geokaklas93 Δημοσιεύτηκε December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2014 Καλησπέρα, θέλω να μου προτείνετε μια συσκευή στα 200 ευρώ (Android) Ευχαριστώ και καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 moto g 2014 lg g3s lg g2 mini galaxy s3 neo απο Ελλάδα αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macewindu Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 moto g 2014 lg g3s lg g2 mini galaxy s3 neo απο Ελλάδα αυτά.. Γιατί όχι και galaxy s4 mini, που έχει άλλωστε καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάποιες κατηγορίες από τα παραπάνω (ram, 4g, κτλ) στην ίδια τιμή... Παράθεση Ideas are bulletproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γιατί όχι και galaxy s4 mini, που έχει άλλωστε καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάποιες κατηγορίες από τα παραπάνω (ram, 4g, κτλ) στην ίδια τιμή... Γιατί με το bloatware που έχει σέρνεται ίσως; Θα έλεγα G3 S καλύτερα. Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 από μένα μοτο γ 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 +1 για lg g3s Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μεταξυ G3S και Moto G 2014 τι θα λεγατε? Πανω κατω ιδια βεβαια με μικροδιαφορες... Το lg εχει ραδιο?γιατι δεν ελεγε στο gsmarena. Απο κει και περα με ενδιαφερει ποιοτητα κατασκευης και υποστηριξη απο την εταιρεια στο λειτουργικο... Υποψη οτι το lg κανει και 25Ε παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μεταξυ G3S και Moto G 2014 τι θα λεγατε? Πανω κατω ιδια βεβαια με μικροδιαφορες... Το lg εχει ραδιο?γιατι δεν ελεγε στο gsmarena. Απο κει και περα με ενδιαφερει ποιοτητα κατασκευης και υποστηριξη απο την εταιρεια στο λειτουργικο... Υποψη οτι το lg κανει και 25Ε παραπανω... ποιότητα και υποστήριξη (οπος xda έτσι και επίσημη) moto g (lenovo πλέον ) μπαταρία και συμμαζεμένη συσκευη lg διαλέγεις και παίρνεις και ναι lg g3s εχει FM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macewindu Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μεταξυ G3S και Moto G 2014 τι θα λεγατε? Πανω κατω ιδια βεβαια με μικροδιαφορες... Το lg εχει ραδιο?γιατι δεν ελεγε στο gsmarena. Απο κει και περα με ενδιαφερει ποιοτητα κατασκευης και υποστηριξη απο την εταιρεια στο λειτουργικο... Υποψη οτι το lg κανει και 25Ε παραπανω... Εγώ θα σου πρότεινα το lg με βασική διαφορά την αρκετά καλύτερη μπαταρία και συνεπώς και αυτονομία και το 4G. (και επειδή το θεωρώ πιο ευπαρουσίαστο) Απο εκεί και πέρα μου φένεται πολύ λίγο το 1gb ram σε δύο συσκευές κοντά στα 200€... αν και απ' ότι διάβασα είναι αρκετό και δε δημιουργείται πρόβλημα. Το Moto g 2014 από την άλλη νομίζω πως έχει λίγο καλύτερη οθόνη και κάμερα. Στο lg g3s μένουν δαχτυλιές... Όλα αυτά τα λέω βάση όσων έχω διαβάσει στο forum και σε άλλα forum και δε διαθέτω κάποια απ' τις συσκευές. Παράθεση Ideas are bulletproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 To LG μου αρεσει πιο πολυ να πω την αληθεια και ειναι και χρησιμη η μεγαλυτερη μπαταρια. Αναβαθμιση σε lollipop παιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macewindu Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 To LG μου αρεσει πιο πολυ να πω την αληθεια και ειναι και χρησιμη η μεγαλυτερη μπαταρια. Αναβαθμιση σε lollipop παιρνει? Απ' ότι θυμάμαι, επειδή το είχα ψάξει, δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά είναι θέμα χρόνου... Στη χειρότερη περίπτωση να αργήσει λίγο, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα την πάρει. Κάπου διάβασα επίσης ότι σε κάποιες χώρες(Πολωνία) έχει ήδη αρχίσει η αναβάθμισή του. (Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει) Αυτά από διασταύρωση πληροφοριών από πολλά site. Παράθεση Ideas are bulletproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts