Jump to content

Sarriman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sarriman

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sarriman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πρόσφατα Αφού μου ζητήθηκε να τσεκάρω γιατί ένα Samsung Grand Neo Δεν αναγνωρίζονταν Από υπολογιστή, το έκανα. Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις έπεσα πάνω στο phone administration tab Και είδα ότι το Android device manager Ήταν απενεργοποιημένο. Μιας και το θεώρησα άσκοπο το ενεργοποίησα. Και το τηλέφωνο αμέσως πέταξε το samsung logo Και έπεσε σε bootloop. Ακόμα και στο recovery που μπαίνω, για να κάνω clear cache μπας, πετάει Error... Θα ήθελα τις συμβουλές σας παρακαλώ γιατί με τρέλανε αυτό το πράγμα....από το ΠΟΥΘΕΝΑ να πέσει μια συσκευή ξένη στα χέρια μου σε bootloop.. Σας Ευχαριστώ θερμά για την οποία βοήθεια
  2. Καλησπέρα λοιπόν! Ελπίζω όλοι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι παρά τα όσα περνάει η χώρα..στο ψητό τώρα. Έχω ένα Lenovo S898t+ το οποίο τον τελευταίο καιρό δεν σταματάει να κλείνει μόνο του στο ξεκάρφωτο. Εχω αλλάξει κοντά στις 5 ROM αλλά το πρόβλημα επιμένει!! Καμία ιδέα!?!?
  3. Ghosting η θα εχεις η δεν θα εχεις..δεν γινεται να έχεις λίγο η λιγότερο από κάποιους άλλους από ότι έχω καταλάβει οπότε imo στείλε το στο service!! Η μπαταρία ειναι σκυλί ...και η οθόνη μιας και δεν fullHD σαν του G2 δεν καίει τόσο!
  4. Καλησπέρες! Το κινητό όταν μου ήρθε πριν κανα μήνα είχε το πρόβλημα του Ghosting. Το έστειλα στο Service και ήρθε πίσω μια χαρά από άποψη οθόνης! όόόόόλα τα άλλα από εκεί και πέρα είναι ρολόι. Το μόνο "θεματάκι" μου είναι ότι όταν το αφήνω κάτω, ακούγεται ένας ήχος από το ήψος της μεριάς της κάμερας(εσωτερικός) σαν μια μικρή μπιλίτσα φανταστήτε που χτυπάει. Με ξενερώνει λιγάκι και δεν μπορώ και να το περιγράψω κάπως αλλιώς... Έχει κανείς καμία ιδέα? (το κάνει επίσης εάν το ψιλο"χτυπίσω" γύρω από την κάμερα με το δάχτυλο) BTW. Πήρα 15 ευρώ την Formula απο το eshop και ήταν απαράδεκτη. Το κινητό δεν χώραγε κάν μεσα να το αγκαλιάσει με όλη την επιφάνεια των πλαινών της, και πέρα από αυτό, και να το αγκάλιαζε, αφήνει ΌΛΕΣ τις γωνίες εκτεθημένες. Μόνο για το θεαθήνε! ...προσωπική εμπειρία λοιπόν για αυτή τη θήκη η χειρότερη!
  5. Καλό μήνα, με υγεία και χαρά και αυτό το καλοκαίρι και καλή επιτυχία σε όλους!
  6. Από την στιγμή που θέλεις και την υποστήριξη του service πας για G3 δαγκωτά...!
  7. Το έστειλα για DOA και ο θεός βοηθός!
  8. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!! Γενικα μου αρεσει τρομερα το κινητο αλλα εχω ξενερωσει με αυτο!
  9. Tι συμφέρει πιο πολύ να χρησιμοποιήσω το DOA η να το στείλω στο service? Διότι από το DOA δεν ενδέχεται και η καινούργια η συσκευή που θα έρθει να έχει και αυτή το θέμα του ghosting? Επισης καπου διαβασα οτι ειναι default "ελλατωμα" των POLED...ισχυει κατι τετοιο?
  10. Mια ερώτηση...εάν το στείλω στο service το φτιάχνουν το θέμα του ghosting?
  11. Περήφανος κάτοχος του κινητού και εγώ πλέον! To ghosting είναι σχεδόν ανύπαρκτο..σε πόλυ λίγες και συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχει..Εάν δεν το ήξερα σαν πρόβλημα δεν θα το είχα προσέξει καν! Εκ πρώτης ματιάς το κινητό σπέρνει!
×
×
  • Create New...