tolisfar Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μαλλον θα εννοει την 4.5.5.αληθεια αμα πας απο χωρις clear data σε 4.5.5 δεν χανεις τα ελληνικα?δεν το ηξερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μαλλον θα εννοει την 4.5.5.αληθεια αμα πας απο χωρις clear data σε 4.5.5 δεν χανεις τα ελληνικα?δεν το ηξερα... Αυτό είναι περίεργο. Τα Ελληνικά νομίζω ότι δεν υπάρχουν στις 4.5.χ Άρα αναβάθμιση από πού δεν επηρεάζει τα Ελληνικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αυτό είναι περίεργο. Τα Ελληνικά νομίζω ότι δεν υπάρχουν στις 4.5.χ Άρα αναβάθμιση από πού δεν επηρεάζει τα Ελληνικά; το εκανα πριν λιγο και ισχυει.χωρις clear data τα ελληνικα μενουν!εκτος απο το μενου settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μαλλον θα εννοει την 4.5.5.αληθεια αμα πας απο χωρις clear data σε 4.5.5 δεν χανεις τα ελληνικα?δεν το ηξερα... Ναι για την 4.5.5 εννοω και στην 5.6 το ιδιο γινεται.Για flyme 5.0 εχουμε καποιο νεο?Απο οτι εχω δει ειναι ενα τελειως νεο UI που εκμεταλλευται πληρως τα lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ναι για την 4.5.5 εννοω και στην 5.6 το ιδιο γινεται.Για flyme 5.0 εχουμε καποιο νεο?Απο οτι εχω δει ειναι ενα τελειως νεο UI που εκμεταλλευται πληρως τα lollipop ακομα δεν υπαρχει καποιο νεο,μολις γνωριζω κατι θα αναφερω Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasakos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά βοήθεια! Κρασάρει η οθόνη του κινητού.Του έκανα update με clear data και κανει τα ίδια.Οταν το έχω ανοιχτό μετά από λίγη ώρα φτιάχνει.Οταν το κλείσω και παω να το ξανανοίξω πάλι κρασάρει.Τι μπορεί να φταίει; Τουλάχιστον ξέρει κάποιος που μπορώ να το πάω να το δούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τουλάχιστον ξέρει κάποιος που μπορώ να το πάω να το δούν; Ξανακανε το update και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasakos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ξανακανε το update και βλεπουμε Εχω κάνει δύο φορές update στην 4.5.5Α και με format disk αλλά δυστηχώς ξεκινάει με την μισή οθόνη με γραμμές και την άλλη μισή κανονική.Στο μενου ρυθμίσεων μπαίνω και σε κάποιες εφαρμογές.Στην κάμερα όμως όχι και σε ότι έχει σχέση με βίντεο και είκονα.Μετά από λίγα λεπτά αρχίζει και επανέρχεται σε κανονική λειτουργία αλλά όχι 100%.Μήπως σε βοήθησα να καταλάβεις τι έχει;Ευχαριστώ εκ τον προτέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εχω κάνει δύο φορές update στην 4.5.5Α και με format disk αλλά δυστηχώς ξεκινάει με την μισή οθόνη με γραμμές και την άλλη μισή κανονική.Στο μενου ρυθμίσεων μπαίνω και σε κάποιες εφαρμογές.Στην κάμερα όμως όχι και σε ότι έχει σχέση με βίντεο και είκονα.Μετά από λίγα λεπτά αρχίζει και επανέρχεται σε κανονική λειτουργία αλλά όχι 100%.Μήπως σε βοήθησα να καταλάβεις τι έχει;Ευχαριστώ εκ τον προτέρον! Μηπως εχει προβλημα η rom που εχεις κατεβασει απο που την εχεις κατεβασει?Δοκιμασες καποια αλλη μνημη?Μηπως εχει θεματακια αυτη που κανεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasakos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το πρόβλημα μου το ξεκίνησε με την 4.2.5Α kitkat και μετά πέρασα την lollipop μήπως και το λύσω αλλα δεν.Έχω την εντύπωση (αν και δεν ξέρω απ´αυτά)οτι δεν φταίει η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το πρόβλημα μου το ξεκίνησε με την 4.2.5Α kitkat και μετά πέρασα την lollipop μήπως και το λύσω αλλα δεν.Έχω την εντύπωση (αν και δεν ξέρω απ´αυτά)οτι δεν φταίει η rom. Σε αυτή την περίπτωση ίσως πρέπει να το στείλεις Κίνα να το δουν εκτός αν γνωρίζεις κάποιον τεχνικό εδώ που είναι καλός και τον εμπιστεύεσαι. Έβαλα την 4.5.6Α-C και μέχρι στιγμής φαίνεται καλύτερη σε σχέση με την 4.5.5Α που είναι δήθεν stable. Επειδή όμως είναι νωρίς για την αξιολόγησή της θα ενημερώσω σε 1-2 μέρες που θα έχω πιο πλήρη εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εχω την 4.5.5A και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν είμαι συνδεμένος σε wifi και εχω ανοιχτό το viber αν κάποιος μου στείλει μνμ δεν με προειδοποιεί με κάποιον ήχο, για να δω τα μηνύματα που μου στέλνουν πρέπει να είμαι πάνω απτην συσκευή, οι ρυθμίσεις του viber είναι όλες ενεργοποιημένες οπότε ...τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Τα emails που ήταν το δεύτερο που με απασχολούσε μου στέλνει μήνυμα νέου email με ήχο και όλα κομπλέ... Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasakos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ξέρετε κανα τεχνικό να το πάω;Αν το πάω στον Γερμανό θα το αναλάβουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ξέρετε κανα τεχνικό να το πάω;Αν το πάω στον Γερμανό θα το αναλάβουν; Σιγά μην ξέρουν να το φτιάξουν. Άσε που λογικά μόνο τα δικά τους θα δέχονται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εχω την 4.5.5A και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν είμαι συνδεμένος σε wifi και εχω ανοιχτό το viber αν κάποιος μου στείλει μνμ δεν με προειδοποιεί με κάποιον ήχο, για να δω τα μηνύματα που μου στέλνουν πρέπει να είμαι πάνω απτην συσκευή, οι ρυθμίσεις του viber είναι όλες ενεργοποιημένες οπότε ...τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Τα emails που ήταν το δεύτερο που με απασχολούσε μου στέλνει μήνυμα νέου email με ήχο και όλα κομπλέ... Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τις ειδοποιήσεις του viber. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolbe Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τις ειδοποιήσεις του viber. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει;;;;;;; Κάντε ένα βγάλε βάλε της εφαρμογής κρατώντας της ένα backup (σε περίπτωση που θέλετε το ιστορικό της) Αλλά καλύτερα για μένα, περάστε στην 4.5.6Α η οποία διορθώνει κάποια μικρο-bugs της 4.5.5Α.καλό είναι να κάνετε κι ένα clear data(ξαναλέω κρατήστε backup) στο viber στο οποίο φυσικά μετά θα επαναφέρετε τα προσωπικά στοιχεία Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Ανέβηκε πριν λίγο η 4.5.6A stable. https://meizufans.eu/forum/topic/2910/flyme-os-4-5-6-stable-m1-note Edited September 29, 2015 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ανέβηκε πριν λίγο η 4.5.6 stable. https://meizufans.eu/forum/topic/2910/flyme-os-4-5-6-stable-m1-note Είναι η Α. Τα U στο φτύσιμο εδώ και μήνες. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Ξέρετε κανα τεχνικό να το πάω;Αν το πάω στον Γερμανό θα το αναλάβουν; Ελα φιλε,υπαρχει ελληνικο Site στο fb,δεν το ηξερα. https://www.facebook.com/MEIZUMobilesGreece Tους εστειλα μνμα και μου απαντησαν απλα: Μπορείς να καλέσεις το service μας στα τηλ 210 9902582 - 210 9952742,οποτε παρτους και πες οποιο προβλημα εχεις ;) Στα updates τωρα,ειχα την 4.5.5Α και εβαλα την 4.5.6 non-stable,πρωτη φορα σχεδον ακουμπησα τα 46Κ στο antutu! Παντα εβγαζα 41-42Κ. Ειχα ενα θεμα με κατι κολληματακια που ετρωγε το κινητο while browsing με τον chrome,και οταν περασα την 4.5.6 με clear data προς το παρων παει σφαιρα παντου. Και σημερα ανακαλυψα τι κουλο εχει η εκδοση..Η μπαταρια κατεβαινει νερο.. Δλδ σε Standby mode Που το αφησα χθες το βραδυ κατεβηκε η σταθμη της μπαταριας κατα 8% !! Γενικα με wifi που το χρησιμοποιώ πιο πολυ,καμια σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις που εβγαζε τα 2ημερα για πλακα :/ Οποτε πειτε και εντυπωσεις για την μπαταρια οσοι βαλατε την νεα stable. Edited September 29, 2015 by Prospector8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τις ειδοποιήσεις του viber. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει;;;;;;; Περιμενε μεχρι να παρει καποια νεα ενημερωση το viber δεν φταιει το τηλ.Τι εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasakos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ελα φιλε,υπαρχει ελληνικο Site στο fb,δεν το ηξερα. https://www.facebook.com/MEIZUMobilesGreece Tους εστειλα μνμα και μου απαντησαν απλα: Μπορείς να καλέσεις το service μας στα τηλ 210 9902582 - 210 9952742,οποτε παρτους και πες οποιο προβλημα εχεις ;) Στα updates τωρα,ειχα την 4.5.5Α και εβαλα την 4.5.6 non-stable,πρωτη φορα σχεδον ακουμπησα τα 46Κ στο antutu! Παντα εβγαζα 41-42Κ. Ειχα ενα θεμα με κατι κολληματακια που ετρωγε το κινητο while browsing με τον chrome,και οταν περασα την 4.5.6 με clear data προς το παρων παει σφαιρα παντου. Και σημερα ανακαλυψα τι κουλο εχει η εκδοση..Η μπαταρια κατεβαινει νερο.. Δλδ σε Standby mode Που το αφησα χθες το βραδυ κατεβηκε η σταθμη της μπαταριας κατα 8% !! Γενικα με wifi που το χρησιμοποιώ πιο πολυ,καμια σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις που εβγαζε τα 2ημερα για πλακα :/ Οποτε πειτε και εντυπωσεις για την μπαταρια οσοι βαλατε την νεα stable. Σε ευχαριστω φιλε.Θα τους παρω αυριο τηλ.Μαλλον τα φτυσε η οθονη.Ποιος ξερει τι κουστουμι θα μου βγαλουν!Εστειλα και στην Κινα mail!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Περιμενε μεχρι να παρει καποια νεα ενημερωση το viber δεν φταιει το τηλ.Τι εκδοση εχεις? Έχω την flyme 4.5.5A και στο viber την 5.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Έχω την flyme 4.5.5A και στο viber την 5.5.2 Δοκιμασε και την 4.5.6 γιατι διορθωνει καποια bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Απο αυτονομία μπαταρίας πως είναι η 4.5.6 παιδιά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Λιγο βοηθεια ρε παιδια..δεν περναει τις επαφες το gmail ενω στην αρχη που το ειχα δωσει στον φιλο μου τις περασε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts