TimNtounias Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2015 Εχω αποφασισει να παρω το επομενο κινητο μου απο Κινα και ειμαι αναμεσα σε: oneplus one, meizu mx4, xiaomi mi4 και σκεφτομαι τον τελευταίο καιρο και το umi zero ( λιγες επιλογες ξερω :P ).Εσεις ποιο μου προτεινετε απο τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macewindu Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγώ, με κριτήριο τα δικά μου δεδομένα και ανάγκες... xiaomi (μέγεθος, ram κυρίως) Παράθεση Ideas are bulletproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εχω αποφασισει να παρω το επομενο κινητο μου απο Κινα και ειμαι αναμεσα σε: oneplus one, meizu mx4, xiaomi mi4 και σκεφτομαι τον τελευταίο καιρο και το umi zero ( λιγες επιλογες ξερω :P ).Εσεις ποιο μου προτεινετε απο τα παραπανω? κι εγω αναμεσα σε αυτα ημουν κ τλκ πηρα το mx4 (τωρα το περιμενω) γιατι ειναι απλα τουμπανο σε ολα το πιο δυνατο κινητο μεχρι στηγμης + η meizu ειναι κορυφη σαν μαρκα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Έχω δει από κοντά το mi4, to Oneplus one και έχω το meizu mx3.. Το Xiaomi μι4 δεν μου άρεσε. προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Το Oneplus One μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά το λογισμικό του. Το Meizu mx4 δεν διαφέρει και πολύ με το meizu mx4 όσον αφορά εμφάνιση και λογισμικό, αλλά σίγουρα διαφέρει πολύ ως προς τις δυνατότητες του. To meizu mx3 μου άρεσει πάρα πολύ, γιαυτο το διάλεξα κιόλας, οπότε φαντάσου το meizu mx4 πόσο καλό θα είναι.. Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το Oneplus One, γιατί έχει καλύτερη τιμή, κατα τη γνώμη μου καλύτερο λογισμικό και οι δυνατότητες του σίγουρα θα μου εξασφάλιζαν τις ανάγκες μου.. Όσον αφορά το Meizu mx4 το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι εχει 2MP μπροστινή camera, την θεωρώ κακή.. Πάντως νομίζω πως OnePlus One vs Meizu mx4 είναι το καλύτερο δίλημα αυτή τη στιγμή.. τα υπόλοιπα κινέζικα δεν με ενθουσιάζουν ιδαίτερα.. Όποιο και αν πάρεις θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimNtounias Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 κι εγω αναμεσα σε αυτα ημουν κ τλκ πηρα το mx4 (τωρα το περιμενω) γιατι ειναι απλα τουμπανο σε ολα το πιο δυνατο κινητο μεχρι στηγμης + η meizu ειναι κορυφη σαν μαρκα Το xiaomi εχει ομως 3gb ram, αλλα δεν εχει τοσο δυνατη καμερα.Οσο για τον επεξεργαστη δεν ξερω ποιος αποδιδει καλύτερα.Οταν σου ερθει μπορεις να μου πεις εντυπώσεις? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω δει από κοντά το mi4, to Oneplus one και έχω το meizu mx3.. Το Xiaomi μι4 δεν μου άρεσε. προσωπικά δεν θα το αγόραζα. Το Oneplus One μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά το λογισμικό του. Το Meizu mx4 δεν διαφέρει και πολύ με το meizu mx4 όσον αφορά εμφάνιση και λογισμικό, αλλά σίγουρα διαφέρει πολύ ως προς τις δυνατότητες του. To meizu mx3 μου άρεσει πάρα πολύ, γιαυτο το διάλεξα κιόλας, οπότε φαντάσου το meizu mx4 πόσο καλό θα είναι.. Εγώ μάλλον θα έπαιρνα το Oneplus One, γιατί έχει καλύτερη τιμή, κατα τη γνώμη μου καλύτερο λογισμικό και οι δυνατότητες του σίγουρα θα μου εξασφάλιζαν τις ανάγκες μου.. Όσον αφορά το Meizu mx4 το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι ότι εχει 2MP μπροστινή camera, την θεωρώ κακή.. Πάντως νομίζω πως OnePlus One vs Meizu mx4 είναι το καλύτερο δίλημα αυτή τη στιγμή.. τα υπόλοιπα κινέζικα δεν με ενθουσιάζουν ιδαίτερα.. Όποιο και αν πάρεις θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος Η μπροστινή καμερα δε με πολυενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Γεια σας και καλη χρόνια. Ειμαι κάτοχος του samsung galaxy s mini και θελω καινούριο κινητό. Ειμαι ανάμεσα σε 3 το galaxy s5, lg g3 (32gb) και το galaxy s4 i9506 Θελω αμα μπορείτε να μου πείτε ποιο να αγοράσω ή αμα ξέρετε κάποιο καλυτερο Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας και καλη χρόνια. Ειμαι κάτοχος του samsung galaxy s mini και θελω καινούριο κινητό. Ειμαι ανάμεσα σε 3 το galaxy s5, lg g3 (32gb) και το galaxy s4 i9506 Θελω αμα μπορείτε να μου πείτε ποιο να αγοράσω ή αμα ξέρετε κάποιο καλυτερο Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων Νότε 4,καλύτερο και απο τα 3 που κοιτάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ειναι πολυυυ ακριβό ρε συ.Ακομα κ στο Σκρουτζ.:(Αλιως θα το ειχα πάρει τρέχοντας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας και καλη χρόνια. Ειμαι κάτοχος του samsung galaxy s mini και θελω καινούριο κινητό. Ειμαι ανάμεσα σε 3 το galaxy s5, lg g3 (32gb) και το galaxy s4 i9506 Θελω αμα μπορείτε να μου πείτε ποιο να αγοράσω ή αμα ξέρετε κάποιο καλυτερο Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων Πόσο είναι το μπάτζετ; Από μέγεθος τι σε βολέυει; Χρήση ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Λεφτά περίπου μέχρι 450€ Ακτινοβολία μέχρι 0,60 sar Οθόνη 5,0-5,7 inch Ραμ 2-3 γβ Ανάλυση καλη Επεξεργαστή 2300-άπειρο Πυρήνες 4 Card slot ναι Δυνατότητα 4g Κάμερα 12-20mp Βάρος,πάχος ,έτος κυκλοφορίας,χρώματα δεν με πολυενδιαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ανάμεσα σε S5 και G3, λόγω γούστου και τίποτα περισσότερο, θα έπαιρνα το G3 στη θέση σου! Τιμή εκκίνησης περίπου 390 στο σκρουτζ. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ευχαριστώ για την Γρηγόρη απάντηση. 1)Εχω ρωτήσει γνωστούς και συγγενείς και οι περισσότεροι είπαν σ5.Ξερεις κάποια σημαντική διάφορα αναμεσα σε σ5 κ γ3;;; 2)το σ4 γιατι ειναι πιο ακριβό απο το σ5 στο Σκρουτζ;; 3)Απο χαρακτηριστικά μ´ αρεσει το σ5 αλλα απο σχεδίαση το γ3.Τι να προτιμησω χαρακτηριστικά ήήή εμφάνιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Προφανώς το Meizu MX4 το αφήνουμε έξω γιατί είναι 1-2 χρόνια πίσω σε CPU και κυρίως GPU (κοίτα εδώ). Τα 2GB RAM είναι επίσης επιεικώς απαράδεκτα. Τα OnePlus One είναι ουσιαστικά το ίδιο κινητό με το Xiaomi Mi4, με μοναδική διαφορά τις μπάντες τού LTE και το μέγεθος. To Sony Z2 είναι καλύτερο στα χαρτιά από τα παραπάνω λόγω κάμερας, μπαταρίας και microSD (και κοστίζει τα ίδια περίπου). Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ευχαριστώ για την Γρηγόρη απάντηση. 1)Εχω ρωτήσει γνωστούς και συγγενείς και οι περισσότεροι είπαν σ5.Ξερεις κάποια σημαντική διάφορα αναμεσα σε σ5 κ γ3;;; 2)το σ4 γιατι ειναι πιο ακριβό απο το σ5 στο Σκρουτζ;; 3)Απο χαρακτηριστικά μ´ αρεσει το σ5 αλλα απο σχεδίαση το γ3.Τι να προτιμησω χαρακτηριστικά ήήή εμφάνιση;;; 1. Πάνω-κάτω είναι τα ίδια με ελφρώς καλύτερα χαρακτηριστικα να έχει το G3 συνολικά. 2. Δεν είναι το s4 που είχε βγει αρχικά, αλλά νεότερη βελτιωμένη έκδοση. Δεν είναι καλύτερο από το s5. Μην το κοιτάς. 3. Το G3 είναι καλύτερο ελαφρώς σε χαρακτηριστικά και σε εμφάνιση κατ' εμέ. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimNtounias Δημ. January 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Το z2 μονο στα χαρτια εχει καλη καμερα.Το χω δει απο κοντα και δε μου αρεσε καθολου η καμερα του γι αυτα που λεει.Οσο για την micro sd δε με ενδιαφερει,γιατι αν παρω τα 64gb δε θα χω θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Εφόσον έχεις αποφασίσει για Κίνα, χτυπά το oneplus one το οποίο είναι ειλικρινά από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRIS_123456 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Μπορείτε να μου δώσετε και άλλες γνώμες παρακαλω πολυυυ!!! Λεω να περιμένω να πέσει η τιμη του σ5 για να το παρω.Τι λέτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts