Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζεις κανείς αν είναι και οι δύο micro sim?

διαβάζοντας το 1ο ποστ και μπαίνοντας στο ένα και μοναδικό link,

αναφέρει αυτό του ρωτάς.

http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

διαβάζοντας το 1ο ποστ και μπαίνοντας στο ένα και μοναδικό link,

αναφέρει αυτό του ρωτάς.

http://www.meizu.com/en/products/m1note/spec.html

Από τις φωτογραφίες μόνο μπορώ να κρίνω γιατί ξεκάθαρα δεν βλέπω να το γράφει κάπου.

Από τις φωτογραφίες μόνο μπορώ να κρίνω γιατί ξεκάθαρα δεν βλέπω να το γράφει κάπου.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι και οι 2 είναι ίδιες και microsim.

Δεν χρειάζεται να το γράφει.

Άντε από βδομάδα να παραλάβετε και οι υπόλοιποι.

Amazon Fire stick 4k max

παιδιά σοβαρά δεν έχει υποδοχή για SD card;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

ψήθηκα τελικά και εγώ να το πάρω. Από που παραγγέλνω παιδιά? Επίσης σόρρυ για το offtopic λινκάρετε μου το αντίστοιχο skroutz για τα κινητά στην κίνα. κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι που.

Ευχαριστώ.

Edited by p_under

ψήθηκα τελικά και εγώ να το πάρω. Από που παραγγέλνω παιδιά. Επίσης σόρρυ για το offtopic λινκάρετε μου το αντίστοιχο skroutz για τα κινητά στην κίνα. κάπου το πήρε το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι που.

Ευχαριστώ.

http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices?search=meizu%20m1%20note

εννοείς;

@leasedline

Ναι. Αν θες micro SD, κοιτάς το S3 ( Jiayu)

κάτι διαβάζω και γιαυτό ότι η μπαταρία του ΔΕΝ είναι 3000mah

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

κάτι διαβάζω και γιαυτό ότι η μπαταρία του ΔΕΝ είναι 3000mah

Στα χαρτιά είναι.

Απλά δεν κρατάει οσο σε αλλά κινητά, πχ όπως στο Note.

Amazon Fire stick 4k max

Ετσι ελπιζω και εγω Τριτη-Τεταρτη...απο 25 ειναι Αθηνα Αεροδρομιο και σημερα γραφει κλεισιμο απο το σημειο διαλογης της Αθηνας...αντε να δουμε...

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-02-2015 22:50 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

"Ελα Λίζα...μπανάνα!"

Εχει κολλήσει εκεί από προχθές.Ούτε καν στον ΚΔ αεροδρομίου.

Τρίτη κόβω να έρχεται ειδοποίηση,Τετάρτη να το έχω.

αντε ρε μαγκες να παραλαβετε και εσεις να υπαρχει λιγο ομιλια

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αντε ρε παιδια να παραλαβετε και εσεις να υπαρχει λιγο ομιλια μεταξυ μας

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αντε ρε μαγκες να παραλαβετε και εσεις να υπαρχει λιγο ομιλια

Και ένα πρώτο in depth review στα αγγλικά...

Αυτο που το εχει δυο βδομαδες οπως λεει και δεν ηξερε οτι κανει swipe up στο home button για back ή οτι κλειδώνει με πατημένο το home button αν πας να αλλάξεις τη ρύθμιση με εκνεύρισε λιγο :lol:

Επειδή έχω κάρτα sim sharing της Vodafone θα μπορω να το χρησιμοποιώ ως HotSpot με σήμα 4G?Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι αυτό.

Επίσης η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη σωστά?

Xiaomi Mi Mix 3

Επειδή έχω κάρτα sim sharing της Vodafone θα μπορω να το χρησιμοποιώ ως HotSpot με σήμα 4G?Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι αυτό.

Επίσης η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη σωστά?

Για το πρώτο, η ερώτηση είναι γιατί να μην μπορείς αφού το κινητό είναι 4g; Απλά θα πρέπει να καταλαμβάνει την 4g θέση και η δεύτερη κάρτα θα είναι μόνο για 2g.

Ναι, δεν είναι.

Amazon Fire stick 4k max

Έχει φύγει 12/2 το δικό μου κι ακόμα δεν έχει αλλάξει status...εσείς πότε παραγγείλατε;
..κάτι μαγικό!

και απο που?επειδη με ενδιαφερει καπου το εχουν 182 καπου 187 και πανω απο 200 το 16αρι!ειναι το ιδιο αξιοπιστα τα http://www.pandawill.com/ η το http://www.1949deal.com/ και το http://best.aliexpress.com/?aff_platform=aaf&sk=ufEiqfIMr%3A&cpt=1425123970469 ?ρωταω γιατι εχω παρει απο πολλα αλλα απο αυτα τα 3 οχι

Έχει φύγει 12/2 το δικό μου κι ακόμα δεν έχει αλλάξει status...εσείς πότε παραγγείλατε;

Εγώ στις 10 παρήγγειλα, στις 11 την στείλανε, απ'τις 13 και μετά είναι σε status dispatched to overseas. Έκτοτε καμία αλλαγή.. Η Singpost τον... λίγο μου φαίνεται. Και δεν έχω και σμαρτφοουν εδώ και καιρό. Είδα και το review που ποσταρίστηκε στην προηγούμενη σελίδα και τρελάθηκα ακόμη παραπάνω!

Το κινητάκι μας (..άκι με 5,5" οθόνη. τεσπα) (θα) τα σπάει έχω την εντύπωση. Τα μόνα αρνητικά που αναφέρθηκαν στο review περί τοποθέτησης power button και απλά αξιοπρεπούς κάμερας δεν με απασχολούν καθ'ότι έχει gestures και έχω μεγάλα δάχτυλα (μπασίστας γαρ :lol:) και η φωτογραφική δεν με απασχολεί καθότι ασχολούμαι με φωτογραφία με dslr μηχανή, οπότε πραγματικά καλές φωτογραφίες για τα θέλω μου δεν βγάζει και δεν έχω δει σε κανένα μα κανένα smartphone. Μου αρκεί να μπορεί να αποτυπώσει αξιοπρεπώς κάτι και αυτό το κάνει μια χαρά, απ'ότι θυμάμαι και από μια σύγκριση με g2 που υποτίθεται είναι καλό στον τομέα των φωτό και περίμενα να το ψιλοεξαφανίσει το Μ1. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις του Μ1 μου άρεσαν περισσότερο (καλύτερη οξύτητα, πιο ζωντανά χρώματα). Έχασε στις βραδυνές βέβαια και αυτό μάλλον επειδή το G2 έχει φακό μικρότερου διαφράγματος (το f2.2 του M1 για βράδυ δεν αρκεί). Στο σύνολο όλα καλά δηλαδή.

Πλέον, είμαι αρκετά σίγουρος ότι έκανα καλή επιλογή και το μόνο που συνεχίζει λίγο να με απασχολεί είναι το θέμα του ήχου. Και δεν εννοώ το ηχείο του που πραγματικά η ποιότητα του με απασχολεί ελάχιστα (μου αρκεί απλά να ακούγεται σε μια ένταση που θα μου επιτρέπει να το ακούω σε έως και μέτριες στάθμες θορύβου, πχ στο δρόμο ή αν το χω αφήσει σε κάποιο μακρινό σημείο του σπιτιού), αλλά η ποιότητα στα ακουστικά. Κι αυτό επειδή δεν έχει dedicated chip ήχου όπως το MX4 για παράδειγμα. Ακουστικά πήρα μαζί τα pistons που τα εκθειάσανε όλοι εδώ μέσα. Απλά δίνω πολύ βάση στην ποιότητα του ήχου (αυτή είναι η δουλειά μου εξάλλου) μέσω ακουστικών ή αν συνδεθεί με καμιά auxilliary σε (άνω του μετρίου) ηχεία. Δεν περιμένω φυσικά crystal clear ήχο απλά μια αποδεκτή για τα δικά μου αυτιά ποιότητα αναπαραγωγής. Θα με απογοητεύσει στον τομέα αυτό λέτε?

Edited by razr_46
www.brightsideofficial.com

Εδω στο Pandawill http://www.pandawill.com/meizu-m1-note-64bit-octa-core-55-inch-gorilla-glass-fhd-screen-2gb-16gb-3140mah-green-p96709.html### διαβάζω στα specs του οτι 3G/4G can be only used in China, πρέπει να προσέξω κάτι κατα την αγορά μου, βλέπω έχει δύο εκδόσεις, μια με 224$ και 216$.

Στο 1949deal δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, με αυτην την έκδοση http://www.1949deal.com/meizu-m1-note-meilan-note-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-flyme-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-4g-lte-blue.html θα είμαι εντάξει?

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Παιδια για τοσο ακριβό κινητο ειναι πολυ μα πολυ κριμα να ψαχνετε να το παρετε λιγα δολλαρια φθηνοτερο...Για μένα ενα ειναι το site: Vickmall

Παιδια για τοσο ακριβό κινητο ειναι πολυ μα πολυ κριμα να ψαχνετε να το παρετε λιγα δολλαρια φθηνοτερο...Για μένα ενα ειναι το site: Vickmall

Ανάποδα έπρεπε να το σκέφτεσαι.

Για τόσο ακριβό κινητό έχει νόημα να ψάξεις να το βρείς φτηνότερο,.αλλά σίγουρα αξίζει μόνο αν είναι έμπιστο το μαγαζί.

Amazon Fire stick 4k max