maiden2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 σκεφτομαι να παρω το μ3 νοτε και να δωσω το δικο μου , αξιζει αυτη η αλαγη περνω καλυτερο κινητο η ειμαι στο ιδιο επιπεδο? για να σβησω τους λογαριασμους μου οταν το δωσω επειδη το εχω στα αγγλικα απο που το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδια θελω να περασω την τελευταία G έκδοση στο κινητό. Για να γίνει επιτυχώς θα πρέπει να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό; https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μην δώσεις το m1 note για το m3 note δεν υπάρχει λόγος για downgrade Ναι αυτός είναι ο οδηγός για να το "κανεις" international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Μην δώσεις το m1 note για το m3 note δεν υπάρχει λόγος για downgrade Ναι αυτός είναι ο οδηγός για να το "κανεις" international Γιατί downgrade? Καλύτερη Cpu, vga To M3 Note παίρνει και sd card, υποστηρίζει πιο πολλές 4G bands, έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Ρε παιδιά.... Έκανα ένα clear data και έκανα εγκατάσταση το GMS installer. Έκανα restore το flume account αλλά οι επαφές από Google δεν είναι μέσα. Θυμίστε μου πως μπορώ να τις βάλω. Είμαι στην τελευταία stable A. Sent from my m1 note using Tapatalk Edited October 14, 2016 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ρε παιδιά.... Έκανα ένα clear data και έκανα εγκατάσταση το GMS installer. Έκανα restore το flume account αλλά οι επαφές από Google δεν είναι μέσα. Θυμίστε μου πως μπορώ να τις βάλω. Είμαι στην τελευταία stable A. Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν έχει σχέση το restore του Flyme. Έχεις περάσει το google account σου; Δουλεύει πχ το Play store? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlap13 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εχω την 5.1.10.0A, το viber δουλευει κανονικά(ειδοποιήσεις κλπ) αλλά δε μ εμφανίζει κατάσταση σύνδεσης επαφής(εκτός από την 1η φορά που θα το ανοίξω μετά από επανεκκίνηση).Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirilos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Θέλω να ρωτήσω τα amp και τα volt του φορτιστή με το οποίο έρχεται το κινητό.Άλλαξε συσκευή ένας φίλος μου και μου το έδωσε αλλά χωρίς φορτιστή,δοκίμασα με έναν που έχω(sony,δεν γράφει πάνω τι είναι) και σε 3 ώρες δεν είχε ανέβει ούτε 1% και κατι αλλο,περα απο το δικο του,κανενα αλλο alarm δεν δουλευει!Οταν το αφησω σε sleep για δεκα λεπτα,δεν βαραει... Edited October 27, 2016 by kirilos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Θέλω να ρωτήσω τα amp και τα volt του φορτιστή με το οποίο έρχεται το κινητό.Άλλαξε συσκευή ένας φίλος μου και μου το έδωσε αλλά χωρίς φορτιστή,δοκίμασα με έναν που έχω(sony,δεν γράφει πάνω τι είναι) και σε 3 ώρες δεν είχε ανέβει ούτε 1% και κατι αλλο,περα απο το δικο του,κανενα αλλο alarm δεν δουλευει!Οταν το αφησω σε sleep για δεκα λεπτα,δεν βαραει... Δεν έχει σημασία τόσο το volt, αφού όλα είναι 5v. Το amp πρέπει να είναι 2. Με 1 φορτίζει πιο αργά, αλλά όχι έτσι όπως λες. Για την εφαρμογή, πρέπει να πας στο security app και να δώσεις όλα τα σχετικά permissions. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirilos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) don't cover the top of the phone when unlocking Για αυτό ξέρει κανείς τίποτα;Βγαίνει πολύ συχνά κατά το ξεκλείδωμα Το βρήκα. στο accessibility είχε επιλογή για να μην ξεκλειδωνει στην τσέπη Edited October 28, 2016 by kirilos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 η τελευταια stable νοεμβριου ειναι ως recommended στο site της flyme, προς το παρον αν και υπο δοκιμη δεν εχει καποιο θεμα και η μπαταρια της φαινεται καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 η τελευταια stable νοεμβριου ειναι ως recommended στο site της flyme, προς το παρον αν και υπο δοκιμη δεν εχει καποιο θεμα και η μπαταρια της φαινεται καλη Καλά και οι προηγούμενες που δεν ήταν recommended δεν έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδια θελω να περασω την τελευταία G έκδοση στο κινητό. Για να γίνει επιτυχώς θα πρέπει να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό; https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Μια απάντηση σε αυτό παιδιά; Γιατί στο link μιλάει για I firmware, φαντάζομαι και για το G ισχύουν τα ίδια έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) καλησπερα επειδη θα δωσω το κινητο σε συγγενη και θελω να σβησω τους λογαριασμους μοθ αλλα να μην χαθουν το στησιμο του κινητου εφερμογες google play κτλπ πωσ το κανω? Edited November 6, 2016 by maiden2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδια θελω να περασω την τελευταία G έκδοση στο κινητό. Για να γίνει επιτυχώς θα πρέπει να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό; https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Έκανα μόλις τη μετατροπή από την κινέζικη Α rom στην global G ακολουθώντας τον οδηγό και συγκεκριμένα την πρώτη μέθοδο. Μια χαρά όλα και επιτέλους απαλλάχθηκα οριστικά από τις κινεζιές της Meizu. Συστήνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Έκανα μόλις τη μετατροπή από την κινέζικη Α rom στην global G ακολουθώντας τον οδηγό και συγκεκριμένα την πρώτη μέθοδο. Μια χαρά όλα και επιτέλους απαλλάχθηκα οριστικά από τις κινεζιές της Meizu. Συστήνεται! Ποιές κινεζιες ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις; Το κινητό μας είναι από τα πιο καθαρά κινέζικα που υπάρχουν.Ούτε εφαρμογές που τρώνε μπαταρία, ούτε bloat. Και αν κάτι σε ενοχλεί, το παγωνεις και τέλος με 2 κλικ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ποιές κινεζιες ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις; Το κινητό μας είναι από τα πιο καθαρά κινέζικα που υπάρχουν.Ούτε εφαρμογές που τρώνε μπαταρία, ούτε bloat. Και αν κάτι σε ενοχλεί, το παγωνεις και τέλος με 2 κλικ. Sent from my m1 note using Tapatalk Ναι αυτό είχα σκοπό, να γράψω ανακρίβειες στο forum για να σας τρελάνω... Κινεζιές ΔΕΝ έχουν το 80% των κινεζικων κινητών που έρχονται με stock Android. Το Meizu δεν ανήκουν σε αυτά. Η κινεζική ROM έχει κινεζικές εφαρμογές προφανώς. Συμφωνώ καλογραμμενες, συμφωνώ δεν επιβραδυνουν το κινητό, συμφωνώ χρήσιμες μερικές, συμφωνώ ότι παγωνεις όποια θέλεις. Αλλά όχι ότι δεν υπάρχουν. Μπορείς να συμβιωσεις άνετα με μερικά κινέζικα στο Meizu, αν σου τη σπάνε απλά βάζεις τη G rom, αυτό έγραψα, τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδιά τώρα πρόσεξα ότι σε πολλές επαφές μου λείπει το "EDIT CONTACT" και αρα δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ. Καμία ιδέα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) flyme 6 30 Νοέμβρη based on Android 7.0 Nougat αλλα για ποια κινητα; http://www.gsmarena.com/meizu_teases_flyme_6_to_be_announced_on_november_30-news-21800.php Edited November 24, 2016 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 flyme 6 30 Νοέμβρη based on Android 7.0 Nougat αλλα για ποια κινητα; http://www.gsmarena.com/meizu_teases_flyme_6_to_be_announced_on_november_30-news-21800.php Λίγο δύσκολο το κόβω, λέτε να μας τρελάνει η meizu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Λίγο δύσκολο το κόβω, λέτε να μας τρελάνει η meizu? Είναι επίσημο, τι δύσκολο το κόβεις; Το θέμα είναι αν θα το πάρουμε εμείς ή όχι. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Είναι επίσημο, τι δύσκολο το κόβεις; Το θέμα είναι αν θα το πάρουμε εμείς ή όχι. Sent from my m1 note using Tapatalk Αυτό εννοώ, αν θα το πάρει το δικό μας. Όπως και να έχει πάντως και με 5.1 είμαστε απροβλημάτιστοι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά τώρα πρόσεξα ότι σε πολλές επαφές μου λείπει το "EDIT CONTACT" και αρα δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ. Καμία ιδέα; Sent from my m1 note using Tapatalk Καμία ιδεά για αυτό τι μπορεί να φταίει; Πολύ σπαστικό να μην μπορείς να τις κάνεις edit αυτές τις επαφές και είναι πολλές μάλιστα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καμία ιδεά για αυτό τι μπορεί να φταίει; Πολύ σπαστικό να μην μπορείς να τις κάνεις edit αυτές τις επαφές και είναι πολλές μάλιστα. Μήπως έχεις κάνει link αυτές τις επαφές με κανένα Facebook ή Yahoo account? Κάτι αντίστοιχο περιγράφουν εδώ: http://androidforums.com/threads/read-only-contacts.76412/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μήπως έχεις κάνει link αυτές τις επαφές με κανένα Facebook ή Yahoo account? Κάτι αντίστοιχο περιγράφουν εδώ: http://androidforums.com/threads/read-only-contacts.76412/ Ευχαριστώ θα το δω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts