kolabrou Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 shodanjr_gr thanx !!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παιδιά καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει από java applet να ρωτήσω κάτι που θέλω? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Βασικά εγω θα ζητήσω κατι άσχετο.Υπάρχουν τα βιβλια Ιστορίας του Λυκειου σε pdf? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Κανονικα εδω ηταν αλλα δεν ανοιγει πλεον http://www.pi-schools.gr/lessons/index.html Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 αλήθεια ξέρει κανείς που μπορω να βρω στοιχεια για τον κλαδο της ηλεκτρονικης σε παγκοσμιο επιπεδο? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Υπαρχει καποιος που να γνωριζετε οτι αναλαμβανει να κανει πτυχιακες εργασιες??? Ενδιαφερομαι για πτυχιακη τμηματος μηχανολογιας του ΤΕΙ Πατρων. Αν βρισκεται και στην Πατρα θα με βολευε... Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Υπαρχει καποιος που να γνωριζετε οτι αναλαμβανει να κανει πτυχιακες εργασιες??? Ενδιαφερομαι για πτυχιακη τμηματος μηχανολογιας του ΤΕΙ Πατρων. Αν βρισκεται και στην Πατρα θα με βολευε... Σας ευχαριστω! Δε γνωρίζω, αλλα αν βρείς θα με ενδιέφερε (από περιέργεια και μονο) να δω ποσο πάει το μαλλί σε τέτοιες περιπτώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Να σας γραψω και το θεμα της πτυχιακης: Ρυπανση απο πετρελαιοειδη, επιπτωσεις και τροποι αντιμετωπισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Σε κάποια φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνουν. Και φοιτητές ξέρω που ασχολούνται με πτυχιακές. Ένας φίλος μου είχε δώσει έξω μια εργασία που ήταν να κάνει σύγκριση 2 e-shop και του πήραν ρε παιδιά 150 ευρώ για 7 σελίδες που έκαναν! Αν είναι δυνατόν.... Και ένας άλλος είχε μια πτυχιακή κάτι που ήθελε και flash δεν θυμάμαι ακιβώς και του είχαν πει 350... Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Παρανομο δεν ειναι αυτο?Ενημερωτικα ρωταω :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Γιατι να ειναι παρανομο??? εννοειται οτι θα διαβαστει για να παρουσιαστει. Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι δεν ειναι για μενα (εγω εχω ηδη τελειωσει μηχανολογος), αλλα εχει συγκεντρωθει ολο το υλικο και πρεπει μονο να γραφτει. Οποτε αν υπαρχει καποιος που αναλαμβανει θα παρει και το υλικο και χρειαζετι μονο συνταξη. Εαν ειχα χρονο θα την εκανα εγω την εξυπηρετηση αλλα δεν υπαρχει τετοια πολυτελεια, εκτος εαν τελικα δεν βγαλουμε ακρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 αν εχει κανενας καμια εργασια..ετοιμη..περιπου με τετοιον τιτλο..ας μου στιλει ενα μηνυμα..με ενδιαφερει κ εμενα για την τεχνολογια(το μαθημα του σχολειου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Η πτυχιακη δεν πρεπει να γινεται απο τον υποψηφιο πτυχιουχο? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Υποτιθεται πως ναι... Αλλα νομιζεις οτι λιγες γινονται απο αλλους και οχι απο τους υποψηφιους πτυχιουχους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Και άμα γίνει η στραβή και του επιβλέποντος καθηγητή...κάτι του θυμίζει ;:rolleyes: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 αν εχει κανενας καμια εργασια..ετοιμη..περιπου με τετοιον τιτλο..ας μου στιλει ενα μηνυμα..με ενδιαφερει κ εμενα για την τεχνολογια(το μαθημα του σχολειου) kostakiss, έχω εγώ μία με τίτλο: "Λειτουργία κινητήρα εσωτερικής καύσης". Είναι μικρή όμως (8-9 σελίδες). Την θες; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 εξωφυλα και τετοια εχεις??θα ρωτησω την καθηγητρια μας..γιατι ειναι λιγο..οτι να ναι..!στης κοπελας μου το σχολειο εγραψε μια μαθητρια για το καπνισμα που της βρηκα εγω στοιχεια..(με ενα γκουγκλαρισμα κ μονο,απλα αυτη τα εφτιαξε,τα βαλε σε σειρα κτλ)..και οταν της ειπα να της το παω κ εγω(ιδια με αυτην) μου ειπε οχι..τεσπα..το θεμα σου λογικα θα ειναι εντος..(θα το δεχτει)κατσε ομως να την ρωτησω γιατι ποτε δεν ξες με αυτες..θα σου στειλω ΡΜ..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Υποτιθεται πως ναι... Αλλα νομιζεις οτι λιγες γινονται απο αλλους και οχι απο τους υποψηφιους πτυχιουχους??? Εγω νομιζω οτι ειναι καλο σαν εμπειρια για τον καθενα να κανει εργασιες,ποσο μαλλον αυτη και οχι να το βλεπει σαν καταναγκαστικη εργασια. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 εξωφυλα και τετοια εχεις??θα ρωτησω την καθηγητρια μας..γιατι ειναι λιγο..οτι να ναι..!στης κοπελας μου το σχολειο εγραψε μια μαθητρια για το καπνισμα που της βρηκα εγω στοιχεια..(με ενα γκουγκλαρισμα κ μονο,απλα αυτη τα εφτιαξε,τα βαλε σε σειρα κτλ)..και οταν της ειπα να της το παω κ εγω(ιδια με αυτην) μου ειπε οχι..τεσπα..το θεμα σου λογικα θα ειναι εντος..(θα το δεχτει)κατσε ομως να την ρωτησω γιατι ποτε δεν ξες με αυτες..θα σου στειλω ΡΜ..σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.. Έχει εξώφυλλο και φωτογραφίες. Ρώτα και στείλε μου PM... :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παδια χρειαζομαι πληροφοριες σχετικα με τα cd τις κασετες τα LP και πομπινες. Οτιδιποτε, σχετικα με την ιστορια τους, με την λειτουργια τους, με την χρηση τους κλπ. Επισης αν καπιος τυχενει να εχει πληροφοριες η/και το site καπιας εταιριας παραγωγης cd (οχι creative κλπ, εταιριες που αναλαμβανουν την παραγωγη παραγωγης των cd της Heaven πχ) . Ευχαριτω πολυ εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 geia sas paides ti kanete? xreizomai voi8eia se ergasia plhroforikis me 8ema "plhroforikh k a8lhtismos".eyxaristw thn opoia voh8eia!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 είναι λιγο χαζό για μερικούς το θέμα της εργασίας μου, αλλα τι να κάνω αυτό είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου και πρέπει να την παραδώσω σε 2 μέρες. Θέλω λοιπόν να βρώ Ιστορικά στοιχεία για τα Βασικά Λαχανικά της Ελληνικής κουζίνας: Αγγούρι,τομάτα,μελιτζάνα,κολοκύθι,πατάτα,πιπεριά,κρεμμύδι,σκόρδο,λάχανο,καρότο, μαρούλι. Απο που ήρθαν; Ποτε και με ποιο τρόπο εφθασαν στην Ελλάδα;Και να γράψω μια συνταγή απο την χώρα προέλευσης για το κάθε είδος. Απο εσάς το μόνο που ζητάω είναι κάποιο link με πληροφορίες και Ιστορικά στοιχεία. Ξέρετε κάποιο; αν είναι και στα ελληνικά ακόμα καλύτερα. ευχαριστώ!:O Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Νομιζω οτι το wikipedia θα εχει οτι θελεις! Πχ δες εδω για το σκορδο http://en.wikipedia.org/wiki/Garlic κατω κατω εχει ιστορικα στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Χρόνια πολλά κατ'αρχήν.http://www.myphone.gr/forum/images/misc3/birthday_small.gif :) Ναι όντως το wikipεdia δεν το είχα σκευτεί. κανένα καλό site για μετάφραση?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Να'σαι καλα :D systran.otenet.gr in.gr κατω δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts