riki Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) @petrosta3 Γύρω στις 20 μέρες από την στιγμή που έφυγε,υπολόγιζε...Ίσως και λίγο παραπάνω. ../ Ερώτηση σε όσους έχουν εγκαταστήσει το xposed. Έχω ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες του junglist,αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του xposed.Επισυνάπτω screenshots: screen1 screen2 screen3 Τι καταλαβαίνω/κάνω λάθος; YΓ.Μετά από επανεκκίνηση δεν γίνονται optimized οι εφαρμογές! Edited November 26, 2015 by riki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Παιδιά έκανα μέσα απο το σύστημα Update στην 4.5.7A και δεν υπάρχουν τα Ελληνικά. Υπάρχει τρόπος να τα προσθέσουμε ? ή πρέπει να ξανα αλλάξω ROM? Και να ναι ποια είναι Multilang και απο που να την κατεβάσω ? Καθώς επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να την περάσω Κατέβασα απο εδώ -> https://meizufans.eu/forum/topic/3156/flyme-os-4-5-7-stable-m1-note/2 εβαλα το αρχεί update.zip στο τηλέφωνο αλλά όταν ανοιγω σε recovery μου λέει οτι ειναι correpted. Δοκιμασα και την 4.5.6I και την 4.5.7Ι Και μου βγαζει το ίδιο, καμια βοήθεια ? Ευχαριστώ Edited November 27, 2015 by SpY Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά έκανα μέσα απο το σύστημα Update στην 4.5.7A και δεν υπάρχουν τα Ελληνικά. Υπάρχει τρόπος να τα προσθέσουμε ? ή πρέπει να ξανα αλλάξω ROM? Και να ναι ποια είναι Multilang και απο που να την κατεβάσω ? Καθώς επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να την περάσω Κατέβασα απο εδώ -> https://meizufans.eu/forum/topic/3156/flyme-os-4-5-7-stable-m1-note/2 εβαλα το αρχεί update.zip στο τηλέφωνο αλλά όταν ανοιγω σε recovery μου λέει οτι ειναι correpted. Δοκιμασα και την 4.5.6I και την 4.5.7Ι Και μου βγαζει το ίδιο, καμια βοήθεια ? Ευχαριστώ Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές. Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις πώς μπορείς να περάσεις την 4.5.7Ι, αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για Ελληνικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Είμαι με την 4.5.5Α και root. Μου ήρθε αυτόματη ενημέρωση σε 4.5.7Α και ήδη έχει κατεβάσει το αρχείο της αναβάθμισης στο κινητό. Γνώριζα ότι αν είσαι root δεν έρχονται αναβαθμίσεις. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ;; Ειναι αναγκαίο να κάνω clear install;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές. Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις πώς μπορείς να περάσεις την 4.5.7Ι, αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για Ελληνικά. Μπορείς να μου δώσεις το Link για τον τρόπο ? Γιατί σε ξένα forum που διάβαζα απλά έλεγε να αρχείο update.zip στο τηλέφωνο και να μπω στο Recovery και να κάνω update kai clear data, αλλά όταν το πατάω μου λέει οτι ειναι corrupted http://s12.postimg.org/6j8uvyet5/image.jpg Κατέβασα απο εδώ -> https://meizufans.eu/forum...able-m1-note/2 εβαλα το αρχείo update.zip στο τηλέφωνο αλλά όταν ανοιγω σε recovery μου λέει οτι ειναι corrupted. Δοκιμασα και την 4.5.6I και την 4.5.7Ι Και μου βγαζει το ίδιο, καμια βοήθεια ? EDIT : Τελικά το έκανα να λειτουργήσει και πέρασα την 4.5.7I για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου σε όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ακολούθησα την πρώτη διαδικασία βήμα βήμα απο εδώ -> https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu/2 Edited November 28, 2015 by SpY Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Θα αλλάξω την οθόνη. Ποιο tutorial μου προτείνεται να δω μιας και δεν το έχω επιχειρήσει ποτε ξανά.. Φίλε μπορείς να δώσεις λινκ από την οθόνη που παρήγγειλες; ήρθε μια εμένα χθες (εκτός ότι ήρθε χαλασμένη) δεν είχε το μεταλλικό πλαίσιο για να κουμπώσει στο πίσω του κινητού. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Φίλε μπορείς να δώσεις λινκ από την οθόνη που παρήγγειλες; ήρθε μια εμένα χθες (εκτός ότι ήρθε χαλασμένη) δεν είχε το μεταλλικό πλαίσιο για να κουμπώσει στο πίσω του κινητού. Δες inbox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ερώτηση σε όσους έχουν εγκαταστήσει το xposed. Έχω ακολουθήσει επακριβώς τις οδηγίες του junglist,αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του xposed.Επισυνάπτω screenshots: screen1 screen2 screen3 Τι καταλαβαίνω/κάνω λάθος; YΓ.Μετά από επανεκκίνηση δεν γίνονται optimized οι εφαρμογές! κάποιος εδώ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 κάποιος εδώ?:) Φίλε σίγουρα τρέχεις το σωστό apk? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μετά τις εντολές του terminal emulator εγκατέστησα το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk. Κάτι μάλλον δεν καταλαβαίνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Flyme Toolbox Δοκιμαστε το.Τελειο! http://www.coolapk.com/apk/com.meizu.flyme.toolbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Μετά τις εντολές του terminal emulator εγκατέστησα το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk. Κάτι μάλλον δεν καταλαβαίνω? Busybox και Supersu έχεις κανονικά εγκατεστημένο; Και δοκιμάζεις με ποια Ρομ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Flyme Toolbox Δοκιμαστε το.Τελειο! http://www.coolapk.com/apk/com.meizu.flyme.toolbox Βαθμολογία 3.2 που είναι τραγική, κάτι πυξίδες κλπ βλέπω. Τι το τέλειο έχει δηλαδή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 παιδια υπαρχει τροπος να εξαφανισουμε την smart bar? οχι με εξυπνη αποκρυψη,,,,κυριως στον μανισιο browser μ ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δουλεύει σε κάποιον το streaming από την Meizu Music? Σε μένα ούτε streaming δουλεύει, ούτε να κατεβάσω τραγούδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Busybox και Supersu έχεις κανονικά εγκατεστημένο; Και δοκιμάζεις με ποια Ρομ; Ναι κανονικά είναι εγκατεστημένα τα busybox και supersu. Tην 4.5.7Α φοράω.Έχω κατεβάσει το πιο πρόσφατο apk του xposed. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Busybox και Supersu έχεις κανονικά εγκατεστημένο; Και δοκιμάζεις με ποια Ρομ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαθμολογία 3.2 που είναι τραγική, κάτι πυξίδες κλπ βλέπω. Τι το τέλειο έχει δηλαδή; Το οτι δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις δεν σημαινει οτι δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το οτι δεν ξερεις να το χρησιμοποιεις δεν σημαινει οτι δεν αξιζει. Χαχαχα καλό. Έχεις τόσο κόσμο που δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί προφανώς,ενώ εσύ ξέρεις καλύτερα. Πες μας λοιπόν τι το εξαιρετικό προσφέρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosta3 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 το πακετο μου ερχεται απο ολλανδια.στο 17track.net λεει 5-11-29 18:01 The item has arrived in the country of destination 2015-11-20 00:42 The item is on transport to the country of destination 2015-11-19 14:52 The item is at the PostNL sorting center 2015-11-13 05:43 The item is ready for shipment 2015-11-09 07:51 The item is pre-advised ακομα μου εχει εμφανιστει στα ελτα ως ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 19-11-2015 14:52 ΟΛΛΑΝΔΙΑ. σε ποσο καιρο θα το εχω στα χερια μου.μενω ηρακλειο...ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Χαχαχα καλό. Έχεις τόσο κόσμο που δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί προφανώς,ενώ εσύ ξέρεις καλύτερα. Πες μας λοιπόν τι το εξαιρετικό προσφέρει. Ενω το busybox και supersu που ασχολησε εσυ ειναι πολυ χρησιμα.Ασε ρε φιλαρακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στις επαφές πως κάνεις search; ο μεγεθυντικός φακός που έχει κάνει search στις πρόσφατες κλήσεις. Επίσης πως εμφανίζεται η ελληνική άλφα βήτα δεξιά στις επαφές; λογικά δεν εμφανίζεται μετά το update στο οποίο έφυγαν τα ελληνικά. Γενικά το flyme είναι ψιλό απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Στις επαφές πως κάνεις search; ο μεγεθυντικός φακός που έχει κάνει search στις πρόσφατες κλήσεις. Επίσης πως εμφανίζεται η ελληνική άλφα βήτα δεξιά στις επαφές; λογικά δεν εμφανίζεται μετά το update στο οποίο έφυγαν τα ελληνικά. Γενικά το flyme είναι ψιλό απαράδεκτο. Απαράδεκτο δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειδικά αν το συγκρίνουμε με το touchwiz του κινητού που έχεις στο avatar σου. Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Στις επαφές πως κάνεις search; ο μεγεθυντικός φακός που έχει κάνει search στις πρόσφατες κλήσεις. Επίσης πως εμφανίζεται η ελληνική άλφα βήτα δεξιά στις επαφές; λογικά δεν εμφανίζεται μετά το update στο οποίο έφυγαν τα ελληνικά. Γενικά το flyme είναι ψιλό απαράδεκτο. Εμένα στην 4.2.0.5 A δουλεύει κανονικά αυτό που περιγράφεις και η γλώσσα είναι Αγγλικά του τηλεφώνου. Οι επαφές με Ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 εγω παντως καλυτερο browser απο τον μανισιο δεν εχω βρει..τα παραθυρα τα κραταει στη μνημη και τα φορτωνει αστραπιαια..γενικα το flyme μια χαρα το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Απαράδεκτο δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειδικά αν το συγκρίνουμε με το touchwiz του κινητού που έχεις στο avatar σου. Αλλά οκ, γούστα είναι αυτά. Χαοτική η σύγκριση των δύο λογισμικών! Τo samsung το έχω 3 χρόνια και δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ! είναι απλό,ελαφρύ,λυτό και χωρίς προβλήματα! Το flyme είναι γεμάτο bugs και πρέπει να έχεις γνώσεις για να δώσεις λύσεις στα προβλήματα. Ένα απλό παράδειγμα: Κάνεις εγκατάσταση το viber και για να δουλέψει σωστά στο backround πρέπει να του δώσεις διακαιώματα από την εφαρμογή ασφάλειας της meizu! Έλεος δλδ! Να μυρίσω τα δάχτυλα μου ότι όλα περνάνε μέσα από την εφαρμογή που έφτιαξε ο κινέζος; Να μιλήσουμε για τις γλώσσες; Να μιλήσω ότι χάνει πολλές φορές τις sim!( όταν το πρωτοπήρα δεν τις έβλεπε καθόλου μου το αντικατέστησαν και τώρα αραιά και που χάνει το σήμα); Το έχω γράψει και σε παλιότερο ποστ. Οι κινέζοι παίζουν με το λογισμικό και προσπαθούν να αντιγράψουν την apple χωρίς να βλέπουν το αποτέλεσμα! Και ξανά επανέρχομαι στην ερώτηση για την οποία δεν πήρα απάντηση. Πως μπορείς να κάνεις search στις επαφές!; Μην μου πεις με τον μεγεθυντικό φακό που βγάζει κάτω έπεσες έξω! Εκεί κάνει search της πρόσφατες κλήσεις! ΥΓ: Και για να προλάβω τα σχόλια περί sammy fun κτλπ έχω παραγγείλει το m2 note για να αντικαταστήσω το samsung. Ο λόγος είναι η μπαταρία και τίποτα άλλο! αν έχει τα ίδια προβλήματα και το m2 note με βλέπω πάλι σε κάτι επώνυμο(samsung κτλπ)! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα στην 4.2.0.5 A δουλεύει κανονικά αυτό που περιγράφεις και η γλώσσα είναι Αγγλικά του τηλεφώνου. Οι επαφές με Ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά Στην 4.5.7 είμαι εγώ δεν ξέρω για τις προηγούμενες εκδόσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Σε εμένα πάντως κάνει search στις επαφές με τον φακό.. Επίσης δικό σου smartphone είναι και υποτίθεται ότι το ψάχνεις λίγο, όχι δεν θα μυρίσεις τα δάχτυλα σου αλλά δεν θα την ανοίξεις την εφαρμογή έστω και μια φορά? Θα δεις 2-3 άγνωστες επιλογές, δεν θα τις δεις και αυτές? Smartphone παίρνεις όχι 3310. Θα πάρεις μηχανή 1000 κυβικά και θα της συμπεριφέρεσαι σαν να είναι μηχανάκι με σκέτο Γκάζι φρένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts