bill_viper Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Έχει αλλά νομίζω ότι ή εφαρμογή αυτή είναι της google οπότε αν δε την βλέπεις δεν θα στην έχουν περάσει τα gapps. Banks πέρασα gapps. Έβαλα Textra messaging app. Από μια πρώτη γρήγορη ματιά είναι σφαίρα η Pure Nexus, με πολλές ελείψεις όμως σε σχέση με τη Euphoria (όσο αφορά τα modifications). EDIT: Έχει το κλασσικό θέμα με τους χαμηλούς ήχους....σουτ κατευθείαν.. Edited August 13, 2015 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Banks πέρασα gapps. Έβαλα Textra messaging app. Από μια πρώτη γρήγορη ματιά είναι σφαίρα η Pure Nexus, με πολλές ελείψεις όμως σε σχέση με τη Euphoria (όσο αφορά τα modifications). EDIT: Έχει το κλασσικό θέμα με τους χαμηλούς ήχους....σουτ κατευθείαν.. Δέν έχω κάποιο πρόβλημα με τούς ήχους αλλά ίσος οφείλεται και στο viper που βάζω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Δέν έχω κάποιο πρόβλημα με τούς ήχους αλλά ίσος οφείλεται και στο viper που βάζω πάντα. Δε το έχω δοκιμάσει το Viper ποτέ αλλά σε πολλές roms δημιουργεί θεματάκια απ'ότι διαβάζω στο Xda. Πέρασα Chroma, εκ πρώτης οι ήχοι λειτουργούν κανονικά. Καλά η Chroma έχει τραγικά λίγες παραμετροποιήσεις. Όσο κι αν θέλω να δώσω στα layers μια ευκαιρία, έχουν μείνει όλες οι roms πολύ πίσω σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχουν CMTE. Edited August 13, 2015 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Λέω να δώσω άλλη μία ευκαιρία στα Layers. Δε ξέρω τι να φλασάρω όμως, Pure Nexus ή Chroma; EDIT: Τελικά πέρασα Pure Nexus. Messaging app δεν έχει; :O Αδελφε δεν ξερω τι λενε τα παιδια οτι τα layers ειναι ποιο ελαφρυα απο τα themes της CM ,για μένα εικαστικά ,εμφανισιακά που αυτή ειναι η ουσία του theming δεν συγκρίνονται της cm είναι πολύ ανώτερα ,δεν εχω βρει ουτε ενα σε layer που να πλησιάζει σε ομορφιά στο τελικό αποτέλεσμα με της CM ,είτε δωρεάν ειτε αγορά . Με Exodus και ειμαι πολύ ευχαριστημενος ,πολυ παραμετροποίηση και καλη μπαταρία . http://i58.tinypic.com/125tdo0.jpg http://i62.tinypic.com/14x07ti.jpg Edited August 13, 2015 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Το μόνο που βλέπω να μην αλλάζεις με τα leyers είναι το boot animation όλα τα αλλά αλλάζονται με πιο μπελαλιδικο τρόπο σε σχέσει με τα cm theme .Έχω την αίσθηση ότι είναι πιό smooth οι ρομς με leyers. [ATTACH]63539[/ATTACH] [ATTACH]63540[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Τελικά ξαναγύρισα σε theme based rom. Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω τους λόγους που θεωρώ τα themes ανώτερα των layers. Εν ολίγοις κάνουν deep themeing σε πολλές εφαρμογές. Πάντως ισχύει ότι οι roms που έχουν layers είναι ένα κλικ πιο γρήγορες (έχουν όμως και πολλές ελείψεις σε παραμετροποιήσεις). Η Exodus έχει διορθώσει το bug με τους χαμηλούς ήχους; Τώρα φλάσαρα και δοκιμάζω Dirty Unicorns. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Τελικά ξαναγύρισα σε theme based rom. Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρω τους λόγους που θεωρώ τα themes ανώτερα των layers. Εν ολίγοις κάνουν deep themeing σε πολλές εφαρμογές. Πάντως ισχύει ότι οι roms που έχουν layers είναι ένα κλικ πιο γρήγορες (έχουν όμως και πολλές ελείψεις σε παραμετροποιήσεις). Η Exodus έχει διορθώσει το bug με τους χαμηλούς ήχους; Τώρα φλάσαρα και δοκιμάζω Dirty Unicorns. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι δεν κάνουν deep themeing τα ίδια ακριβός κάνουν όχι όλα τα themes αρκετά ανάλογα το θέμα . Και δεν έχω περάσει και λίγα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Γνωρίζει κανείς πως αλλάζουμε το touch boost duration ? Βγήκε update για τον Hellscore κερνελ και ηθελα να το αλλαξω στην παλια τιμη για ακομα καλυτερο sot Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Mα κανένας δεν γνωρίζει? :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Mα κανένας δεν γνωρίζει? :p Ρώτα καλύτερα εδώ https://plus.google.com/communities/115269166678032690242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ρώτα καλύτερα εδώ https://plus.google.com/communities/115269166678032690242 Τους Ρώτησα μέρες τώρα.. Κανείς δεν έχει απαντήσει. Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Τους Ρώτησα μέρες τώρα.. Κανείς δεν έχει απαντήσει. Ευχαριστώ πάντως :) Κρίμα, συνήθως ο Laurent είναι εξυπηρετικός. Δε γνωρίζω κι εγώ για να σε βοηθήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Σορυ αν εχει ερωτηθει ξανα. Μπορω να βαλω το maxxaudio σε εντελως stock nexus 6? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εδώ και καιρό είμαι με pure nexus. Τελευταία μου έχει συμβεί πολλές φορές την ώρα που μιλάω στο κινητό να χάνεται εντελώς το σήμα, να πέφτει η κλήση και να επανέρχεται μετά από μισό λεπτό (ίσως και περισσότερο). Έχει παρατηρήσει κανένας σας με άλλες ρομ το ίδιο? Θέλω να δω αν είναι θέμα της pure, οπότε θα πάει στον αγύριστο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Με στοκ δεν μου συνέβη ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εδώ και καιρό είμαι με pure nexus. Τελευταία μου έχει συμβεί πολλές φορές την ώρα που μιλάω στο κινητό να χάνεται εντελώς το σήμα, να πέφτει η κλήση και να επανέρχεται μετά από μισό λεπτό (ίσως και περισσότερο). Έχει παρατηρήσει κανένας σας με άλλες ρομ το ίδιο? Θέλω να δω αν είναι θέμα της pure, οπότε θα πάει στον αγύριστο. Μου έχει συμβεί πάμπολλες φορές, με τη Euphoria που είμαι τώρα, με τη Benzo πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Με στοκ δεν μου συνέβη ποτέ Μου έχει συμβεί πάμπολλες φορές, με τη Euphoria που είμαι τώρα, με τη Benzo πριν.. Αναρωτιέμαι αν φταίνε οι καστομιές. Η αλήθεια είναι ότι με στοκ δεν μου το είχε κάνει ποτέ αλλά δεν έκατσα και πολύ στην στοκ 5.1.1 για να έχω πλήρη άποψη. Θα βάλω official σήμερα και θα το δοκιμάσω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Πάρη κι εγώ δε θυμάμαι τι συνέβαινε με στοκ, πάνε πολλοί μήνες από τότε που την είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 και με στοκ συμβαίνει αυτό, αν και με την τελευταία Μ preview δεν το έχω προσέξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 και με στοκ συμβαίνει αυτό, αν και με την τελευταία Μ preview δεν το έχω προσέξει...Οπότε να μην μπώ τσάμπα στη διαδικασία να βάλω πάλι στόκ. Είναι πολύ εκνευριστικό όμως... Επί την ευκαιρία, πως την βλέπεις την τελευταία Μ για καθημερινή χρήση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 νομίζω είναι αρκετά καλή...έχω elite kernel (για να έχω ρουτ) και η μπαταρία-απόδοση είναι πολύ καλά! Μικρό θεματάκι με το ΒΤ, όπου το miband ενώ συνδέεται μέσω της εφαρμογής του κανονικά, δεν συνδέεται αν επιλέξω να το βάλω σε smart unlock...πολύ περίεργο...αλλά ζω και χωρίς αυτό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Σορυ αν εχει ερωτηθει ξανα. Μπορω να βαλω το maxxaudio σε εντελως stock nexus 6? επανερχομαι βρηκα αυτο αλλα δεν καταλαβα ποια version περνάς και πως φλασαρω απο recovery mode (χωρις καρτα SD) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 νομίζω είναι αρκετά καλή...έχω elite kernel (για να έχω ρουτ) και η μπαταρία-απόδοση είναι πολύ καλά! Μικρό θεματάκι με το ΒΤ, όπου το miband ενώ συνδέεται μέσω της εφαρμογής του κανονικά, δεν συνδέεται αν επιλέξω να το βάλω σε smart unlock...πολύ περίεργο...αλλά ζω και χωρίς αυτό...:) Thanks για την ενημέρωση. Δυστυχώς χρησιμοποιώ πολύ bt οπότε υπομονή για την επόμενη :) επανερχομαι βρηκα αυτο αλλα δεν καταλαβα ποια version περνάς και πως φλασαρω απο recovery mode (χωρις καρτα SD) Όταν λες εντελώς στοκ στο αρχικό σου μύνημα, δεν έχεις ρουτ και custom recovery? Από στοκ recovery δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Mα κανένας δεν γνωρίζει? :p sorry που άργησα να σου απαντήσω, αλλά τώρα έβαλα τον hell's. Από kernel audiutor -cpu-governor tunables - input boost duration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 sorry που άργησα να σου απαντήσω, αλλά τώρα έβαλα τον hell's. Από kernel audiutor -cpu-governor tunables - input boost duration. thanks :D ! του εβγαλα ενα μηδενικο και τον ασσο και εβαλα το 5 μπροστα. Επειδη με μπερδεψαν τα πολλα μηδενικα για αυτο στο ρωταω ετσι, σωστα το εκανα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts