Jump to content

[Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμενα θελει και μια τριτη καμια φορα ,υπαρχει και μια τροποποιημενη εκδοση του Franco με stw και sts που δειχνουν τα gestures να δουλευουν καλυτερα θα την βρεις στο op της chroma στο xda

thanks, το εγκατέστησα

Ξέρεις πως γίνεται η ρύθμιση του S2S σε αυτό? επειδή το .zip αυτό δεν έχει AROMA Installer, και το FKU δεν έχει σχετικές ρυθμίσεις

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

thanks, το εγκατέστησα

Ξέρεις πως γίνεται η ρύθμιση του S2S σε αυτό? επειδή το .zip αυτό δεν έχει AROMA Installer, και το FKU δεν έχει σχετικές ρυθμίσεις

ok το βρήκα, echo 2 > /sys/android_touch/sweep2sleep

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις φλάσαρα τον r14 με stock rom.Πιθανότατα αύριο θα γράψω για μπαταρία. Με τον r13 σήμερα το πρωί είδα λίγα wakelocks αλλά δεν προέρχονταν απο το sensor_ind. Είδομεν...

Μόλις πέρασα lk 11.1 . Θα περιμένω να δω πως θα παει με αυτόν. Να κάνω και μια ερώτηση, ίσως και χαζή. Αν περάσω τον no force encryption kernel και κάνω factory reset θα είναι Non encrypted μετά?

Τελικά όντως έχει tweak για να αποτρέπει το εκνευριστικό face unlock, δεν ήταν απλά τύχη. :cool:

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Για όσους έχουν συσκευή χωρίς κρυπτογράφιση, μπορείτε να μου πείτε αν εντοπίζετε διαφορά στις επιδόσεις όταν ενεργοποιείτε το Power saving mode? Με κρυπτογράφιση, το power saving mode δημιουργεί κολλήματα μιας και ρίχνει επιδόσεις για μεγαλύτερη διάρκεια. Μήπως δίχως κρυπτογράφιση, εκεί φαίνεται η διαφορά?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ποιος είναι ο καλύτερος? Leankernel ή Franco??Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ!! :D :D
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Αυτό είναι υποκειμενικο δοκίμασε για να έχεις γνώμη μόνος σου εμένα πχ μου κάθεται καλύτερα ο elemental
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ποιος είναι ο καλύτερος? Leankernel ή Franco??Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ!! :D :D

Ο leankernel πιο γρηγορος απο τον Franco...αλλα ο franco εχει καλυτερη μπαταρια,οχι οτι ο Leankernel δεν εχει....αλλα ο franco παραδοσιακα ειναι μπαταριακιας....:D

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ο leankernel πιο γρηγορος απο τον Franco...αλλα ο franco εχει καλυτερη μπαταρια,οχι οτι ο Leankernel δεν εχει....αλλα ο franco παραδοσιακα ειναι μπαταριακιας....:D

Αυτό με ενδιέφερε να μάθω :D :D,πάντως με τον leankernel δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά στην μπαταρία,κανα 2ωρο-3ωρο παραπάνω :happy: :happy:

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Ωραία όλα αυτά τα γενικά επειδή όμως τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους δεν ισχύει το σεταρισμα οι εφαρμογές κλπ διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη ο lean μου έχει δώσει καλύτερη μπαταρία από Franco και ο elemental καλύτερη από lean επίσης έχω νιώσει το τηλέφωνο πιο γρήγορο με Franco και όχι lean γιαυτό επιμένω στην προσωπική εμπειρία του καθενός

Ωραία όλα αυτά τα γενικά επειδή όμως τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους δεν ισχύει το σεταρισμα οι εφαρμογές κλπ διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη ο lean μου έχει δώσει καλύτερη μπαταρία από Franco και ο elemental καλύτερη από lean επίσης έχω νιώσει το τηλέφωνο πιο γρήγορο με Franco και όχι lean γιαυτό επιμένω στην προσωπική εμπειρία του καθενός

Sir you have right :D

Υπέροχα νέα.. Να τελειώσει πριν την 5.1 να το στήσουμε καθαρό από την αρχή με όλα τα tweaks μας :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπερα παιδια.χαιρετω την ομορφη παρεα σας...σκοπευω ν'αγορασω ενα nexus 6 αλλα δεν εχω ιδεα απο custom roms.(σκοπευω ομως να μαθω)μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ που να περιεχει ενα οδηγο;επισης θελω ειλικρινα να μου πειτε απο που θα μπορουσα να το αγορασω ετσι ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες για προβληματα με burn in,προβληματα ηχειου και φουσκωμενη μπαταρια...μηπως εχει παρει κανεις απο.amazon?

Ας μας πει καποιος που δεν του εχει παρουσιασει προβληματα απο που το πηρε...ευχαριστω:O

την γνωμη σας παρακαλω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλησπερα παιδια.χαιρετω την ομορφη παρεα σας...σκοπευω ν'αγορασω ενα nexus 6 αλλα δεν εχω ιδεα απο custom roms.(σκοπευω ομως να μαθω)μπορει καποιος να μου δωσει καποιο λινκ που να περιεχει ενα οδηγο;επισης θελω ειλικρινα να μου πειτε απο που θα μπορουσα να το αγορασω ετσι ωστε να εχω τις λιγοτερες πιθανοτητες για προβληματα με burn in,προβληματα ηχειου και φουσκωμενη μπαταρια...μηπως εχει παρει κανεις απο.amazon?

Ας μας πει καποιος που δεν του εχει παρουσιασει προβληματα απο που το πηρε...ευχαριστω:O

την γνωμη σας παρακαλω

Καταρχας οτι θες για οδηγους θα πας στο XDA Development και θα βρεις τα παντα,κατα δευτερον,τα προβληματα ειναι σχετικα,δεν παιζει τοσο ρολο απο που θα το παρεις,εγω το πηρα απο τον κωτσοβολο και το μονο που εχω ειναι ελαφρως burn in στην οθονη,ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.Και δυστηχως το burn in ειναι ενα θεμα που εχουν ολες οι amoled οθονες.

• 2 weeks later...
καλημέρα προτείνεται καμιά καλή aosp rom να περάσω αυτή την στιγμη εχω βάλει την chroma υπάρχει τίποτα καλύτερο?

Ολες ίδιες είναι πάνω κάτω δες και terminus για εμένα βέβαια η pure shamu είναι κορυφή αλλά ο dev είναι εξαφανισμένος εδώ και κάνα μήνα ,μάλλον σήμερα θα δοκιμασω και purity κσι θα γράψω εντυπωσεις

Ολες ίδιες είναι πάνω κάτω δες και terminus για εμένα βέβαια η pure shamu είναι κορυφή αλλά ο dev είναι εξαφανισμένος εδώ και κάνα μήνα ,μάλλον σήμερα θα δοκιμασω και purity κσι θα γράψω εντυπωσεις

η pure ειναι καλύτερη απο την chroma?

Η pure για εμένα είναι λιγότερο φορτομενη και πιο σταθερή αλλά αυτά είναι υποκειμενικά άλλωστε η chroma ηταν για καιρό η daily μου θα πρότεινα να δοκιμασίες και rastapop

Η pure για εμένα είναι λιγότερο φορτομενη και πιο σταθερή αλλά αυτά είναι υποκειμενικά άλλωστε η chroma ηταν για καιρό η daily μου θα πρότεινα να δοκιμασίες και rastapop

την έχεις δοκιμάσει την rastapop?

Ναι φίλε την πρωτη μέρα που πήρα την συσκευή ηταν στοκ aosp οσες σου είπα τις έχω δοκιμάσει ολες

Ναι φίλε την πρωτη μέρα που πήρα την συσκευή ηταν στοκ aosp οσες σου είπα τις έχω δοκιμάσει ολες

αρα αφου εχεις δοκιμάσει αρκετές για σένα πια ει αι η καλύτερη? εχει καποιος drain battery εξαιτίας chrome και mobile radio active?

Με την xenon hd που είμαι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως κσι με την twisted slim που είχα γενικά με καμία δεν είχα πρόβλημα ουτε drain ουτε bugs

Chrome έχει αφαιρεθεί από τα gapps που βαζω οποτε δεν ξερω

• The title was changed to [Google Nexus 6] Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις