magiktigra Δημοσιεύτηκε December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2014 (edited) Τα έχω βρει στο 400αρι και κλείνω προς το huawei..αυτό που με προβληματίζει μόνο, είναι η ram που στο mate είναι στα 2gb και στο note 3gb.. Αξίζει να με προβληματίζει ή όχι? ΥΓ: Το τηλέφωνο θα μείνει ως έχει..δεν θα ρουταριστεί.. Edited December 23, 2014 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ωραίο δίλημμα, περιμένω και γω απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μόνο και μόνο για την ποιότητα κατασκευής και την μπαταρία των 4000mAh λέω το Huawei Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 αν το πενακι ειναι απαραίτητο τότε note αλλιώς το ματε 7 ειναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talliban Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 αν το πενακι ειναι απαραίτητο τότε note αλλιώς το ματε 7 ειναι καλύτερο Ακριβώς! Τι το συζητάτε; Αν θέλετε πενάκι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Note 3/. Παράθεση Philips Twist, Sony Ericsson T18s, Nokia 3310, Nokia 6600, Nokia 8830, Sony Ericsson P800 for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το συζητάμε βασικά γιατί η μόνη μου απορία είναι για τις ram ..έχει διαφορά το ένα giga ή λόγω touchwiz το note θα είναι σα να έχει κι αυτό 2 gb? Βασικά γνωρίζει κανείς πόση ελεύθερη ram έχουν με τις βασικές τους εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το συζητάμε βασικά γιατί η μόνη μου απορία είναι για τις ram ..έχει διαφορά το ένα giga ή λόγω touchwiz το note θα είναι σα να έχει κι αυτό 2 gb? Βασικά γνωρίζει κανείς πόση ελεύθερη ram έχουν με τις βασικές τους εφαρμογές? 1.2 gb free μολης ανοιξει μετα γεμιζει αναλογα τι ανοίγεις κλπ αν παρεις εκδοση με 3 gb απο την κινα οκ τοτε εχεις ram με το κυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Το θέμα της Ram εξαρτάται κυρίως από τον χρήστη. Αν το έχεις τιγκάρει με εφαρμογές που ξεκινούν με το άνοιγμα του τηλεφώνου, τότε θα δεις και τα 3GB του Note 3 να φεύγουν αέρα. Όταν λέω εφαρμογές εννοώ (θα σου μιλήσω για μένα) : Facebook, Viber, Widgets όλων των κατηγοριών, Καιρός, Launchers, Μετρητές κλήσεων και data, ExDialer, Πληκτρολόγιο, Προγράμματα μπαταρίας, Πρόγραμμα περιστροφής οθόνης, Πρόγραμμα Wi-Fi (instabridge) και μερικά ακόμη. Επειδή ήμουν ερωτευμένος με το Ascent Mate 7, έχω δει όλα τα βίντεο στο YouTube, και το έχω δει 1 φορά από κοντά. Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής : Το μοναδικά στοιχεία που "υπερτερεί" είναι τα υλικά κατασκευής (όχι εμφάνιση, εκεί μου αρέσει πιο πολύ το Ν3), και το ότι έχει ραδιόφωνο. Άντε και η μπροστινή κάμερα των 5MP. Έβαλα την λέξη "υπερτερεί" σε εισαγωγικά, διότι α) εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά μιας και όλα τα τηλέφωνα μου τα βάζω σε θήκες, και β) δεν ανοίγει το πίσω μέρος για να αλλάξεις μπαταρία. Από κει και πέρα... τα θετικά του Note 3 έναντι του Mate 7 είναι τα εξής : 3GB Ram, 32GB ROM, IR Blaster, Θέση ηχείου, Αποσπώμενη μπαταρία, οθόνη Super Amoled, και φυσικά το S pen που κάνει πολλά και διάφορα. Εγώ δεν είμαι τρελαμένος με το S pen όμως το χρησιμοποιώ για να γράφω γρήγορα μεγάλα κείμενα με swyping όπως αυτό εδώ (το πενάκι τρέχει πιο καλά στην οθόνη από το δάχτυλο), έχει τύχει πολλές φορές να σημειώσω ένα τηλέφωνο ή μια διεύθυνση στα γρήγορα, επίσης όταν έχω καθαρίσει την οθόνη να μην αφήνω δαχτυλιές, και φυσικά να ξύνω το αυτί μου. Εν κατακλείδι, αν τώρα έπρεπε να επιλέξω συσκευή, πάλι Note 3 θα επέλεγα διότι είναι τηλέφωνο ουσίας και όχι απλώς ένα τηλέφωνο με ωραίο περιτύλιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Νομίζω πως θα προσθέσω και το Oneplus One σαν επιλογή μιας και είναι στην ίδια κατηγορία και μάλιστα με 100-150 ευρώ λιγότερα..Απλώς τα άλλα δύο τα έχω χρησημοποιήσει έστω και για λιγάκι..το oneplus δυσκολάκι να βρεθεί για δοκιμή..Πως να είναι άραγε το scrolling και η απόκριση της οθόνης? Κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskon Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδια το oneplus...ξερετε τι εχει μεσα του...cyanogenmod μια απο τις διασημοτερες aosp η οποια ειναι vanilia android(stock) οπως βγαινει απο την μαμα google.Ειναι ωραιο τηλεφωνακι αλλα για να το φερεις ελλαντα πρεπει να το φερεις μεσω γερμανιας απ οσο γνωριζω και θελει να εχεις τις περιφημες προσκλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Καλό το One Plus, αλλά έχει ένα αρνητικό. Δεν είναι όμορφο... Edited January 1, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Προσκλήσεις βρίσκεις εύκολα πλέον απ'ότι βλέπω στο θέμα του oneplus one..αλλά υπάρχουν θεματάκια με κιτρινίλες στην οθόνη και διάφορα άλλα απ'όσο γνωρίζω και κολλάω και στο ότι εάν χρειαστεί service θα πρέπει να το στείλω πίσω..Επίσης μένω Γερμανία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts