Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τώρα στο γερμανό παιζει και το mx3 με 209 ,καλυτερη επιλογή για κάποιον που δε θέλει δικαρτο..

Κι εγω δεν εχω πρόβλημα αν θα ειναι δικαρτο η μονοκαρτο, αλλα σε καμια περίπτωση δε μπορείς να πεις οτι το μχ3 ειναι καλυτερη επιλογη απο m1 note.. νικάει σε: κάμερες, επεξεργαστής, μπαταρία, 4g, ολοκαινουριο μοντέλο

χάνει σε : τίποτα, εκτός αν σε ενοχλούν οι διαστάσεις του. Άντε και σε chipακι ήχου, που το μχ3 έχει καλύτερο.

Για μένα αν βαριέσαι να περιμένεις τον Κινεζο να το στείλει και φοβάσαι τα περί paypal, ελαττωματικης συσκευης κτλπ, είναι μια καλή επιλογή, αλλά σε πολύ λιγα ευρώ παραμονεύει το lg g2..Βγαίνουμε οφτοπικ πάλι όμως...

Γνώμη μου ότι είναι τσάμπα λεφτά να βάλεις κάτι τέτοιο σε Gorilla Glass 3.

Αλλά αν θες να βάλεις κάτι επιπλέον όπως και να έχει, απλά βάλε το screen protector που στέλνουν συνήθως τσάμπα όλα τα μαγαζιά.

Το s3 μου επεσε απο ουτε μισο μετρο και ολη η οθονη γεμισε ραγισματα.οχι 2-3 αλλα ολη.θες ατυχος,θες γκαντεμης οπως θες πες με αλλα με 3 παιδια στο σπιτι δε ρισκαρω :)

Λογικά αύριο παραλαμβάνω το κινητο. Έχουν βάλει μέσα tempered glass. Θα το τοποθετήσω και θα σου πω

με το καλο ρε φιλε.αν το βαλεις για πες εντυπωσεις

Το s3 μου επεσε απο ουτε μισο μετρο και ολη η οθονη γεμισε ραγισματα.οχι 2-3 αλλα ολη.θες ατυχος,θες γκαντεμης οπως θες πες με αλλα με 3 παιδια στο σπιτι δε ρισκαρω :)

πολύ περίεργο..Εχω ενα newman n2 και έχει φάει πολλες σαβουρες..Εφτασα σε σημείο να πιστευω οτι δε θα σπάσει ποτε, μια φορά όμως έφαγε μια τρελή πτώση και ράγισε η οθόνη στο κάτω μέρος, σνεχιζει ομως να λειτουργει τελεια..

Τίποτα το ιδιαίτερο φιλέ ,ενω φορούσα tempered glass όταν μου έπεσε έσπασε η οθόνη

Γκαντεμια ρε φιλε.το αλλαξες;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πολύ περίεργο..Εχω ενα newman n2 και έχει φάει πολλες σαβουρες..Εφτασα σε σημείο να πιστευω οτι δε θα σπάσει ποτε, μια φορά όμως έφαγε μια τρελή πτώση και ράγισε η οθόνη στο κάτω μέρος, σνεχιζει ομως να λειτουργει τελεια..

και το s3 λειτουργει χωρις προβλημα το digitazer ειναι κομματια αλλα μολις μου ειπαν 160 ευρω για αλλαγη αποφασισα να παρω καινουριο.ηθελα και δικαρτο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά candy crash παίζει?Είχε ειπωθεί στην αρχή ότι δε έπαιζε!

απο περιεργεια το κατεβασα και δεν παιζει.μου βγαζει την πορτοκαλι οθονη και μετα με πεταει εξω

Τελικά candy crash παίζει?Είχε ειπωθεί στην αρχή ότι δε έπαιζε!
http://mob-core.com/en/download/f/5690/1427720927/2184/x7OjB8m3kO03Z9p0HN1-hA/Candy%20Crush%20Saga

και γω εχω ενα θεμα με την εφαρμογή της GiffGaff (βρετανικος πάροχος). Επίσης κρασάρει. Αλλου διαμαρτύρονται για το WAZE το οποιο κρασάρει. Γενικώς οι κινέζοι κάπου εχουν σκαλισει το android παραπάνω απο οσο θα επρεπε και κάποιες εφαρμογες (ευτυχως ελάχιστες) τα βλεπουν κωλυόμενα. Ελπίζουμε σε νέο firmware γιατι υπάρχουν bugs αρκετα.. μικρά συνηθως, αρκετά δε.
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Παιδιά Gorilla glass έχει όχι αντιπυραυλικη προστασία.

Εννοείται ότι αν πέσει και την φάει στην οθόνη, δεν το σώζει τίποτα.

Για γρατζουνιές όμως κάνει δουλειά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θα μπορούσε κανένας καλός σαμαρειτης να ανεβάσει το apk του Music player σε κάποιο site για να δω αν παίζει σε όλες τις συσκευές? Ευχαριστώ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παίδες εμένα μου ήρθε με Flyme U και του έβαλα την Α...γίνεται να βάλω την Ι;; και αν ναι έχει τίποτα παραπάνω απο την A;;

Για ποιον λογο να βάλεις την Ι ; δεν μπαίνει με καμιά Παναγία. Εφόσον δεν έχεις international Version δεν υπάρχει περίπτωση να μπει. Εκτός αν γίνει κάτι ανεπίσημο

:thanks:

Για ποιον λογο να βάλεις την Ι ; δεν μπαίνει με καμιά Παναγία. Εφόσον δεν έχεις international Version δεν υπάρχει περίπτωση να μπει. Εκτός αν γίνει κάτι ανεπίσημο

Για να το λες κάτι θα ξέρεις, γενικά δεν έχω ψαχτεί με τα κινητά και τώρα το ψάχνω λίγο. Από ότι είδα κυκλοφόρισε και η έκδοση YunOS και από ότι διάβασα καλοκαίρι θα βγάλουν και την έκδοση Lollipop για το Flyme.

Κάνω ερωτήσεις μπας και μάθω τίποτα παραπάνω για τις εκδόσεις.

Για να το λες κάτι θα ξέρεις, γενικά δεν έχω ψαχτεί με τα κινητά και τώρα το ψάχνω λίγο. Από ότι είδα κυκλοφόρισε και η έκδοση YunOS και από ότι διάβασα καλοκαίρι θα βγάλουν και την έκδοση Lollipop για το Flyme.

Πάρε σβάρνα όλο το τοπικ. Θα τα μάθεις όλα.

:thanks:

Για τοLP είχαν πει Απρίλη.

Τώρα λένε για καλοκαίρι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποστ #1425

Καλησπερα,

παρελαβα και γω σημερα το meizu m1 note... πηρα την εκδοση FDD-LTE απο pandawill. Το κουτι που μου ηρθε γραφει απο πισω στην ετικετα TD LTE (δειτε συννημενη εικονα), Model:M463U και εχει firmware 4.2.0.3A. Εβαλα την καρτα sim και βλεπω οτι επιασε 3G. Για 4G δεν ξερω γιατι η wind δεν εχει ακομα στη θεσσαλονικη.. Τελικα πως γινεται να πιανει 3G ενω λεει οτι ειναι TD LTE ??? Ειχαν αλλοι το ιδιο θεμα με το κινητο τους ??? Να το κρατησω?

Y.Γ. ο κωδικος προιοντος που γραφει επανω SKU61829 αντιστοιχει σωστα στη version FDD LTE---> http://www.pandawill.com/m...p98546.html###

Ποστ #1427

Ε οχι! Να γράφει TD-LTE και να πιάνει 3G και ρέστα! Κανονικα δεν θα επρεπε να πιανει τιποτα. Στειλτο πισω οπως εισαι. Πες τους να σου στειλουν νεο χωρις το αυτοκολλητο αυτο. Ας σου έρθει τουλάχιστον με το σωστο αυτοκολλητο και ας μην πιάνει τιποτα.... γιατι το αυτοκολλητο ειναι πανω απο ολα...

Μόλις διάβασα αυτά τα δύο πόστ και αγχώθηκα. Το κουτί του κινητού έχει ακριβώς το ίδιο αυτοκολλητάκι αλλά και μένα δουλεύει κομπλέ 3G Κλπ. Το χω λίγο περισσότερο απο 1 βδομάδα, τι να κάνω;; να το στείλω πίσω:;

[ATTACH]58780[/ATTACH]

Ποστ #1425

Ποστ #1427

Μόλις διάβασα αυτά τα δύο πόστ και αγχώθηκα. Το κουτί του κινητού έχει ακριβώς το ίδιο αυτοκολλητάκι αλλά και μένα δουλεύει κομπλέ 3G Κλπ. Το χω λίγο περισσότερο απο 1 βδομάδα, τι να κάνω;; να το στείλω πίσω:;

[ATTACH]58780[/ATTACH]

Το δεύτερο ποστ είναι ειρωνικό (και αγενές θα έλεγα), αν πιάνει 3g το κινητό σου είναι η σωστή έκδοση μην αγχώνεσαι!

Το δεύτερο ποστ είναι ειρωνικό (και αγενές θα έλεγα), αν πιάνει 3g το κινητό σου είναι η σωστή έκδοση μην αγχώνεσαι!

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ μου φυγε ένα βάρος. Με το 4G όμως τι γίνεται;;

[ATTACH]58780[/ATTACH]

Να μην διαμαρτυρεστε μετα αμα σας κοροιδευουν λιγακι :shifty:

Ερχεστε, γραφετε οτι ολα λειτουργουν μια χαρα τζαμι και επειδη ενα αυτοκολλητο λεει TDD-LTE, all hell breaks lose! Δεν εχει καν σημασια που εκει γραφει καπου και FDD-LTE... εκεινο δε σας ενδιαφερει. :O

Ψυχραιμια λιγακι.... και προφανως πριν αστειευομουν :lol:

Edited by Alphaleader

Να μην διαμαρτυρεστε μετα αμα σας κοροιδευουν λιγακι :shifty:

Ερχεστε, γραφετε οτι ολα λειτουργουν μια χαρα τζαμι και επειδη ειναι αυτοκολλητο λεει TDD-LTE, all hell breaks lose! Δεν εχει καν σημασια που εκει γραφει καπου και FDD-LTE... εκεινο δε σας ενδιαφερει. :O

Ψυχραιμια λιγακι.... και προφανως πριν αστειευομουν :lol:

Εγώ που δεν ξέρω πήγε η καρδία μου στην κούλουρη :p

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ μου φυγε ένα βάρος. Με το 4G όμως τι γίνεται;;

Με το 4G τα έχουμε ξαναπεί. Προς το παρόν όλοι εκπέμπουν στα 1800mhz οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν στο μέλλον το γυρίσουν στα 800 ή στα 2600 πιθανόν να μην έχεις 4G (εκτός αν συνεχίσει παράλληλα και η εκπομπή στα 1800mhz και βρίσκεσαι σε σωστό σημείο) .

Με το 4G τα έχουμε ξαναπεί. Προς το παρόν όλοι εκπέμπουν στα 1800mhz οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Αν στο μέλλον το γυρίσουν στα 800 ή στα 2600 πιθανόν να μην έχεις 4G (εκτός αν συνεχίσει παράλληλα και η εκπομπή στα 1800mhz και βρίσκεσαι σε σωστό σημείο) .

τα 1800 τα αγόρασαν... αρκετα εκατομυρια ευρώ. Δεν νομίζω να σταματήσουν την χρήση αυτών ποτε. Το πολυ πολυ να γινουν re-arrange οι κεραίες ανάλογα με το που βολευουν καλυτερα οι συχνότητες.