IceGtx Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. είχε κανείς πρόβλημα με το patch για τα 160 sms στην καινούργια beta miui; Edit: άκυρο φαίνεται να μην χρειάζεται ούτε τα sms ούτε τα dt2w/dt2s. Μάλλον τα έχει από μόνη της; Edited January 2, 2017 by IceGtx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδιά δεν μου παίζει το kodi. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 .... Δεν νομίζω όμως ότι θα χαθώ από δω, γιατί το P70-A το έδωσα στο γιο μου. Σας εύχομαι ξανά χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Πριν φύγεις, μήπως μπορείς να μας πεις και πώς μπορούμε να γυρίσουμε σε στοκ φάση lenovo με την 134; Το nvrambackup (ή κάτι παρόμοιο) θα το χρησιμοποιήσω; Σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα και που έδωσες άλλη ζωή στο κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παιδιά το γνήσιο το λογισμικό της lenovo έχει θέμα με τον ήχο; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσο θυμάμαι, και το "μανίσιο" είχε θέμα με τον ήχο. Πάντως η καλύτερη ROM σε θέμα ήχου είναι της "μαμάς" Lenovo η VIBE 2.8 (που όμως δεν την "δίνει" επίσημα). Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά. είχε κανείς πρόβλημα με το patch για τα 160 sms στην καινούργια beta miui; Edit: άκυρο φαίνεται να μην χρειάζεται ούτε τα sms ούτε τα dt2w/dt2s. Μάλλον τα έχει από μόνη της; Τα dt2w/dt2s είναι ενσωματωμένα. Το patch για 160 χαρακτήρες στα SMS δεν το είχα βάλει. Όντως λειτουργεί; Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Πριν φύγεις, μήπως μπορείς να μας πεις και πώς μπορούμε να γυρίσουμε σε στοκ φάση lenovo με την 134; Το nvrambackup (ή κάτι παρόμοιο) θα το χρησιμοποιήσω; Σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα και που έδωσες άλλη ζωή στο κινητό!!! Πίσω σε stock δείτε εδώ. Το backup για την nvram δεν "πρέπει" να σου χρειαστεί ποτέ. Είναι μόνο για την ασφάλειά σου, αν συμβεί το "αδύνατο". Η διαδικασία για να γυρίσεις πίσω σε stock είναι απλή και χωρίς κανένα κίνδυνο. Δεν έφυγα, σας είπα θα είμαι τριγύρω. Θα ανεβάζω αραιά νέες (MiUI μόνο) ROMs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Σε εμένα δουλεύει, δεν νομίζω να τα μπερδεψα. Την πέρασα αρκετές φορές τη ρομ μέχρι να βρω ποιο patch έφταιγε. Πολύ καλή ρομ θα έλεγα, αλλά σαν να πίνει τη μπαταρία μου φαίνεται; Ειχα καλομαθει με το v13. Για κάποιο λόγο το host δεν ήτανε σωστό (κενό) και είχε πολλές διαφημίσεις. Έβαλα άλλο οκ, για τη beta αναφέρομαι. Καμια φορά κάνει και κανένα fc αλλά όχι παντα. Φίλε πραγματικά σε ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μη χαθείς εντελώς. Με το android 6 τι έγινε τελικά; Στο a7000 νομίζω βγήκε official. Στάλθηκε από το P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 4, 2017 by IceGtx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία? Σαν να μη μου τα λέει καλα κ μου αδειάζει γρήγορα! Ίσως όμως να είναι κ θέμα software. Υπάρχει τρόπος να την μετρησω.? Γενικά την κακομεταχειριζομουν λιγουλάκι τελευταία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Συνιστω ανεπιφύλακτα την CM 13. Σταθερή,smooth,χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Θα παω για επανεγκαταση της rom, γιατί το κινητό μου παρουσιάζει προβλήματα! Εχω την miui 8 την προτελευταία! Να συνεχίσω με την τελευταία του userxp ή να παω σεcm13 που λέει ο φίλος ή στην lenovo vibe 2.8; ποια θεωρείται καλύτερη και να είναι λειτουργικό το κινητό χωρις προβλήματα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εμενα η προτελευταια stable μιουι μου φανηκε πιο σταθερη απο την τελευταια.Αυτη τη στιγμη φοραω cm12,που ειναι αρκετα πιο απλοικη απο μιουι.για cm13 δεν ξερω,φανταζομαι οτι παλι θα ναι απλη με λιγοτερα καλουδια-λειτουργιες σπο μιουι.Αλλα θα θελα ναβδω καποια στιγμη και τη vibe οντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IceGtx Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Αυτή που δοκίμασα στο δικό μου ήτανε η τελευταία beta miui, απλά απίστευτη. Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή και τη vibe αλλά θα έχει ελληνικά άραγε; Edited January 17, 2017 by IceGtx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εμενα η προτελευταια stable μιουι μου φανηκε πιο σταθερη απο την τελευταια.Αυτη τη στιγμη φοραω cm12,που ειναι αρκετα πιο απλοικη απο μιουι.για cm13 δεν ξερω,φανταζομαι οτι παλι θα ναι απλη με λιγοτερα καλουδια-λειτουργιες σπο μιουι.Αλλα θα θελα ναβδω καποια στιγμη και τη vibe οντως... Πια cm12.1 έχεις; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 http://www.needrom.com/download/lollipop-64/ Αυτή εδώ. Όντως bugs δεν έχει αλλά της λείπουν πράγματα. Πχ δεν έχει dttw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 http://www.needrom.com/download/lollipop-64/ Αυτή εδώ. Όντως bugs δεν έχει αλλά της λείπουν πράγματα. Πχ δεν έχει dttw Αυτή είναι η καλύτερη https://yadi.sk/d/FVJcWgPisZB52 Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχετε να προτείνεται ιδέες και λύσεις για να δυναμώσουμε την ένταση του ηχείου; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 http://www.needrom.com/download/lollipop-64/ Αυτή εδώ. Όντως bugs δεν έχει αλλά της λείπουν πράγματα. Πχ δεν έχει dttw Δεν θα το προσεξες μάλλον Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτή που είχα βάλει αρχικά δεν το είχε. Μετά έβαλα τη δική σου και όντως το είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτή που είχα βάλει αρχικά δεν το είχε. Μετά έβαλα τη δική σου και όντως το είχε. Ναι φιλε είναι αρκετά δυνατή. Το μονο bug που έχει είναι στις advance ρυθμίσεις wifi δεν λειτουργει το wifi push button. Αυτό το θέμα με τον ήχο να μην είχε και θα ηταν η καλύτερη ρομ Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 (edited) Συνιστω ανεπιφύλακτα την CM 13. Σταθερή,smooth,χωρίς προβλήματα. Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ,εχει ενα σωρο cm13 ,καποιες ειναι ελλιπεις καποιες οχι,και επισης επιγραμματικα οδηγιες εγκαστασης γιατι απο tranlate απο ρωσικα στο 4pda δεν βγαζει πολυ νοημα.Αλλου λεει οτι γινεται με flashtool,αλλου οτι πρεπει να εχεις μεσα περασμενο android 6 ηδη πρωτα,δεν λεει επακριβως τι κανουμε wipe κλπ... Εγω εχω βαλει την Vibe 3.5 που ειναι android 6 marshmallow και στον οπτικο τομεα ειναι η καλυτερη απ ολες. Edited February 1, 2017 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Μπορεις να βαλεις καποιο λινκ,εχει ενα σωρο cm13 ,καποιες ειναι ελλιπεις καποιες οχι,και επισης επιγραμματικα οδηγιες εγκαστασης γιατι απο tranlate απο ρωσικα στο 4pda δεν βγαζει πολυ νοημα.Αλλου λεει οτι γινεται με flashtool,αλλου οτι πρεπει να εχεις μεσα περασμενο android 6 ηδη πρωτα,δεν λεει επακριβως τι κανουμε wipe κλπ... Εγω εχω βαλει την Vibe 3.5 που ειναι android 6 marshmallow και στον οπτικο τομεα ειναι η καλυτερη απ ολες. Θα το κάνω λογικά το βράδυ. Υπάρχει κανένα λογισμικό που να μην έχει προβλήματα με τον ήχο εκτός από το εργοστασιακό λογισμικό; Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Στον ηχο ολες χαλια ειναι,προς το παρον ξαναγυρισα στη μιουι την τελευταια του userxp,που στρωνει με το max audio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Στον ηχο ολες χαλια ειναι,προς το παρον ξαναγυρισα στη μιουι την τελευταια του userxp,που στρωνει με το max audio Όταν λες στρώνει με το max audio , διορθώνεται το πρόβλημα του ήχου τελείως; Εγώ φίλε θυμάμαι ότι μόλις αγόρασα το κινητό με το official firmware ο ήχος ήταν άψογος ακόμα και σε σχέση με το Samsung που είχα. Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Όταν λες στρώνει με το max audio , διορθώνεται το πρόβλημα του ήχου τελείως; Εγώ φίλε θυμάμαι ότι μόλις αγόρασα το κινητό με το official firmware ο ήχος ήταν άψογος ακόμα και σε σχέση με το Samsung που είχα. Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Να σου πω την αληθεια,δε θυμαμαι ακριβως πως ειναι ο ηχος στην default rom.εχω μηνες να τη βαλω.εχει αρκετη ενταση με το maxaudio και ικανοποιητικη ποιοτητα(βεβαια δεν ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικος στο θεμα ηχου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Να σου πω την αληθεια,δε θυμαμαι ακριβως πως ειναι ο ηχος στην default rom.εχω μηνες να τη βαλω.εχει αρκετη ενταση με το maxaudio και ικανοποιητικη ποιοτητα(βεβαια δεν ειμαι ιδιαιτερα απαιτητικος στο θεμα ηχου) Στο ρωτάω γιατί και εγώ έχω max audio και viper. Όχι ότι έχω ιδιαίτερο θέμα και εγώ απλά έξω όταν είμαι αν δεν έχω δόνηση δεν παίζει να το καταλάβω. Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα παιδιά. Όταν το κινητό το κλείνω το βράδυ,όταν πάω να το ανοίξω το πρωί δεν ανοίγει. Κάνει μία απαλή δόνηση και ξανά σβήνει. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Αναφέρομαι σε όσους έχουν custom λογισμικό. Cm για την ακρίβεια. Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfirojohn Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Τα dt2w/dt2s είναι ενσωματωμένα. Το patch για 160 χαρακτήρες στα SMS δεν το είχα βάλει. Όντως λειτουργεί; Φιλε Userxp, οι 160 χαρακτηρες στην stable rom miu δεν λειτουργουν. μπορεις να ανεβασεις to patch? εβαλα το patch απο την προηγουμενη εκδοση, αλλα δεν δουλεψε και μου δημιουργησε προβλημα και επανεγκατεστησα την ρομ απο την αρχη...!!! Κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλη rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts