Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια τι λεει το fastcardtech? Πως γινεται τοσο φτηνα? Μηπως στελνει την Td-lte και εβαλαν αναποδα τις τιμες? Υποπτο μου φαίνεται.. Υπάρχουν εμπειρίες απο το καταστημα αυτο?

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια τι λεει το fastcardtech? Πως γινεται τοσο φτηνα? Μηπως στελνει την Td-lte και εβαλαν αναποδα τις τιμες? Υποπτο μου φαίνεται.. Υπάρχουν εμπειρίες απο το καταστημα αυτο?

Για καταστήματα συζητάμε σε άλλα θέματα που αναφέρονται αποκλειστικά στα κινέζικα καταστήματα.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές το κατάστημα και με μια απλή αναζήτηση θα βρεις ότι ψάχνεις .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποιόν dialer χρησιμοποιείται, διότι ο stock είναι για κλωτσιές; Δεν έχει επιλογή να σου δείχνει τα favorite contacts.

Εγώ δοκίμασα το Simple Dialer άλλα έχει το εξής θέμα. 'Οταν έχεις αναπάντητη και πατήσεις να την δεις αν μετά κάνεις reboot σου δείχνει notification ότι έχεις αναπάντητη και δείχνει τις παλιές αναπάντητες :wacko:

Ποιόν dialer χρησιμοποιείται, διότι ο stock είναι για κλωτσιές; Δεν έχει επιλογή να σου δείχνει τα favorite contacts.

Εγώ δοκίμασα το Simple Dialer άλλα έχει το εξής θέμα. 'Οταν έχεις αναπάντητη και πατήσεις να την δεις αν μετά κάνεις reboot σου δείχνει notification ότι έχεις αναπάντητη και δείχνει τις παλιές αναπάντητες :wacko:

Εγώ φίλε μου έχω αφήσει τον default dialer και έχω κατεβάσει την εφαρμογή Direct Contacts (widget) και βάζεις άνετα τους αγαπημένους σου

παιδια το dead trigger 2 σας το παιζει κανονικα?

δεν ξεκινά καν. Κρασάρει. Ακομα ενα πρόγραμμα που δεν δουλεύει συγκεκριμένα σε Meizu. Οι κινέζοι ειναι μαλακες. Εχουν πειράξει το android... εκει που δεν επρεπε. Δεν εξηγειτε αλλιως.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Εγώ φίλε μου έχω αφήσει τον default dialer και έχω κατεβάσει την εφαρμογή Direct Contacts (widget) και βάζεις άνετα τους αγαπημένους σου

Στο πρώτο ποστ υπάρχει οδηγός να βάλετε τον Google Dialer.

Μετά καθαρίσατε.

Amazon Fire stick 4k max

Στο πρώτο ποστ υπάρχει οδηγός να βάλετε τον Google Dialer.

Μετά καθαρίσατε.

Εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω αλλά μου σκάλωνε όταν έκανα paste το apk στο priv-app

Μου έβγαζε security deny

Εγώ είχα δοκιμάσει να βάλω αλλά μου σκάλωνε όταν έκανα paste το apk στο priv-app

Μου έβγαζε security deny

Είσαι ροοτ;

Δοκίμασες με es explorer;

Amazon Fire stick 4k max

Ναι και ναι

Δες τότε αν ενεργοποίησες στον es τις δυνατότητες ροοτ που είναι κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος.

Amazon Fire stick 4k max

Νέο Update συμφορουμίτες, χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά βέβαια.

Flyme 4.2.0.5A

Ψάχνω να βρω changelog άλλα τιποτα

Ψάχνω να βρω changelog άλλα τιποτα

Πρέπει να περιμένουμε κάποιον Κινέζο να το μεταφράσει στα Αγγλικά στα φόρουμ της Meizu.

Επίσης διάβασα ότι αν κάποιος είναι root δεν θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αλλά θα πρέπει να κατεβάσει και να φλασάρει το update εκ νεου

Πρέπει να περιμένουμε κάποιον Κινέζο να το μεταφράσει στα Αγγλικά στα φόρουμ της Meizu.

Επίσης διάβασα ότι αν κάποιος είναι root δεν θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αλλά θα πρέπει να κατεβάσει και να φλασάρει το update εκ νεου

ειμαι root, μου ηρθε ΟΤΑ το πρωι, και το εκανα μεσω κινητου. Ολα καλα. Οποτε δεν ισχύει το παραπάνω (το οποίο και γω ετσι ειχα ακουσει παλιοτερα)

Απο το meizufans.eu, με επιφύλαξη...

Main changes introduced by the update

Fixed a restart of the smartphone;

Fixed a problem of focus of the camera;

Fixed some problems connecting to Wi-Fi networks;

Απο το meizufans.eu, με επιφύλαξη...

Main changes introduced by the update

Fixed a restart of the smartphone;

Fixed a problem of focus of the camera;

Fixed some problems connecting to Wi-Fi networks;

το τρίτο ίσως έχω παρατηρήσει, μάλιστα όταν πάω να συνδεθώ σε νέα δίκτυα τότε αρνείται... (όχι σε όλα προφανώς)

Την επιλογή μεταξύ 2G,3G kai 4G λες;

Εμένα το είχε και πριν

Και εμένα αλλά όχι μεταφρασμένο στα ελληνικά ;)

Έλεγε 3g only, 2g only, 4g only

:thanks:

Δείτε λίγο τα wakelocks σας με κάποιο πρόγραμμα και πείτε μου αν έχετε και εσείς τα ίδια σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δεν μπορώ να βρω τι φταίει για αυτά.

[ATTACH]59812[/ATTACH]

Amazon Fire stick 4k max