JohnnyBcool Δημοσιεύτηκε December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2014 Παιδιά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στις 2 συσκευές και ενώ τις έχω δει από κοντά δίπλα δίπλα δεν μπορώ να αποφασίσω... Το κινητό θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια γιατί έχω το galaxy s3 1μιση χρόνο και μου έχει βγάλει την παναγία παρότι ρουταρισμένο και με nova launcher.Το θέλω για internet και ταινίες κυρίως και μετά όλα τα άλλα. Το lg από την μια το θέλω γιατί έχει τρομερή οθόνη,5,5 ίντσες,αποσπώμενη μπαταρία και όμορφο interface αλλά από την άλλη το Ζ2 έιναι αδιάβροχο,καλύτερη μπαταρία και πιο φθηνό.Το πρόβλημα με την σονυ είναι ότι κάθε 6 μήνες βγάζει συσκευές και μετά την lollipop βλέπω να το αφήνει στην τύχη του το κινητάκι ενώ το lg το φοβάμαι γιατί με την οθόνη που έχει θα αρχίσει να έχει κολλήματα με τον καιρό σαν το s3 και είναι και πλαστικούρα. Δώστε μου τα φώτα σας γιατι έχω τα λεφτά στο χέρι και δεν μπορώ να αποφασίσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Z2 αψογο απο ολες τις πλευρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Z2 αψογο απο ολες τις πλευρες! εκτος απο μια (να αναφέρουμε και τα στρβα) εχει αρκετα σκαρτη camera ειδικά σε auto και εναλλασσόμενο φωτισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλά η κάμερα δεν με ενδιαφερέι τόσο.Χειρότερη από του σ3 δεν νομίζω να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Πάρε το Ζ2, γιατί αν κατάλαβα καλά κοιτάς το g3 με τα 2 γιγα ραμ. Θα σε ταράξει στο λαγκ σε σχέση με το Ζ2 που δεν έχει θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όχι για το 32αρι λέω με τα 3 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όχι για το 32αρι λέω με τα 3 γιγα Εξακολουθεί το z2 να έχει πλεονέκτημα. Καλύτερη οθόνη Καλύτερη αυτονομία Καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Χωρίς υπερθέρμανση,χωρις κοφτη φωτεινότητας που έχει το LG με λίγο ζορισμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Και εγώ το Ζ2 θα έπαιρνα, λόγω της χαμηλής φωτεινότητας της οθόνης του G3. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Πάντως εγώ πιστεύω πως αφού το θέλεις για browsing και ταινίες, το g3 είναι μονόδρομος, (μεγαλύτερη οθόνη και πιο γρήγορο στο browsing). Ξαναλεω πως το ταπεινο g2 που έχω είναι πιο γρήγορο από το z2 συναδέλφου και σε browsing και σε άνοιγμα εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τελικά παράγγειλα το Z2 και σε 1 ώρα θα πάω να το παραλάβω.Στα 336 ευρώ το βρήκα και ελπίζω να μη το μετανιώσω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Power_User Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλορίζικο να είναι, πες μας εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ευχαριστώ αδερφέ.Παιδιά τεράστια διαφορά από το s3 σε όλα,απίστευτο το κινητό για τα λεφτά του.Το μόνο αρνητικό που βλέπω ως τώρα είναι ότι το βλέπω λίγο αργό στο ίντερνετ αλλά ίσως να φταίει ο Chrome γιατί στο s3 χρησιμοποιούσα τον δικό του browser της Samsung.Εν το μεταξύ τα εικονίδια είναι τεράστια στο κινητό,μπορώ να τα μικρύνω?Δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ευχαριστώ αδερφέ.Παιδιά τεράστια διαφορά από το s3 σε όλα,απίστευτο το κινητό για τα λεφτά του.Το μόνο αρνητικό που βλέπω ως τώρα είναι ότι το βλέπω λίγο αργό στο ίντερνετ αλλά ίσως να φταίει ο Chrome γιατί στο s3 χρησιμοποιούσα τον δικό του browser της Samsung.Εν το μεταξύ τα εικονίδια είναι τεράστια στο κινητό,μπορώ να τα μικρύνω?Δεν βρήκα κάτι uc browser και άγιος ο θεός :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts