Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω,

μπορεις να μ πεις κ κατι ακομη, απο αυτα εδω https://www.fastcardtech.com/search.html?keywords=m1+note το ασπρο θα παιζει και 2.3.4G ε?

βλεπω και αλλα σχολια σου ποιο παλια οτι εχεις το κινητο πως τα παει μεχρι σημερα και απο ποιο σιτε το εχεις παρει εσυ?

Με βαση αυτα που λενε στο site, το άσπρο ειναι για FDD το μπλε για TD. Ωστόσο θα ελαγα να τους ρωτήσεις για να εισαι καλυμμένος. Μη σε παρω στο λαιμο μου...

Εγω σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος κ δεν το εχω μετανιώσει. Το ειχα παρει απο vickmall

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με βαση αυτα που λενε στο site, το άσπρο ειναι για FDD το μπλε για TD. Ωστόσο θα ελαγα να τους ρωτήσεις για να εισαι καλυμμένος. Μη σε παρω στο λαιμο μου...

Εγω σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος κ δεν το εχω μετανιώσει. Το ειχα παρει απο vickmall

Ναι το γράφει για το μπλε:

Connectivity Technology: GSM + TD-SCDMA + TD-LTE(Dual Micro Simcard, TD-SCDMA/TD-LTE Can be only used in China)

Network Band: GSM 900/18001900MHz + TD-SCDMA 1880/2010MHz + TD-LTE B38/39/40MHz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ωχ το το iphone 6c plus με android!!!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Κανεις που να εχει εμπειρια απο παραγγελια μεσω NL postage? (απο κινα η αγορα)

2015-06-05 17:45

NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING

Υποθετω οτι εχει φυγει απο το αεροδρομιο, μιας και ειναι με την αναποδη σειρα εμφανισης,.

Τα ελτα ασχολουνται καθολου να ενημερωσουν το tracking ??

Να αρχιζω να το ψαχνω στο τοπικο ταχυδρομειο ή θελει περισσοτερο καιρο απο 5-6 μερες να ξεκολλησει??

εδιτ

Εχει και αλλο μυνημα που δεν το παρατηρησα..(το ειχε πιο κατω)

2015-06-09 11:27

The item is on transport to the country of destination

Κανεις καμμια εκτιμηση για το ποσο κανει να ερθει ελλαδα?

Edited by xteacher

Κανεις που να εχει εμπειρια απο παραγγελια μεσω NL postage? (απο κινα η αγορα)

NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING

Υποθετω οτι εχει φυγει απο το αεροδρομιο, μιας και ειναι με την αναποδη σειρα εμφανισης,.

Τα ελτα ασχολουνται καθολου να ενημερωσουν το tracking ??

Να αρχιζω να το ψαχνω στο τοπικο ταχυδρομειο ή θελει περισσοτερο καιρο απο 5-6 μερες να ξεκολλησει??

εδιτ

Εχει και αλλο μυνημα που δεν το παρατηρησα..(το ειχε πιο κατω)

2015-06-09 11:27

The item is on transport to the country of destination

Κανεις καμμια εκτιμηση για το ποσο κανει να ερθει ελλαδα?

Τα NL είναι ταχύτατα, η ελληνική πλευρά καθυστερεί πάντα.

Είναι όμως off topic η ερώτηση σου, υπάρχει άλλο θέμα για αυτό.

Πάντως ξεκίνα να το ψάχνεις, μετά τις 3 βδομάδες από την αποστολή.

Amazon Fire stick 4k max

Θέλω να θέσω τον προβληματισμό μου σχετικά με την κάμερα του κινητού.Έχω δει αυτό το βίντεο
και από το 4:19 έως 5:12 λεπτό συγκρίνει τις κάμερες των κινητών.Η εικόνα είναι χάλια μαύρα και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι η αιτία να το απορρίψω.Μπορεί κάποιος να μου πει η ακόμα καλύτερα να ανεβάσει φωτό & βίντεο εάν είναι πραγματικά τόσο χάλια η κάμερα ή εάν το κινητό ήρθε από Κινά έτσι και με κάποια άλλη rom έφτιαξε.

Θέλω να θέσω τον προβληματισμό μου σχετικά με την κάμερα του κινητού.Έχω δει αυτό το βίντεο
και από το 4:19 έως 5:12 λεπτό συγκρίνει τις κάμερες των κινητών.Η εικόνα είναι χάλια μαύρα και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι η αιτία να το απορρίψω.Μπορεί κάποιος να μου πει η ακόμα καλύτερα να ανεβάσει φωτό & βίντεο εάν είναι πραγματικά τόσο χάλια η κάμερα ή εάν το κινητό ήρθε από Κινά έτσι και με κάποια άλλη rom έφτιαξε.

Έχουν ανέβει φωτογραφίες από παιδιά και οι φωτογραφίες δείχνουν εξαιρετικές.

Μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ και σχεδόν όλοι οι κάτοχοι, εκτός από ένα(αν θυμάμαι καλά) περιστατικό συμφορουμίτη που εμφανιζόταν ένα μπλε σημάδι στην τραβηγμένη φωτογραφία, που λογικά ήταν αστοχία υλικού.

Αν πληκτρολογήσεις "flickr" στην αναζήτηση του θέματος θα βρείς ποστ με φωτογραφίες

Έχουν ανέβει φωτογραφίες από παιδιά και οι φωτογραφίες δείχνουν εξαιρετικές.

Μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ και σχεδόν όλοι οι κάτοχοι, εκτός από ένα(αν θυμάμαι καλά) περιστατικό συμφορουμίτη που εμφανιζόταν ένα μπλε σημάδι στην τραβηγμένη φωτογραφία, που λογικά ήταν αστοχία υλικού.

Αν πληκτρολογήσεις "flickr" στην αναζήτηση του θέματος θα βρείς ποστ με φωτογραφίες

Πραγματικά εντυπωσιακές !!!!!! Φαντάζομαι ότι αντίστοιχη ποιότητα έχει και στην εγγράφει βίντεο.Το λέω γιατί από το 4:19 έως 5:12 λεπτό στο βίντεο που παραθέτω,την εγγραφεί βίντεο συγκρίνει στα 2 κινητά.Αυτό είδα και φρίκαρα.

Απορώ πάντως πως κατάφεραν και τράβηξαν τόσο άθλια ποιότητα βίντεο.Εκτός αν ήθελαν να προωθήσουν το JIAYU S3 για κάποιο λόγο.

Πραγματικά εντυπωσιακές !!!!!! Φαντάζομαι ότι αντίστοιχη ποιότητα έχει και στην εγγράφει βίντεο.Το λέω γιατί από το 4:19 έως 5:12 λεπτό στο βίντεο που παραθέτω,την εγγραφεί βίντεο συγκρίνει στα 2 κινητά.Αυτό είδα και φρίκαρα.

Απορώ πάντως πως κατάφεραν και τράβηξαν τόσο άθλια ποιότητα βίντεο.Εκτός αν ήθελαν να προωθήσουν το JIAYU S3 για κάποιο λόγο.

Στα έλεγα εγώ :-)

Amazon Fire stick 4k max

Εδω εχω δυο βιντεακια απο συναυλια βράδυ δεν θεωρω οτι μπορει να ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα καθως ειναι σχετικα δύσκολες συνθήκες αλλα θα πάρεις μια ιδέα

https://drive.google.com/folder/d/0B_yasFE1Q_ZxNS1VYkRxNWRVeVk/edit

ετσι μπορω και με handcent..θεμα ειναι με τη στοκ..

Μην περιμένεις φουλ support στην Ελληνική γλώσσα από κινεζική εφαρμογή μηνυμάτων.

Καλά σου προτείνανε άλλη εφαρμογή.

Η καλύτερη λύση και η πιο εύκολη.

Amazon Fire stick 4k max

Επειδη σκέφτομαι να το αγοράσω...από το κινεζομάγαζο που θα το πάρω να ζητήσω ρουτ και εγκατάσταση play store ή δεν ειναι απαραίτητο (γιατί θα χρειαστεί έτσι και αλλιώς να αλλαξω ρομ ??) Γιατί πχ στο fastcardtech βλέπω ότι τις χρεώνουν αυτες τις υπηρεσίες.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Χθες παρέλαβα το Μ1 Νοτε. Δεν μου αναγνωρίζει τις sim! Το κινητό έχει την flyme U (είναι η κινεζική έκδοση του flyme υπάρχουν αλλες 2 κινέζικες η Α κ η C στις οποίες μπορεί να γίνει upgrade από την μία στην άλλη αλλά δεν γίνεται στην International).

Δεν ξέρω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των κινέζικων εκδόσεων.

Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει; Μόνο cosmote sim δοκίμασα οι οποίες είναι 4g και είναι καινούργιες.

Οι sim δουλεύουν κανονικά σε S4 και oneplusone!

Τι πιστεύεται ότι φταίει?

το κινητό είναι από merimobiles.

Edited by Jrd

Χθες παρέλαβα το Μ1 Νοτε. Δεν μου αναγνωρίζει τις sim! Το κινητό έχει την flyme U (είναι η κινέζικη έκδοση του flyme υπάρχουν αλλες 2 κινέζικες η Α κ η C στις οποίες μπορεί να γίνει upgrade από την μία στην άλλη αλλά δεν γίνεται στην International).

Δεν ξέρω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των κινέζικων εκδόσεων.

Γνωρίζεται τι μπορεί να φταίει; Μόνο cosmote sim δοκίμασα οι οποίες είναι 4g και είναι καινούργιες.

Οι sim δουλεύουν κανονικά σε S4 και oneplusone!

Τι πιστεύεται ότι φταίει?

το κινητό είναι από merimobiles.

Οπότε καλύτερα είναι να το πάρουμε με International rom ?? Ή μπορεί να αλλάξει ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Οπότε καλύτερα είναι να το πάρουμε με International rom ?? Ή μπορεί να αλλάξει ?

το έχω ψάξει αρκετά . Όταν είναι κινεζική η έκδοση δλδ FLYME U,C,A δεν γίνεται αναβάθμιση σε Ι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την έκδοση που δεν βλέπει τις sim (δεν νομίζω ότι φταίει αυτό). Οι διαφορές είναι ότι η International έχει Playstore Και δεν έχει τις κινέζικες εφαρμογές. Προτείνω να προτιμήσεις την International.

Δεν αναβαθμίζεται από τις U,A,C σε I διότι έχει ασφάλεια και με το που βλέπει ότι πας να βάλεις την I σου βγάζει στο Update corrupt firmware!

το έχω ψάξει αρκετά . Όταν είναι κινεζική η έκδοση δλδ FLYME U,C,A δεν γίνεται αναβάθμιση σε Ι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την έκδοση που δεν βλέπει τις sim (δεν νομίζω ότι φταίει αυτό). Οι διαφορές είναι ότι η International έχει Playstore Και δεν έχει τις κινέζικες εφαρμογές. Προτείνω να προτιμήσεις την International.

Δεν αναβαθμίζεται από τις U,A,C σε I διότι έχει ασφάλεια και με το που βλέπει ότι πας να βάλεις την I σου βγάζει στο Update corrupt firmware!

Αναβαθμίσεις όμως γίνονται στην international ή μόνο στις κινέζικες;

Αναβαθμίσεις όμως γίνονται στην international ή μόνο στις κινέζικες;

Και στα 2, όμως η international τις παίρνει πρώτο.

Πχ, τώρα ακόμα περιμένουμε την τελευταία όσοι έχουμε τις U/ A, ενώ η Ι την πήρε πριν αρκετές βδομάδες.

Amazon Fire stick 4k max

παιδια μπορει καποιος να με πει που εχει παρει το κινητο απο fastcard(η τελος παντων ξερει) τι επελεξε απο τα κουτακια(οχι θηκες και αυτα) αλλα κυριος απο την κατηγορια SoftWare Servise και ειδικα το πρωτο που λεει για root phone..το εχω διαβασει εδω(root) που το λετε απο τις πρωτες σελιδες και δεν εχω πολυκαταλαβει τι ειναι..αμα καποιος μπορει να με απαντησει ευχαριστω !!

Και στα 2, όμως η international τις παίρνει πρώτο.

Πχ, τώρα ακόμα περιμένουμε την τελευταία όσοι έχουμε τις U/ A, ενώ η Ι την πήρε πριν αρκετές βδομάδες.

Αυτο δεν ισχυει που λες. Αυτο εχει γινει μια φορα (τωρα) και δε θυμαμαι να εχει ξαναγίνει, ειναι εξαίρεση. Και το mx4 που παρολουθω πάντα πρωτα δινουν update στην Α ή την U και τελευταία στην Ι. Ειναι η μονη φορα που εχω δει να δινουν πρωτα στη Ι και να περιμενουμε οι υπολοιποι ηταν τωρα.

παιδια μπορει καποιος να με πει που εχει παρει το κινητο απο fastcard(η τελος παντων ξερει) τι επελεξε απο τα κουτακια(οχι θηκες και αυτα) αλλα κυριος απο την κατηγορια SoftWare Servise και ειδικα το πρωτο που λεει για root phone..το εχω διαβασει εδω(root) που το λετε απο τις πρωτες σελιδες και δεν εχω πολυκαταλαβει τι ειναι..αμα καποιος μπορει να με απαντησει ευχαριστω !!

Σχετικα με το root που ρωτάτε οι περισσότεροι δεν μπορουν να σας το κανουν απο το κινεζομαγαζο και μην το ζητάτε. Αυτο ισχυει για τις συσκευες της,meizu γενικα. Αν μάλιστα το χρεωνουν το root τοτε κοροϊδεύουν. Η διαδικασία του root γίνεται πολυ ευκολα μεσα απο τη συσκευη και πρεπει να ανοίξετε απλα ενα λογαριασμο στη meizu. Οσοι δεν γνωρίζετε τι ειναι το root οι δεν είστε εξοικειωμένοι δεν χρειάζεται να κανεται root τη συσκευή. Την ανοίγετε και την δουλεύετε και ειστε μια χαρά

Edited by mitsre

Δεν παίρνω και όρκο, αλλά έχω την εντύπωση ότι επειδή η Ι συσκευή είναι πιο καινούρια, λογικά της δίνουν και τα update πιο νωρίς.

Amazon Fire stick 4k max

μολις παρελαβα και εγω το κινητο εκανα upgrade και ολα τα καλα!!1

βεβαια εχω μια απορια γιατι γραφει στο κουτι TD-LTE??ξερω οτι αυτο για για κινα και οτι εδω δεν θα παιζουν 3g και 4g ΑΛΛΑ εμενα παιζουν κανονικα τα δικτυα!!το πηρα απο honorbuy το κινητο και μου ειπαν οτι ειναι για ευρωπη!!

τεσπα απο την στιγμη που μου παιζει το 3g-4g δεν με πολυνοιαζει!!!

τωρα στα του κινητου!!1ες εντυπωσεις πολυ καλες,οθονη πολυ καλη,φωτο και αυτες καλες!!