Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλασσική περίπτωση μπρικαρισματος!

:p. Βάλε από το PC στο recovery partition τη rom και ξαναπροσπάθησε. Δε θα έχεις πρόβλημα λογικά.

Πρώτη φορά που μπρίκαρα και το δικό μου.

Πέρασα την τελευταία έκδοση του AMPLIFY (3.3.7) και παρόλο που στο παρελθόν ποτέ δεν είχα θέμα μαζί της, τώρα έκανα ρεσταρτ και βγάζει μόνο το background το κινητό.

Κατεβάζω την τελευταία beta, πάω στο receovery να την κάνω αντιγραφή και σκάει μήνυμα ότι δεν έχει χώρο!!! :blink::blink:

Θέλει λέει έξτρα 7mb.

Τι κάνουμε τώρα; Ο φάκελος είναι τελείως άδειος..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα στην παρέα,

παιδιά,έχει κανα μήνα που το κινητό χάνει συνεχώς σήμα σε άκυρες φάσεις.Εκεί που είμαι φουλ το χάνει τελείως .Έχετε ιδέα που μπορεί να οφείλεται ?

Καλημέρα στην παρέα,

παιδιά,έχει κανα μήνα που το κινητό χάνει συνεχώς σήμα σε άκυρες φάσεις.Εκεί που είμαι φουλ το χάνει τελείως .Έχετε ιδέα που μπορεί να οφείλεται ?

Αν το κάνει και με άλλες κάρτες, μπορεί να φταίει η ΡΟΜ.

Σίγουρα με ένα wipe data θα καταλάβεις.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Αναβάθμιση σε ΜΜ δε παίζει για το κινητό μας.

Στη LP θα μείνουμε?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Επίσημα κανείς δεν ξέρει.

Όσο παίρνουμε updates, καλό είναι.

Επίσης καμία Meizu δεν έχει ακόμα ΜΜ.

Κάτι λένε για μια καινούρια.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Αναβάθμιση σε ΜΜ δε παίζει για το κινητό μας.

Στη LP θα μείνουμε?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Δεν νομίζω να μην πάρει και απ όσο έχω δει στο site του flyme παρατήρησα ότι ακόμα προσφέρει τα ίδια updates και σε συσκευές παλαιότερες από την δικιά μας, άρα πιστεύω ότι θα πάρουμε. Πιθανότατα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου όπως είδα σε ένα forum

#never settle down

Οσοι εχετε την 5.6.7.19 κατεβαζετε κανονικα απο playstore?

Τελικα ειναι προβλημα της rom

"Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ...

Καλησπερα σε ολους. Επιστρεφω για τελευταια φορα,μιας και δεν ειναι το main κινητο μου πλεον,και επειδη θελω να το γιατρεψω επιτελους απο το μοναδικο προβλημα του κινητου ,την θολη οθονη, θα ηθελα να μου υπενθιμησετε απο που και απο ποιον seller να κανω παραγγελια για να αντικαταστησω την οθονη του. Ειχατε δωσει λινκ παλια αλλα δεν το βρισκω,και επισης ειχατε πει κατι να προσεξουμε στην αγορα μια τετοιας οθονης.

flyme marsmallow στο mx6 και στο νεο Meizu E1 note (ή Μ3Ε)

Πηγή;

Πολλά ακούστηκαν.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα. Μετά το τελευταίο update σε 5.1.8.0Α παρατηρώ τα 2 εξής θέματα. Πρώτο και βασικότερο, όταν πάω να δω κάποιο βίντεο, είτε από browser είτε από το App του YouTube, μου κολλάει το βίντεο τη στιγμή που πάω να το βάλω fullscreen. Ήχο έχω, αλλά όχι εικόνα. Τι θα μου προτείνατε για αυτό? Δεύτερο και όχι τόσο σημαντικό, μπαίνοντας σε ρουτ, την ώρα που βγάζω τις κινεζικες εφαρμογές μέσω titanium, παρατηρώ ότι κάνοντας uninstall την εφαρμογή "προσωπικο", δημιουργεί κάποιο bug στην εφαρμογή της κάμερας και δεν ανοίγει. Ξαναπερασα τη ρομ, με τα ίδια αποτελέσματα. Καμία ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα. Μετά το τελευταίο update σε 5.1.8.0Α παρατηρώ τα 2 εξής θέματα. Πρώτο και βασικότερο, όταν πάω να δω κάποιο βίντεο, είτε από browser είτε από το App του YouTube, μου κολλάει το βίντεο τη στιγμή που πάω να το βάλω fullscreen. Ήχο έχω, αλλά όχι εικόνα. Τι θα μου προτείνατε για αυτό? Δεύτερο και όχι τόσο σημαντικό, μπαίνοντας σε ρουτ, την ώρα που βγάζω τις κινεζικες εφαρμογές μέσω titanium, παρατηρώ ότι κάνοντας uninstall την εφαρμογή "προσωπικο", δημιουργεί κάποιο bug στην εφαρμογή της κάμερας και δεν ανοίγει. Ξαναπερασα τη ρομ, με τα ίδια αποτελέσματα. Καμία ιδέα?? Ευχαριστώ πολύ!

Ότι χοντρά προβλήματα υπάρχουν, φτιάχνουν πάντα με wipe user data και ξαναπερασμα της Ρομ.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα ξανα,για καποιο περιεργο λογο παρελαβα πολυ γρηγορα το δεμα με την νεα οθονη του τηλεφωνου αλλα με περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη.. Δεν εχει frame ειναι full μαυρο απο πισω... Εχει κατι stickers ο τυπος μεσα αλλα δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιησω,υπαρχει καποιος τροπος να κατσει η οθονη μεσα στο κινητο χωρις το frame? βαριεμαι να ξαναμπω στη διαδικασια επιστροφής,refund και ολα αυτα οποτε αν γνωριζει κανεις αν μπαινει με καποιος τροπο χωρις το frame ας προτεινει τι θα ηταν καλυτερο να γινει τωρα.

Sos απο χθες και ενω ηταν αδειο απο μπαταρια και το φορτιζα σε ξενο σπιτι ζεσταθηκε στην πλατη πολυ και ενω ηταν ανοιχτο αρχισε ανα 5 δευτερα να βγαζει το σημα του flyme και μετα απο χρονο οσο και στο ανοιγμα του κινητου απο την εικωνα του flyme να με βαζει παλι μεσα σαν να κανει επανεκινηση χωρις να μου ζηταει το πιν.το κινητο εξακολουθει να εχει στο πισο μερος μεγαλητερη θερμοκρασια απο το κανονικο .τι μπορει να ειναι;

μου βγαλε και.μενα θεμα με την.μπατατια, ζεσταθηκε υπερβολικα και.μου βγαζε μηνυμα “η θερμοκρασια της μπατατιας ριναι υψηλη, αφαιρεστε την”

Το κινητό ξαφνικά μετά από μια κλήση που έκανα έστρωσε από μόνο του... Έχω άλλο θέμα τώρα χάθηκε το εικονίδιο με τις ρυθμίσεις του κινητού πως το επαναφέρω;

Τελικά οκ με τις ρυθμίσεις αλλά τώρα δεν μου συγχρονίζει τις επαφές και στο λογαριασμό του Google δείχνει ότι δεν φορτώνει δεν κάνει συγχρονισμό. Ξερει κάποιος τι να κάνω;

Καλά ρε φίλε, ματιασμένος είσαι;

Κάθε μέρα έχεις και άλλο πρόβλημα;

Το πήρες καινούριο ή μεταχείρα;

Amazon Fire stick 4k max