fatsionas Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 τωρα πατησα και εγω αλλα δεν εχει τιποτα για αναβαθμιση.μπορει να την πηραν πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 εγώ δεν βλέπω κάτι, μόλις άνοιξα το upgrade tool της συσκευής και μου λέει την 5A έκδοση ως newest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Προσπαθω οσο πιο πολυ μπορω να μην με εχουν απο παντου "φακελομενο". Δεν θελω να εχουν ολες τις επαφες μου και αν υπαρχει τροπος προτιμω στην σιμ να τις εχω αν δεν υπαρχει δεν πειραζει Αν σε θέλουν φακελωμενο, γιατί να μην έχουν μια αθώα εφαρμογή να τρέχει από πίσω και να τις στέλνει? Αν θέλουν να σε βρουν θα σε βρουν. Πχ εμπιστεύεσαι πιο πολύ την εταιρία κινητής? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis1982 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδιά έχω την απλή καινούρια gopro hero camera. Προσπαθώ να σύνδεσω την gopro χρησιμοποιώντας το USB καλώδιο της gopro και εναν adapter που μετατρέπει το USB sent microusb.. Το κινητό όμως δεν αναγνωρίζει την gopro με τίποτα... Έχει να προτεινετε καμια λύση;;; Υπάρχει κάποιος με gopro που να μπορεσε να τη συνδέσει με το meizu m1 note? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά φαίνεται να έχω πρόβλημα με το 4g μέχρι h+ πάει τίποτα άλλο. Έχω κάνει και την λύση με το restart που λέει ο φίλος jungles αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Παιδιά φαίνεται να έχω πρόβλημα με το 4g μέχρι h+ πάει τίποτα άλλο. Έχω κάνει και την λύση με το restart που λέει ο φίλος jungles αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ Αμα εχεις voda πρεπει να στειλεις μνμ 4G ΝΑΙ στο 1285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αν εχει καποιος το 16αρι μπορει να με πει ποσο μνημη εχει διαθεσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αν εχει καποιος το 16αρι μπορει να με πει ποσο μνημη εχει διαθεσημη? Με φορτωμενες εφαρμογές. Μουσική δεν έχω καθόλου και φωτογραφίες ελάχιστες. Γνωρίζει να μου πει κανείς η επιλογή πλήρης πρόσβαση τι είναι; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Με cosmonet δεν ξερει τι παιζει ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Αν εχει καποιος το 16αρι μπορει να με πει ποσο μνημη εχει διαθεσημη? γυρω στα 11 με 12 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πάντως σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, στο http://www.meizumart.com/ αναφέρει ότι σύντομα θα πωλείται και από την ίδια την εταιρεία μέσω Internet και νομίζω και σε πιο προσιτή τιμή! Καλός σας μεσημέρι παίδες :D Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πάντως σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, στο http://www.meizumart.com/ αναφέρει ότι σύντομα θα πωλείται και από την ίδια την εταιρεία μέσω Internet και νομίζω και σε πιο προσιτή τιμή! Καλός σας μεσημέρι παίδες :D Η τιμη του φιλε θα ειναι υπερβολικα πιο "μη προσιτη"... Παρε παραδειγμα απο τα αλλα 2-3 μοντελα που πουλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πάντως σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί να κάνει λίγη υπομονή ακόμα, στο http://www.meizumart.com/ αναφέρει ότι σύντομα θα πωλείται και από την ίδια την εταιρεία μέσω Internet και νομίζω και σε πιο προσιτή τιμή! Καλός σας μεσημέρι παίδες :D Δεν νομιζω οτι θα ειναι πιο προσιτη η τιμη του στο εν λογω καταστημα.. Ειδα τις αλλες συσκευες που πουλαει και ειναι σαφως πιο ακριβες απο τα αλλα κινέζικα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά το 4g έχει μεγαλύτερες χρεώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά το 4g έχει μεγαλύτερες χρεώσεις; Όχι βέβαια. Όπως και το EDGE δεν χρεώνει λιγότερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granville Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Meizu m1 note.Ξέρετε μήπως απο που θα ήτανε καλύτερο να το αγοράσω και τι θα έπρεπε να προσέξω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Όχι βέβαια. Όπως και το EDGE δεν χρεώνει λιγότερα. Όταν μπήκα από το 4g της cosmote μου φάνηκε ότι χάλασε σαν τρελό. Επίσης σήμερα που το ενεργοποιήσα μου είπαν ότι χρεώνει περισσότερο και ότι ακόμα και όταν τα έχω κλειστά τα δεδομένα χρεώνομαι και ότι τέλος πρέπει να έχω συγκεκριμένο πακέτο με δεδομένα γιατί στα free που μου δίνουν δεν μπορούν να πάνε σε ταχύτητες 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Όταν μπήκα από το 4g της cosmote μου φάνηκε ότι χάλασε σαν τρελό. Επίσης σήμερα που το ενεργοποιήσα μου είπαν ότι χρεώνει περισσότερο και ότι ακόμα και όταν τα έχω κλειστά τα δεδομένα χρεώνομαι και ότι τέλος πρέπει να έχω συγκεκριμένο πακέτο με δεδομένα γιατί στα free που μου δίνουν δεν μπορούν να πάνε σε ταχύτητες 4g. Μου φαινεται περιεργο αυτο που λες. Αν οντως συμβαινει θα ναι τραγικο. Η χρεωση παει με βαση τον ογκο δεδομενων συνηθως επομενως δε μου φαινεται λογικο να σε χρεωνει παραπανω για τα ιδια mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μου φαινεται περιεργο αυτο που λες. Αν οντως συμβαινει θα ναι τραγικο. Η χρεωση παει με βαση τον ογκο δεδομενων συνηθως επομενως δε μου φαινεται λογικο να σε χρεωνει παραπανω για τα ιδια mb. Μακάρι τι να πω δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι μου είπες ο της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Meizu m1 note.Ξέρετε μήπως απο που θα ήτανε καλύτερο να το αγοράσω και τι θα έπρεπε να προσέξω;; Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο να προσέξεις.Απλά η αγορά να γίνει από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα(vickmall,minideal). Τώρα ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείς αγοράζεις είτε την 16άρα είτε 32άρα έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granville Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο να προσέξεις.Απλά η αγορά να γίνει από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα(vickmall,minideal). Τώρα ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείς αγοράζεις είτε την 16άρα είτε 32άρα έκδοση. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μια φορα στο τοσο μου βγαζει ειδοποιηση οτι σκαναρε και βρηκε αρχεια που χρειαζονται σβησιμο, για apps, και κατι αλλο που δεν θυμαμαι. Ειναι απο εφαρμογη της συσκευης, οχι απο καποια δικη μου. Να τα σβηνω η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μια φορα στο τοσο μου βγαζει ειδοποιηση οτι σκαναρε και βρηκε αρχεια που χρειαζονται σβησιμο, για apps, και κατι αλλο που δεν θυμαμαι. Ειναι απο εφαρμογη της συσκευης, οχι απο καποια δικη μου. Να τα σβηνω η οχι? Δεν έχει νόημα να σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι τα μικρά αρχεία που βρίσκει. Μακάρι τι να πω δεν είμαι σίγουρος αλλά έτσι μου είπες ο της cosmote Να αποφύγεις να ξανάρθεις σε επαφή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Είναι άσχετος σε επικίνδυνο βαθμό. Ο μόνος κίνδυνος με το 4G είναι ότι τελειώνουν πιο γρήγορα τα πακέτα δεδομένων που μπορεί να έχεις. Επίσης τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν έχει νόημα να σβήνεις κάθε λίγο και λιγάκι τα μικρά αρχεία που βρίσκει. Να αποφύγεις να ξανάρθεις σε επαφή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο. Είναι άσχετος σε επικίνδυνο βαθμό. Ο μόνος κίνδυνος με το 4G είναι ότι τελειώνουν πιο γρήγορα τα πακέτα δεδομένων που μπορεί να έχεις. Επίσης τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία. Για να τελειώνουν ποιο γρήγορα δεν σημαίνει ότι χαλάει περισσότερα; Αλλιώς πως τελειώνουν. Και κάτι άσχετο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δύναμωσω τον ήχο που βγάζει το κινητό σε ακουστικά; Επίσης ποια εφαρμογή μου προτείνεται να κατεβάσω για να δω αναλυτικά την χρήση της μπαταρίας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι έχετε το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 4G της Wind. Ρωτάω γιατί κάπου διάβασα οτι η Wind εκπέμπει το 4G στη συχνότητα 2600 ενώ το τηλέφωνο υποστηρίζει μόνο τις συχνότητες 1800-2100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts