Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε κανέναν wolfblitz ή tronsmart, από κινεζομαγαζο (tinydeal, geekbuying, banggood κλπ). Είναι Qualcomm certified. Αυτός πχ http://m.geekbuying.com/item/-Spain-Stock--Qualcomm-Certified-Tronsmart-Premium-Design-Quick-Charge-2-0-42W-3-Ports-Wall-Charger-for-Samsung-Sony-HTC-347843.html

Θήκη έχω μια λεπτή σιλικόνης. Μου έχει πέσει 1-2 φορές αλλά δεν είχα θεμα.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό Powerbank για το κινητό μας που να φορτίζει μια φορά τουλάχιστον;

Έχω της xiaomi το 10400mah μοντέλο και μου κάνει κάτι περίεργα ενώ με το παλιό μ κινητό φορτίζει κανονικά.

Το δοκίμασα και σε nexus 5x Και αργεί πολύ η φόρτιση

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Εγώ πάντως το ίδιο έχω και δεν βλέπω κάτι περίεργο. Περίπου κανένα δίωρο και λίγο παραπάνω θέλει να φορτίσει.

2 πλήρεις φορτίσεις σίγουρα. Και μένει και λίγο ακόμη. Δεν μπορώ όμως να κρίνω ακριβώς γιατί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες που είμαι σε διακοπές το λιώνω το powerbank και το κινητό. Πολλές φορές το έχω συνέχεια συνδεμενο, ιδιαίτερα σε παραλίες κλπ. Γιατί χρησιμοποιώ το κινητό σαν wifi hotspot και ταυτόχρονα παίζω και μουσική από εκεί κλπ. Οπότε είναι μονίμως πάνω.

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Aukey-Quick-Charge-3-0-Wall-Charger-USB-C-Travel-Charger-Cable-US-EU-/172283456020?var=&hash=item281ce4ea14:m:mH24ITplkoEJ1URxFge9khg

Ο συγκεκριμένος έχει quick charge Μόνο στην usb c θύρα;

Στα 2 usb δεν υποστηρίζει quick charge? Έχω μπερδευτεί λίιγο έτσι όπως τα περιγράφει.

Λέει

PowerAll combines AiPower and Qualcomm Quick Charge 3.0 compatibility in both ports to provide the fastest possible charge for all devices

Universal Charging: Backwards compatible with all versions of Qualcomm Quick Charge Technology (1.0, 2.0 & 3.0). Also compatible with USB-C and can provide standard charging for non-Quick Charge devices with AUKEY AiPower Adaptive Charging Technology

Και πως τα λέει στο site τους

http://www.aukey.com/aipower

Έχετε καμιά ιδέα; Γιατί εγώ χάθηκα

Edited by georkouk

Όχι, qc3 υποστηρίζει μόνο στην usb-c θύρα, οι άλλες 2 φορτιζουν μεν γρήγορα, αλλά δεν είναι qc θύρες.

Γρήγορα αλλά πιο αργά από το quick charge?

Επίσης διάβασα στο προφίλ του Benson Leung της google που κάνει δοκιμές σε καλώδια usb type c ότι όλοι οι φορτιστές που υποστηρίζουν qc στην type c θύρα παραβιάζουν τους κανόνες και καλό θα ήταν να μην τους χρησιμοποιούμε

• 2 weeks later...

Σίγουρα πιο αργά από qc2 ή 3. Αν θυμάμαι καλά οι χρόνοι που έχω δει για πλήρη φόρτιση είναι 1:15 περίπου με τον δικό του φορτιστή και περίπου 2:15 χωρίς qc.

From the middle of nowhere to the center of everywhere..

• 2 months later...

Σκέφτομαι για car mount από Κίνα μεριά, λόγω 11/11. Μου άρεσε ένα που πιάνει το κινητό με μαγνήτες, της aukey. Έχετε δοκιμάσει τέτοιου τύπου μαγνητικό? Είναι σταθερό ή θα ψάχνω κινητό στις λακκούβες? Αν όχι, τι προτείνετε με budget ως 7-8€? (Το θέλω για ταμπλό ή τζάμι)

sent from my shamu using tapatalk

Για ταμπλό δεν έχω δοκιμάσει. Για τζάμι όμως που πήρα ένα καλό φθηνό, λόγω βάρους του κινητού ξηλωθηκε η βεντουζα. Φοβάμαι ότι αν πας σε φθηνό και με το βάρος του κινητού δεν θα ασφαλιζει καλά στις γριλιες

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ