Jump to content

Βοήθεια σε εργασίες

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως εμένα το αγόρι μου που πάει πρώτη λυκείου (δεν θέλω σχολια!:p) διάλεξε σαν θέμα στην εργασία του την ιστορία των PDA ;)

Νομίζω ενα τέτοιο θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για κάποιον που ασχολείται με υπολογιστές, κινητα, ppc κλπ

• Απαντήσεις 919
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εμένα το αγόρι μου

:whistle:

που πάει πρώτη λυκείου (δεν θέλω σχολια!:p) διάλεξε σαν θέμα στην εργασία του την ιστορία των PDA ;)

Νομίζω ενα τέτοιο θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρον, ειδικά για κάποιον που ασχολείται με υπολογιστές, κινητα, ppc κλπ

για εμενα τουλαχιστον ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα .... ετσι και βρω ορεξη πιστευω οτι θα βγει μια πολυ καλη εργασια .....

παντως αν διαλεξεις αυτο ισως αυτα τα λινκ να σε βοηθησουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57046 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57050 επισης οταν τελειωσω την εργασια μου θα μπορουσα να στην στειλω

Και εγω παω πρωτη λυκειου. Για εργασια, αν και δεν την ξεκινησα ακομα, διαλεξα ενα πολυ ευκολο θεμα, πολλες πηγες και γρηγορα μαθαινεται. Ειναι "Πρωτες Βοηθειες". Ολοι μου ειπαν οτι διαλεξα μαματο θεμα :innocent:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Και εγω παω πρωτη λυκειου. Για εργασια, αν και δεν την ξεκινησα ακομα, διαλεξα ενα πολυ ευκολο θεμα, πολλες πηγες και γρηγορα μαθαινεται. Ειναι "Πρωτες Βοηθειες". Ολοι μου ειπαν οτι διαλεξα μαματο θεμα :innocent:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Άκουσα ότι και ο ilias1908 παει πρωτη λυκειου. Για εργασια, αν και δεν την ξεκινησε ακομα, διαλεξε ενα πολυ ευκολο θεμα, πολλες πηγες και γρηγορα μαθαινεται. Ειναι "Πρωτες Βοηθειες". Ολοι του ειπαν οτι διαλεξε μαματο θεμα

Πάντως εμένα το αγόρι μου που πάει πρώτη λυκείου (δεν θέλω σχολια!:p) διάλεξε σαν θέμα στην εργασία του την ιστορία των PDA ;)

Στη πυρά κατευθείαν για αποπλάνηση ανηλίκου! :p :lol:

Ας σοβαρευτούμε και λιγάκι τώρα... :rolleyes:

Φίλε μου θα σου πρότεινα την εργασία να μη την δεις σαν αγγαρεία αλλά σαν κάτι που μπορεί να σου αποκομίσει πολλά οφέλη! Άσε τα copy-paste και χρησιμοποίησε το Internet για να ψάξεις οτιδήποτε και ότι βιβλίο μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Καλό επίσης θα ήταν στο τέλος να προσθέσεις τις πηγές και την βιβλιογραφία που χρησιμοποίησες για να ολοκληρώσεις την εργασία σου. ;)

Πιστεύω πως άμα βασιστείς εξ' ολοκλήρου στον εαυτό σου (ζητώντας λίγη βοήθεια από τον καθηγητή σου):

1ον. Θα γουστάρεις ακόμα περισσότερο την εργασία σου (και μελλοντικά projects! γιατί όχι; )

2ον. Θα έχεις ένα λόγο παραπάνω να αισθάνεσαι περήφανος γι' αυτήν! ;)

Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά αφήνω να τους ανακαλύψεις εσύ ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Εγώ θυμάμαι πως όταν πήγαινα σχολείο, το μάθημα της Τεχνολογίας κυρίως με κατασκευές είχε σχέση. Κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο Φίλιππος. Τώρα τι να πω... Ή άλλαξε το μάθημα ή εμάς μας έκαναν βλακείες :p

Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν νομιζω οτι προτειναμε λαθος.

Και εξηγουμαι.

Σε Ξενα Πανεπιστημια εχουν τμημα Τεχνολογιας και σαν υποτμηματα τα πρυπτυχιακα της πληροφορικης,τα μεταπτυχιακα κτλ

ετσι δεν νομιζω να καναμε λαθος.

και αντιγραφω απο http://www.port.ac.uk/departments/

The Faculty of Technology includes such subject areas as: Computer Science, Creative Technologies, Electronic Engineering, Information Systems, Mathematics and Mechanical Engineering. :)

ε;

Εγώ θυμάμαι πως όταν πήγαινα σχολείο, το μάθημα της Τεχνολογίας κυρίως με κατασκευές είχε σχέση. Κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο Φίλιππος. Τώρα τι να πω... Ή άλλαξε το μάθημα ή εμάς μας έκαναν βλακείες :p

Βασικα σε εμας (οταν ημουν 1η λυκειου) το μαθημα δεν εξεταζοταν καν στις εξετασεις του Μαιου/Ιουνιου (αληθεια πως βαζω τα διαλυτικα???:confused:) Οποτε και εμεις το βλεπαμε εντελως σαν χαβαλε αλλα και ο καθηγητης μας..!Απλα μας ειχε βαλει να κανουμε μια εργασια με οποιο θεμα ηθελε ο καθενας και να την παρουσιασει στην ταξη... Υποθετω πως ακομα ετσι θα ειναι! Το μονο που θυμαμαι (και ειχα μαθει απο αυτο το μαθημα) ηταν κατι που ειχε να κανει με την "αξιοπιστια της ερευνας"..

φιλε gkr41 απλα ηθελα να πω οτι η πληροφορικη ειναι τομεας της τεχνολογιας.Δεν ξερω τι λεει το σχολικο βιβλιο δεν το εχω διδαχτει το εν λογω μαθημα.Μπορει να το βλεπω στραβα εγω η να ηταν λιγο λαθος ο τιτλος του βιβλιου.Οταν λες τεχνολογια δεν μπορεις να λες για κατασκευες.Συγνωμη δηλαδη.Απλα λεω οπως το αντιλαμβανομαι.Και εδωσα παραδειγμα απο Βρετανικο ΑΕΙ που στην κατηγορια τεχνολογια εχει επιστημηξ υπολογιστων,μηχανικοι κτλ

νομιζω παντως οτι ο τιτλος τεχνολογια ειναι λιγο παραπλανητικος αν το βιβλιο μιλαει για κατασκευες.

Φιλικα,

Μιχαλης

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

Δεν είναι παραπλανητικός. Είναι πολύ γενικός. Τεχνολογία είναι και η τεχνολογία κατασκευής γεφυρών πχ. Οπότε μάλλον το ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει ή αφήνει τους μαθητές να κάνουν εργασία πάνω σε όποιο θέμα θέλουν..

Σύμφωνα με το βιβλίο από την εργασία θα πρέπει να προκύπτει η σχέση μεταξύ δύο μεταβλητών, δηλαδή πως κάτι επηρεάζει κάτι άλλο. Για παράδειγμα, όπως λέει και η Super-G, πως τα κινητά επηρεάζουν την υγεία. Αν και οι περισσότεροι καθηγητές το παραβλέπουν αυτό και απλώς ζητάν μία εργασία για να έχουν κάτι να βαθμολογήσουν, ο δικός μας θέλει μία εργασία με δύο ανεξάρτητες(που τις επηρεάζει ο ερευνητής) και μία εξαρτημένη(που επηρεάζεται απο τις μεταβολές των ανεξάρτητων) μεταβλητή!!! :blink:

Κατάλαβε κανείς τι ζητάει? Καμιά ιδέα?

Παράδειγμα από το βιβλίο:

Πώς το υλικό και το σχέδιο μιας γέφυρας επηρεάζουν την αντοχή της.

Ανεξάρτητες: υλικό, σχέδιο

Εξαρτημένη: αντοχή γέφυρας

Ο μαθητής πρέπει να φτιάξει μοντέλα γεφυρών απο διαφορετικό υλικό και σε διάφορα σχέδια και να παρατηρεί τις αλλαγές στην αντοχή της γέφυρας.

(Το θέμα αυτό είναι καθαρά τεχνολογικό. Δεκτά επίσης είναι και όχι τεχνολογικά θέματα, όπως: Πώς η ηλικία και το φύλλο επηρεάζουν το είδος της μούσικης που ακούν τα άτομα, στην οποία η έρευνα γίνεται με ερωτηματολόγιο.)

Εγώ είχα κάνει πέρυσι μια εργασία,για την απορροφητικότητα του χαρτιου στο νέρό. Γνώση, είχα την παρασκευή του χαρτιού. Πήρα 3-4 χαρτιά βρήκα πιο είναι πιο απορροφητικό, και ξεμπέρδεψα, χωρίς πολλά-πολλά.
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Άκουσα ότι και ο ilias1908 παει πρωτη λυκειου. Για εργασια, αν και δεν την ξεκινησε ακομα, διαλεξε ενα πολυ ευκολο θεμα, πολλες πηγες και γρηγορα μαθαινεται. Ειναι "Πρωτες Βοηθειες". Ολοι του ειπαν οτι διαλεξε μαματο θεμα

Ρε αλητη με κοροϊδευεις;;; :whistle:

Θα σε καταγγειλω ρε! :lol:

Ρε αλητη με κοροϊδευεις;;; :whistle:

Θα σε καταγγειλω ρε! :lol:

Όχι χρυσό μου δεν κοροιδεύει εσένα, μην ανησυχείς. Να του θυμίσω όμως οτι όποιον κ αν κοροιδεύει:

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή.

Όχι χρυσό μου δεν κοροιδεύει εσένα, μην ανησυχείς.

Γιατι να ανησυχισω; Πλακιτσα κανουμε ;) . Αλλα και παλι. Ποιος παιρνει στα σοβαρα τον Φιλιππο;;; :whistle: :lol: :alien: :D

Ποιον κοροϊδευει ομως;;; :wacko:

Γιατι να ανησυχισω; Πλακιτσα κανουμε ;) . Αλλα και παλι. Ποιος παιρνει στα σοβαρα τον Φιλιππο;;; :whistle: :lol: :alien: :D

Ποιον κοροϊδευει ομως;;; :wacko:

Αυτά θέλω να τα μάθω και γω :lol:

Πρώτη Λυκείου θυμάμαι είχα πάρει κάτι σχετικό με τα Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω πυρηνικών αντιδραστήρων...

Εγώ βασικά βρήκα γιατί θα κάνω και έχω και την απαρετιτη βοήθεια απο τον γέρο μου λέω λοιπόν να πειραματιστώ πάνο στο μάρμαρο και μπορό να βρω αρκετό υλικό αν και θέλω κάποια βοηθεια :p

Για πείραμα ξέρω τι θα κάνω αλλα δεν ξέρω τι να βάλω σε λόγια :p :p :lol:

Εαν κάποιος μπορεί.... :p

θα σου πρότινα και σένα τέτιου ίδους εργασία :) αλλα ότι θες εσύ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Μάλλον θα κάνω για τα κινητά τηλέφωνα και την επίδραση της ακτινιβολίας στην υγεία του ανθρώπου.Ξέρετε κάποιο site που μπορώ να πάρω πληροφορίες?

katarxas sou aresei tipota p.x aeroplana trena ploia aytokinhta ypologistes ktl kai meta vres ena pou tha soy dwsei thn megalyterh sxesh douleias-vathmou dhladh mono ta aeroplana kata tn gmwmh mou kathws otan ekan kai egw mia ergiasa me to idio thema paredwsa 2 ntosie me thn istoria to paron kai to mellon kai allo 1 ntosie me 5 aeroplana kai ta texnika xarakthristika tous ayto htan kai to monadiko deigma kalhs thelhshs apo emena sto sxoleio mou

filika

Προς τον Super-G:Μπορείς να μου δώσεις κάποια site στα οποία βρήκες πληροφορίες?[Αν θέλεις και μπορείς,στείλε μου ενα κομμάτι απο την εργασία σου στο hackerist1@yahoo.gr].Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου

• 1 month later...

Τεχνολογία μας κάνει ένας πολύ γλυκομίλητος σοβαρός και έξυπνος άνθρωπος :stupid: Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ...

Μας έχει βάλει μια εργασία μέχρι τέλος του μήνα σχετικά με ότι θέμα θέλουμε η οποία να περιέχει δύο μεταβλητες. Π.χ Κάπνισμα και υγεία.

Ακούω ιδέες και σελίδες στο internet.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;)

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

Κινητό και Οδήγηση

Αυτοκίνητο και Περιβάλλον

TV Realities και Κοινωνικές Αξίες

Εργασία και Χαρά (χωρίς πλάκα)

Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς (εντάξει, τώρα κάνω πλάκα)

Έρωτας και Προφυλάξεις

Βιβλία και Μόρφωση

Τεχνολογία και Ζωή

Μπόλεκ και Λόλεκ (ok, δε μου έρχονται άλλα, ας μην το πατατιάσω)

Good luck. ;)

:shifty:

Κινητό και Οδήγηση

Αυτοκίνητο και Περιβάλλον

TV Realities και Κοινωνικές Αξίες

Εργασία και Χαρά (χωρίς πλάκα)

Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς (εντάξει, τώρα κάνω πλάκα)

Έρωτας και Προφυλάξεις

Βιβλία και Μόρφωση

Τεχνολογία και Ζωή

Μπόλεκ και Λόλεκ (ok, δε μου έρχονται άλλα, ας μην το πατατιάσω)

Good luck. ;)

Thank's kotetsi!!!

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D