couros1 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Όπως γινόταν πάντα. Με τικ στο Root permissions μέσα από το Settings>Security Δεν χρειάζονται άλλες εφαρμογές για αυτό. Μετά βέβαια αφού ενεργοποιείται το Ροοτ, μπορείς να περάσεις το busybox+supersu. Unleashed by my M1 NOTE φιλε μου κανω login στο flyme μετα κανω αυτα που λες ροοτ permission απο settings root permissions.... αλλα παλι μου λεει δεν ειμαι ροοτ! πρεπει να παω και στην εφαρμογη security? εχω την τελευτεα κινεζικη beta 24/8 στις παλιες ρομ δεν εκανα τιποτα αλλο! Edited August 28, 2016 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μου ηρθε η 5.6.8.23 beta. Την έβαλε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 φιλε μου κανω login στο flyme μετα κανω αυτα που λες ροοτ permission απο settings root permissions.... αλλα παλι μου λεει δεν ειμαι ροοτ! πρεπει να παω και στην εφαρμογη security? εχω την τελευτεα κινεζικη beta 24/8 στις παλιες ρομ δεν εκανα τιποτα αλλο! Όχι από την εφαρμογή security δεν θέλει κάτι. Μόνο αυτά που έγραψα πιο πάνω. Unleashed by my M1 NOTE ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου ηρθε η 5.6.8.23 beta. Την έβαλε κανεις? Την έχω βάλει εδώ και μέρες. Δεν έχει καμία τρελή διαφορά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 καλησπερα σε ολους!! μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με την εκδοση google installer που πρεπει να κατεβασω και απο που θα την κατεβασω επειδη ξαφνικα ανακαλυψα οτι εχει διαγραφει απο το κινητο μου ? εχω το m1 note android 4.4.4 flyme os 4.2.0.5u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 πρεπει να βαλεις απο το app store της meizu το google installer 1.4.3 αν οχι προσπαθησε το 1.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1979 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 μια χαρα δουλεψε με την 1.4.4 , ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλησπέρα, άλλαξα οθόνη προχτές και οπότε πάω να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο μου ζητάει να κάνω calibration στον proximity sensor, προσπαθώ αλλά λέει πάντα ότι αποτυγχάνει. Πέρασα πάλι rom με clear data και δεν άλλαξε τίποτα. Η οθόνη γενικά μια χαρά. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδιά κατέβασα μία εφαρμογή που βρήκα Phone doctor για να κάνω τεστ το μικρόφωνο του κινητού και μου βγάζει στην μεσαία, υψηλή και πολύ υψηλή συχνότητα... Όλα ξεκίνησαν γιατί μερικές φορές στο τηλέφωνο δεν με ακούν αλλά πίστευα ότι είναι από τις άλλες συσκευές γιατί είναι συγκεκριμένοι αριθμοί.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καταχρώμαι την υπομονή σας και κάνω εδώ μια ερώτηση που έκανα στο m3s τόπικ, γιατί δεν υπάρχει κίνηση εκεί και ίσως δεν πάρω έγκαιρα απάντηση (σκέπτομαι επιστροφή DOA). Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εξής: Αγόρασα τη συσκευή δώρο στη γυναίκα μου, νομίζοντας ότι θα έχει κανονικό android με play store κλπ. Δεν είχε, αλλά δοκιμάζει να το κατεβάσει μόνο του και αφού το εγκαταστήσει κολλάει. Παραθέτω την ερώτηση που έκανα εκεί ελπίζοντας ότι μπορώ να έχω μια απάντηση, παρά ότι κατανοώ ότι «παρακάμπτω» τους κανόνες του φόρουμ. Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ, δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Το τηλέφωνο έρχεται χωρίς play store, επιχειρεί να εγκαταστήσεις τις υπηρεσίες google και το store λίγο μετά που το ανοίγεις και μετά την εγκατάσταση έχει κολλήσει το play store (άσπρο παράθυρο, κενό). Δεν έχω sim μέσα, δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο. Επίσης πλήθος εφαρμογών της meizu που ελπίζω απεγκαθίστανται. Δικό μου το λάθος, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορώ να δώσω τέτοιο κινητό στη γυναίκα μου, απλή χρήστη android τόσα χρόνια και να την ταλαιπωρώ. Θα ζητήσω απεγκατάσταση, εκτός αν υπάρχει κάποια συμβουλή εκ μέρους σας. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καταχρώμαι την υπομονή σας και κάνω εδώ μια ερώτηση που έκανα στο m3s τόπικ, γιατί δεν υπάρχει κίνηση εκεί και ίσως δεν πάρω έγκαιρα απάντηση (σκέπτομαι επιστροφή DOA). Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εξής: Αγόρασα τη συσκευή δώρο στη γυναίκα μου, νομίζοντας ότι θα έχει κανονικό android με play store κλπ. Δεν είχε, αλλά δοκιμάζει να το κατεβάσει μόνο του και αφού το εγκαταστήσει κολλάει. Παραθέτω την ερώτηση που έκανα εκεί ελπίζοντας ότι μπορώ να έχω μια απάντηση, παρά ότι κατανοώ ότι «παρακάμπτω» τους κανόνες του φόρουμ. Δοκίμασες με το google installer? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ναι, πιστεύω αυτό εγκαταστάθηκε. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ (ή ποστ προς τα πίσω) με τα βήματα, ώστε να φτάσω σε κανονικό play store; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι, πιστεύω αυτό εγκαταστάθηκε. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ (ή ποστ προς τα πίσω) με τα βήματα, ώστε να φτάσω σε κανονικό play store; Από το App Store της Meizu που είναι εφαρμογή στο κινητό σου, κατεβάζεις το Google Installer. Στο search πληκτρολόγησε Google και θα το βρεις. Όταν εγκατασταθεί, θα έχει μπει και το play store. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι, πιστεύω αυτό εγκαταστάθηκε. Υπάρχει μήπως κάποιο λινκ (ή ποστ προς τα πίσω) με τα βήματα, ώστε να φτάσω σε κανονικό play store; Αν εγκαταστάθηκε, τότε δεν υπάρχουν άλλα βήματα. Το Play store θα έπρεπε να είναι περασμένο τότε. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
don_quichotte Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω. αν ηταν η οθονη θα ανοιγε το κινητο και στην εκκινηση θα σου εκανε την δονηση εκκινησης.Πιο πολυ για μητρικη (και για αλλαγη κινητου) φαινεται,δε ξερω:worry: μπορει να κανω και λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω. Κάηκε η μητρική.Μιλα εκεί που το πήρες. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάηκε η μητρική.Μιλα εκεί που το πήρες. Sent from my MX5 using Tapatalk Η Meizu έχει πολύ καλό service. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Κάηκε η μητρική.Μιλα εκεί που το πήρες. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Meizu έχει πολύ καλό service. Sent from my MX5 using Tapatalk υπάρχει επίσημο service της Meizu στην Ελλάδα? ή έστω επίσημο μαγαζί εξουσιοδοτημένο από την Meizu για service? Επίσης ξέρει κανείς αν με την αλλαγή μητρικής κάρτας χάνονται και τα αρχεία που έχεις μέσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 υπάρχει επίσημο service της Meizu στην Ελλάδα? ή έστω επίσημο μαγαζί εξουσιοδοτημένο από την Meizu για service? Επίσης ξέρει κανείς αν με την αλλαγή μητρικής κάρτας χάνονται και τα αρχεία που έχεις μέσα?? εδω εισαι http://www.cellcom.gr/site/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 υπάρχει επίσημο service της Meizu στην Ελλάδα? ή έστω επίσημο μαγαζί εξουσιοδοτημένο από την Meizu για service? Επίσης ξέρει κανείς αν με την αλλαγή μητρικής κάρτας χάνονται και τα αρχεία που έχεις μέσα?? Χάνονται όλα. Εκτός αν έχεις flyme account . Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 εδω εισαι http://www.cellcom.gr/site/gr/ Το θέμα είναι ότι αναλαμβάνουν μόνο όσα έρχονται επίσημα στην Ελλάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το θέμα είναι ότι αναλαμβάνουν μόνο όσα έρχονται επίσημα στην Ελλάδα..αυτο ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αν δουλεύει κανείς το Flyme Tools, κυκλοφορεί η FlymeTools_2.6.8.2163_eng_v2 Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Για marshmallow παιδιά έχουμε κανένα νέο ή μας έβαλε στον πάγο η Meizu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Για marshmallow παιδιά έχουμε κανένα νέο ή μας έβαλε στον πάγο η Meizu; Κάτι τύποι μιλάνε για Nougat, αλλά δεν τους πολύ πιστεύω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Κάηκε η μητρική.Μιλα εκεί που το πήρες. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Meizu έχει πολύ καλό service. Sent from my MX5 using Tapatalk Πόσο καιρό το έχεις το τηλ? Αν είναι λιγότερο από ένα χρόνο Στειλτο εκεί που το πήρες. Δεν αξίζει να το φτιάξεις χωρίς εγγύηση. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts