Saleakos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Screenshot. Κάπως θα τα βρω. ;) [ATTACH]59286[/ATTACH] για δες αυτα μηπως σου αρεσει κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 παιδια καλησπερα...θελω να παρω τη συσκευη....μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος λογος να την αποφυγω?μειωνεκτηματα?προβληματα? ρομ επισης υπαρχουν διαθεσιμες, γιατι δε ξερω κατα ποσο θα αντεξω τη συμβιωση με το flyme... επισης απο σημα πως παμε? Φιλε το κινητο ειναι πολυ καλο,ισα ισα που το flyme σε διευκολυνει απιστευτα. Το μονο θεματακι που εχω παρατιρησει ειναι λιγο με τα notificiations και επισης δεν υποστηριζει badges πανω στα εικονιδια.πχ. στο facebook πανω που σου βγαζει ενα κοκκινο σημα ειδοποιησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 παιδια καλησπερα...θελω να παρω τη συσκευη....μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος λογος να την αποφυγω?μειωνεκτηματα?προβληματα? ρομ επισης υπαρχουν διαθεσιμες, γιατι δε ξερω κατα ποσο θα αντεξω τη συμβιωση με το flyme... επισης απο σημα πως παμε? Δεν υπάρχουν custom Roms ούτε πρόκειται, οπότε το παντρευεσαι το Flyme. Σήμα πολύ καλό για κινέζικο, καλύτερο από του Nexus 4 , που είχα πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φιλε το κινητο ειναι πολυ καλο,ισα ισα που το flyme σε διευκολυνει απιστευτα. Το μονο θεματακι που εχω παρατιρησει ειναι λιγο με τα notificiations και επισης δεν υποστηριζει badges πανω στα εικονιδια.πχ. στο facebook πανω που σου βγαζει ενα κοκκινο σημα ειδοποιησης. Εμένα έχω την εντύπωση πως νου βγάζει στο facebook κανονική ειδοποίηση. Στο Instagram επίσης Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Εμένα έχω την εντύπωση πως νου βγάζει στο facebook κανονική ειδοποίηση. Στο Instagram επίσης Ναι αλλα πανω στο εικονιδιο του facebook δεν σου βγαζει την κοκκινη ειδοποιηση σωστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αυτό ακριβώς βγάζει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αυτό ακριβώς βγάζει Ναι αυτό μου το βγάζει και εμένα εννοώ πάνω στο εικονίδιο την ειδοποίηση οπως Έβγαζε στα Samsung η όπως βγάζει στο iPhone http://i.stack.imgur.com/lWZWQ.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ναι αυτό μου το βγάζει και εμένα εννοώ πάνω στο εικονίδιο την ειδοποίηση οπως Έβγαζε στα Samsung η όπως βγάζει στο iPhone http://i.stack.imgur.com/lWZWQ.png Αν πάρεις την έκδοση προ του nova launcher θα το έχει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αν πάρεις την έκδοση προ του nova launcher θα το έχει. Γίνεται να βάλεις launcher πάνω στο flyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Γίνεται να βάλεις launcher πάνω στο flyme? ναι γινεται:!: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Γίνεται να βάλεις launcher πάνω στο flyme? Δεν υπάρχει έκδοση να μην αφήνει launcher, οπότε γιατί να μην γίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία σχετικά με τον light sensor. Πρώτον για να λειτουργεί καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Αισθητήρας φωτός", όμως δεν θα έπρεπε να μην με αφήνει να πειράξω το επίπεδο φωτεινότητας εφόσον είναι στο auto? 2. στην δική μου συσκευή δεν νομίζω ότι λειτουργεί απόλυτα σωστά, ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι. Εξηγούμαι, έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "Αισθητήρας φωτός" λοιπόν και χειροκίνητα βάζω την φωτεινότητα στην μέση, έτσι λοιπόν κάθομαι και το παρακολουθώ και δεν βλέπω να αλλάζει. Αν όμως έχω πάλι ενεργοποιημένη την επιλογή "Αισθητήρας φωτός" και βάλω χειροκίνητα την φωτεινότητα στο χαμηλότερο επίπεδο αυτή έπειτα από λίγο ανεβαίνει μέχρι την μέση και πέφτει πάλι σιγά σιγά προς το χαμηλότερο επίπεδο αν η συσκευή είναι σε θέση με μέτρια φωτεινότητα. όταν όμως δει λίγο φως ανεβαίνει πάλι.. Δηλαδή λειτουργεί ανάποδα? Τέλος, αν την βάλω την φωτεινότητα στο μέγιστο επίπεδο (πάντα ενεργοποιημένη η επιλογή "Αισθητήρας φωτός") τότε αρχίζει και πέφτει έπειτα από λίγο αν η συσκευή είναι σε αδράνεια , φτάνει μέχρι περίπου μέχρι την μέση και όταν κουνηθεί η συσκευή και δει παραπάνω φως από την προηγούμενη κατάσταση της πάει πάλι γρήγορα στο max. Καταλαβαίνω ή κάνω κάτι λάθος? Edited April 10, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Οσο φωτεινοτερο ειναι το μέρος που βρίσκεσαι τοσο παραπάνω φωτεινότητας στο κινητο χρειάζεσαι και το αναποδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Οσο φωτεινοτερο ειναι το μέρος που βρίσκεσαι τοσο παραπάνω φωτεινότητας στο κινητο χρειάζεσαι και το αναποδο! άρα δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό που περιγράφω παραπάνω, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη ρομ? http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/meizu-m1-note-6890.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη ρομ? http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/meizu-m1-note-6890.html Μούφα μου φαίνεται. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη ρομ? http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/meizu-m1-note-6890.html Όλο το site μουφα ειναι, μακρυά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Σήμερα δοκιμάστηκε η μπαταρία και σε πλοήγηση GPS. Μέσα σε 2.5 ώρες χρήσης με Sygic, έφαγε περίπου 25% μπαταρία, κάτι που είναι εξαιρετικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelos83 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 geia sas...exw agorasei to meizu m1 note apo to "minideal" kai den exei mesa kamia efarmogi kai fusika oute kai to play store...de mporw na dextw oute kliseis... 3ereis kaneis na mou pei ti prepei na kanw???? euxaristw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 For me this is perfect. Was data turned on or off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelos83 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Γειά σας αγόρασα ΤΟ MEIZU M1 NOTE από το "MINIDEAL" και δεν έχει μέσα καμιά εφαρμογή....φυσικά δεν έχει μεσα ούτε το PLAY STORE για να μπορώ να κατεβάσω..και επίσης δε μπορώ να λάβω κλήσεις...ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω??? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited April 10, 2015 by ntelos83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 @ntelos83: να διαβασεις τις τελευταιες 20-30 σελιδες του τοπικ ιν αδερ νιουζ: Νομιζω πως τα wifi disconnect, εχουν λαβει οριστικα τελος. Περα απο 1-2 που ειχα δει αμεσως μετα με το φλασαρισμα της νεας ROM, δεν παρατηρηθηκε τιποτα εκτοτε. Ελπίζω σε επόμενες εκδόσεις να διορθώσουν και κατι κουλές ασυμβατοτητες με εφαρμογες. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 For me this is perfect. Was data turned on or off? Χωρίς data ανοιχτά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χωρίς data ανοιχτά. :blink::X Νταξει... ακυρος :down: Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό. Ακου εκει, κλειστα data εν ετη 2015 :knife: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelos83 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Γειά σας αγόρασα ΤΟ MEIZU M1 NOTE από το "MINIDEAL" και δεν έχει μέσα καμιά εφαρμογή....φυσικά δεν έχει μεσα ούτε το PLAY STORE για να μπορώ να κατεβάσω..και επίσης δε μπορώ να λάβω κλήσεις...ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts