Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν έχω greenify. Κυρίως το έχω wifi. Ότι ρύθμιση έχω από την εφαρμογή security την έχω ανεβάσει σε screenshot.

Όταν δεν χρησιμοποιείς wifi, το απενεργοποιεις από τις ρυθμίσεις;

Είναι περίεργο που έχεις τόσο χαμηλά νούμερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν δεν χρησιμοποιείς wifi, το απενεργοποιεις από τις ρυθμίσεις;

Είναι περίεργο που έχεις τόσο χαμηλά νούμερα.

Φυσικά και όχι. Το wifi και που βγαίνω έξω το αφήνω ανοιχτό. Πάντως σίγουρα το wifi είναι ανοιχτό 14 ώρες την ημέρα. Μόλις κοιμάμαι το βάζω πτήση.

:thanks:

εβαλα και γω την 5.1... μια χαρά, ολα καλά τρέχουν εδώ και μέρες. Πρόβλημα δεν ειχα και δεν εχω.

Με την σπάει ομως κάτι.... οτι βάζουν χέρι στα ενδότερα του Android οι κωλοκινέζοι. Υποτίθεται οτι στην Lolipop αν συνδεθει σε νεκρό wifi, κάνει switch αυτόματα σε data.... Εεε δεν παίζει! :mad: Επισης τώρα που μαστε με 64bit OS, εχω δει σαφως αυξημενη χρήση μνήμης. Αρχίζει να σφίγγει το πράγμα. Πανε οι εποχές που με 2GB ησουν απλας :lol:

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Σήμερα διαπίστωσα πως δεν δουλεύει το auto brightness. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Και εγώ έτσι πίστευα ότι δεν δουλευει. Έχω την εντύπωση όμως ότι δουλεύει απλώς η μπάρα μένει σταθερή χωρίς να ανεβοκατεβαίνει.

Και εγώ έτσι πίστευα ότι δεν δουλευει. Έχω την εντύπωση όμως ότι δουλεύει απλώς η μπάρα μένει σταθερή χωρίς να ανεβοκατεβαίνει.

Στην kit kat εμένα δούλευε και το έβλεπα να μετακινείται

Δουλευει μια χαρα.Κανε ενα restart.

Έχω κάνει πολλές. Μέχρι και re flash την Ρομ έκανα χωρίς βέβαια wipe data

Στην kit kat εμένα δούλευε και το έβλεπα να μετακινείται

Έχω κάνει πολλές. Μέχρι και re flash την Ρομ έκανα χωρίς βέβαια wipe data

Δοκιμασε με wipe data

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασε με wipe data

Απο που ειναι η rom που φλασαρεις?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασε με wipe data

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο που ειναι η rom που φλασαρεις?

Μπες στo site της meizu και ξανακατεβασε την τελευταια rom και ξανακανε update.

Ξαναγύρισα στην kit Kat. Είχε μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο το κινητό στο browsing και δεν είδα και τίποτα διαφορές που να αξίζει να κρατήσω το 5.1

Και εγώ σε kit Kat.παίδες στο κινητό μας δεν γίνεται να έχουμε τα δεδομένα ή το 4G στην SIM 2;

Ξαναγύρισα στην kit Kat. Είχε μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο το κινητό στο browsing και δεν είδα και τίποτα διαφορές που να αξίζει να κρατήσω το 5.1

Φίλε μάλλον δεν είχε κάτσει καλά η ρομ. Στο δικό μου κινητό τουλάχιστον το browsing είναι αψεγάδιαστο ενώ η πλοήγηση στο UI είναι ακόμη καλύτερη από πριν. Η μπαταρία είναι έτσι κι έτσι αλλά πλέον με το super power saving mode, μπορείς να μείνεις με 10% για πολλές ώρες έχοντάς το ως dumbphone.

Και εγώ σε kit Kat.παίδες στο κινητό μας δεν γίνεται να έχουμε τα δεδομένα ή το 4G στην SIM 2;

Δυστυχώς δε γίνεται... Μόνο 2G η δεύτερη sim.

Η μπαταρία είναι έτσι κι έτσι αλλά πλέον με το super power saving mode, μπορείς να μείνεις με 10% για πολλές ώρες έχοντάς το ως dumbphone.

Τι είναι αυτό το super power saving mode και πως το ενεργοποιώ;

Δυστυχώς δε γίνεται... Μόνο 2G η δεύτερη sim.

Εδώ νομίζω είσαι λάθος...και στις 2 sim 3G ή 4G κλπ έχεις απλα το δείχνει μόνο στην μια.

Εδώ νομίζω είσαι λάθος...και στις 2 sim 3G ή 4G κλπ έχεις απλα το δείχνει μόνο στην μια.

μπα εγω νομιζω εχει δικιο δυστυχως :(

Νομίζεις ή είσαι σίγουρος; Και αν είσαι σίγουρος πες μας και το τρόπο για εναλλαγή του 4G μεταξύ των καρτών sim. Που υπάρχει δλδ η επιλογή που ορίζουμε ποια sim επιλέγουμε για 4G (3G).

Πάντως όλοι λένε οτι η μια είναι 4G. Μάλιστα για τις KitKat roms αυτό είναι σίγουρο 100% οτι δε γινόταν. Είχα ρίξει πολύ ψάξιμο και δεν... Τώρα με τη lollipop δεν το έχω ξαναψαξει!

Edited by mitsre

Η μια ειναι 4g και η άλλη 2g. Στην kitkat σίγουρα ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.

Ξέρει κάποιος πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών γιατί δεν μπορώ να το βρώ...θα σκάσω !!

οκ το βρήκα

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

δυστυχως δεν μπορουμε να επιλεξουμε την 2η sim για 4G πραγμα που στο ταπεινο ulefone be x που ειχα πριν γινοταν.παντως για οσους ενδιαφερονται με την νεα stable lollilop την καρτα της cosmote στην θεση 1 και unroot που το εχω τωρα παιζει το ote tv go με το σπαστικο οτι πατας 2,3 φορες την αποδοχη μηνυματος απο την cosmote.ειναι κατι που με εκαιγε και τελικα το καταφερα με καποιες παραχωρησεις....

δυστυχως δεν μπορουμε να επιλεξουμε την 2η sim για 4G πραγμα που στο ταπεινο ulefone be x που ειχα πριν γινοταν.παντως για οσους ενδιαφερονται με την νεα stable lollilop την καρτα της cosmote στην θεση 1 και unroot που το εχω τωρα παιζει το ote tv go με το σπαστικο οτι πατας 2,3 φορες την αποδοχη μηνυματος απο την cosmote.ειναι κατι που με εκαιγε και τελικα το καταφερα με καποιες παραχωρησεις....

Unroot και smartphone δεν πάει.

Εκτός αν δεν ασχολείσαι καθόλου σοβαρά με το κινητό.

Amazon Fire stick 4k max

Unroot και smartphone δεν πάει.

Εκτός αν δεν ασχολείσαι καθόλου σοβαρά με το κινητό.

διαλεγεις και παιρνεις.μακαρι να γινοταν και τα 2 ταυτοχρονα!

Καλημέρα, έχει αντικαταστήσει κανείς την οθόνη του;

Αν ναι, από που την πήρατε;

Έπεσε σε φίλο και έχει σπάσει. Thanks

Καλησπέρα σας φίλοι,

θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ πολύ να μου πει πως μπορώ να κρατήσω τις επαφές μου απο το Meizu M1 Note μου για να τις περάσω σε ένα άλλο τηλέφωνο μου αλλά και επίσης πως μπορώ να το γυρίσω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις ξανά;

Έχω προσπαθήσει να το βρω στο Internet αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά δυστυχώς.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τη βοήθεια σας!

Καλησπέρα σας φίλοι,

θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ πολύ να μου πει πως μπορώ να κρατήσω τις επαφές μου απο το Meizu M1 Note μου για να τις περάσω σε ένα άλλο τηλέφωνο μου αλλά και επίσης πως μπορώ να το γυρίσω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις ξανά;

Έχω προσπαθήσει να το βρω στο Internet αλλά τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά δυστυχώς.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τη βοήθεια σας!

about phone,storage,factory data reset,factory reset

about phone,storage,factory data reset,factory reset

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!

Την απαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις την βρήκα χάρη σε σενα και εκεί έιδα και κάτι που το το έλεγε backup και το έκανα.

Αυτός είναι ο τρόπος να κρατήσω τις επαφές μου;

Αν είναι όντως αυτός ο τρόπος τότε πως μπορώ να πάρω και να κρατήσω αυτό το αρχείο Backup παρακαλώ πολύ;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!

Την απαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις την βρήκα χάρη σε σενα και εκεί έιδα και κάτι που το το έλεγε backup και το έκανα.

Αυτός είναι ο τρόπος να κρατήσω τις επαφές μου;

Αν είναι όντως αυτός ο τρόπος τότε πως μπορώ να πάρω και να κρατήσω αυτό το αρχείο Backup παρακαλώ πολύ;

Κανονικά όλες οι επαφές σώζονται από την Google έτσι και αλλιώς.

Για σιγουριά όμως, μπορείς να πάρεις backup και με την εφαρμογή superbackup, και να κρατήσεις το αρχείο που σώζει, να το μεταφέρεις ή να το στείλεις μέσω email.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα παίδες εχω βαλει εδω και δυο μερες την Λολιποπ στο κινητο και μπορω να πω οτι ειναι ταχυτατο, θεωρω οτι εχει ενα προβληματακι στην αυτονομια της μπαταριας, δηλαδη για να καταλαβετε χθες το βραδυ μου κατεβασε την μπαταρια απο το 45 στο 23 χωρις χρηση ( χωρις super power mode ). Επισης το κινητο δεν υπερθερμενεται καθολου με πολυ χρηση (μονο στο gaming λιγο ζοριζεται μου φαινεται και ανεβαζει θερμοκρασια).