geopip Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) 1) Δες ποστ 4464 2) ή μεταφράζεις την σελίδα μέσω google ή δοκιμάζεις τα 2,3 κουμπιά που υπάρχουν 3) το ίδιο είναι. Κάντο με email καλύτερα Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Junglist πριν μου απαντήσεις είχα περάσει την 5.1.5.0.Α με power + volum up με wipe. Εγκατέστησα το Play store αλλά δε μου κατεβάζει καμία εφαρμογή, Error κλπ. Την ξαναπέρασα με τον μέσω file manager με wipe αλλά πάλι τα ίδια. Τι συμβαίνει? Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να διαγράψω ότι υπάρχει μέσα στο κινητό από τον προκάτοχο? Ένα format δηλαδή? Και πως? Edited April 28, 2016 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Junglist πριν μου απαντήσεις είχα περάσει την 5.1.5.0.Α με power + volum up με wipe. Εγκατέστησα το Play store αλλά δε μου κατεβάζει καμία εφαρμογή, Error κλπ. Την ξαναπέρασα με τον μέσω file manager με wipe αλλά πάλι τα ίδια. Τι συμβαίνει? Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να διαγράψω ότι υπάρχει μέσα στο κινητό από τον προκάτοχο? Ένα format δηλαδή? Και πως? Αφού έκανες wipe, τότε έκανες καθαρό πέρασμα. Για το Play store, δεν αρκεί να περάσεις την εφαρμογή. Θες το Google installer ώστε να μπουν και το framework και τα services σωστά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αφού έκανες wipe, τότε έκανες καθαρό πέρασμα. Για το Play store, δεν αρκεί να περάσεις την εφαρμογή. Θες το Google installer ώστε να μπουν και το framework και τα services σωστά. Unleashed by my M1 NOTE Αυτό έκανα. Από το app store κατέβασα το Google installer που αυτό με τη σειρά του εγκατέστησε ένα σωρό πράγματα. Βγήκαν 3 εικονίδια. Το play store, το Google setings, και το εικονίδιο του installer. Το play store όμως εξακολουθεί να βγάζει error το σκασμένο. Το έκανα και factory reset με format. (βρήκα πως γίνεται) πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η πιο νέα έκδοση του flyme tools ποια είναι; μπορεί να ανέβει το λινκ γιατί το έχασα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Η πιο νέα έκδοση του flyme tools ποια είναι; μπορεί να ανέβει το λινκ γιατί το έχασα; Sent from my m1 note using Tapatalk εδώ είσαι παιχταρά: https://forum.meizufans.eu/uploads/files/1461708253611-flymetools_2.5.7_2107_eng_v1.apk ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό έκανα. Από το app store κατέβασα το Google installer που αυτό με τη σειρά του εγκατέστησε ένα σωρό πράγματα. Βγήκαν 3 εικονίδια. Το play store, το Google setings, και το εικονίδιο του installer. Το play store όμως εξακολουθεί να βγάζει error το σκασμένο. Το έκανα και factory reset με format. (βρήκα πως γίνεται) πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο ακριβώς Google installer έβαλες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmathiou4 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Αυτό έκανα. Από το app store κατέβασα το Google installer που αυτό με τη σειρά του εγκατέστησε ένα σωρό πράγματα. Βγήκαν 3 εικονίδια. Το play store, το Google setings, και το εικονίδιο του installer. Το play store όμως εξακολουθεί να βγάζει error το σκασμένο. Το έκανα και factory reset με format. (βρήκα πως γίνεται) πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk settings ->app clean data & clean cache log out απο το google account reboot και δοκιμαζεις παλι ειχα το ιδιο προβλημα και μου δουλεψε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 settings ->app clean data & clean cache log out απο το google account reboot και δοκιμαζεις παλι ειχα το ιδιο προβλημα και μου δουλεψε ετσι Αυτό ήθελε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Παιδιά αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει λίγο εξηγώντας (σε προσωπικό μήνυμα) τι πρέπει να κάνω για να περάσω την international rom την τελευταία...θα το εκτιμούσα. Είμαι στην τελευταία stable 5.1.5.0Α τώρα.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 (edited) Παιδιά καλημέρα έχω ένα θέμα με το κινητό. Έπεσε σε κουβά με νερό από την μεριά του ακουστικού (δεν καλύφθηκε ολόκληρο όμως) πριν 20 μέρες περίπου. Τώρα έχει βγάλει κάποια θέματα η οθόνη του αν μπορέσετε ν τα διακρίνετε στις φωτογραφίες ... Είναι αγορασμενο από κινα... Ξέρουμε που μπορώ να το πάω εδώ ελλαδα για το δούνε. Public αναλαμβάνουν για αγορασμενο από κινα; Πρέπει να έχει υγρασία μέσα...φτιαχνετε η να μην ασχοληθω καν; sorry για τις φωτο δενειναι καλες. Εδω κανει σκιες πανω απο τα εικονιδια http://prnt.sc/ay7vcn και εδω φαίνονται οι οριζοντιες γραμμες στο κεντρο σχεδον http://prnt.sc/ay7vnm Edited April 29, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ξέρει κανείς τη διάσταση από τις δύο βίδες στο κάτω μέρος του κινητού? Έχω σπασμένο γυαλί στη κάμερα και θέλω να το αλλάξω. Και κάτι άλλο... Το έκανα root, πέρασα το su και ενώ δίνει δικαιώματα στο adaway στο greenify δε κάνει τίποτα. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ξέρει κανείς τη διάσταση από τις δύο βίδες στο κάτω μέρος του κινητού? Έχω σπασμένο γυαλί στη κάμερα και θέλω να το αλλάξω. Και κάτι άλλο... Το έκανα root, πέρασα το su και ενώ δίνει δικαιώματα στο adaway στο greenify δε κάνει τίποτα. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Sent from my m1 note using Tapatalk To Greenify στο Flyme είναι άχρηστο. Το σύστημα από μόνο του κόβει τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται. Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Παιδιά καλημέρα έχω ένα θέμα με το κινητό. Έπεσε σε κουβά με νερό από την μεριά του ακουστικού (δεν καλύφθηκε ολόκληρο όμως) πριν 20 μέρες περίπου. Τώρα έχει βγάλει κάποια θέματα η οθόνη του αν μπορέσετε ν τα διακρίνετε στις φωτογραφίες ... Είναι αγορασμενο από κινα... Ξέρουμε που μπορώ να το πάω εδώ ελλαδα για το δούνε. Public αναλαμβάνουν για αγορασμενο από κινα; Πρέπει να έχει υγρασία μέσα...φτιαχνετε η να μην ασχοληθω καν; sorry για τις φωτο δενειναι καλες. Εδω κανει σκιες πανω απο τα εικονιδια http://prnt.sc/ay7vcn και εδω φαίνονται οι οριζοντιες γραμμες στο κεντρο σχεδον http://prnt.sc/ay7vnm Στο Public δε νομίζω να στο πάρουν. Αν στο πάρουν θα κάνει πάνω από μήνα η επισκευή. Αν το πρόβλημα είναι μόνο η οθόνη, αγόρασε μια από aliexpress και βαλτη μόνος σου, είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ξέρει κανείς τη διάσταση από τις δύο βίδες στο κάτω μέρος του κινητού? Έχω σπασμένο γυαλί στη κάμερα και θέλω να το αλλάξω. Και κάτι άλλο... Το έκανα root, πέρασα το su και ενώ δίνει δικαιώματα στο adaway στο greenify δε κάνει τίποτα. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Τ4 είναι φίλε. Έχω αλλάξει την οθόνη μου και γνωριζω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Τ4 είναι φίλε. Έχω αλλάξει την οθόνη μου και γνωριζω. Sent from my m1 note using Tapatalk Και εγώ έχω αλλάξει οθόνη και το Τ4 που μου στείλανε δεν έκανε με τίποτα ήταν πολύ χοντρό. Αναγκάστηκα και πήρα ολόκληρο σετ με torx και τελικά έκανε το Τ2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Γιατί δε μπορώ να κάνω default τον Nova launcher? Ο Flyme επιμένει πεισματικά. Παιδιά... Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Έχω κάνει τον nova auto launch τα έχω κάνει όλα allow αλλά τίποτα. Δε γίνεται default launcher Edited May 1, 2016 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Και εγώ έχω αλλάξει οθόνη και το Τ4 που μου στείλανε δεν έκανε με τίποτα ήταν πολύ χοντρό. Αναγκάστηκα και πήρα ολόκληρο σετ με torx και τελικά έκανε το Τ2. Τότε κάτι έκανε ο Κινέζος με τις βίδες η απλά τις άλλαξαν σε καποια μοντέλα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Παίδες,όσοι είστε με Xposed, βάλτε οπωσδήποτε το "Meizu notification fix" module. Αντί να έχουμε αυτό το ηλίθιο εικονίδιο του απείρου, βγαίνουν πλέον στις ειδοποιήσεις ένα ένα όλα τα σωστά εικονίδια. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160501/06d641af5d44daa2e47fd34c56725b4d.jpg Edited May 1, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παίδες,όσοι είστε με Xposed, βάλτε οπωσδήποτε το "Meizu notification fix" module. Αντί να έχουμε αυτό το ηλίθιο εικονίδιο του απείρου, βγαίνουν πλέον στις ειδοποιήσεις ένα ένα όλα τα σωστά εικονίδια. Unleashed by my M1 NOTE Το ανακάλυψα πρόσφατα. Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω. Ενώ στην αρχή δουλευε μια χαρά To titanium back up Και το superuser τώρα μου λέει ότι δεν έχουν root access. Έχω ακυρωσει και ξανά δώσει δικαιώματα αλλά τίποτα. Το περίεργο είναι ότι το xposed δουλεύει κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το ανακάλυψα πρόσφατα. Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να το λύσω. Ενώ στην αρχή δουλευε μια χαρά To titanium back up Και το superuser τώρα μου λέει ότι δεν έχουν root access. Έχω ακυρωσει και ξανά δώσει δικαιώματα αλλά τίποτα. Το περίεργο είναι ότι το xposed δουλεύει κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Μια χαρά τρέχουν σε μένα και τα 2. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις το SU. 1) Πήγαινε στο Busybox και κάνε update για σιγουριά. Μετά restart το κινητό. 2) Άνοιξε το SU και λογικά θα βγάλει μήνυμα για update στα binary. Κάντο και μετά restart το κινητό. 3) Αν δεν δουλέψει το 2, φουλ uninstall το SU, restart το κινητό και ξανά install το SU, restart το κινητό και ξανά update τα binary. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μια χαρά τρέχουν σε μένα και τα 2. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις το SU. 1) Πήγαινε στο Busybox και κάνε update για σιγουριά. Μετά restart το κινητό. 2) Άνοιξε το SU και λογικά θα βγάλει μήνυμα για update στα binary. Κάντο και μετά restart το κινητό. 3) Αν δεν δουλέψει το 2, φουλ uninstall το SU, restart το κινητό και ξανά install το SU, restart το κινητό και ξανά update τα binary. Unleashed by my M1 NOTE Τίποτα από αυτά δεν δούλεψε. Ξανά πέρασα την Ρομ και ξανά έκανα root. Τώρα όλα οκ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Γιατί δε μπορώ να κάνω default τον Nova launcher? Ο Flyme επιμένει πεισματικά. Παιδιά... Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Έχω κάνει τον nova auto launch τα έχω κάνει όλα allow αλλά τίποτα. Δε γίνεται default launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά... Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Έχω κάνει τον nova auto launch τα έχω κάνει όλα allow αλλά τίποτα. Δε γίνεται default launcher Το είχα πάθει και εγώ και παγωσα τον μανισιο launcher. Απαιτεί root access αυτο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το είχα πάθει και εγώ και παγωσα τον μανισιο launcher. Απαιτεί root access αυτο. Sent from my m1 note using Tapatalk Οκ. Το βρήκα.. Settings —> apps—> default apps και εκεί τον ορίζεις. Μόνο έτσι. Έσκασα... Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Στο Public δε νομίζω να στο πάρουν. Αν στο πάρουν θα κάνει πάνω από μήνα η επισκευή. Αν το πρόβλημα είναι μόνο η οθόνη, αγόρασε μια από aliexpress και βαλτη μόνος σου, είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Δεν ξέρω αν έχει θέμα η οθόνη η η πλακέτα λόγο υγρασίας Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν ξέρω αν έχει θέμα η οθόνη η η πλακέτα λόγο υγρασίας Ε τότε καλύτερα να το πας σε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό. Μέχρι να το δουν στα Public θα φας χρόνο χωρίς λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts