elias87_ Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδια τι λεει το fastcardtech? Πως γινεται τοσο φτηνα? Μηπως στελνει την Td-lte και εβαλαν αναποδα τις τιμες? Υποπτο μου φαίνεται.. Υπάρχουν εμπειρίες απο το καταστημα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδια τι λεει το fastcardtech? Πως γινεται τοσο φτηνα? Μηπως στελνει την Td-lte και εβαλαν αναποδα τις τιμες? Υποπτο μου φαίνεται.. Υπάρχουν εμπειρίες απο το καταστημα αυτο? Για καταστήματα συζητάμε σε άλλα θέματα που αναφέρονται αποκλειστικά στα κινέζικα καταστήματα. Έχει αναφερθεί πολλές φορές το κατάστημα και με μια απλή αναζήτηση θα βρεις ότι ψάχνεις . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ποιόν dialer χρησιμοποιείται, διότι ο stock είναι για κλωτσιές; Δεν έχει επιλογή να σου δείχνει τα favorite contacts. Εγώ δοκίμασα το Simple Dialer άλλα έχει το εξής θέμα. 'Οταν έχεις αναπάντητη και πατήσεις να την δεις αν μετά κάνεις reboot σου δείχνει notification ότι έχεις αναπάντητη και δείχνει τις παλιές αναπάντητες :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ποιόν dialer χρησιμοποιείται, διότι ο stock είναι για κλωτσιές; Δεν έχει επιλογή να σου δείχνει τα favorite contacts. Εγώ δοκίμασα το Simple Dialer άλλα έχει το εξής θέμα. 'Οταν έχεις αναπάντητη και πατήσεις να την δεις αν μετά κάνεις reboot σου δείχνει notification ότι έχεις αναπάντητη και δείχνει τις παλιές αναπάντητες :wacko: Εγώ φίλε μου έχω αφήσει τον default dialer και έχω κατεβάσει την εφαρμογή Direct Contacts (widget) και βάζεις άνετα τους αγαπημένους σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 παιδια το dead trigger 2 σας το παιζει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 παιδια το dead trigger 2 σας το παιζει κανονικα? δεν ξεκινά καν. Κρασάρει. Ακομα ενα πρόγραμμα που δεν δουλεύει συγκεκριμένα σε Meizu. Οι κινέζοι ειναι μαλακες. Εχουν πειράξει το android... εκει που δεν επρεπε. Δεν εξηγειτε αλλιως. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγώ φίλε μου έχω αφήσει τον default dialer και έχω κατεβάσει την εφαρμογή Direct Contacts (widget) και βάζεις άνετα τους αγαπημένους σου Ποιόν dialer χρησιμοποιείται, διότι ο stock είναι για κλωτσιές; Δεν έχει επιλογή να σου δείχνει τα favorite contacts. Εγώ δοκίμασα το Simple Dialer άλλα έχει το εξής θέμα. 'Οταν έχεις αναπάντητη και πατήσεις να την δεις αν μετά κάνεις reboot σου δείχνει notification ότι έχεις αναπάντητη και δείχνει τις παλιές αναπάντητες :wacko: Στο πρώτο ποστ υπάρχει οδηγός να βάλετε τον Google Dialer. Μετά καθαρίσατε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στο πρώτο ποστ υπάρχει οδηγός να βάλετε τον Google Dialer. Μετά καθαρίσατε. Εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω αλλά μου σκάλωνε όταν έκανα paste το apk στο priv-app Μου έβγαζε security deny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω αλλά μου σκάλωνε όταν έκανα paste το apk στο priv-app Μου έβγαζε security deny Είσαι ροοτ; Δοκίμασες με es explorer; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Είσαι ροοτ; Δοκίμασες με es explorer; Ναι και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ναι και ναι Δες τότε αν ενεργοποίησες στον es τις δυνατότητες ροοτ που είναι κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Νέο Update συμφορουμίτες, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά βέβαια. Flyme 4.2.0.5A Edited April 21, 2015 by tsport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Νέο Update συμφορουμίτες, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά βέβαια. Flyme 4.2.0.5A Ψάχνω να βρω changelog άλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ψάχνω να βρω changelog άλλα τιποτα Πρέπει να περιμένουμε κάποιον Κινέζο να το μεταφράσει στα Αγγλικά στα φόρουμ της Meizu. Επίσης διάβασα ότι αν κάποιος είναι root δεν θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αλλά θα πρέπει να κατεβάσει και να φλασάρει το update εκ νεου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πρέπει να περιμένουμε κάποιον Κινέζο να το μεταφράσει στα Αγγλικά στα φόρουμ της Meizu. Επίσης διάβασα ότι αν κάποιος είναι root δεν θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αλλά θα πρέπει να κατεβάσει και να φλασάρει το update εκ νεου ειμαι root, μου ηρθε ΟΤΑ το πρωι, και το εκανα μεσω κινητου. Ολα καλα. Οποτε δεν ισχύει το παραπάνω (το οποίο και γω ετσι ειχα ακουσει παλιοτερα) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Απο το meizufans.eu, με επιφύλαξη... Main changes introduced by the update Fixed a restart of the smartphone; Fixed a problem of focus of the camera; Fixed some problems connecting to Wi-Fi networks; Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παίδες έχει πάρει πουθενά το μάτι σας να έχει γίνει port το email client του flyme OS για το android? Το googlαρω αλλά δε βρίσκω τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Απο το meizufans.eu, με επιφύλαξη... Main changes introduced by the update Fixed a restart of the smartphone; Fixed a problem of focus of the camera; Fixed some problems connecting to Wi-Fi networks; το τρίτο ίσως έχω παρατηρήσει, μάλιστα όταν πάω να συνδεθώ σε νέα δίκτυα τότε αρνείται... (όχι σε όλα προφανώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiliop Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδια με την εφαρμογη του καιρου που εχει ενσωματωμενη το κινητο καταφερε κανεις να βαλει την πολη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Επίσης άλλαξε και αυτό :cool: Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Επίσης άλλαξε και αυτό :cool: τι διαφορά έχει από το παλιότερο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Επίσης άλλαξε και αυτό :cool: Την επιλογή μεταξύ 2G,3G kai 4G λες; Εμένα το είχε και πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Την επιλογή μεταξύ 2G,3G kai 4G λες; Εμένα το είχε και πριν Και εμένα αλλά όχι μεταφρασμένο στα ελληνικά ;) Έλεγε 3g only, 2g only, 4g only Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παίδες για την εγκατάσταση του flyme tools θα πρέπει αναγκαστικά να έχω κάνει ροοτ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δείτε λίγο τα wakelocks σας με κάποιο πρόγραμμα και πείτε μου αν έχετε και εσείς τα ίδια σε τόσο μεγάλο βαθμό. Δεν μπορώ να βρω τι φταίει για αυτά. [ATTACH]59812[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts