mimisnik Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) διαβαζω τον οδηγο https://forum.meizufans.eu/topic/4640/install-xposed-at-flymeos5-5-1 ισχυει ο ιδιος για flyme 6? ή θελει καμια τροποποιηση? εχω ενα θεμα, τι κανω λαθος δειτε εδω http://prnt.sc/dr2d2j Edited January 3, 2017 by mimisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 διαβαζω τον οδηγο https://forum.meizufans.eu/topic/4640/install-xposed-at-flymeos5-5-1 ισχυει ο ιδιος για flyme 6? ή θελει καμια τροποποιηση? εχω ενα θεμα, τι κανω λαθος δειτε εδω http://prnt.sc/dr2d2j Τώρα κανείς πλάκα,έτσι; Ακριβώς από πάνω υπάρχει στην ιδια ενότητα ξεχωριστό θέμα για Flymeos 6. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τώρα κανείς πλάκα,έτσι; Ακριβώς από πάνω υπάρχει στην ιδια ενότητα ξεχωριστό θέμα για Flymeos 6. Sent from my m1 note using Tapatalk Πρωτη φορα καθομαι να ασχοληθω μιας και τωρα εχω χρονο, το ειδα και αυτο που λες αλλα δεν εχει οδηγο οποτε ακρη δεν βγαζω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πρωτη φορα καθομαι να ασχοληθω μιας και τωρα εχω χρονο, το ειδα και αυτο που λες αλλα δεν εχει οδηγο οποτε ακρη δεν βγαζω!! Μα τι οδηγό να έχει; Αφού γράφει ότι τα κάνεις όλα μέσω του Xposed 3.1.1 Διάβασες τελικά ή τα θες όλα στο πιάτο; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Μα τι οδηγό να έχει; Αφού γράφει ότι τα κάνεις όλα μέσω του Xposed 3.1.1 Διάβασες τελικά ή τα θες όλα στο πιάτο; Sent from my m1 note using Tapatalk Τα εκανα!! το ειδα αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Διαβάζω. Ποιος χρήστης είσαι; Ο Vasilis-Vasiliou; αυτός ναι αχχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Πώς και δεν βγήκε ακόμη εβδομαδιαία beta? Δεν την συνεχίζουν; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Πώς και δεν βγήκε ακόμη εβδομαδιαία beta? Δεν την συνεχίζουν; Sent from my m1 note using Tapatalk θα βγει υπομονή δεν μας αφήνουν έτσι οι Κινέζοι!!!!σε κανένα κινητό δεν έχει βγει ακόμα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το κινητό εδώ και καμιά ώρα. Δείχνει ότι μονίμως κατεβάζει κάτι, αφού ο μετρητής είναι συνέχεια μεταξύ 2 και 4 MB/s. Τόση ώρα θα έπρεπε να κατεβάζει εκατοντάδες ΜΒ, αλλά δεν έχω βάλει Εγώ κάτι να κατεβαίνει! Να είναι καμιά καινούρια Ρομ; Πήγα εκεί που βγάζει τα system updates και δεν έβγαλε κάτι καινούριο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έχουμε νέα BETA! Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Σε λιγες ωρες θα χω στα χερια μου ενα M1 note που αν θυμαμαι καλα ειχε την 4.5.7Α. Ποια Rom προτεινετε να του περασω;Επισης θεωρειτε προτιμοτερο να του αλλαξω region και να το κανω global; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπερα παιδια. Υστερα απο 4 μηνες λειτουργει και παλι το τηλεφωνο. Χαρουμενος. Το εστειλα Κινα τελικα και ολα καλα. Ευχαριστω ολους για τη βοηβεια τους. Να ρωτησω κατι, μου ηρθε με flyme 5.1.7.0A και μου ζηταει αναβαθμιση σε 5.1.11.1Α , τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπερα παιδια. Υστερα απο 4 μηνες λειτουργει και παλι το τηλεφωνο. Χαρουμενος. Το εστειλα Κινα τελικα και ολα καλα. Ευχαριστω ολους για τη βοηβεια τους. Να ρωτησω κατι, μου ηρθε με flyme 5.1.7.0A και μου ζηταει αναβαθμιση σε 5.1.11.1Α , τι κανω? Την κάνεις.:lol: Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Την κάνεις.:lol: οκ, ολα καλα. Τωρα μου ζηταει να κανω λογαριασμο στο flyme . Τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 οκ, ολα καλα. Τωρα μου ζηταει να κανω λογαριασμο στο flyme . Τι κανουμε? Εάν θες κάνεις αλλιώς δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εάν θες κάνεις αλλιώς δεν είναι απαραίτητο. Δεν ειδα καμια αλλαγη στην αναβαθμιση. Ενα αλλο θεμα που εχω μετα την επισκευη ειναι οτι> Φορτηζει πολυ αργα, πριν ηθελε περιπου 100 λεπτα, τωρα φτανει τα 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 οκ, ολα καλα. Τωρα μου ζηταει να κανω λογαριασμο στο flyme . Τι κανουμε? Μπες στο σαιτ της meizu και φτιαξε εναν λογαριασμο. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδιά μου έσπασε η θήκη που είχα αγοράσει από ebay λόγο κρυου (ήμουν χιονοδρομικο). Επειδή δεν θέλω να ξαναπεριμενω τόσο πολύ, κοίταξα στο σκρουτζ και βρήκα μια σιλικονης ΟΜΩΣ για Μ2 note. Πιστεύω θα είναι συμβατο... Εσείς τί λέτε; Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Παιδιά μου έσπασε η θήκη που είχα αγοράσει από ebay λόγο κρυου (ήμουν χιονοδρομικο). Επειδή δεν θέλω να ξαναπεριμενω τόσο πολύ, κοίταξα στο σκρουτζ και βρήκα μια σιλικονης ΟΜΩΣ για Μ2 note. Πιστεύω θα είναι συμβατο... Εσείς τί λέτε; Δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω έχει αλλού κάποιο κουμπί δεν θα ταιριάζει Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Νέο FLYME TOOLS v.3x English https://cloud.tapatalk.com/s/58831e0f79457/FlymeTools_3.0.2_3215_eng_v2.apk Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristokratis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω έχει αλλού κάποιο κουμπί δεν θα ταιριάζει Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο φίλε. Μετακίνησαν το κουμπί ύπνου από πσκ δεξιά στην δεξιά πλευρά. Το είχα ξεχάσει, ευχαριστώ! Παράθεση "Ούκ εν τω πολλώ το ευ." -Aristokratis 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DionMarko Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Meizu m1 note, το οποίο μετά από ένα update σταμάτησε να συγχρονίζεται με το Gmail & Google. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έκτοτε δεν κατάφερα να εγκαταστήσω ποτέ τα Google services τουτέστιν google play - gmail κλπ. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες αλλά καμιά δεν ευδοκίμησε. Δοκίμασα επίσης να βάλω international rom, αλλά σύμφωνα με τις απαιτήσεις που είδα όλο και κάπου σκάλωνε και δεν μπορούσε να εγκαταστήσει τις προαπαιτούμενες εφαρμογές π.χ. BusyBox, terminal emulator. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Αν ναι, την ξεπέρασε και πως; Επίσης, θα μπορούσε κάποιος να με παραπέμψει σε οδηγίες εγκατάστασης rom για το Meizu m1 μέσα εδώ, γιατί δεν μπορώ να τις εντοπίσω; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Διονυσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Meizu m1 note, το οποίο μετά από ένα update σταμάτησε να συγχρονίζεται με το Gmail & Google. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έκτοτε δεν κατάφερα να εγκαταστήσω ποτέ τα Google services τουτέστιν google play - gmail κλπ. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες αλλά καμιά δεν ευδοκίμησε. Δοκίμασα επίσης να βάλω international rom, αλλά σύμφωνα με τις απαιτήσεις που είδα όλο και κάπου σκάλωνε και δεν μπορούσε να εγκαταστήσει τις προαπαιτούμενες εφαρμογές π.χ. BusyBox, terminal emulator. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Αν ναι, την ξεπέρασε και πως; Επίσης, θα μπορούσε κάποιος να με παραπέμψει σε οδηγίες εγκατάστασης rom για το Meizu m1 μέσα εδώ, γιατί δεν μπορώ να τις εντοπίσω; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Διονυσία Καλησπέρα. Ποια Ρομ ακριβώς φοράει τώρα το κινητό; Επίσης, τα busybox και terminal emulator καθόλου προαπαιτούμενα δεν είναι, κάτι έχεις μπερδέψει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DionMarko Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα. Ποια Ρομ ακριβώς φοράει τώρα το κινητό; Επίσης, τα busybox και terminal emulator καθόλου προαπαιτούμενα δεν είναι, κάτι έχεις μπερδέψει. Sent from my m1 note using Tapatalk Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τώρα δεν φοράει κάποια, θέλω να βάλω. Τα λινκσ που κοίταζα είναι: 1. https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Ήθελε Android Shell Terminal Emulator που δεν εγκαθίσταται σε εμένα και έτσι δεν έγινε. 2. https://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496 εδώ ήθελε Busybox όπου πάλι δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Έχεις να με παραπέμψεις κάπου με οδηγίες εδώ μέσα; Σε ευχαριστώ και πάλι θερμά για τον χρόνο σου. Να είσαι καλά, Διονυσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τώρα δεν φοράει κάποια, θέλω να βάλω. Τα λινκσ που κοίταζα είναι: 1. https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Ήθελε Android Shell Terminal Emulator που δεν εγκαθίσταται σε εμένα και έτσι δεν έγινε. 2. https://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496 εδώ ήθελε Busybox όπου πάλι δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Έχεις να με παραπέμψεις κάπου με οδηγίες εδώ μέσα; Σε ευχαριστώ και πάλι θερμά για τον χρόνο σου. Να είσαι καλά, Διονυσία Ώπα το έχασες. Αγνοείς βασικές έννοιες και κακώς ασχολείσαι με busybox και φλασαρισματα. Λοιπόν μην πειράξεις τίποτα. Πήγαινε μια στο settings>about phone, και γράψε το Build number εδώ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts