Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως γινόταν πάντα.

Με τικ στο Root permissions μέσα από το Settings>Security

Δεν χρειάζονται άλλες εφαρμογές για αυτό.

Μετά βέβαια αφού ενεργοποιείται το Ροοτ, μπορείς να περάσεις το busybox+supersu.

Unleashed by my M1 NOTE

φιλε μου κανω login στο flyme μετα κανω αυτα που λες ροοτ permission απο settings root permissions.... αλλα παλι μου λεει δεν ειμαι ροοτ!

πρεπει να παω και στην εφαρμογη security? εχω την τελευτεα κινεζικη beta 24/8

στις παλιες ρομ δεν εκανα τιποτα αλλο!

Edited by couros1

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου κανω login στο flyme μετα κανω αυτα που λες ροοτ permission απο settings root permissions.... αλλα παλι μου λεει δεν ειμαι ροοτ!

πρεπει να παω και στην εφαρμογη security? εχω την τελευτεα κινεζικη beta 24/8

στις παλιες ρομ δεν εκανα τιποτα αλλο!

Όχι από την εφαρμογή security δεν θέλει κάτι.

Μόνο αυτά που έγραψα πιο πάνω.

Unleashed by my M1 NOTE

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου ηρθε η 5.6.8.23 beta.

Την έβαλε κανεις?

Την έχω βάλει εδώ και μέρες.

Δεν έχει καμία τρελή διαφορά.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα σε ολους!!

μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με την εκδοση google installer που πρεπει να κατεβασω και απο που θα την κατεβασω επειδη ξαφνικα ανακαλυψα οτι εχει διαγραφει απο το κινητο μου ?

εχω το m1 note

android 4.4.4

flyme os 4.2.0.5u

Καλησπέρα, άλλαξα οθόνη προχτές και οπότε πάω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο μου ζητάει να κάνω calibration στον proximity sensor, προσπαθώ αλλά λέει πάντα ότι αποτυγχάνει. Πέρασα πάλι rom με clear data και δεν άλλαξε τίποτα. Η οθόνη γενικά μια χαρά.

Καμιά ιδέα;

Παιδιά κατέβασα μία εφαρμογή που βρήκα Phone doctor για να κάνω τεστ το μικρόφωνο του κινητού και μου βγάζει στην μεσαία, υψηλή και πολύ υψηλή συχνότητα... Όλα ξεκίνησαν γιατί μερικές φορές στο τηλέφωνο δεν με ακούν αλλά πίστευα ότι είναι από τις άλλες συσκευές γιατί είναι συγκεκριμένοι αριθμοί..
#never settle down

Καταχρώμαι την υπομονή σας και κάνω εδώ μια ερώτηση που έκανα στο m3s τόπικ, γιατί δεν υπάρχει κίνηση εκεί και ίσως δεν πάρω έγκαιρα απάντηση (σκέπτομαι επιστροφή DOA). Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εξής: Αγόρασα τη συσκευή δώρο στη γυναίκα μου, νομίζοντας ότι θα έχει κανονικό android με play store κλπ. Δεν είχε, αλλά δοκιμάζει να το κατεβάσει μόνο του και αφού το εγκαταστήσει κολλάει. Παραθέτω την ερώτηση που έκανα εκεί ελπίζοντας ότι μπορώ να έχω μια απάντηση, παρά ότι κατανοώ ότι «παρακάμπτω» τους κανόνες του φόρουμ.

Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Το τηλέφωνο έρχεται χωρίς play store, επιχειρεί να εγκαταστήσεις τις υπηρεσίες google και το store λίγο μετά που το ανοίγεις και μετά την εγκατάσταση έχει κολλήσει το play store (άσπρο παράθυρο, κενό). Δεν έχω sim μέσα, δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο. Επίσης πλήθος εφαρμογών της meizu που ελπίζω απεγκαθίστανται. Δικό μου το λάθος, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορώ να δώσω τέτοιο κινητό στη γυναίκα μου, απλή χρήστη android τόσα χρόνια και να την ταλαιπωρώ. Θα ζητήσω απεγκατάσταση, εκτός αν υπάρχει κάποια συμβουλή εκ μέρους σας.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Καταχρώμαι την υπομονή σας και κάνω εδώ μια ερώτηση που έκανα στο m3s τόπικ, γιατί δεν υπάρχει κίνηση εκεί και ίσως δεν πάρω έγκαιρα απάντηση (σκέπτομαι επιστροφή DOA). Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εξής: Αγόρασα τη συσκευή δώρο στη γυναίκα μου, νομίζοντας ότι θα έχει κανονικό android με play store κλπ. Δεν είχε, αλλά δοκιμάζει να το κατεβάσει μόνο του και αφού το εγκαταστήσει κολλάει. Παραθέτω την ερώτηση που έκανα εκεί ελπίζοντας ότι μπορώ να έχω μια απάντηση, παρά ότι κατανοώ ότι «παρακάμπτω» τους κανόνες του φόρουμ.

Δοκίμασες με το google installer?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, πιστεύω αυτό εγκαταστάθηκε. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ (ή ποστ προς τα πίσω) με τα βήματα, ώστε να φτάσω σε κανονικό play store;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Ναι, πιστεύω αυτό εγκαταστάθηκε. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ (ή ποστ προς τα πίσω) με τα βήματα, ώστε να φτάσω σε κανονικό play store;

Από το App Store της Meizu που είναι εφαρμογή στο κινητό σου, κατεβάζεις το Google Installer.

Στο search πληκτρολόγησε Google και θα το βρεις.

Όταν εγκατασταθεί, θα έχει μπει και το play store.

Αν εγκαταστάθηκε, τότε δεν υπάρχουν άλλα βήματα.

Το Play store θα έπρεπε να είναι περασμένο τότε.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω.

αν ηταν η οθονη θα ανοιγε το κινητο και στην εκκινηση θα σου εκανε την δονηση εκκινησης.Πιο πολυ για μητρικη (και για αλλαγη κινητου) φαινεται,δε ξερω:worry: μπορει να κανω και λαθος

Κάηκε η μητρική.Μιλα εκεί που το πήρες.

Sent from my MX5 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η Meizu έχει πολύ καλό service.

υπάρχει επίσημο service της Meizu στην Ελλάδα? ή έστω επίσημο μαγαζί εξουσιοδοτημένο από την Meizu για service? Επίσης ξέρει κανείς αν με την αλλαγή μητρικής κάρτας χάνονται και τα αρχεία που έχεις μέσα??

υπάρχει επίσημο service της Meizu στην Ελλάδα? ή έστω επίσημο μαγαζί εξουσιοδοτημένο από την Meizu για service? Επίσης ξέρει κανείς αν με την αλλαγή μητρικής κάρτας χάνονται και τα αρχεία που έχεις μέσα??

εδω εισαι

http://www.cellcom.gr/site/gr/

Χάνονται όλα. Εκτός αν έχεις flyme account .

Το θέμα είναι ότι αναλαμβάνουν μόνο όσα έρχονται επίσημα στην Ελλάδα..
αυτο ισχυει

Αν δουλεύει κανείς το Flyme Tools, κυκλοφορεί η FlymeTools_2.6.8.2163_eng_v2

Amazon Fire stick 4k max

Για marshmallow παιδιά έχουμε κανένα νέο ή μας έβαλε στον πάγο η Meizu;

Κάτι τύποι μιλάνε για Nougat, αλλά δεν τους πολύ πιστεύω.

Amazon Fire stick 4k max

Πόσο καιρό το έχεις το τηλ? Αν είναι λιγότερο από ένα χρόνο Στειλτο εκεί που το πήρες. Δεν αξίζει να το φτιάξεις χωρίς εγγύηση.