Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες


paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

heyzzz...:happy:...lepon eimai kainourio psaraki edw mesa kai elpizw na to stelnw auto swsta etsi wste na to deite gt xreiazomai EPEIGONTWS voitheia...!!!

 

eimai prwti likeiou kai exw mia ergasia stin texnologia...akouste thema...gia tis diafores twn diatrofikwn sinitheiwn meta3i twn eurwpaiwn kai twn amerikanwn...kai mexri twra exw kanei mono tin eisagwgi kai den mporw na vrw tpt panw sto thema auto kai vsk den 3erw akrivws pws domw mia ergasia...!!!

 

epeidi prepei na tin exw etoimi AURIO I METHAURIO to argotero...parakalw para para para poli...gt einai adiko na me 8anatwsoun toso nea...opoios exei kapoio link i 3erei kana site i stin kaliteri na exei etoimi ergasia(thaumata ginontai...)....ekliparw na mou steilei amesws...to mail mou einai...looney-e@hotmail.co.uk......................SOS:!::!:(kai den milaw gia tin epektasi xronou omilias...)

 

THANXSssssssssssssss PROKATAVOLIKA...!!!:O:O:O

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου εχει αναθεσει ενας καθηγητης μια εργασια για τα ευρυζωνικα δικτυα στην βεροια. εχει κανεις καμια ιδεα?
Link to comment
Share on other sites

"Ευρυζωνική πολιτεί" ο Δήμος Βέροιας

 

Ο Δήμος Βέροιας πραγματοποιεί ένα φιλόδοξο σχέδιο για την ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών που θα του επιτρέψουν να προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας στους δημότες, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες του Δήμου και θα καταστήσει την πόλη μια απόλυτα δικτυωμένη και «ευρυζωνική πολιτεία».

 

Το σχέδιο αυτό έχει την μορφή δεκαετούς πλάνου και περιλαμβάνει τόσο δράσεις ανάπτυξης υποδομών όσο και δράσεις ανάπτυξης υπηρεσιών. Στόχος του Δήμου να είναι εφικτή η ευρυζωνική διασύνδεση οποιουδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο του Δήμου μέσω πλήθους τεχνολογιών - καναλιών.

 

Α) ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ

 

Το έργο αφορά την υλοποίηση Ευρυζωνικών υποδομών τοπικής πρόσβασης και ειδικότερα μητροπολιτικών ευρυζωνικών δικτύων οπτικών ινών (Metropolitan Area Network - MAN) στο Δήμο Βέροιας με αρχικό στόχο να διασυνδέουν τα κτίρια δημοσίου συμφέροντος του Δήμου Βέροιας.

 

Βασική αρχή είναι η δημιουργία συνθηκών ανταγωνισμού στην παροχή υπηρεσιών τόσο πρόσβασης όσο και περιεχομένου προς όφελος του καταναλωτή - χρήστη, που θα βασίζεται στην διαθεσιμότητα ανοικτών υποδομών οπτικών ινών με κοστοστρεφή τρόπο.

 

Τι κερδίζουμε πρακτικά:

 

Η ανάπτυξη συμπληρωματικών ευρυζωνικών υποδομών, θα διευκολύνει την απελευθέρωση της αγοράς, θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και, παράλληλα, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών με άνοδο του επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης, τουρισμού και εμπορικών εφαρμογών

 

Το έργο έχει σκοπό

 

α) το μέσο-μακροπρόθεσμο βασικό σχεδιασμό,

 

β) την αρχική υλοποίηση με τεχνολογικά ουδέτερο τρόπο και

 

γ) τη διαχείριση με ανταγωνιστικά ουδέτερο τρόπο, βασικού ιστού υποδομών οπτικών ινών.

 

Οι υποδομές οπτικών δικτύων που προκύπτουν από την εκτέλεση του έργου εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό για την εκμετάλλευση του μητροπολιτικού δικτύου μέσω της προσφοράς διασύνδεσης σε φορείς των τομέων δημόσιας διοίκησης, υγείας, εκπαίδευσης αλλά και εμπορικών παρόχων με ανοικτό και ισότιμο για όλους τρόπο.

 

Το έργο επικεντρώνεται περισσότερο στη φυσική παθητική υποδομή, στον τρόπο κατασκευής της υποδομής και στο πλαίσιο διαχείρισής της με ανοιχτό, διαφανή και ουδέτερο τρόπο.

 

Συμπεριλαμβάνεται επίσης εξοπλισμός κόμβων καθώς και τερματικός εξοπλισμός για τη διασύνδεση στο δίκτυο επιλεγμένων φορέων.

 

Πως το διαχειριζόμαστε:

 

Ως προς τη βιωσιμότητα του έργου, ο Δήμος Βέροιας επεξεργάζεται το κατάλληλο σχήμα (Επιχειρηματικό Σχήμα) που πρέπει να δημιουργηθεί για τη διοίκηση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση των υποδομών που δημιουργούνται, διασφαλίζοντας και τις συνθήκες βιωσιμότητας των υποδομών.

 

Το οποίο θα λαμβάνει υπόψη του τη δυνατότητα διάθεσης μέρους των υποδομών για ιδιωτική εκμετάλλευση, μέσω μακροχρόνιας ενοικίασης ανά μέτρο και ζεύγος ινών, που θα παράγει έσοδο κοστοστρεφώς και με σκοπό την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας και συντήρησης της υποδομής.

 

Β) ΕΞΥΠΝΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ

 

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ανάπτυξη βασικών υποδομών, εφαρμογών και ευρυζωνικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους τομείς της κοινωνικής φροντίδας, της εκπαίδευσης, της τουριστικής ανάπτυξης και της ηλεκτρονικής δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης της Βέροιας.

 

Το έργο συμβάλλει στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην περιοχή, η οποία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας για την ευρύτερη ανάπτυξη της πόλης.

 

Το έργο είναι συμπληρωματικό τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών με άλλες δράσεις του Δήμου Βέροιας που έχουν ως απώτερο στόχο να κατακτήσουν στο κέντρο της πόλης της Βέροιας ένα σύγχρονο, «έξυπνο οικισμό». Ο «έξυπνος οικισμός» θα αποτελέσει το πεδίο που θα δοκιμαστούν και θα εξεταστούν επιχειρηματικά μοντέλα, τεχνολογίες και υπηρεσίες ώστε να επεκταθούν στη συνέχεια σε ολόκληρη την πόλη.

 

 

 

Σύντομη περιγραφή της περιοχή του «έξυπνου οικισμού»

 

Η περιοχή του «έξυπνου οικισμού» που θα καλυφθεί από τις δράσεις του προτεινόμενου έργου έχει έκταση περίπου 500 στρέμματα, στο κέντρο της πόλης, είναι μεικτής χρήσης (κατοικίες και καταστήματα) .

 

Μέσα στα όρια του «οικισμού» περιλαμβάνονται διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, Υποκαταστήματα και Περιφερειακές Διευθύνσεις Τραπεζών, ο ΟΤΕ, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Δημοτικά και Γυμνάσια-Λύκεια της πόλης, το Εμπορικό και Επιχειρηματικό Κέντρο της πόλης, εκατοντάδες εμπορικών επιχειρήσεων, χώροι αναψυχής και εστίασης, ξενοδοχεία, σχεδόν όλα τα internet café που λειτουργούν στην πόλη, τα Γραφεία των Επιστημονικών Συλλόγων, το Πολιτιστικό Κέντρο και το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί).

 

Ακόμα, στην περιοχή υπάρχει σημαντικός πληθυσμός ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες (ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ). Πιο συγκεκριμένα, μόνο με βάση τα στοιχεία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που δραστηριοποιείται στην περιοχή τα άτομα αυτά είναι περίπου 90 με 100.

 

Ξεκινάμε την πρωτοβουλία δημιουργίας του «έξυπνου οικισμού» του με τις παρακάτω υπηρεσίες:

o Υπηρεσίες Ψηφιακής Κοινότητας

o Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

o Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας

o Υπηρεσίες Υποστήριξης Τουριστών

o Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Δημοκρατίας

 

Γ) Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα παρακολούθησης/δρομολόγησης των απορριμματοφόρων και των δημοτικών οχημάτων του Δήμου Βέροιας (GIS)

 

Στα πλαίσια του έργου αναπτύσεταιί ένα γεωπληροφοριακό λογισμικό (GIS) για την παρουσίαση και διαχείριση πληροφορίας των υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, την υποστήριξη λήψης επιχειρησιακών αποφάσεων, την παρακολούθηση των Δημοτικών οχημάτων και τη δρομολόγηση των απορριμματοφόρων. Επιπλέον θα παρέχεται η δυνατότητα παρουσίασης απολογιστικών αποτελεσμάτων.

 

Συγκεντρωτικά, οι λειτουργίες που θα προσφέρονται περιλαμβάνουν:

 

Διαχείριση & παρακολούθηση του στόλου απορριμματοφόρων & δημοτικών οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Δρομολόγηση των οχημάτων του στόλου απορριμματοφόρων οχημάτων.

Παρακολούθηση και διαχείριση της διαδικασίας συλλογής απορριμμάτων.

Διαχείριση κυκλοφοριακών δεδομένων & συμβάντων.

Διαχείριση του γεωγραφικού υπόβαθρου καθώς και όλων των στατικών δεδομένων του συστήματος.

Προκειμένου να υλοποιηθούν οι παραπάνω λειτουργίες το προτεινόμενο σύστημα θα αναλυθεί στις παρακάτω λογικές μονάδες:

 

Γεωγραφικό υπόβαθρο Δήμου Βέροιας

εξοπλισμό τηλεματικού οχήματος και λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου απορριμματοφόρων & δημοτικών οχημάτων

εξοπλισμό συσκευών PDA για την αποστολή συμβάντων από το πεδίο προς την εφαρμογή διαχείρισης τους

τηλεπικοινωνιακή σύνδεση μονάδων πεδίου-εφαρμογών

Εφαρμογή διαχείρισης κυκλοφοριακών δεδομένων & συμβάντων.

Εφαρμογή οδηγού πόλης με προβολή των σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου Βέροιας

Κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας δημοτικού στόλου με τις παρακάτω εφαρμογές:

Εφαρμογή διαχείρισης απορριμματοφόρων & δημοτικών οχημάτων.

Εφαρμογή δρομολόγησης απορριμματοφόρων.

 

 

απο http://www.verianet.gr/content/view/5247/304/lang,el/#Scene_1

 

 

κατα τα αλλα,αν θελεις περισσοτερα:google::google:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω πολυ FREAK. θα παρω κ τις υπολοιπες πληροφοριες μου απο το :google: κ θα τη ετοιμασω την εργασια.:D
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα!!!

 

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα!!!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το περιεχόμενο 2 σελίδων στις 26-4-2008:!:

http://www.reuters.com

http://www.washingtonpost.com

 

Μόνο τα Homepages stis 26-4-2008;)

 

Είναι επείγον!!!Όποιος τα έχει με σώζει!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB
Link to comment
Share on other sites

Δες εδώ:

 

http://www.archive.org

 

 

Χίλια ευχαριστώ αλλα δεν έχει τίποτα!!!

Τίποτα απο τα 2 που ζήτησα δεν βρήκα!!!

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Έχω μια τεράστια εργασία(29 σελ.) σχετικά με την ραδιενέργεια και τις επιπτώσεις της, την είχα κατεβάσει απ'το internet για τον ίδιο λόγο.Δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά αν θες σου την στέλνω

 

mporeis na tin stileis sto: arsenalistas@gmail.com ?

 

please einai megali anagi:worry:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Όποιος/α μπορεί ας βοηθήσει δίνοντας σχετικά link για φωτοβολταϊκά από την κατασκευή τους μέχρι την εγκατάσταση τους.Ακόμη,μπορείτε να προτείνετε και βιβλία.
Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ Chris.Έχεις τίποτα σε ποιο επιστημονικό επίπεδο?Εννοω δηλαδή να έχει να κάνει με τα ειδη των φωτοβολταϊκών (άμορφα,πολυμορφικά..........) και πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα.Επίσης κάτι που να έχει να κάνει με την κίνηση των ηλεκτρονίων,κάλυψη οπών κτλ.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

κολλησα σε αυτη την ασκηση.

 

2ψ(στην τριτη) + ψ(τετραγωνο) + ψ - 8=0 λογικα σχημα horner θελει αλλα δεν μπορω να βρω ποια πιθανη ακεραια ριζα ειναι σωστη. μια μικρη βοηθεια παρακαλω:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

και ποιος σου ειπε οτι εχει ακεραιες ριζες? Δεν εχει...

 

αυτο βλεπω και γω...οτι δεν εχει...αλλα θελω να λυθει η ασκηση με γνωσεις δευτερας λυκειου. δεν με ενδιαφερει ο τροπος..

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

αυτο βλεπω και γω...οτι δεν εχει...αλλα θελω να λυθει η ασκηση με γνωσεις δευτερας λυκειου. δεν με ενδιαφερει ο τροπος..

Θετεις y = x - 1/3*a και η εξισωση παιρνει την μορφη χ^3+Αχ=Β και η λυση στην συνεχεια ειναι η

(1/2*b + (1/4*a^2 + 1/8*b^3)^(1/2))^(1/3) + (1/2*b - (1/4*a^2 + 1/8*b^3)^(1/2))^(1/3) το οποιο ομως δεν νομιζω να μπορει να το ξερει μαθητης β λυκειου

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλήσπερα σας,

 

Ειμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια και δουλεύω αυτη τη στιγμή σε μια εργασία σχετική με online shopping για hardware προϊόντα. Αν σας ειναι ευκολο, παρακαλώ αφιερώστε 3-4 λεπτα για να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολογιο, το οποιο εχει τη μορφη e-survey για πρακτικούς λόγους.

 

Η έρευνα ειναι ανωνυμη, κανένα προσωπικό στοιχείο (name, e-mail, tel, address) δεν απαιτείται.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας.

 

http://www.freesurveysonline.com/fso/AskSurvey.fso?Survey=14922&CheckID=12774

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καλημέρα, κάνω μια εργασία για την υπόθεση στην οποία η Κροατία κατηγορεί τη Σερβία για γενοκτονία κατά τον πόλεμο του 92-95. Πρέπει να γράψω τα επιχειρήματα της Σερβίας, αλλά δεν βρίσκω πουθενά την επίσημη θέση της για να πάρω καμιά ιδέα πέρα από το να πω τα κλασικά ότι το έκανε για να προστατέψει τους κατοίκους της, χωρίς πρόθεση τη γενοκτονία κ.λ.π. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το θέμα, ή κανένα link με την επίσημη θέση της χώρας? Ευχαριστώ! Καλά να περνάτε!
House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ΜΙΓΑΔΙΚΟΙ

 

1) Να γραφει ο μιγαδικος αριθμος z=7-3i / 2+i στην μορφη -3(α-β)i + β(11-i) με α,β R

 

μια μικρη βοηθεια παρακαλω:O

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ΜΙΓΑΔΙΚΟΙ

 

1) Να γραφει ο μιγαδικος αριθμος z=7-3i / 2+i στην μορφη -3(α-β)i + β(11-i) με α,β R

 

μια μικρη βοηθεια παρακαλω:O

 

i diairesh migadikwn elpizw na xereis pws ginetai... pollaplasiazeis ari8miti kai paranomasti me ton sizigi tou paranomasth (an dn kanw la8os exei perasei kai enas xronos apo tote pou ta kana auta :p ) e kanto kai isws an antikatastiseis to Z me a+bi ???

Link to comment
Share on other sites

οχι οχι. φερνω τον Ζ στην κανονικη μορφη και μετα δεν ξερω τι να κανω! @@@@!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν:

 

z=(7-3i)(2-i)/5=(14-7i-6i-3)/5=11/5-13i/5=11/5-12i/5-i/5=-3(4/5)i +11/5-i/5=-3(1-1/5)i+1/5(11-i)

Η σκέψη είναι να λύσεις το τελικό που σου δίνει για να βρεις τα α,β και να πας ουσιαστικά ανάποδα.

Αν κάνω κάποιο λάθος πες μου.:)

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...