PaFmAn Δημοσιεύτηκε November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2004 καθώς ανοίγω τον υπολογιστή και ενώ φτάνει στην οθόνη των χρ και φορτώνει η μπάρα βλέπω πως δεν μπαίνει στα win με τίποτα. πατάω reset και ξεκινάει πάλι.μου βγάζει μια μαύρη οθόνη με μια παύλα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά και μετά από λίγο μου λέει Boot Falilure:Sytem Halted κάνω reset πάλι και μετά μου βγάζει τις επιλογές για safe mode και last known configuration επιλέγω το δεύτερο και μπαίνει κανονικά. λειτουργό το pc κανονικά και το βραδυ το κλείνω. το πρωί πάλι τα ίδια system halted.. με τα πολλά κατάφερε και μπήκε στα win.την τελευταία φορα που μου έκανε κάτι τέτοια πήγα και αγόρασα καινούριο σκληρό γιατί ο άλλος kapout. τι λέτε να φταίει ? πάλι χτύπησε ο σκληρός ? τι προτείνεται να κάνω ? WD60giga είναι ο σκληρός. επίσης που και που άκου κάτι τριξίματα..ανά αραιά διαστήματα (ωχ..Ωχ..) :whistle: .το low level format θα μου σώσει τον σκληρό αν όντως έχει χτυπήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PaFmAn ( 3 Νοέ. 2004 , 14:38) το low level format θα μου σώσει τον σκληρό αν όντως έχει χτυπήσει ? Δεν είναι εύκολο να σου πω τι φταίει στο σύστημά σου. Μπορεί να οφείλεται σε υπερθέρμανση του συστήματος, μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιο από τα συστατικά του μηχανήματος (μνήμη, σκληρός κλπ.). Δύσκολο. Καλύτερα να το πας σε κάποιο τεχνικό. Αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι αν "χτυπήσει" ο δίσκος δεν τον σώζει τίποτα και κατά 90% χάνεις όλα σου τα δεδομένα. Κράτησε από τώρα ένα backup για καλό και για κακό.. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 να σου χτυπησε και καινουριος δισκος; δύσκολο. ελεγξε μητρικη πριν προχωρήσεις και πήγαινε το δίσκο για έλεγχο από εκεί που τον πήρες, ή συνέδεσέ τον σε έναν άλλον υπολογιστή για να δεις αν δουλεύει σωστά. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 1,5 χρόνο τον έχω τον σκληρό. το καλο είναι πως τώρα ανοίγει κανονικά το pc δεν μου κάνει τίποτα περίεργα.φοβάμαι μην μου το κάνει μια και καλή όμως :whistle: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 δοκίμασε τα εξής: α)να καθαρίσεις τις υποδοχές της μνήμης RAM με ένα πανάκι β) να βάλεις μια επιπλέον ψύκτρα κοντά στον επεξεργαστή σου. και πες μου τα νεώτερα... ΥΓ: πολλές φορές οι μαύρες ή μπλε οθόνες, οι επανεκκινήσεις κλπ μπορεί να οφείλονται στη ... σκόνη, που έχει τρυπώσει σε ευαίσθητα σημεία! (προσωπική πείρα, τα δουλεύω κάθε μέρα και όσα σου είπα μέχρι στιγμής δουλεύουν). Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 από καιρό το σκέφτομαι να προσπαθήσω να καθαρίσω λίγο την σκόνη .το απόγευμα θα το καθαρίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts