tolisfar Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Μα έτσι και αλλιώς η 2η δεν είναι 2G..? Έτσι είναι Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παίδες η κάρτα από τον πάροχο είναι σε 3G, οπότε βάζοντας την στο 2G slot, δεν βγάζει καθόλου σήμα. Πώς την κάνω να δουλέψει σε 2G? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παιδια η 5.6.7.5 beta με την 5.1.7.0A που ειναι stable τι μεγαλες διαφορες εχουν, αν εχουν? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παίδες η κάρτα από τον πάροχο είναι σε 3G, οπότε βάζοντας την στο 2G slot, δεν βγάζει καθόλου σήμα. Πώς την κάνω να δουλέψει σε 2G? Unleashed by my M1 NOTE Μάλλον να απευθυνθείς στον πάροχο; Ξέρει κανείς για κανένα update σε marshmallow? Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Μάλλον να απευθυνθείς στον πάροχο; Ξέρει κανείς για κανένα update σε marshmallow? Ο πάροχος το μόνο που μου είπε είναι ότι επειδή είναι 3G η κάρτα, δεν πρόκειται να παίξει σε 2G slot. Αλλά τότε Πώς παίζει π.χ. η κάρτα της wind, που είναι 4G? Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ο πάροχος το μόνο που μου είπε είναι ότι επειδή είναι 3G η κάρτα, δεν πρόκειται να παίξει σε 2G slot. Αλλά τότε Πώς παίζει π.χ. η κάρτα της wind, που είναι 4G? Unleashed by my M1 NOTE Πιθανόν οι άλλοι πάροχοι να μην ενεργοποιούν το 3g απευθείας και να λειτουργούν οι σιμ από 2g Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ρε παιδιά... Να ρωτήσω κάτι χαζό ίσως. Το προηγούμενο μου τηλέφωνο, είχε ένα πλήκτρο capacitive ειδικά για ρυθμίσεις. Με αυτό έμπαινα σε μια εφαρμογή sms που έχω για να ρυθμίσω 160 χαρακτήρες. Τώρα δε μπορώ να το κάνω. Εντωμεταξύ η εφαρμογή δεν έχει κάποιο κουμπί για να μπεις στις ρυθμίσεις. Όπως που έχουν κάποιες τις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Η εφαρμογή είναι το dosms. Μήπως έχει κανένας καμία λύση? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδες εχω θεμα.με το GPS δεν κλειδωνει.πουθενα, εχεις.κανεις.παρομοιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδες εχω θεμα.με το GPS δεν κλειδωνει.πουθενα, εχεις.κανεις.παρομοιο θεμα; Χτύπα φορματ Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Θα εκανα, αλλα δεν εχω προσβαση σε pc και επισης wify δεν παιζει και τα mb ειναι.μετρημενα(λογω στρατου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μηπως δεν εδωσες δικαιωματα στο gps? settings/location services/location permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 τα χω κανει αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 τοτε οπως ειπε ο φιλος πανω clean install βγηκε και η Flyme 5.6.7.12 beta και ενα αλλο το ΜΧ6 θα βγει 19 ιουλiou με android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα σας.Έκανα αναβάθμιση σε 5.1.7.0Α και έκτοτε δε μπορώ να κάνω tethering τη κάρτα sharing της vodafone που έχω!Με τη πιο παλιά ρομ δεν είχα πρόβλημα.Τώρα παρόλο που έχω ίντερνετ στο κινητό μου δε μπορώ να δώσω σε κάποια άλλη συσκευή. Σε αναζήτηση εδώ μέσα παρόμοιο πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας τις κάρτες για λίγο , το έκανα και αυτό αλλά τίποτα.Το APN είναι internet και internet. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 (edited) Παίδες σήμερα μου έπεσε το κινητό κάτω με την πλευρά της οθόνης προς το έδαφος...Δεν δείχνει να έπαθε κάτι αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο με την δόνηση ακούγεται κανονικά όταν είναι κάπου σταθερά ενώ όταν το κρατάω εκείνη την στιγμή κάνει πολύ περίεργο θόρυβο για δόνηση...Τι μπορώ να κάνω? Y.Σ. Τι κατσαβίδι χρειάζεται για να ξεβιδώσω τις βίδες από κάτω γιατί μάλλον κάτι ξεβίδωσε μέσα κοντά στο πλήκτρο του ήχου..Επίσης κάποιος έμπειρος καμία οδηγία για το πως το ανοίγουν γιατί ένα βίντεο στο youtube το δείχνει απλό αλλά ο φόβος υπάρχει.. Edited July 17, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παίδες σήμερα μου έπεσε το κινητό κάτω με την πλευρά της οθόνης προς το έδαφος...Δεν δείχνει να έπαθε κάτι αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο με την δόνηση ακούγεται κανονικά όταν είναι κάπου σταθερά ενώ όταν το κρατάω εκείνη την στιγμή κάνει πολύ περίεργο θόρυβο για δόνηση...Τι μπορώ να κάνω? Y.Σ. Τι κατσαβίδι χρειάζεται για να ξεβιδώσω τις βίδες από κάτω γιατί μάλλον κάτι ξεβίδωσε μέσα κοντά στο πλήκτρο του ήχου..Επίσης κάποιος έμπειρος καμία οδηγία για το πως το ανοίγουν γιατί ένα βίντεο στο youtube το δείχνει απλό αλλά ο φόβος υπάρχει.. Το να ανοίξεις το κινητό είναι πολύ εύκολο πράγματι. Χρειάζεσαι ένα κατσαβίδι αστέρι. Γενικά υπάρχουν διάφορα kit στο εμπόριο με όλα τα απαραίτητα για να ανοίξεις το κινητό. πχ http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=σετ+εργαλεια+κινητων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπέρα σας.Έκανα αναβάθμιση σε 5.1.7.0Α και έκτοτε δε μπορώ να κάνω tethering τη κάρτα sharing της vodafone που έχω!Με τη πιο παλιά ρομ δεν είχα πρόβλημα.Τώρα παρόλο που έχω ίντερνετ στο κινητό μου δε μπορώ να δώσω σε κάποια άλλη συσκευή. Σε αναζήτηση εδώ μέσα παρόμοιο πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας τις κάρτες για λίγο , το έκανα και αυτό αλλά τίποτα.Το APN είναι internet και internet. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Καλημέρα σας, επαναφέρω το προβλημά μου εδω διότι έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας!Έκανα διάφορες δοκιμές με αλλαγή καρτών , έκανα update και τη τελευταία beta έκδοση αλλά τα ίδια. Εσάς κάνει tethering το κινητό σας??Το κινητό το έχω αποκλειστικά για αυτή τη χρήση και είναι η μόνη λειτουργία που δε δουλεύει :angry:, έλεος.Με τη παλιά rom δεν είχα τέτοιο θέμα!! Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει , επίσης αν κάποιος χρησιμοποιεί κάρτα sharing της vodafone θα ήθελα να μου πει και τι αναγράφει στο APN! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλημέρα σας, επαναφέρω το προβλημά μου εδω διότι έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας!Έκανα διάφορες δοκιμές με αλλαγή καρτών , έκανα update και τη τελευταία beta έκδοση αλλά τα ίδια. Εσάς κάνει tethering το κινητό σας??Το κινητό το έχω αποκλειστικά για αυτή τη χρήση και είναι η μόνη λειτουργία που δε δουλεύει :angry:, έλεος.Με τη παλιά rom δεν είχα τέτοιο θέμα!! Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει , επίσης αν κάποιος χρησιμοποιεί κάρτα sharing της vodafone θα ήθελα να μου πει και τι αναγράφει στο APN! Όσο είχα την Α είχα παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα σε μία ρομ... Από τότε που έβαλα την G όλα είναι οκ. Ή πας σε προηγούμενη ρομ ή στην τελευταία (αν δεν την φοράς) Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Που τη βρίσκω τη G?Μέσω ΟΤΑ δε βλέπω κάτι, τωρα εχω τη 5.6.712 beta.Εννοείς να το ρουτάρω?Αν ναι , έναν οδηγό να ξεμπλοκάρω! Επίσης προσπαθώ εδω και ώρες να κάνω εγκατάσταση το play store, με τα πολλά το έκανα μέσα απο το app store αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή , μου βγάζει να κάνω επαλήθευση ενώ έχω μπεί κανονικά στο λογαριασμό η μου βγάζει Error server [DF-DLA-15].Τι άλλο πρέπει να κάνω.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλημέρα σας, επαναφέρω το προβλημά μου εδω διότι έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας!Έκανα διάφορες δοκιμές με αλλαγή καρτών , έκανα update και τη τελευταία beta έκδοση αλλά τα ίδια. Εσάς κάνει tethering το κινητό σας??Το κινητό το έχω αποκλειστικά για αυτή τη χρήση και είναι η μόνη λειτουργία που δε δουλεύει :angry:, έλεος.Με τη παλιά rom δεν είχα τέτοιο θέμα!! Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει , επίσης αν κάποιος χρησιμοποιεί κάρτα sharing της vodafone θα ήθελα να μου πει και τι αναγράφει στο APN! Παραβλέπω ότι χρησιμοποιείς ένα τέτοιο κινητό για τόσο απλή χρήση που οποιοδήποτε απλό κινητό θα μπορούσε να εκτελέσει, αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα wipe data και να ξεκινήσεις με ένα φρεσκοστημενο κινητό. Τώρα μάλλον δημιουργήθηκε πρόβλημα με όλα αυτά που δοκίμασες. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παίδες τελικά δεν έγινε κάτι που το ανοίξα. Πιστεύω ότι είναι το ηχείο... Ξέρει κανείς έμπιστο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και πιθανόν service επί τόπου ή την ίδια μέρα γιατί δεν έχω άλλη συσκευή.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Παραβλέπω ότι χρησιμοποιείς ένα τέτοιο κινητό για τόσο απλή χρήση που οποιοδήποτε απλό κινητό θα μπορούσε να εκτελέσει, αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα wipe data και να ξεκινήσεις με ένα φρεσκοστημενο κινητό. Τώρα μάλλον δημιουργήθηκε πρόβλημα με όλα αυτά που δοκίμασες. Unleashed by my M1 NOTE Έχω και τη κάρτα what's up για επαγγελματικά τηλέφωνα αλλά κυρίως επειδή πηγαίνω ταξίδια και στο χωριό μου το έχω και για hotspot.Το θέμα είναι με τις αναβαθμίσεις δημιουργούνται πολλά bugs τα οποία είναι βασικά σε ένα τηλέφωνο και εγω τώρα είμαι αναγκασμένος να κάτσω να κάνω downgrade η να περάσω custom rom και να κάτσω να διαβάζω και να πρήζω ανθρώπους για να έχω βασικά πράγματα στο τηλέφωνο.Διάβασα και μερικά xiaomi είχανε παρόμοιο θέμα. Έκανα εργοστασιακή επαναφορά στη 5.1.7.0Α αλλά τίποτα και χωρίς να κάνω κάποια άλλη εγκατάσταση αφαρμογής προχώρησα στη τελευταία beta.Δοκιμάσα διάφορες εκδόσεις Play store και κατεληξα σε αυτο του app store.Aφου μπήκα δε με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές, έκανα ένα clear data του playstore και είμαι σε φάση που κάνω redeem και δε δέχεται το κωδικό μου, τι να πω...τέτοια ταλαιπώρια για απλά πράγματα... To θέμα δεν είναι το play store αλλά η rom , που δε μου κάνει τη δουλειά μου.Εσύ μπορείς να δώσεις ιντερνετ σε άλλη συσκευή και με ποια ρομ είσαι? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Που τη βρίσκω τη G?Μέσω ΟΤΑ δε βλέπω κάτι, τωρα εχω τη 5.6.712 beta.Εννοείς να το ρουτάρω?Αν ναι , έναν οδηγό να ξεμπλοκάρω! Επίσης προσπαθώ εδω και ώρες να κάνω εγκατάσταση το play store, με τα πολλά το έκανα μέσα απο το app store αλλά όταν πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή , μου βγάζει να κάνω επαλήθευση ενώ έχω μπεί κανονικά στο λογαριασμό η μου βγάζει Error server [DF-DLA-15].Τι άλλο πρέπει να κάνω.. Google installer version 1.4.4 από app store.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Τελικά αφού έκανα εργοστασιακή επαναφορά την 5.6.712 beta έβαλα απο app store το google installer έκδοση 1.4.4 και επιτέλους δούλεψε!!!Την είχα βάλει στο παρελθόν αν δε κάνω λάθος αλλά απο το site και δε δούλεψε.Βέβαια μου πετάει ένα μήνυμα συνεχώς "google play service won't run unless you update google play service" αλλά κατεβάζω κανονικά, χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Δοκίμασα να κάνω tethering αλλά τίποτα, λέω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές για tethering μηπως και κάνω κάτι. Να περάσω άλλη rom, υπάρχει άλλη πιο τελευταία?τι να κάνω? Edit: Ευχαριστώ riki!! Edited July 18, 2016 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Πήγα σε έναν τεχνικό και είπε ότι πιθανόν έφυγε η δόνηση από την θέση της.. Τώρα αύριο θα πάω μάλλον να το αφήσω γιατί μόνος δεν παίζει να το κάνω εε; Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts