hgemwn Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 εγω ουτε καν που ψηφισα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει iphone εδω!!! ειναι γεματο andoid-ακηδες παραπονο γιατι να εχουμε? που εχουμε μια ποιοτικη συσκευη και οχι το g3? εχουμε το g2 και δεν μειναμε ευχαριστημενοι (αλλαγη οθονης στο εξαμηνο-μειωση διαρκειας μπαταριας και προβληματικο gps) μην μιλησουμε για πωλησεις ε? :) σου ευχομαι να παει καλα το g3 και να μην σου βγαλει ελαττωμα σε λιγους μηνες....τουλαχιστον με το iphone αυτα σπανιζουν οτι ειναι να σου βγαλει στο βγαζει απο την αρχη σαν πρωη κατοχος ολων των iphone εκτος απο 6 και 6plus....ποιοτηκες συσκευες πλεον δεν βγαζει μονο η apple...ξυπνηστε δεν ειμαστε στο 2010...προβηματα σε iphone;;;ποτε...ξεβαψιμο,antenna gate ,κατι με τις φωτο στο plus, κατι τριξιματα στην οθονη και απο οτι μαθαινω και στο 6 exei ....ελαττωματα δεν ειναι και αυτα;πωλησεις;;;;ειναι trendy πως να το κανουμε και πουλαει...απο μαρκετινγκ αλλοτιποτα...καποτε θυμαμαι με benchmarks δεεν ασχολουσασταν...τωρα γιατι;δειχνουν κατι;θα κανουμε rendering σε ταινια στο κινητο; βγηκε και το plus τωρα το οποιο ειναι το τελειο;δεν ειναι παντοφλα;η χρηση με το ενα χερι που πηγε τωρα;που τοσο πολυ υποστηριζατε; αλλαζουν οι καιροι αλλα να ξεκολλατε λιγο και οχι οτι βγαζει η apple να λετε τι τελειο και innovative...δεν υπαρχει τελειο κινητο ουτε τελειο λογισμικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 μα κουβεντα εκανα, δοθηκε μια αποφαση, να μην την αναλυσουμε? Δεν ειπα ν α αλλαξει. Οσο για το Ζ3, δε με απασχολει ποσοι θα το ψηφισουν, ποτε δε με απασχολουσε τι πιστευει η μαζα.. Εγω εχω κριτηρια και κρινω, τωρα αν καποιος δεν το γουσταρει το Ζ3 επειδη καποτε ειχε σονυ και δεν του βγηκε καλο, προβλημα του..Απλα πιστευω οτι δεν ειναι κακο να αναλυουμε μια αποφαση και να τη συγκρινουμε με δικες μας αποψεις, αλλιως γιατι ειναι ανοιχτο το thread? Συμφωνώ μαζί σου Νικο....απλα εγώ έλεγα για την γκρίνια που επικρατεί σε τέτοιες ψηφοφορίες...αυτό γίνεται και σε αλλά forum όχι μονο εδώ...τέλος πάντων....καλη χρόνια να εχουμε,με υγεια πανω απ'όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakadaki Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο πρωτη φορα το ακουω :worry: ναι το οτι δεν με αφηνει η apple να αλαξω εικονιδια και βαλω σπασμενες εφαρμογες δεν ειναι σημαντικος παραγοντας για να παρω note 4 απο τη στιγμη που τα εχω με jailbreak και ειδικα τωρα που οι κινεζοι το βγαζουν και κατευθειαν...για μενα παιζει μεγαλο ρολο να μην παρω ενα κινητο που χανει την αξια του στο εξαμηνο και πουλιετε 500 euro κατω.αν εσυ εισαι πλουσιος και δεν εχεις θεμα δικαιωμα σου να το παρεις το νοτε 4 και να το πατησεις και κατω να δεις αν σπαει.....αφου δεν σε ενδιαφερει η εγγυηση!!! τωρα το does it bend που μου εβαλες για να κανεις τον εξυπνο δεν σε τιμα μειωσες τη συζητηση κατακορυφα!!! Αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο το εχω πρωτο δει σαν iphone χρηστης στο note 2... Πραγματικα δεν με ενδιαφερει η εγγυηση και ξερεις γτ? Ειμαι ναυτικος και η περιπτωση να μου χαλασει και να μπορεσω να το παω για service οταν ταξιδευω ειναι απειροελαχιστη.. Μαλλον με βολευει να παρω αλλο στο τελος.. Δε την μειωσα εγω τη συζητηση φιλε.... Εσυ την μειωνεις συγκρινοντας εξ αρχης μια συσκευη που εχει θεματα για την τιμη του (χρησης αλλα και κατασκευης) με ενα αλλο που ειναι καλυτερο κατα γενικη ομολογια.. Επισης αν καποιος θελει να σημειωνει λογω δουλειας ειτε λογω μαθηματων τοτε απλα διαλεγει σειρα note (tablet ή κινητο). PS. Ξαναδες το προηγουμενο ποστ μου. Εκανα edit και μπορεις να απαντησεις και σε αλλα.. Edited December 29, 2014 by Kakadaki Παράθεση Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα... Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο πρωτη φορα το ακουω :worry: ναι το οτι δεν με αφηνει η apple να αλαξω εικονιδια και βαλω σπασμενες εφαρμογες δεν ειναι σημαντικος παραγοντας για να παρω note 4 απο τη στιγμη που τα εχω με jailbreak και ειδικα τωρα που οι κινεζοι το βγαζουν και κατευθειαν...για μενα παιζει μεγαλο ρολο να μην παρω ενα κινητο που χανει την αξια του στο εξαμηνο και πουλιετε 500 euro κατω.αν εσυ εισαι πλουσιος και δεν εχεις θεμα δικαιωμα σου να το παρεις το νοτε 4 και να το πατησεις και κατω να δεις αν σπαει.....αφου δεν σε ενδιαφερει η εγγυηση!!! τωρα το does it bend που μου εβαλες για να κανεις τον εξυπνο δεν σε τιμα μειωσες τη συζητηση κατακορυφα!!! δηλαδη για να καταλαβω κατι...εσυ παιρνεις ενα κινητο που δεν χανει την αξια του; το σ5 δηλαδη ποσο εχασε την αξια του με το 5s;;;ποση ειναι η διαφορα; 50 euro;70;αν το παρεις απο internet καινουργιο ναι το iphone κραταει την τιμη του ...μετα που θα το πουλησεις παλι χαμενος δεν εισαι;τωρα αν στο νετ εχει 620 ευρω και το πουλανε 600 με συγχωρεις αλλα η βλακεια ειναι ανικητη....σε κανενα χρονο παλι 400 ευρω θα το δωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 σαν πρωη κατοχος ολων των iphone εκτος απο 6 και 6plus....ποιοτηκες συσκευες πλεον δεν βγαζει μονο η apple...ξυπνηστε δεν ειμαστε στο 2010...προβηματα σε iphone;;;ποτε...ξεβαψιμο,antenna gate ,κατι με τις φωτο στο plus, κατι τριξιματα στην οθονη και απο οτι μαθαινω και στο 6 exei ....ελαττωματα δεν ειναι και αυτα;πωλησεις;;;;ειναι trendy πως να το κανουμε και πουλαει...απο μαρκετινγκ αλλοτιποτα...καποτε θυμαμαι με benchmarks δεεν ασχολουσασταν...τωρα γιατι;δειχνουν κατι;θα κανουμε rendering σε ταινια στο κινητο; βγηκε και το plus τωρα το οποιο ειναι το τελειο;δεν ειναι παντοφλα;η χρηση με το ενα χερι που πηγε τωρα;που τοσο πολυ υποστηριζατε; αλλαζουν οι καιροι αλλα να ξεκολλατε λιγο και οχι οτι βγαζει η apple να λετε τι τελειο και innovative...δεν υπαρχει τελειο κινητο ουτε τελειο λογισμικο.... εγω μιλησα απο προσωπικη εμπειρια για το g2 και τι μου παρουσιασε!! δεν μιλησα για ενα προβλημα μιλησα για τρια!! αυτο με ξενερωσε με την lg...συμφωνω οτι τιποτα δεν ειναι απροβληματιστο απλα καποιος επιλεγει αυτο που πιστευει οτι τον συμφερει καλυτερα και θα εχει τα λιγοτερα προβληματα!! το iphone 4s το εχω τρια χρονια κλεισμενα και το μονο που μου παρουσιασε μετα τα 2 χρονια ειναι η πτωση στη μπαταρια!! εχω ipad δυο χρονια χωρις κανενα προβλημα....αυτοι ειναι λογοι για μενα να παρω το 6 plus...ο καθενας εχει δικαιωμα να αγοραζει οτι θεωρει καλυτερο η διαφωνια μου ειναι οταν προκαλει καποιος και προσπαθει να μειωσει κατι που εχει ο αλλος....τοτε ναι και εγω με τη σειρα μου του απαντω αναλογα....καλως η κακως ανθρωποι ειμαστε και εχουμε αντιδρασεις....θα ηταν καλυτερα να μην εκανε κανενας την αρχη!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο το εχω πρωτο δει σαν iphone χρηστης στο note 2... Πραγματικα δεν με ενδιαφερει η εγγυηση και ξερεις γτ? Ειμαι ναυτικος και η περιπτωση να μου χαλασει και να μπορεσω να το παω για service οταν ταξιδευω ειναι απειροελαχιστη.. Μαλλον με βολευει να παρω αλλο στο τελος.. Δε την μειωσα εγω τη συζητηση φιλε.... Εσυ την μειωνεις συγκρινοντας εξ αρχης μια συσκευη που εχει θεματα με ενα αλλο που ειναι καλυτερο κατα γενικη ομολογια.. Επισης αν καποιος θελει να σημειωνει τοτε απλα διαλεγει σειρα note. PS. Ξαναδες το προηγουμενο ποστ μου. Εκανα edit και μπορεις να απαντησεις και σε αλλα.. αν οντως εχεις προβλημα με service οκ τοτε αλλαζει...δεν υπαρχει καλυτερο κατα γενικη ομολογια,αυτο ειναι υποκειμενικο καθαρα.το note εχει καποια θετικα και το iphone εχει καποια αλλα οπως και αρνητικα και οι 2 συσκευες αντιστοιχα....εμενα το θεμα της τιμης στα android με ξενερωνει αν και δεν πουλαω ευκολα συσκευες αλλα ειναι ξενερωμα να παρεις ενα android και σε λιγους μηνες να δεις επισημη τιμη 100-200 ευρω κατω....το εχω παθει με πολλες συσκευες και πριν το andoid με κατι ericsson p800 και p900 αν σου λενε κατι που τοτε ηταν απο τις πιο ακριβες και χανανε την αξια τους πολυ γρηγορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakadaki Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) [/color] αν οντως εχεις προβλημα με service οκ τοτε αλλαζει...δεν υπαρχει καλυτερο κατα γενικη ομολογια,αυτο ειναι υποκειμενικο καθαρα.το note εχει καποια θετικα και το iphone εχει καποια αλλα οπως και αρνητικα και οι 2 συσκευες αντιστοιχα....εμενα το θεμα της τιμης στα android με ξενερωνει αν και δεν πουλαω ευκολα συσκευες αλλα ειναι ξενερωμα να παρεις ενα android και σε λιγους μηνες να δεις επισημη τιμη 100-200 ευρω κατω....το εχω παθει με πολλες συσκευες και πριν το andoid με κατι ericsson p800 και p900 αν σου λενε κατι που τοτε ηταν απο τις πιο ακριβες και χανανε την αξια τους πολυ γρηγορα!! Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα στο τελος τι θα παρει ο καθε ενας.. Το κατα γενικη ομολογια καλυτερο ειναι ομως οταν βγεις εξω και ρωτησεις τον κοσμο πιο ειναι καλυτερο.. Ποια νομιζεις οτι μπορει να ειναι η απαντηση? Ειδικα οταν μιλησεις με ασχολουμενους με την τεχνολογια ανθρωπους.. Το p800 το ειχα και μπορει να εχασε την τιμη του γρηγορα αλλα ξερεις κατι?? Με βολευε απιστευτα. Επισης ηταν τοσο μοναδικο για την εποχη του που το εβλεπαν στα χερια μου και τους ξεφευγε ενα priceless ''WoW".. Edited December 29, 2014 by Kakadaki Παράθεση Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα... Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα στο τελος τι θα παρει ο καθε ενας.. Το p800 το ειχα και μπορει να εχασε την τιμη του γρηγορα αλλα ξερεις κατι?? Με βολευε απιστευτα. Επισης ηταν τοσο μοναδικο για την εποχη του που το εβλεπαν στα χερια μου και τους ξεφευγε ενα priceless ''WoW".. εγω ειχα το p800 και μετα p910...δεν μου κρατησανε πολυ σε αντιθεση με τα κινητα της apple και μετα απο το γενικοτερο ξενερωμα αρχισα να περνω φτηνες συσκευες μεχρι που αποφασισα να παρω το 3G (iphone) απο τοτε κολησα παλι...το μονο που μου εχει μεινει και δεν εχω δοκιμασει ειναι καποιο note οποτε σκεφτομαι κατα το φθινοπωρο που θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του 4 στο σκρουτζ να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) εγω μιλησα απο προσωπικη εμπειρια για το g2 και τι μου παρουσιασε!! δεν μιλησα για ενα προβλημα μιλησα για τρια!! αυτο με ξενερωσε με την lg...συμφωνω οτι τιποτα δεν ειναι απροβληματιστο απλα καποιος επιλεγει αυτο που πιστευει οτι τον συμφερει καλυτερα και θα εχει τα λιγοτερα προβληματα!! το iphone 4s το εχω τρια χρονια κλεισμενα και το μονο που μου παρουσιασε μετα τα 2 χρονια ειναι η πτωση στη μπαταρια!! εχω ipad δυο χρονια χωρις κανενα προβλημα....αυτοι ειναι λογοι για μενα να παρω το 6 plus...ο καθενας εχει δικαιωμα να αγοραζει οτι θεωρει καλυτερο η διαφωνια μου ειναι οταν προκαλει καποιος και προσπαθει να μειωσει κατι που εχει ο αλλος....τοτε ναι και εγω με τη σειρα μου του απαντω αναλογα....καλως η κακως ανθρωποι ειμαστε και εχουμε αντιδρασεις....θα ηταν καλυτερα να μην εκανε κανενας την αρχη!! το οτι σε ξενερωσε η lg δεν σημαινει οτι πρεπει να ισοπεδωνουμε ουτε αλλες εταιριες ουτε αλλα λογισμικα....εγω παντως ειχα προβληματα απο το 4 και μετα...και μιλαω για 4 προβληματα που μου παρουσιαστηκαν και στα λεφτα που τα πηρα...δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπαρω ουτε οτι θα τα ισοπεδωσω.οταν βαλει μυαλο γιατι προσωπικα αυτην την στιγμη τα θεωρω πεταμενα λεφτα θα το σκεφτω για να ξαναπαρω... να σε διορθωσω οι διαφωνιες ειναι καλο για να υπαχει διαλογος και να βγαινουν συμπερασματα ...το να απαντας αναλογα επειδη καποιος μιλησε ασχημα ή ειρωνικα δεν ειναι πλεονεκτημα..φιλικα στο λεω απο εκει και περα αν σε βολεψε το plus καλα εκανες και το πηρες και ελπιζω να το χαρεις... εγω με την εταιρια τα εχω στο θεμα του κινητου...ουτε σε ipad ουτε σε μακ... Edited December 29, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakadaki Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) εγω ειχα το p800 και μετα p910...δεν μου κρατησανε πολυ σε αντιθεση με τα κινητα της apple και μετα απο το γενικοτερο ξενερωμα αρχισα να περνω φτηνες συσκευες μεχρι που αποφασισα να παρω το 3G (iphone) απο τοτε κολησα παλι...το μονο που μου εχει μεινει και δεν εχω δοκιμασει ειναι καποιο note οποτε σκεφτομαι κατα το φθινοπωρο που θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του 4 στο σκρουτζ να το παρω Αν θες να δοκιμασεις note δε χρειαζεται να πας στο 4αρι και να πληρωσεις τοσο.. Παρε το 3. Το ιδιο πραγμα ειναι.. Απροβληματιστο, δοκιμασμενο, αλαγκαριστο γενικα και αν εισαι τυπος του value for money θα σε αποζημιωσει.. Το 4αρι δεν ειναι τοσο καλυτερο (στη καθημερινη χρηση) για να δικαιολογει τα λεφτα της διαφορας του αν και ναι το φθινωπορο θα ειναι εξισου καλη αγορα.. Εκτος κ αν θες ολες τις ωρες το μαξιμουμ των επιδοσεων οποτε ναι παιρνεις το 4. Και γω δε σου κρυβω οτι το iphone 6 το χαλβαδιαζω μερικες φορες για την ομορφια του και την απλοτητα του. Αλλα νομιζω τελικα πως με καλυπτει το ipad σε αυτο τον τομεα και για on the go χρηση με βολευει μια πιο flexible συσκευη με την οποια μπορω να μοιραζομαι ευκολα αρχεια (ειδικα pdf) και να σημειωνω κυριως οτι χρειαζομαι (αυτος ειναι και ο λογος που με εκανε να ξεκολλησω απο το iphone).. Edited December 29, 2014 by Kakadaki Παράθεση Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα... Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 To αναγνωστικό κοινό μίλησε myphone AWARDS 2014: Οι αναγνώστες επιλέγουν τα καλύτερα του 2014! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Στο ταμπλετακι διαφωνω λιγακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts