junglist Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Εντάξει το παραχεσε η MEIZU. Πάει για Ιούλη το stable release. Θα έχω πάρει Oneplus μέχρι τότε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Γιατί περίμενες κάτι άλλο από την meizu?καλά χρυσά κινητά καλή υποστήριξη λογισμικού ΑΛΛΑ μόνο για τους Κινέζους για τους υπόλοιπους χεστηκαν και αυτό φένεται από το ότι η g stable δεν έχει σχεδόν τπτ σε σχέση με την κινεζική αντίστοιχη όσο αφορά τα έξτρα!!themes,music,video και τα υπόλοιπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 παντως η τελευταια beta 5.23 εχει πολυ βελτιωμενη αποδοση αυτονομιας , ετσι μου φαινεται δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 παντως η τελευταια beta 5.23 εχει πολυ βελτιωμενη αποδοση αυτονομιας , ετσι μου φαινεται δηλαδη Καλό νέο αυτό μιας και νομίζω η 6 stable μέχρι στιγμής σε σχέση με την τελευταία Flyme 5 Stable, υστερεί σε απόδοση αυτονομίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Καλό νέο αυτό μιας και νομίζω η 6 stable μέχρι στιγμής σε σχέση με την τελευταία Flyme 5 Stable, υστερεί σε απόδοση αυτονομίας... Δεν είναι τίποτα επίσημο. Εμένα μου φαίνεται ίδια η κατανάλωση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπερα παιδια. Με την αναβαθμιση 6.1.0.0Α τι κανουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπερα παιδια. Με την αναβαθμιση 6.1.0.0Α τι κανουμε ? Σαν τι να κάνουμε; Σταθερή ρομ είναι. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Έχει κανείς λινκ της τελευταίας έκδοσης Flyme Tools; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 πρωτη πορτα της meizu για αναβαθμισεις στο m1 note http://www.gsmarena.com/meizu_details_which_models_will_get_nougat_update_should_roll_out_july_10-news-25815.php θα κανω λιγο κουραγιο για τον 660 snapdragon:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 πρωτη πορτα της meizu για αναβαθμισεις στο m1 note http://www.gsmarena.com/meizu_details_which_models_will_get_nougat_update_should_roll_out_july_10-news-25815.php θα κανω λιγο κουραγιο για τον 660 snapdragon:grin:Μάλιστα. Οκ αναμενόμενο να γίνει και αυτό κάποια στιγμή. Αλλά δεν περίμενα ότι θα ξεμεναμε και με το 5.1 Ετοιμάζομαι για Oneplus 3T μόλις βρω κανένα φτηνό μεταχειρα. Το Μ1 τα έφαγε τα ψωμιά του. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 (edited) Λόγω ενός εμπορικού αντάπτορα sim τα πινάκια της πρώτης υποδοχής καταστράφηκαν :confused::confused: Υπάρχει τρόπος να έχουμε 4g στη δεύτερη sim, εφόσον η πρώτη δεν χρησιμοποιείται? Κάποια ρομ, κάποιο module στο framework?:rolleyes::rolleyes: Edited July 16, 2017 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Νομίζω μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποια σιμ θες να εχει 4γ..και εφόσον έχεις μόνο μια σιμ ενεργή θα έπρεπε να ειναι by default αυτή ως 4g..τουλάχιστον στο δικό μου (m3 note) έτσι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Νομίζω μπορείς να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ποια σιμ θες να εχει 4γ..και εφόσον έχεις μόνο μια σιμ ενεργή θα έπρεπε να ειναι by default αυτή ως 4g..τουλάχιστον στο δικό μου (m3 note) έτσι γινεται Η 2η σιμ ούτε καν 3G δεν παίζει. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 (edited) Λογικά ο ποιητής εννοεί ότι δεν υποστηρίζεται ταυτόχρονα(πέρασαν δύο κινητά xiaomi από τα χέρια μου με ακριβώς το ίδιο σκηνικό) Αν και στις ρυθμίσεις δίνει επιλογή για 3g/4g δεν σε αφήνει να το κλικάρεις. Θέμα rom είναι και όχι του sim slot. Γενικώς την πατήσαμε, εκτός αν βρω κάποιο module στο framework :p Edited July 18, 2017 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω downgrade στην 4.2.0.5 επειδή θέλω ελληνικό μενού και δεν με αφήνει, μου γράφει ότι είναι πολύ παλιά version. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Μάλλον από τα τελευταία μου ποστ καθώς χτες παρέλαβα καινούριο το ONEPLUS 3T!! Άλλο επίπεδο λέμε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Μάλλον από τα τελευταία μου ποστ καθώς χτες παρέλαβα καινούριο το ONEPLUS 3T!! Άλλο επίπεδο λέμε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk την καλύτερη κίνηση έκανες αδερφέ.μακρυα από meizu και την κωλουποστήριξη της.αμα δεν είχα ανακαίνιση στο σπίτι θα τσίμπαγα το mi6 από προχθές!!!!άλλο κινητό το OnePlus 3t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Βγήκε και η flyme 6 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=6&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Βγήκε και η flyme 6 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=6&type=1Την έβαλε κανείς παιδιά να μας πει εντυπώσεις; Φαντάζομαι θα θέλει και factory reset μετά την εγκατάσταση, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εγώ την πέρασα χωρίς clean data πάνω από την 5.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι σταθερή σαν την 5.1 και έχει και κάποια extra features όπως το game mode που μπορείς να μιλάς όταν σε καλούν χωρίς να διακόπτεις το παιχνίδι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εγώ την πέρασα χωρίς clean data πάνω από την 5.1 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι σταθερή σαν την 5.1 και έχει και κάποια extra features όπως το game mode που μπορείς να μιλάς όταν σε καλούν χωρίς να διακόπτεις το παιχνίδι σου.Από μπαταρία τα πάει καλά; Μην έχουμε τρεχάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Τα ίδια με την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Τα ίδια με την 5.1Ευχαριστώ πολύ! Την πέρασα κι εγώ πριν λίγο, όλα καλά φαίνονται για αρχή εκτός από την εφαρμογή Facebook που κάνει force close. Έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και σε ξένα φορουμς και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliskouts Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να μεταφέρω δεδομένα από το κινητό Meizu m1 στον υπολογιστή. Δεν μου εμφανίζει καν στον υπολογιστή το εικονίδιο του meizu για να μεταφέρω κάτι φωτογραφίες που θέλω. Μου βγάζει ένδειξη ο υπολογιστής Usb device not recognised. Έκδοση flyme 5.1.10.0G. Όποια βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Παιδιά θέλω μια συμβουλή για την πώληση της συσκευής. Χρειάζεται να κάνω αφαίρεση του Meizu account πριν το δώσω ή αν κάνω factory reset όλα αυτά φεύγουν; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts