THD Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εγώ είμαι στην τελευταία PN με security patches Αυγούστου και Elementax X 3.18. Sent from Nexus 6 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι είμαι με multirom; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το γεγονός ότι είμαι με multirom; Σε αυτό δεν έχω ιδέα. Πάντως, αποκλείω το πρόβλημα hardware. Πρέπει να κάνεις δοκιμή με και χωρίς multirom. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 .................. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτό δεν έχω ιδέα. Πάντως, αποκλείω το πρόβλημα hardware. Πρέπει να κάνεις δοκιμή με και χωρίς multirom. Sent from Nexus 6 multirom? τι ειναι αυτο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 .................. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- multirom? τι ειναι αυτο? Σου επιτρέπει να έχεις περισσότερες απο μια (όσες θες, απλά πιάνει χώρο, μονο ο χώρος είναι ο πρριορισμος) rom στο κινητό, και να bootάρεις σε όποια θες. Περνάς την ρομ που θες για βασική, μετα της flashάρεις έναν kernel που να υποστηρίζει το multirom, και μετα περνάς μια τροποποιημένη TWRP, και απο εκεί μετα περνάς όσες ρομ θες! Πολυ πιο ευκολο στην πράξη, αν ασχολείσαι γενικά με roms και kernels. Βολεύει βασικά στο να δοκιμάσεις νέες roms και kernels, χωρίς να χρειάζεται να το στήνεις απο την αρχή το κινητό. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Μήπως είναι θέμα governor? Ποιον χρησιμοποιεί; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Μήπως είναι θέμα governor? Ποιον χρησιμοποιεί; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Μμμμ, αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποιούσα τον conservative. Ήθελα , και είχα πολύ καλή μπαταρία, με υποχρονισμο του CPU, και παιχνίδι με τους governor, αλλά χωρίς κάμερα τι να το κάνεις. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγώ ήμουν συνέχεια με performance και δεν είχα κάποιο θέμα. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Από χτες το βράδυ είμαι πλέον με Pure Nexus. Καλή μπορώ να πω. Ακόμη δεν rootαρα, αν και δεν νομίζω να το αποφύγω. Το μόνο που μου λείπει σε σχέση με cm είναι η έλλειψη ρύθμισης της φωτεινότητας και των χρωμάτων της οθόνης (night mode), το dttw (μπορεί να φλασάρω τον elementalx για αυτό) και το ενσωματωμένο root της cm. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 dt2w έχει και με το στοκ kernel, απλά θέλει ενεργοποίηση με μια εφαρμογή σαν το kernel adiutor, άρα θες root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το rootαρισα. ☺️☺️☺️ From the middle of nowhere to the center of everywhere.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Εγκατεστησα το Layers Manager και εβαλα 2-3 layers , παταω να τα εγκαταστησω, μου ζηταει reboot , κανει κανονικα reboot αλλα δεν αλλαζει κατι.. Γιατι γινετε αυτο ? Εχω κανει root Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ο layers manager χαρακτηρίζεται ως deprecated, αντικαταστάθηκε από substratum πλέον. Ίσως και τα layers που έβαλες να είναι εξίσου παραμελημένα για να δουλεύουν σωστά. Με substratum όλα δουλεύουν κανονικά, αλλά δεν υπάρχουν πολλά free themes για την ώρα sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Ο layers manager χαρακτηρίζεται ως deprecated, αντικαταστάθηκε από substratum πλέον. Ίσως και τα layers που έβαλες να είναι εξίσου παραμελημένα για να δουλεύουν σωστά. Με substratum όλα δουλεύουν κανονικά, αλλά δεν υπάρχουν πολλά free themes για την ώρα sent from my shamu using tapatalk Σε ευχαριστω πολυ , θα το δοκιμασω Θα ηθελα να μου προτεινετε και μια καλη ROM , με καλη ταχυτητα και καλη μπαταρια κυριως Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Σε ευχαριστω πολυ , θα το δοκιμασω Θα ηθελα να μου προτεινετε και μια καλη ROM , με καλη ταχυτητα και καλη μπαταρια κυριως Κοίτα, γενικότερα η Chroma σε συνδυασμό με τον ElementalX (kernel) πιστεύω έχει την καλύτερη διαχείριση. Και έχω διαβάσει και αρκετούς στο XDA που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα με αυτόν τον συνδυασμό. Αν κάνεις και ενα undervoltage στα -50mV, έχεις λύσει και τα κάποια θέματα υπερθέρμανσης και είσαι κομπλέ. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Αν κάνεις και ενα undervoltage στα -50mV, έχεις λύσει και τα κάποια θέματα υπερθέρμανσης και είσαι κομπλέ. Να περασω την ROM θα τα καταφερω πιστευω , αυτο με τα voltage ειναι απαραιτητο να γινει ;; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Να περασω την ROM θα τα καταφερω πιστευω , αυτο με τα voltage ειναι απαραιτητο να γινει ;; Όχι βρε, καθαρά προαιρετικό, αλλά νομίζω πως ο kernel παίζει μεγάλο ρόλο, να τον περάσεις. Για το undervoltage έγραψα, μήπως και είχες θέματα με θερμοκρασίες, γιατί εγώ, αυτήν την εποχή, εχω, και με το undervoltage εχω σωθεί. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Όχι βρε, καθαρά προαιρετικό, αλλά νομίζω πως ο kernel παίζει μεγάλο ρόλο, να τον περάσεις. Για το undervoltage έγραψα, μήπως και είχες θέματα με θερμοκρασίες, γιατί εγώ, αυτήν την εποχή, εχω, και με το undervoltage εχω σωθεί. Σε ευχαριστω πολυ , θα την περασω το Σαββατοκυριακο :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Σε ευχαριστω πολυ , θα την περασω το Σαββατοκυριακο :) Τίποτα, γράψε εντυπώσεις. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα! Πέρασα την Chroma ROM + ElementalX εδω και 3 ημερες και είμαι πολυ ευχαριστημενος :) Έχω περάσει τον Nova Launcher + ένα Live Wallpaper , θα δω πως θα μου παει και η μπαταρια Ανεβαζω μερικα screenshots Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ρε παιδιά, καμιά καλή rom που να μην είναι stock παίζει; Θέλω να αλλάξω λίγο πραστάσεις:p Η μόνη που βρήκα στο XDA είναι η NexZen, αλλά είναι το ZenUI (ASUS) και είναι βαρύ και ενεργοβόρο. 100 roms στο XDA, μια που να μην είναι based on Stock/CM/AOSP δεν βρήκα!:( Μήπως έχετε καμιά υπόψην σας; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Τι ακριβώς κανει το busybox ? Μια φορα το εχω ανοιξει και δεν εκανα install Και επισης πως μπορω να κανω μικροτερα τα γραμματα και τα εικονιδια στις ρυθμισεις ? (να βλεπω παραπανω απο 6 επιλογες μολις μπαινω χωρις να κατεβαινω ποιο κατω) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Τι ακριβώς κανει το busybox ? Μια φορα το εχω ανοιξει και δεν εκανα install Και επισης πως μπορω να κανω μικροτερα τα γραμματα και τα εικονιδια στις ρυθμισεις ? (να βλεπω παραπανω απο 6 επιλογες μολις μπαινω χωρις να κατεβαινω ποιο κατω) BusyBox: Google is your friend ;) Ρυθμίσεις: Για να γίνει αυτό, πρέπει να κατεβάσεις τα dpi, αλλά το θέμα είναι πως θα γίνουν όλα μικρότερα. Ποια rom έχεις; Υ.Γ. Σε κάνα μισάωρο θα ανεβάσω screenshot στα 520dpi, και στα 400dpi, που είναι η μικρότερη τιμή στην rom που έχω αυτή την περίοδο. (Η default τιμή είναι 560dpi) Edited August 19, 2016 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 https://chislonchow.wordpress.com/2013/03/29/what-is-busybox-for-an-android-user/ Το busybox συνοπτικά είναι μια συλλογή εντολών κονσόλας, απαραίτητο συνήθως σε ένα rooted κινητό. Το busybox το χρησιμοποιούν συνήθως διάφορα άλλα προγράμματα, που τρέχουν εντολές μέσω κονσόλας. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! ΤΗD Έχω την Chroma Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις! ΤΗD Έχω την Chroma Χμμμ, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για αλλαγή dpi. Δες αυτή την εφαρμογή Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγω το dpi το εχω στα 493 που ειναι και το ''σωστο'' για την αναλυση της οθονης μας :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts