alexisco10 Δημοσιεύτηκε November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2004 Συγγνώμη που ανοίγω νέο θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι που να με βοηθήσει στα ήδη υπάρχοντα. Λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι το εξής: Έχω έναν acer Aspire 2001WLCi, που έχει και bluetooth. Απ'τη στιγμή όμως που έκανα φορμάτ και περάσα από την αρχή τα windows το bluetooth χάθηκε. Δεν το αναγνωρίζει πλέον ο υπολογιστής. Τον αντιπρόσωπο που ρώτησα μου απάντησε πως το bluetooth θα ξαναλειτουργήσει μόνο αν επαναφέρω τις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις του υπολογιστή (έχει κάποιο recovery cd), πράγμα που αποκλείεται να κάνω. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς αλλιώς να καταφέρω το bluetooth να ξαναδουλέψει; Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 ton driver tou bluetooth ton perases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Βάλε Windows XP SP2. Θα αναγνωριστεί αυτόματα το Bluetooth σου. Εναλλακτικά βάλε τους drivers της Widcomm από το http://www.jonsguides.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. November 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... Το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Τους drivers τους έχω περάσει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, τα SP2 τα έχω κι αυτά περασμένα, τους drivers της Widcomm επίσης τους δοκίμασα, αλλά τίποτα από αυτά δεν έπιασε... Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση ή να το πάρω απόφαση ότι δεν πρόκειται να δουλέψει παρά μόνο αν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts