tsport Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Σύνηθες αλλά απαράδεκτο αν ισχύειοτο παρήγγειλα κι εγώ από βικ και θα νευριασω αν δω καμένο λεντ γιατί ζήτησα φουλ έλεγχο.. Παρήγγειλα ένα ακόμη για έναν φίλο και της λέω στο τσατ να κάνει φουλ έλεγχο, και της εξήγησα τι έγινε την προηγούμενη με τα μισοκαμμένα led κτλ και μου λέει ότι είναι δύσκολο να βρω το led να δουλεύει τέλεια σε αυτά τα Meizu. Εν τέλει μου έστειλε φωτογραφία να της πω αν θα μου το στείλει ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Από φωτο τι λέει παιδιά? Ικανοποιημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παρήγγειλα ένα ακόμη για έναν φίλο και της λέω στο τσατ να κάνει φουλ έλεγχο, και της εξήγησα τι έγινε την προηγούμενη με τα μισοκαμμένα led κτλ και μου λέει ότι είναι δύσκολο να βρω το led να δουλεύει τέλεια σε αυτά τα Meizu. Εν τέλει μου έστειλε φωτογραφία να της πω αν θα μου το στείλει ή όχι Τώρα όντως; οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τώρα όντως; οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα; Εμένα ανάβει μεν αλλά σε ένα σημείο στο 1/3 είναι λιιιιιγο πιο θαμπο. Δεν με ενοχλεί καθώς είμαι φάση να απενεργοποιησω εντελώς το φωτάκι εκεί Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εμενα στο μχ3,λειτουργει κανονικα το led. Αλλα το 1/6 αυτού ειναι λιγο πιο φωτεινο. Αλλα δεν με ενοχλεί καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τώρα όντως; οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα; Δες το ποστ #1387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Λοιπόν σχετικά με το θέμα που είχα με τις κλήσεις όπου με καλούσαν και δεν άνοιγε η οθόνη το έλυσα με φλάσαρισμα της ρομ με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω εφαρμογές αλλά φαίνεται ότι είναι οκ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Λοιπόν σχετικά με το θέμα που είχα με τις κλήσεις όπου με καλούσαν και δεν άνοιγε η οθόνη το έλυσα με φλάσαρισμα της ρομ με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αναγκάστηκα να ξαναπεράσω εφαρμογές αλλά φαίνεται ότι είναι οκ τώρα. Και εγώ μάλλον εκεί θα καταλήξω. Thanks φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ε οχι ρε φιλε. Ουτε καν πηγε το μυαλο μου οτι ηθελε ενεργοποιηση απο voda. Στο cosmote σε αλλη συσκευη δεν ηθελε τπτ. Και μετα το restart 4G!!!!! Ty ρε φιλε Εγώ με wind είμαι, αλλά το 4G σε λίγα σημεία δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Και μένα μου ήρθε με προβληματικό led.Η δεξιά πλευρά είναι πιο φωτεινή από την αριστερή αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να το στείλω πίσω για αυτή τη λεπτομέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδια αν ερθει το κιν με το playstore του κανονικα γιατι πρεπει να το βγαλω και να το βαλω με Google installer. Ειναι καλυτερο? Και επισης με το Led απο οτι βλεπω εχετε σχεδον ολοι προβλημα, οχι οιτ ιεναι κατι τραγικο αλλα θα ηθελα σε αυτο που περιμενω να ειναι comple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδια αν ερθει το κιν με το playstore του κανονικα γιατι πρεπει να το βγαλω και να το βαλω με Google installer. Ειναι καλυτερο? Και επισης με το Led απο οτι βλεπω εχετε σχεδον ολοι προβλημα, οχι οιτ ιεναι κατι τραγικο αλλα θα ηθελα σε αυτο που περιμενω να ειναι comple 1. Πριν 15-20 threads το απάντησα. Διάβασε το ποστ (πάτα στο search "installer" για να βοηθηθείς) 2. Τα περισσότερα led έχουν προβληματάκια, αλλά όλοι θα θέλαμε να είναι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos84 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πω-πω!!Από 4/4 έχει γίνει παραγγελία κ ακόμη τίποτα!!!!με υποβρύχιο το στέλνουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Και τώρα η πιο χαζη ερώτηση, παίζει να είναι θέμα software και σε επόμενο update να φωτίσει κανονικά? Εντάξει το τερμάτισα. Φιλε Tsport ειδα το ποστ που μου λες. Θα με νευριάσει πολύ αν ειναι έτσι το δικό μου.. Το μχ3 το ειδα στο Γερμανο και το led έλαμπε πραγματικα.. Πολυ περιεργο να εινα ολα τα κινητα με μισοχαλασμενα LED. Κανείς με τέλειο led? Και αν ναι, από ποιο κατάστημα αγόρασε? Edited April 16, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Και τώρα η πιο χαζη ερώτηση, παίζει να είναι θέμα software και σε επόμενο update να φωτίσει κανονικά? Εντάξει το τερμάτισα. Φιλε Tsport ειδα το ποστ που μου λες. Θα με νευριάσει πολύ αν ειναι έτσι το δικό μου.. Το μχ3 το ειδα στο Γερμανο και το led έλαμπε πραγματικα.. Πολυ περιεργο να εινα ολα τα κινητα με μισοχαλασμενα LED. Κανείς με τέλειο led? Και αν ναι, από ποιο κατάστημα αγόρασε? Το δικό μου.Με το που βγήκε το 32αρι στο vickmall, πριν κάνα 2-3 μήνες, το "χτυπησα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εμενα φωτιζει ολο παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όταν παρήγγειλα στις 27/3 το λευκό 32 Gb από vickmall, και μέχρι 1/4 το τηλέφωνο δεν είχε φύγει από Κίνα. Μίλησα στο chat μαζί τους και η selina μου είπε ότι όλα τα λευκά 32 GB τα είχαν στείλει στο εργοστάσιο για έλεγχο. Μου πρότεινε να πάρω το μπλε 32 Gb ή να πάω στα 16 Gb ή να περιμένω λίγες ημέρες μέχρι να έρθουν από το εργοστάσιο. Φαντάζομαι ότι ίσως τα έστειλαν στο εργοστάσιο λόγω του προβλήματος με το led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarriman Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Kαλησπέρα και από εμένα! Κοιτάω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/meizu-m1-note-4g-fdd-lte-2g-32gb-smartphone-mtk6752-octa-core-5-5-fhd-screen-3140mah.html (και συγκεκριμένα σε μπλε!) . Μόνο που φοβάμαι μήπως τα δίκτυα του συγκεκριμένου δεν είναι για Ελλάδα και ήθελα την επαγγελματική σας επιβεβαίωση!! :innocent: Παράθεση Panasonic GD87 -- Nokia7600 -- Motorola RAZR V3 -- Motorola V360 -- SE W610i -- LG KC550 -- SE Aino - SE NeoV -- LG G Flex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Kαλησπέρα και από εμένα! Κοιτάω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/meizu-m1-note-4g-fdd-lte-2g-32gb-smartphone-mtk6752-octa-core-5-5-fhd-screen-3140mah.html (και συγκεκριμένα σε μπλε!) . Μόνο που φοβάμαι μήπως τα δίκτυα του συγκεκριμένου δεν είναι για Ελλάδα και ήθελα την επαγγελματική σας επιβεβαίωση!! :innocent: FDD-LTE:1800/2100MHZ και 4G κανονικά τρέχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Kαλησπέρα και από εμένα! Κοιτάω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/meizu-m1-note-4g-fdd-lte-2g-32gb-smartphone-mtk6752-octa-core-5-5-fhd-screen-3140mah.html (και συγκεκριμένα σε μπλε!) . Μόνο που φοβάμαι μήπως τα δίκτυα του συγκεκριμένου δεν είναι για Ελλάδα και ήθελα την επαγγελματική σας επιβεβαίωση!! :innocent: Μια χαρα θα δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 ρε παιδια εδω κ δυο μερες δεν μου ερχονται τα mail απο το yahoo,δεν εχω αλλαξει κατι και στο security εννοείτε οτι ειναι ενεργοποιημενο. καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 ρε παιδια εδω κ δυο μερες δεν μου ερχονται τα mail απο το yahoo,δεν εχω αλλαξει κατι και στο security εννοείτε οτι ειναι ενεργοποιημενο. καμια ιδεα; Εννοείς δεν έρχεται ειδοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εμενα φωτιζει ολο παιδια Όλο φωτίζει σε όλους. Απλά σε κάποιους, ένα μικρό μέρος του κύκλου φωτίζει λίγο λιγότερο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και τώρα η πιο χαζη ερώτηση, παίζει να είναι θέμα software και σε επόμενο update να φωτίσει κανονικά? Εντάξει το τερμάτισα. Φιλε Tsport ειδα το ποστ που μου λες. Θα με νευριάσει πολύ αν ειναι έτσι το δικό μου.. Το μχ3 το ειδα στο Γερμανο και το led έλαμπε πραγματικα.. Πολυ περιεργο να εινα ολα τα κινητα με μισοχαλασμενα LED. Κανείς με τέλειο led? Και αν ναι, από ποιο κατάστημα αγόρασε? Δεν είναι θέμα software. Εμένα έχουν περάσει 2 από τα χέρια μου στο 1ο το μισό είναι καμμένο και στο 2ο το μισό είναι πιο έντονο από το άλλο μισό Η Σελίνα στο Vick είπε ότι είναι γενικό πρόβλημα αυτό και δύσκολα θα βρεις τέλειο φωτάκι. Διαβάζοντας σε φόρουμ κτλ μου είπαν ότι το φωτάκι αυτό αποτελείται από φθοριούχα ( ; ) στοιχεία και ότι αν το αφήσω στον ήλιο μερικές ώρες ή αν αφήσω πάνω του ένα φακό led τότε θα φτιάξει! Το ίδιο είπε και η Σελίνα και ένα παιδί το είχε γράψει εδώ στο φόρουμ :-) Δεν το έχω κάνει ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts