείνεις ?

είχα καταλήξει στο lenovo A806 από τα κινέζικα, αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι

θα έχω πρόβλημα. Έχεις αγοράσει από κινέζικα καταστήματα? Τί μου προτείνεις ?

παρα πολλες φορες. το συγκεκριμενο a806 ειναι πολυαγορασμενο-πολυδοκιμασμενο.

η μονη "ελλειψη" του ειναι οτι δεν εχει notification led (λαμπακι που αναβοσβηνει οταν εχεις

αναπαντητες κλησεις και μηνυματα). κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κινητο με δυνατα χαρακτηριστικα.

κανε κλικ εδω και δες ποσα μελη του φορουμ "τολμησαν" να το αγορασουν.

μην ψαρωνεις που συζητανε και λενε διαφορα τεχνικα-κομπιουτεριστικα.

σε πολλους αρεσει να αλλαζουν rom (σαν φορματ στα windows) και να κανουν δοκιμες.

το αγοραζεις και δουλευει μια χαρα, δε χρειαζεται να κανεις ολα οσα μιλανε στο θεμα εκει :p

ομως να ξερεις αν παθει κατι (αν σου κατσει το τζοκερ) θα μεινεις 2 μηνες χωρις κινητο

διοτι θα πρεπει να το στειλεις πισω κινα (εχει εγγυηση 1 ετος) και μεχρι να το φτιαξουνε-στειλουνε...

θα πρεπει (ειναι προτιμοτερο) να πληρωσεις με paypal και να σου σταλει με ταχ/μειο σιγκαπουρης

(singpost) και θα κανει 15-25 μερες να ερθει στα χερια σου. αν ολα αυτα σε φοβιζουν κτλ,

τοτε παρε απο ελλαδα να μην αγχωνεσαι κι ας ειναι ισχυροτερο vfm το αλλο απο κινα.

Edited by telefoneri

παρα πολλες φορες. το συγκεκριμενο a806 ειναι πολυαγορασμενο-πολυδοκιμασμενο.

η μονη "ελειψη" που εχει ειναι οτι δεν εχει notification led (λαμπακι που αναβοσβηνει οταν εχεις

αναπαντητες κλησεις και μηνυματα). κατα τα αλλα ειναι μια χαρα κινητο με δυνατα χαρακτηριστικα.

κανε κλικ εδω και δες ποσα μελη του φορουμ "τολμησαν" να το αγορασουν.

μην ψαρωνεις που συζητανε και λενε διαφορα τεχνικα-κομπιουτεριστικα.

σε πολλους αρεσει να αλλαζουν rom (σαν φορματ στα windows) και να κανουν δοκιμες.

το αγοραζεις και δουλευει μια χαρα, δε χρειαζεται να κανεις ολα οσα μιλανε στο θεμα εκει :p

ομως να ξερεις αν παθει κατι (αν σου κατσει το τζοκερ) θα μεινεις 2 μηνες χωρις κινητο

διοτι θα πρεπει να το στειλεις πισω κινα (εχει εγγυηση 1 ετος) και μεχρι να το φτιαξουνε-στειλουνε...

θα πρεπει (ειναι προτιμοτερο) να πληρωσεις με paypal και να σου σταλει με ταχ/μειο σιγκαπουρης

(singpost) και θα κανει 15-25 μερες να ερθει στα χερια σου. αν ολα αυτα σε φοβιζουν κτλ,

τοτε παρε απο ελλαδα να μην αγχωνεσαι κι ας μην ειναι ισχυροτερο vfm το αλλο απο κινα.

Ποιό site(από τα κινέζικα) θα μου πρότεινες για να αγοράσω? Επίσης έχω δει τα σχόλια για τις παραγγελείες, άλλοι θέλουν root και άλλοι όχι, κάποιοι λένε να τους διαγράψουν κινέζικες εφαρμογές και άλλοι να μην τις πηράξουν με τίποτα! Τί θα ήταν πιο "ασφαλές" ?

Ποιό site(από τα κινέζικα) θα μου πρότεινες για να αγοράσω? Επίσης έχω δει τα σχόλια για τις παραγγελείες, άλλοι θέλουν root και άλλοι όχι, κάποιοι λένε να τους διαγράψουν κινέζικες εφαρμογές και άλλοι να μην τις πηράξουν με τίποτα! Τί θα ήταν πιο "ασφαλές" ?

προτεινω το link που εβαλα πιο πανω διοτι ειναι αξιοπιστο.

δεν ειναι το μονο αξιοπιστο αλλα εχει τη συγκεκριμενη συσκευη και σε πολυ καλη τιμη.

απο δεξια θα επελεγα:

- χρωμα (υποκειμενικο)

- αποστολη χωρις πακετο (

)

- screen protector και θηκη σιλικονης (δωρεαν)

- root+google play (δωρεαν)

- θα αγοραζα ενα tempered glass (για καλυτερη προστασια αντι του απλου screen protector-ζελατινας)

- και μετα χαμηλα στην πληρωμη και επιλογη αποστολης με ταχ/μειο σιγκαπουρης singpost

ομως επαναλαμβανω πως αν παθει κατι (αν σου κατσει το τζοκερ) θα μεινεις 2 μηνες χωρις κινητο

διοτι θα πρεπει να το στειλεις πισω (€10 ταχυδρομειο) στην κινα (εχει εγγυηση 1 ετος).

οταν το αγορασεις θα κανει 15-25 μερες να ερθει στα χερια σου. αν ολα αυτα σε φοβιζουν κτλ,

τοτε παρε απο ελλαδα να μην αγχωνεσαι κι ας ειναι ισχυροτερο vfm το αλλο απο κινα.

Edited by telefoneri

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Θα σκεφτώ όλα όσα μου είπες και θα κάνω την επιλογή μου.. Και πάλι σ'ευχαριστώ, να είσαι καλά και καλή χρονιά! :)

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Θα σκεφτώ όλα όσα μου είπες και θα κάνω την επιλογή μου.. Και πάλι σ'ευχαριστώ, να είσαι καλά και καλή χρονιά! :)

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/characters/smileys-characters-855386.gif :p

telefoneri, τι έχεις να πεις για το motorola moto g (4g)? http://www.bestprice.gr/item/2154434803/motorola-moto-g-lte.html?qid=30ZTGx8Hafm_b1447&seq=3. Συγκριτικά με το LG http://www.bestprice.gr/item/2153998777/lg-l90-8gb.html?qid=30_0PFviUDn_f6250&seq=1. Ποιο θα επέλεγες ? Ευχαριστώ

Αν παρεις το Α806, καλο ειναι να το παραγγειλεις απο το vickmall γιατι εχει την καλυτερη custom rom. To τηλεφωνο οντως ειχε θεματα, αλλα με αυτην την rom πλεον δεν υπαρχουν.

Απο ελλαδα, θα προτιμουσα το moto g 4g. Εχει το πιο ελαφρυ λογισμικο, το οποιο ειναι ιδιαιτερα σημαντκο για κινητα με 1GB μονο RAM, και μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη.

Απο ελλαδα, θα προτιμουσα το moto g 4g. Εχει το πιο ελαφρυ λογισμικο, το οποιο ειναι ιδιαιτερα σημαντκο για κινητα με 1GB μονο RAM, και μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη.

Έτσι πιστεύω κι εγω, επίσης δίνει δυνατότητα για update σε lolipop..