three_brothers1 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Φίλε πλέον το κινητό έχει πέσει σε αρκετά χαμηλή τιμή. Δεν αξίζει να το πας για διάγνωση σε τεχνικό, να αλλάξεις οθόνη. Τζάμπα χρόνος και χρήμα. Καλύτερα μάζεψε λεφτά να πάρεις καινούργιο και κράτα αυτό για ανταλλακτικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ήρθε Αναβάθμιση σε 5.6.5.3 beta μέσω Ota Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ήρθε Αναβάθμιση σε 5.6.5.3 beta μέσω Ota Μόλις και σε μένα Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ πάντως δε θα ασχοληθώ με τις beta. Το να ξαναστήνω τα όσα έχω ρυθμίσει με root κλπ κάθε φορά που βγαίνει νέα beta με κουράζει, ειδικά απ τη στιγμή που από beta σε beta δεν παρατηρώ κάποια ουσιαστική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εγώ πάντως δε θα ασχοληθώ με τις beta. Το να ξαναστήνω τα όσα έχω ρυθμίσει με root κλπ κάθε φορά που βγαίνει νέα beta με κουράζει, ειδικά απ τη στιγμή που από beta σε beta δεν παρατηρώ κάποια ουσιαστική διαφορά. τι ακριβώς ξαναστήνεις, γιατί μιλάμε ότι το ροοτ και το xposed τα περνάω μέσα σε μερικά λεπτά (μαζί με τα 2-3 reboot που χρειάζονται και το optimization όλων των εφαρμογών); Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 τι ακριβώς ξαναστήνεις, γιατί μιλάμε ότι το ροοτ και το xposed τα περνάω μέσα σε μερικά λεπτά (μαζί με τα 2-3 reboot που χρειάζονται και το optimization όλων των εφαρμογών); Μπορεί εσύ να είσαι οκ με αυτό, εγώ όμως όχι. Επίσης στη συγκεκριμένη stable που είμαι τώρα το viper4android δουλεύει καλύτερα από κάθε άλλη ρομ. Όταν το κινητό δουλεύει άψογα δε βρίσκω λόγο να κατεβάσω μια νέα beta που δεν αλλάζει τίποτα το φοβερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά, επειδή χάλασε ο φορτιστής και θα πάρω καινούριο. Τι να προσέξω? Επίσης επειδή τη τελευταία rom την πέρασα χωρίς clear data και έχω κάποια bugs, γίνεται να περάσω την ίδια μήπως και λυθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά, επειδή χάλασε ο φορτιστής και θα πάρω καινούριο. Τι να προσέξω? Επίσης επειδή τη τελευταία rom την πέρασα χωρίς clear data και έχω κάποια bugs, γίνεται να περάσω την ίδια μήπως και λυθούν; Tι bugs έχεις; Για σιγουριά πάντως, καλύτερα να το κάνεις με wipe. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παιδιά, επειδή χάλασε ο φορτιστής και θα πάρω καινούριο. Τι να προσέξω? Επίσης επειδή τη τελευταία rom την πέρασα χωρίς clear data και έχω κάποια bugs, γίνεται να περάσω την ίδια μήπως και λυθούν; Ως προς τον φορτιστή, 5v 2A output και είσαι κομπλέ. Εγώ αγόρασα έναν της Samsung στα 15-20€ και χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Βγήκε και update για το "Meizu notification fix" για όποιον το δουλεύει στο xposed. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) το ειδα και εγω το update για το notification fix για το xposed.οσο αφορα τον φορτιστη εγω σχεδον παντα,περα απο ελαχιστες περιπτωσεις,το βαζω και φορτιζει απο το pc που δινει αν θυμαμαι καλα 0.7!ειναι αργη η φορτιση αλλα δεν γαμαει την μπαταρια οπως το μαμα φορτιστης!! Edited May 6, 2016 by ibiza2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiropitas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά, είμαι με την 5.1.5.0Α και θέλω να την αλλάξω σε ROM με ελληνικό menu .Ποια είναι η τελευταία και από που μπορώ να την κατεβάσω? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ίσως η καλύτερη αυτονομία που έχω πετύχει μετά που άλλαξα τα Wakelocks του Facebook και Messenger. Έβγαλα πάνω από μέρα με πολλές ώρες σε 3G, Wi-Fi και ΒΤ ανοιχτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/f9f8227710e2a02f39006e32aeb6c8a4.jpg Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ίσως η καλύτερη αυτονομία που έχω πετύχει μετά που άλλαξα τα Wakelocks του Facebook και Messenger. Έβγαλα πάνω από μέρα με πολλές ώρες σε 3G, Wi-Fi και ΒΤ ανοιχτό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/f9f8227710e2a02f39006e32aeb6c8a4.jpg Unleashed by my M1 NOTE Τι εννοείς τα άλλαξες; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τι εννοείς τα άλλαξες; Sent from my m1 note using Tapatalk Μέσω του Amplify. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html αλλη μια Flyme 5.6.5.10 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiropitas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Γνωρίζετε αν στο m1 note κολλάνε το Tempered Glass και οι θήκες του M2 note ? Γιατι δεν βρίσκω κατι για το μ1 απο Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Γνωρίζετε αν στο m1 note κολλάνε το Tempered Glass και οι θήκες του M2 note ? Γιατι δεν βρίσκω κατι για το μ1 απο Ελλάδα . Όσον αφορά τις θήκες, το m2 έχει το Power button στα πλάγια ενώ το m1 επάνω. Όσον αφορά το τζάμι κάνει απλά στο σημείο του home θα έχεις ένα κενό γιατί το Μ2 έχει κουμπί. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω να κανω μια ερωτηση εκ μερους ενος φιλου που εχει το Μ1 Νote.Το εχει σχεδον 1 χρονο αγορασμενοαπο vickmall.Εδω λοιπον και 14 μερες η οθονου του κανει κατι περιεργα (παραμορφωση γραμματων και γενικοτερα της ολης προβολης στην οθονη) ωρες ωρες και μετα απο λιγο επανερχεται.Το πηγε σε καταστημα Γερμανου και του ειπαν οτι εχει καμμενη οθονη και οτι θελει 90€ η επισκευη.Επειδη ομως δε του φανηκαν και πολυ αξιοπιστοι,το πηγε και στο τεχνικο τμημα σε ενα καταστημα public και μετα απο ελεγχο, του ειπαν οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων.Το παιδι ειναι στη Θεσ/κη.Υπαρχει εκει καποιο αξιοπιστο μαγαζι για να του πουν ακριβως τι φταιει?Η εγγυηση απο οτι μου ειπε ειναι σχεδον στο οριο(ειναι πιθανον να ειναι και εκτος εγγυησης).Σας ευχαριστω για το χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω να κανω μια ερωτηση εκ μερους ενος φιλου που εχει το Μ1 Νote.Το εχει σχεδον 1 χρονο αγορασμενοαπο vickmall.Εδω λοιπον και 14 μερες η οθονου του κανει κατι περιεργα (παραμορφωση γραμματων και γενικοτερα της ολης προβολης στην οθονη) ωρες ωρες και μετα απο λιγο επανερχεται.Το πηγε σε καταστημα Γερμανου και του ειπαν οτι εχει καμμενη οθονη και οτι θελει 90€ η επισκευη.Επειδη ομως δε του φανηκαν και πολυ αξιοπιστοι,το πηγε και στο τεχνικο τμημα σε ενα καταστημα public και μετα απο ελεγχο, του ειπαν οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων.Το παιδι ειναι στη Θεσ/κη.Υπαρχει εκει καποιο αξιοπιστο μαγαζι για να του πουν ακριβως τι φταιει?Η εγγυηση απο οτι μου ειπε ειναι σχεδον στο οριο(ειναι πιθανον να ειναι και εκτος εγγυησης).Σας ευχαριστω για το χρονο σας! Κάποιοι από εδώ είχαμε πρόβλημα με την οθόνη. Αν μπορείς στείλε καμιά φώτο να δούμε αν το πρόβλημα είναι το ίδιο. Αν ναι λύνεται με την αγορά οθόνης την οποία πολύ εύκολα μπορείς να βάλεις μόνος σου με συνολική επιβάρυνση κοντά στα 30€ αν δεν κάνω λάθος. Τα 90€ για την επισκευή του κινητου είναι αστείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω να κανω μια ερωτηση εκ μερους ενος φιλου που εχει το Μ1 Νote.Το εχει σχεδον 1 χρονο αγορασμενοαπο vickmall.Εδω λοιπον και 14 μερες η οθονου του κανει κατι περιεργα (παραμορφωση γραμματων και γενικοτερα της ολης προβολης στην οθονη) ωρες ωρες και μετα απο λιγο επανερχεται.Το πηγε σε καταστημα Γερμανου και του ειπαν οτι εχει καμμενη οθονη και οτι θελει 90€ η επισκευη.Επειδη ομως δε του φανηκαν και πολυ αξιοπιστοι,το πηγε και στο τεχνικο τμημα σε ενα καταστημα public και μετα απο ελεγχο, του ειπαν οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων.Το παιδι ειναι στη Θεσ/κη.Υπαρχει εκει καποιο αξιοπιστο μαγαζι για να του πουν ακριβως τι φταιει?Η εγγυηση απο οτι μου ειπε ειναι σχεδον στο οριο(ειναι πιθανον να ειναι και εκτος εγγυησης).Σας ευχαριστω για το χρονο σας! Φίλε σε νιώθω. Μου το έκανε αυτό 6 μήνες αφότου πήρα το κινητό. Παρόλα αυτά, παρήγγειλα άλλη, την αλλαξα πάρα πολύ εύκολα. Δεν άντεξε ούτε 2 μήνες, άρχισε να κάνει και αυτή τα ίδια και πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι όντως έχει θέμα με την κάρτα γραφικών. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά έχω μια ipaky ασημί πλαίσιο για note 1 από λάθος παραγγελία για το note2 φίλου όποιος ενδιαφέρεται π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Φίλε σε νιώθω. Μου το έκανε αυτό 6 μήνες αφότου πήρα το κινητό. Παρόλα αυτά, παρήγγειλα άλλη, την αλλαξα πάρα πολύ εύκολα. Δεν άντεξε ούτε 2 μήνες, άρχισε να κάνει και αυτή τα ίδια και πλέον αρχίζω να πιστεύω ότι όντως έχει θέμα με την κάρτα γραφικών. Εγώ μετά την αλλαγή δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πάντως. Ελπίζω να μην προκύψουν προβλήματα στην πορεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ μετά την αλλαγή δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πάντως. Ελπίζω να μην προκύψουν προβλήματα στην πορεία... Παρήγγειλες με ενσωματωμένο το frame; αν ναι στείλε μου λινκ να παραγγείλω αν είναι άλλη μια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Παιδιά άρχισε να κόβεται το καλώδιο του φορτιστή.. Τι να κάνω; Edited May 14, 2016 by Helpmagkes Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts