Jump to content

[Google Nexus 6] Αξεσουάρ

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως το Choe upgraded δεν έχει τόσο καλές κριτικές στο xda,το stadium θεωρούν καλύτερο. Edited by giannik

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το stadium έχει 3 coils, αλλά είναι λίγο ακριβότερο. Σε κάποια reviews που είδα στο YouTube μια χαρά έπαιζε πάντως σε Nexus 6. Ακόμα και με θήκη

Στο site της spigen.com έχει registration bonus 100 points, που λέει ότι ισοδυναμεί με 10$ και έχει και συγχρόνως έκπτωση σε όλα.

Edit: άκυρο, έτσι έλεγε σε pop-up που μου πέταξε, αλλά όταν έκανα registration, το γύρισε σε έκπτωση με 500 points κτλ. Ότι να'ναι κι αυτοί

Edited by hara75gr

Παρέλαβα σημέρα τον ασυρματο φορτιστή και τη Diztronic

Μιλάμε δεν παιζεται η θήκη και το λέω εγω που ποτέ δεν έβαζα κινητό σε θήκη (μπορεί να αγόραζα θηκη και να μη τη χρησιμοποιούσα ποτέ).

Σου δίνει εξαιρετικό γκριπ, είναι φτιαγμένη από ωραίο υλικό, δεν δίνει μεγάλο όγκο, προστατεύει και μπρος και πίσω και ειναι πάμφθηνη. Ειδικά τη μπλε την έχει πάει στα 7,5 δολλαρια !

Ωωωωραίος. Με γεια!

Πόσο καιρό σου πήρε να έρθει;

Thank you.:)

25/5 έκανα την παραγγελία από το site τους. Βέβαια εγώ πλήρωσα κανονικά τα μεταφορικά ****το. Είδα στο XDA πως αν τους στείλεις mail, σου κάνουν δώρο τα μεταφορικά για Ευρώπη, ή κάνουν κάποια έκπτωση τέλος πάντων γιατί είναι αρκετά.

Πλάκα κάνεις. Εκανε 10 μέρες μόνο να έρθει; :O

Too late, παρήγγειλα Nillkin από eBay. Αλλά τώρα που ξέρω πως κάνει τόσο γρήγορα να έρθει, αν δεν με ικανοποιήσει ο Nillkin θα στραφώ προς IntelliGlass.

Ευχαριστω για τις πληροφορίες και με γεια σου και πάλι. :)

Kι εγώ έβαλα το intelliglass pro σήμερα.10 μέρες έκανε και μέρα,μάλλον την ίδια μέρα παραγγείλαμε με τον φίλο πιο πάνω.

Ευτυχώς εμένα βέβαια μου έκαναν refund τα μεταφορικά οπότε και με μια έκπτωση που έτρεχε βγήκε γύρω στα 11,5 ευρώ :p

Πολύ ποιοτικό και όμορφο αλλά προς το παρόν δεξιά έχω δύο σημεία που έχει λίγο halo.Μίλησα με το support τους και μου είπαν να περιμένω 2 μέρες να το πιέζω κτλπ γιατί συνήθως φεύγει,αλλιώς θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους.

Πραγματικά πάντως έχουν ΑΨΟΓΗ υποστήριξη!!

edit: τελικά με κάμποσο τρίψιμο-πίεση φαίνεται να εξαφανήστηκε...:)

Edited by ReaperX

Εχω παρει το nillkin CP+ που σας εβαλα και φωτογραφιες λιγες σελιδες πισω. Επειδη στο κατω μερος ειχε λιγο halo εστειλα mail στον κινεζο στο ebay και μου εστειλε και δευτερο δωρεαν...

Ομως αν το Intelli ειναι διαφορετικο και πιο ποιοτικο-εγγυημενο στο να μην κανει halo ψηνομαι να παρω και ενα τετοιο.

Τα μεταφορικα ομως ηταν απαγορευτικα, οποτε τι ειναι αυτο που διαβαζω για εκπτωση για Ευρωπη? Δωστε λιγες πληροφοριες παραπανω μηπως το χτυπησω!

Μπες στο site τους, έχουν mail να τους στείλεις. Πες τους ότι είσαι από Ευρώπη, και θες κάποια έκπτωση αν γίνεται, λόγω μεταφορικών.

Μπες στο site τους, έχουν mail να τους στείλεις. Πες τους ότι είσαι από Ευρώπη, και θες κάποια έκπτωση αν γίνεται, λόγω μεταφορικών.

μολις μπηκα στο site και εκανα μια εικονικη αγορα και τα φτηνοτερα μεταφορικα που μου εβγαλε χωρις tracking ηταν 3.99$ ....

δηλάδη ποσο πιο φτηνα να παει? Μηπως το αλλαξανε πλεον και παλια δεν παρειχε αυτην την επιλογη?

Ναι το άλλαξαν.

Πριν είχε μόνο τα 9,99 με το tracking και επειδή σε αρκετούς τα έστειλαν τελικά με απλό,επέστρεψαν τα μεταφορικά (όπως και σε μένα).

Δοκιμάστε και τον κωδικό intelliPRO στο checkout αλλά νομίζω ότι πλέον δεν ισχύει...

Ναι το άλλαξαν.

Πριν είχε μόνο τα 9,99 με το tracking και επειδή σε αρκετούς τα έστειλαν τελικά με απλό,επέστρεψαν τα μεταφορικά (όπως και σε μένα).

Δοκιμάστε και τον κωδικό intelliPRO στο checkout αλλά νομίζω ότι πλέον δεν ισχύει...

ισχυει!

σου κοβει 2.99$ , οποτε ειναι σα να γινονται 1$ τα μεταφορικα...

Αρα 16$ τελικη = 14.5 ευρω

Να το χτυπησω και αυτο? Υπαρχει κανεις που να του εβγαλε Halos?

Εδω οι φωτος του πως μου κατεληξε το Nillkin : Nillkin CP+

παντως παιδια, στο spigen.com εχει με εκπτωση εξευτελιστικες τιμες σε καποιες θηκες. Δηλαδη την Slim Armor Metal Slate (το πιο καλο χρωμα δηλαδη πιστευω) την εχει 5$ ...

Βεβαια εχει 14$ μεταφορικα :/ Σε σχεση με τους ληστες εδω περα παλι καλη τιμη βγαινουν τα ~15ε τελικη, ακομα και απο amazon.co.uk φτηνοτερα ειναι... Αλλα πιο πολυ συμφερει αν θελουν 2-3 ατομα να παρουν να γινει ομαδικη παραγγελια!

παντως παιδια, στο spigen.com εχει με εκπτωση εξευτελιστικες τιμες σε καποιες θηκες. Δηλαδη την Slim Armor Metal Slate (το πιο καλο χρωμα δηλαδη πιστευω) την εχει 5$ ...

Βεβαια εχει 14$ μεταφορικα :/ Σε σχεση με τους ληστες εδω περα παλι καλη τιμη βγαινουν τα ~15ε τελικη, ακομα και απο amazon.co.uk φτηνοτερα ειναι... Αλλα πιο πολυ συμφερει αν θελουν 2-3 ατομα να παρουν να γινει ομαδικη παραγγελια!

Ανεβαίνουν και τα μεταφορικά. Δλδ για 3 θήκες πάει 25$ τα μεταφορικά νομίζω.

Είδα κι εγώ τις τιμές και τους ζήτησα να τα στείλουν φθηνότερα, χωρίς tracking αν θέλουν και μου απάντησαν ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Μα καλά 14 δολάρια για δέμα 100 γραμμαρίων?Κρίμα, αυτοί θα χάσουν την ευρωπαϊκή αγορά.

μόλις εμφανίστηκαν αυτές οι πολύ ποιοτικές(κατά τη γνώμη μου) και σε λογικές τιμές

i-blason

supcase

και οι δυο έχουν καλές κριτικές παντού.Ποια θα παίρνατε για προστασία και ομορφιά συγχρόνως?

μόλις εμφανίστηκαν αυτές οι πολύ ποιοτικές(κατά τη γνώμη μου) και σε λογικές τιμές

i-blason

supcase

και οι δυο έχουν καλές κριτικές παντού.Ποια θα παίρνατε για προστασία και ομορφιά συγχρόνως?

Πολύ όμορφη η supcase σκέφτομαι να την παρω

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Πολύ όμορφη η supcase σκέφτομαι να την παρω

κι εγώ αυτήν λέω, είναι πρώτη σε πωλήσεις στο αμερικάνικο amazon. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι ποια ταιριάζει περισσότερο με το άσπρο nexus, διάφανη ή μαύρη περιμετρικά.Any thoughts?:dizzy:

edit:πήρα το μαύρο κι εγώ.Εντυπώσεις όταν παραλάβω, πάντως η τιμή είναι χώμα και ο συγκεκριμένος πωλητής, είναι ο επίσημος εισαγωγέας για Ευρώπη.Μόλις πουλήσει τα 10 διαθέσιμα κομμάτια, η τιμή θα ανέβει πολύ παραπάνω.Έτσι είχε κάνει και για την rugged supcase.

Edited by hara75gr

κι εγώ αυτήν λέω, είναι πρώτη σε πωλήσεις στο αμερικάνικο amazon. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι ποια ταιριάζει περισσότερο με το άσπρο nexus, διάφανη ή μαύρη περιμετρικά.Any thoughts?:dizzy:

Με το μαύρο θα έπαιρνα εγώ.

Και εγώ σκέφτομαι να τσιμπήσω μια, είναι ωραία η άτιμη και ήθελα μια θήκη που να φαίνεται το nexus logo και η συγκεκριμένη το διάφανο μέρος είναι ματ οπότε λογικά δεν θα κάνει γρατζουνιές όπως άλλες που είναι διάφανες. πφφ και άλλα έξοδα

edit: Αγοράστηκε!

Edited by Xander

πηρε κανεις απο spigen με τη χρηση των 100 points που δινει κατα την εγγραφη?

αφαιρεθηκαν απο το συνολικο ποσο?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

πηρε κανεις απο spigen με τη χρηση των 100 points που δινει κατα την εγγραφη?

αφαιρεθηκαν απο το συνολικο ποσο?

απ'οσο καταλαβα με 100 δεν κανεις τιποτα.... αμα πας εκει που λεει "redeem points" δειχνει σαν επιλογες οτι με 500 παιρνεις -10% εκπτωση και με 1000 μπορεις να παρεις -25%. Κατω απο 500 δεν εχει τιποτα οποτε δε μπορεις να κανεις κατι με τα 100, μονο να τα χρησιμοποιησεις στο να αρχισεις να μαζευεις προς τα 500....

Αυτο που εννοει με το 10$ value ειναι οτι κανονικα για να μαζεψεις τους 100 ποντους θα επρεπε να εχεις ξοδεψει 10$ στο μαγαζι τους και τωρα σου τους δινουν τσαμπα.... αρκετα παραπλανητικη διατυπωση ομως το "10$ value" γιατι φαινεται σα να εννοουν πως με τους 100 ποντους μπορεις να παρεις 10$ εκπτωση (εστω και υπο καποιες συνθηκες, πχ παραγγελια πανω απο 50$ ή οτι αλλο)

Edited by OSFP7

• The title was changed to [Google Nexus 6] Αξεσουάρ