makouin Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι την περασα.....Οχι δεν εκανα reset Δεν βλεπω κατι διαφορετικο...ισως λιγο καλυτερη αναμονη στο λιγο αυτο δισστημα..κατα τα αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ναι την περασα.....Οχι δεν εκανα reset Δεν βλεπω κατι διαφορετικο...ισως λιγο καλυτερη αναμονη στο λιγο αυτο δισστημα..κατα τα αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα. Περιμένω το Duos αύριο. Διάβαζα στο νήμα του απλού S5 ότι καλό είναι να περάσουμε την αγγλική ρομ που παίρνει πρώτη τις αναβαθμίσεις και αφαιρεί τα bloatware της cosmote,vodafone κτλπ. Έψαξα λοιπόν στο sammobile στα firmwares τoυ G900FD και βλέπω ότι έχει rom από τρίτες χώρες, ούτε Ελλάδα ούτε UK. Ποια rom έχεις εσύ; Αγγλική rom για το Duos δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Το δικό μου φοράει αυτή http://www.sammobile.com/firmwares/download/47357/G900FDXXU1BOE2_G900FDOJV1BOC3_XSG/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Σημερα παρελαβα και αφου αναβαθμιστηκε σε Lollipop και εκανε τα τελευταια updates, πατησα εργοστασιακες ρυθμισεις. Η μνημη ραμ που καταναλωνει χωρις να εχω καμια εξτρα εφαρμογη εκτος απο τις στοκ ειναι 1,13GB(!) Επισης η καμερα του δεν μου λεει και πολλα. Μηπως εχω κανει κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Σημερα παρελαβα και αφου αναβαθμιστηκε σε Lollipop και εκανε τα τελευταια updates, πατησα εργοστασιακες ρυθμισεις. Η μνημη ραμ που καταναλωνει χωρις να εχω καμια εξτρα εφαρμογη εκτος απο τις στοκ ειναι 1,13GB(!) Επισης η καμερα του δεν μου λεει και πολλα. Μηπως εχω κανει κατι λαθος; Καλοχρησημοποιητο. Η μνημη γενικα παιζει σε υψηλα επιπεδα ακομη και στο απλο S5...το ιδιο και για την καμερα..και μενα δεν με ενθουσιασε αλλα επειδη ειχα και το απλο S5 μπορω να πω οτι και αυτη ειναι στα ιδια επιπεδα. Εσυ απο ποιο μαγαζι το πηρες φιλε μου και τι προελευσης ειναι? Eαν βαλεις τo phone info για Samsung θα σου δωση πληροφοριες οπως για ποια χωρα προοριζεται,σε ποια χωρα κατασκευαστηκε κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλοχρησημοποιητο. Η μνημη γενικα παιζει σε υψηλα επιπεδα ακομη και στο απλο S5...το ιδιο και για την καμερα..και μενα δεν με ενθουσιασε αλλα επειδη ειχα και το απλο S5 μπορω να πω οτι και αυτη ειναι στα ιδια επιπεδα. Εσυ απο ποιο μαγαζι το πηρες φιλε μου και τι προελευσης ειναι? Eαν βαλεις τo phone info για Samsung θα σου δωση πληροφοριες οπως για ποια χωρα προοριζεται,σε ποια χωρα κατασκευαστηκε κ.τ.λ Από Γερμανό το πήρα με παραγγελία. UAE γράφει. To notification bar πως μπορώ να το ελαχιστοποιήσω όσο γίνεται πιο πολύ, μου βγάζει ένα κατεβατό μέχρι την μέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Δεν ελαχιστοποιηται νομιζω..δεν ξερω αν θες να απενεργοποιησης καποιες πληροφοριες να μην στις δειχνει μονο. Φερνει και ο Γερμανος δικαρτο S5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω σε KK ποια ROM να φλασάρω; Θα το κάνω μέσω odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το s5 duo's είναι και αυτό αδιάβροχο όπως το κανονικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Το s5 duo's είναι και αυτό αδιάβροχο όπως το κανονικό;;; Ναι ακριβώς το ίδιο είναι απλά παίρνει δυο κάρτες. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 καλησπερα να ρωτησω δουλευουν και οι 2 καρτες 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 δουλευουν και οι 2 καρτες 4g? ναι,αλλα οχι ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileiospyrhs Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το Samsung Galaxy S5 Dual Sim που μπορώ να το βρω;;;;;; Έχετε να μου προτείνεται κάποια Ελληνικά η ξένα site;; Και κάτι τελευταίο (δεν ξέρω αν έχουν ρωτήσει ξανά) ποια η διαφορά του Samsung Galaxy S5 Dual Sim 16GB G900FD και του samsung galaxy s5 Dual Sim G9008W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts