kassandros Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μπράβο παιδιά,καλορίζικο! Κι εγώ το σκέφτομαι να το χτυπήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislee Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 το geekbuying δινει εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 το geekbuying δινει εγγυηση; ενα χρονο νομιζω. λογικα καπου θα το γραφει αν μπεις στο σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AphroditeS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 απο safesales αξιζει να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά , γεια σας , εχω αγορασει το κινητο απο ελλαδα εδω και μια εβδομαδα , ειναι φοβερο , το μονο μειονεκτημα ειναι η μπαταρια που δεν κραταει ουτε μιση μερα μονο με ανταλλαγη μηνυματων, ομιλια καμια ωρα και σερφαρισμα κανα μισαωρο.Τελος πάντων χθες επαιζα με το μενου "για προγραματιστες" μηπως και γινει καμια βελτίωση .Τωρα ,(και εδω ζηταω βοηθεια αν κανεις ξερει ) δεν φωρτιζει ουτε οταν συνδεω το usb με υπολογιστη το βλεπει .Φωρτηζει μονο οταν το κινητο ειναι κλειστο και πολυ αργα .Εγραψα στους τοπικου αντιπρωσοπους αλλα δεν πηρα απαντηση, και στο επισημο site της εταιρεια και περημενω.Αν εχει καποιος καμια γνωση ..... ευχαρηστω εκ των προτερων. φιλε μου μαλλον θα εχει θεμα ο φορτιστης του αλλαξε τον η δοκιμασε απο αλλο κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο safesales αξιζει να το πάρω; πολυ αξιοπιστο καταστημα κ ευγενικο προσωπικο πηρα απο εκει πριν απο κατι μηνες το elite 2 κ με βοηθησαν παρα πολυ σε ολους τους τομεις... κ οταν χρειαστηκε να στειλω το κινητο για service μου το επεστρεψαν πισω στην πενα... κ σε γρηγορο χρονικο διαστημα... και το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι καταστημα στο κεντρο της θεσνικης και τους βρισκεις κ απο κοντα αν θελεις να σε βοηθησουν Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 http://www.geekbuying.com/...ck-352188.html παιδια ξερετε εαν αυτο το κινητο ειναι ή μπορω να το παρω απο ευρωπαικη αποθηκη (και πως)......θελω βοηθεια!!!απο geekbuying τους εχω στειλει 3 μηνυματα αλλα απαντηση καμια......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 http://www.geekbuying.com/...ck-352188.html παιδια ξερετε εαν αυτο το κινητο ειναι ή μπορω να το παρω απο ευρωπαικη αποθηκη (και πως)......θελω βοηθεια!!!απο geekbuying τους εχω στειλει 3 μηνυματα αλλα απαντηση καμια......... Μπορείς να μιλήσεις μαζί τους και στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313 (Επίσης το link σου δεν δουλεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 λοιπον. 1- μου κολησε δυο φορες 2- οταν μιλας πανω απο την ωρα που εχεις βαλει για να κλειδωσει η οθονη/ οταν το παιρνεις απο το αυτι το κινητο δεν αναβει για να τερματησεις την κλιση, πρεπει να πατησεις το κουμπι που κλειδωνεις ξεκλειδωνεις για να αναψει το κινητο και μετα να τερματησεις την κλιση. 3- η αυτοματη φωτεινοτητα της οθονης ειναι λιγο για τον πεο. αυτα απο μενα ειναι θεματα rom προφανως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Από φωτο πώς πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Από φωτο πώς πάει? η πισω παρα πολυ καλη. η μπροστα ανεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Απο Rom πώς τα πάει? Παίρνει cyanogenmod? Yπάρχει περίπτωση να πάρει marshmallow? Κανα εκπτωτικό κουπόνι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaper Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 γενικα το κινητο αξιζει...το επάγγελμα μου επιβαλει πολυ χρηση ίντερνετ περιπου 2gb το μηνα email gps και γενικα σκληρη χρηση....ειμαι σε δίλημμα να το παρω η θα κολλάει και θα μπλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το παρέλαβα την Δευτέρα. Το κινητό είναι άψογο! Ποιότητα κατασκευής και οθόνη καταπληκτική. WiFi πάρα πολύ καλό. GPS κλειδώνει σε λιγότερο απο 1 λεπτό. Κάμερα πολύ καλή (δεν εχω τραβήξει ακόμη βράδυ). Φλάς και στην μπροστινή! Εχει notification led (breathing) που διαλέγεις χρώμα για missing calls, sms, mms. Εκανα update στην καινούρια Rom χωρις κανένα πρόβλημα. Το fingerprint δουλεύει άψογα. Η μπαταρία κρατάει για όλη μέρα. Χρησιμοποιώ το screen dim αντί για την αυτόματη φωτεινότητα και η κατανάλωση εχει μειωθεί σημαντικά. Γενικά αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του ($180). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το παρέλαβα την Δευτέρα. Το κινητό είναι άψογο! Ποιότητα κατασκευής και οθόνη καταπληκτική. WiFi πάρα πολύ καλό. GPS κλειδώνει σε λιγότερο απο 1 λεπτό. Κάμερα πολύ καλή (δεν εχω τραβήξει ακόμη βράδυ). Φλάς και στην μπροστινή! Εχει notification led (breathing) που διαλέγεις χρώμα για missing calls, sms, mms. Εκανα update στην καινούρια Rom χωρις κανένα πρόβλημα. Το fingerprint δουλεύει άψογα. Η μπαταρία κρατάει για όλη μέρα. Χρησιμοποιώ το screen dim αντί για την αυτόματη φωτεινότητα και η κατανάλωση εχει μειωθεί σημαντικά. Γενικά αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του ($180). πως εκανες upadate την καινουρια rom? το screen dim που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 πως εκανες upadate την καινουρια rom? το screen dim που ειναι? Πας Settings->General settings (tab)->About phone-> Wireless update Το Screendim θα το βρεις στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Πας Settings->General settings (tab)->About phone-> Wireless update Το Screendim θα το βρεις στο playstore και ποια εκδοση σου περασε? απο ελλαδα το πηρες? αυτο που αναφερω οταν μιλας στο τηλεφωνο και το απομακρυνεις απο το αυτι επαναρχεται η οθονη? ή παραμενει σβηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 και ποια εκδοση σου περασε? απο ελλαδα το πηρες? αυτο που αναφερω οταν μιλας στο τηλεφωνο και το απομακρυνεις απο το αυτι επαναρχεται η οθονη? ή παραμενει σβηστη Πέρασε την S1106 Οχι απο Gearbest Εμένα επανέρχεται. Για πέρασε την καινούρια Rom, ίσως φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πέρασε την S1106 Οχι απο Gearbest Εμένα επανέρχεται. Για πέρασε την καινούρια Rom, ίσως φτιάξει α εμενα μ αυτη ηρθε. ελπιζω στο επομενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helven Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πέρασε την S1106 Οχι απο Gearbest Εμένα επανέρχεται. Για πέρασε την καινούρια Rom, ίσως φτιάξει Επειδή το έχω παραγγείλει κι εγώ από Gearbest, πόσο καιρό έκανε να έρθει Ελλάδα από τη μέρα που στο στείλανε? Σου δώσανε tracking number? Τι μέθοδο αποστολής είχες επιλέξει? Πριν 5 μέρες το αγόρασα και σήμερα μου απάντησαν ότι δεν έχουν άμεσα διαθέσιμο και περιμένουν παραλαβή σε 7-15 μέρες :( ... Υ.Γ.: Επειδή είναι ή πρώτη μου αγορά από Gearbest, είναι αξιόπιστο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Επειδή το έχω παραγγείλει κι εγώ από Gearbest, πόσο καιρό έκανε να έρθει Ελλάδα από τη μέρα που στο στείλανε? Σου δώσανε tracking number? Τι μέθοδο αποστολής είχες επιλέξει? Πριν 5 μέρες το αγόρασα και σήμερα μου απάντησαν ότι δεν έχουν άμεσα διαθέσιμο και περιμένουν παραλαβή σε 7-15 μέρες :( ... Υ.Γ.: Επειδή είναι ή πρώτη μου αγορά από Gearbest, είναι αξιόπιστο??? Οχι δεν ειναι, αν κανεις ενα κοπο και μπεις στο νημα του gearbest θα καταλαβεις τι εννοοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Επειδή το έχω παραγγείλει κι εγώ από Gearbest, πόσο καιρό έκανε να έρθει Ελλάδα από τη μέρα που στο στείλανε? Σου δώσανε tracking number? Τι μέθοδο αποστολής είχες επιλέξει? Πριν 5 μέρες το αγόρασα και σήμερα μου απάντησαν ότι δεν έχουν άμεσα διαθέσιμο και περιμένουν παραλαβή σε 7-15 μέρες :( ... Υ.Γ.: Επειδή είναι ή πρώτη μου αγορά από Gearbest, είναι αξιόπιστο??? Εγώ έχω παραγγείλει 3 φορές από gearbest και δεν είχα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πέρασε την S1106 Οχι απο Gearbest Εμένα επανέρχεται. Για πέρασε την καινούρια Rom, ίσως φτιάξει τελικα την s1103 εχω και δεν κανει update. δεν ξερω και που μπορω να βρω την rom μπας και φτιαξει το θεμα με τις κλισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τελικα την s1103 εχω και δεν κανει update. δεν ξερω και που μπορω να βρω την rom μπας και φτιαξει το θεμα με τις κλισεις Εδώ http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-1/ θα βρείς την S1019, αλλα πρέπει να ξέρεις λίγο από Flash tools. Απ' οτι γράφει διορθώνει και τον task manager, που σε μένα δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εδώ http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-1/ θα βρείς την S1019, αλλα πρέπει να ξέρεις λίγο από Flash tools. Απ' οτι γράφει διορθώνει και τον task manager, που σε μένα δεν δουλεύει εσυ με flash tool την εβαλες ή κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 εσυ με flash tool την εβαλες ή κατευθειαν? Δεν την έβαλα ακόμη. Αλλά με flash tool θα την βάλω για να μην πειράξω την recovery και εχω πρόβλημα αργότερα με το wireless update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts