chara_2006 Δημοσιεύτηκε December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο κινητο γυρω στον φλεβαρη μπας και εχουν πεσει οι τιμες και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο? Το Samsung μου αρεσει παρα πολυ σαν εμφανιση και το οτι ειναι οκταπυρηνο αλλα με προβληματιζει η μπαταρια του. Το G3 απο οτι διαβασα και ειδα εχει αρκετα καλη μπαταρια και καταπληκτικη οθονη. Βεβαια ειδα πολυ καλα σχολια και για τον προκατοχο του το G2. Ποιο προτεινετε εσεις να παρω;Θελω να ειναι ενα αξιοπιστο κινητο και να μπορω να κανω 2-3 πραγματακια ανετα. Παιχνιδακια κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altair77 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Το G3 θα σου πρότεινα. Έχει 2 φορες την ανάλυση του Alpha (κυριολεκτικά) και επίσης είναι από τα λίγα smartphones με 4K ανάλυση Έχει καλύτερη κάμερα Έχει μεγαλύτερη μπαταρία.Βεβαια δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά πιο κρατάει παραπάνω γιατί παίζει ρολο και το optimization αλλα επίσης έχουν και διαφορα στο ότι η οθόνη το G3 καεί πιο πολύ ρεύμα, αλλα ακόμα και με αυτό έχουν μεγάλη διαφορα στην μπαταρία άρα πιστεύω το g3 είναι καλύτερο(και από όσο βλέπω στο internet ισχύει) Alpha:1860 mAh G3 :3000 mAh Επίσης η έκδοση του G3 με τα 32GB έχει 3GB RAM ενώ το Alpha έχει 2 Το G3 έχει radio και επίσης έχει και Infrared Port και θα μπορείς να ελέγξεις τη TV πχ Βεβαια και το alpha δεν είναι άσχημο, αλλα κατά την γνώμη με την ίδια τιμή παίρνεις καλύτερο (πχ με 20-30 euro παραπάνω παίρνει το S5 η το note 3 ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνεις το Oneplus One) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Και εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι..Μακάρι να πέσει κ λίγο ακόμα η τιμή του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 το g3 έχει χειρότερη οθόνη από το Α σε απόδοση χρωμάτων. Επίσης είναι 2κ η ανάλυση όχι 4κ. Για μένα θα έλεγα το Α που το βρίσκω πλέον αρκετά όμορφο. Αλλά αν θες μεγαλύτερη οθόνη... G3 χαλαρά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altair77 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 True, sorry το μπερδεψα με το 4Κ βιντεο που βγαζει :P Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_spu Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 κοιταξε και τα δύο κινητά είναι πολύ καλά εωσ τέλεια.η οθόνη του Α ειναι λιγο καλύτερη σε απόδοση χρωμάτων και πιστεύω και πιο εύχρηστο όντας μικρότερο αλλά αν σου αρέσουν τα μεγάλα κινητά τότε το g3 είναι ότι πρέπει.πιστέυω όμως ότι το Α είναι πόλυ πιο όμορφο και μιας και τα χαρακτηριστικά τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά θα το προτιμούσα.;) Παράθεση LeEco le pro 3 user! One of the few:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 G3 και από εμένα. Εκτός από οθοναρα, η κάμερα του είναι δύο κλάσεις ανώτερη του Alpha. Επίσης τα 3gb ram είναι πιο future proof για να έχεις απρόσκοπτη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chara_2006 Δημ. December 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 To G3 εχει χειροτερα χρωματα απο το Alpha? Εγω νομιζα το αντιθετο.. :lol: Απλα πλεον με προβληματιζει και αυτο οτι η Samsung θα το αποσυρει απο την αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 LG g3 32gb έγω το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Επίσης το alpha μου φαίνεται πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Power_User Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ψάξε κι άλλα όχι μόνο αυτά τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hitman47 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλησπέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για κινητό αυτή την περίοδο και ειμαι ανάμεσα σε galaxy alpha και lg g3 , αλλά σκέφτομαι και το galaxy a7. Δεν με απασχολέι τόσο το θέμα της ανάλυσης εικόνας ή της κάμερας ή το μέγεθος του κινητού γιατί λίγο πολύ ικανοποιητικά είναι και τα τρία. Το θέλω περισσότερο για χρήση internet, viber, facebook, για διάφορα άλλα widgetakia κτλ. Ποια θα ήταν το καλύτερο κατά την γνώμη σας; Ποιό θα είχε το λιγότερο lag και τωρα και σε βάθος χρόνου, ποιο θα ήταν ποιο γρήγορο και αποδοτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts