simontemplar Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Είμαι με την 4.5.5Α και σκέφτομαι να το πάω στην 4.5.6Α. Τι διαφορές έχουν οι δυο rom; Αξίζει η ταλαιπωρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Είμαι με την 4.5.5Α και σκέφτομαι να το πάω στην 4.5.6Α. Τι διαφορές έχουν οι δυο rom; Αξίζει η ταλαιπωρία; Εγω βασικά δεν είδα διαφορά ούτε με την kit kat . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Λοιπόν μετά από μερικές μέρες χρήσης, έχω τα παρακάτω θέματα με την 4.5.6Α: - Bluetooth : ούτε το Bt headset δουλεύει σωστά με μουσική και κλήσεις, ούτε και το Sony smartwatch 2 - Notifications : κάνοντας κλικ σε κάποιο notification από την μπάρα, δεν μου το ανοίγει - FB Messenger: το γνωστό πρόβλημα με τα faces - Opera : τρώει σκαλωματα που και που Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημέρα πέρασα και εγώ από 4.2.0.5 U την 4.5.6 Α και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πολύ πιο γρήγορο και λειτουργικό από πριν δεν τρώει σκαλώματα ο μανίσιος browser και όλα αυτά τα δείχνει και το antutu με σκορ 46.493! Ενώ πριν έπιανε γύρω στο 40.500. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλημέρα πέρασα και εγώ από 4.2.0.5 U την 4.5.6 Α και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πολύ πιο γρήγορο και λειτουργικό από πριν δεν τρώει σκαλώματα ο μανίσιος browser και όλα αυτά τα δείχνει και το antutu με σκορ 46.493! Ενώ πριν έπιανε γύρω στο 40.500. Με Opera browser δοκιμασες; Επίσης, όλα τα notification σου ανοίγουν κανονικά από την μπάρα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Με Opera browser δοκιμασες; Επίσης, όλα τα notification σου ανοίγουν κανονικά από την μπάρα; Δε δοκίμασα αλλά τα notification είναι εντάξει. Τώρα θα δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Με Opera browser δοκιμασες; Επίσης, όλα τα notification σου ανοίγουν κανονικά από την μπάρα; Το δουλεύω κανονικά μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι και την ρομ να ξέρεις την πέρασα χωρίς clear data Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το δουλεύω κανονικά μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι και την ρομ να ξέρεις την πέρασα χωρίς clear data Είσαι σίγουρος ότι την πέρασες πάνω από την 4.2.0.5? Γιατί όλοι λένε ότι αν την περάσεις πάνω από αυτή, το κινητό κολλάει στο ξεκίνημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Είσαι σίγουρος ότι την πέρασες πάνω από την 4.2.0.5? Γιατί όλοι λένε ότι αν την περάσεις πάνω από αυτή, το κινητό κολλάει στο ξεκίνημα. Και γω χωρίς clear αλλά το Bluetooth είναι ασταθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Χθες ανακαλυψα,με ασχημο τροπο βεβαια,οτι στην 4.5.6Α stable δεν μου δουλευε το GPS με κανεναν τροπο.. Και ειχα ξεκινησει ηδη,εφεγα μεγαλη ξενερα,οχι οτι δεν εβρισκε την τοποθεσια μου αλλα οτι δεν κουνιοταν το βελακι οταν παταγες να πας στο προορισμο σου.. Κριμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Χθες ανακαλυψα,με ασχημο τροπο βεβαια,οτι στην 4.5.6Α stable δεν μου δουλευε το GPS με κανεναν τροπο.. Και ειχα ξεκινησει ηδη,εφεγα μεγαλη ξενερα,οχι οτι δεν εβρισκε την τοποθεσια μου αλλα οτι δεν κουνιοταν το βελακι οταν παταγες να πας στο προορισμο σου.. Κριμα.. Με αγχωσες, γιατί δεν το είχα δοκιμάσει τόσες μέρες Μόλις τσέκαρα και κατευθείαν 12 δορυφόροι μέσα απο το Igo. Οπότε κλείδωσε αμέσως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το Gpu Status μου δειχνει 0/20 satellites :/ Τι να πω,παντα δουλευε τελεια το gps και λοκαρε κατευθειαν και ξεκιναγε νερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Εμένα πάλι δεν μου δουλεύουν οι ειδοποιήσεις του Business calendar, οι αυτόματες αλλαγές Προφίλ του Automateit και η ενημέρωση καιρού. Δεν ξέρω τι άλλο να φταίει, αλλά τα permissions τα έχω ανοίξει. Εμένα πάλι δεν μου δουλεύουν οι ειδοποιήσεις του Business calendar, οι αυτόματες αλλαγές Προφίλ του Automateit και η ενημέρωση καιρού. Δεν ξέρω τι άλλο να φταίει, αλλά τα permissions τα έχω ανοίξει. Άκυρο αυτό. Μετά από καναδυο restart έστρωσε. Οπότε μόνο το θέμα του BT παραμένει ως βασικό πρόβλημα για μένα. Edited October 8, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Προσωπικά είμαι με την 4.5.6A-C (με την οποία έχεις δυνατότητα downgrade άμα θες) δήθεν unstable η οποία τρέχει άριστα. Smooth, χωρίς κολλήματα και βελτιωμένη σε σχέση με την 4.5.5. Κανένα θέμα με ειδοποιήσεις viber, whatsapp, messenger. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει εκτός από την αυτόματη φωτεινότητα, η οποία πρέπει να είναι στο max για να είναι φωτεινή η οθόνη. Η μπαταρία καλύτερη ακόμα και από ΚΚ. Την A-C απο που την κατεβασες; ρωταω γιατι εγω ειμαι με την Α και δεν μπορω να περάσω τπτ αλλο. Ολο firmware corrupt μου βγαζει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μετά από μερικές μέρες χρήσης, έχω τα παρακάτω θέματα με την 4.5.6Α: - Bluetooth : ούτε το Bt headset δουλεύει σωστά με μουσική και κλήσεις, ούτε και το Sony smartwatch 2 - Notifications : κάνοντας κλικ σε κάποιο notification από την μπάρα, δεν μου το ανοίγει - FB Messenger: το γνωστό πρόβλημα με τα faces - Opera : τρώει σκαλωματα που και που Για το το messenger πας στην εφαρμογη security - permissions και στο notify τσεκαρεις και τα δυο κουτακια. Αν εχεις βέβαια το προβλημα που φανταζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Για το το messenger πας στην εφαρμογη security - permissions και στο notify τσεκαρεις και τα δυο κουτακια. Αν εχεις βέβαια το προβλημα που φανταζομαι Ευχαριστώ Πλέον έχουν λυθεί για μένα τα προβλήματα με την τελευταία Ρομ. Άλλαξα τον Οπερα με τον στοκ browser, οπότε κομπλέ και αυτό. Μπαταρία ίδια πάντως, δεν βλέπω βελτίωση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Είσαι σίγουρος ότι την πέρασες πάνω από την 4.2.0.5? Γιατί όλοι λένε ότι αν την περάσεις πάνω από αυτή, το κινητό κολλάει στο ξεκίνημα. Ναι φίλε σίγουρα και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησε αλλά θέλει κάποιο χρόνο γιατί μετά από 1-2' κάνει optimizing τις εφαρμογές κτλ... Περίμενα γύρω στα 5-8' για να ξανανοίξει! Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ναι φίλε σίγουρα και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησε αλλά θέλει κάποιο χρόνο γιατί μετά από 1-2' κάνει optimizing τις εφαρμογές κτλ... Περίμενα γύρω στα 5-8' για να ξανανοίξει! Μπα, και με Clear data τόσο πολύ άργησε και για μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Flyme OS 4.5.6I http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1 Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αναβαθμιση μεσω του αντιστοιχου εικονιδιου δεν μπορει πια να κανει καποιος,δλδ,ota; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 αναβαθμιση μεσω του αντιστοιχου εικονιδιου δεν μπορει πια να κανει καποιος,δλδ,ota; Αν είσαι σε 4.2.0.χ, όχι Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Flyme OS 4.5.6I http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=38&type=1 Λογικά θα μπορέσουμε να την περάσουμε με το τρικ που κάνουνε κ στα αλλά meizu με lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Λογικά θα μπορέσουμε να την περάσουμε με το τρικ που κάνουνε κ στα αλλά meizu με lollipop. Τα οποια τρικ ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παίδες παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με την κάμερα καθώς αργεί το φλας και νομίζω ότι δεν είναι όπως πριν.. Σας στέλνω ένα παράδειγμα... Όποιος θέλει ας βοηθήσει.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Τα οποια τρικ ειναι? https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 (edited) Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε I ROM στο κινεζικό firmware Χωρίς να χαθούν εφαρμογές Edited October 10, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts