Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α συγνωμη δεν παιρνω και ορκο ετσι νομιζα αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος μην λεω βλακειες!βασικα δεν ηξερα οτι το κινεζικο εχει διαφορα με το ευρωπαικο!ειναι πιθανο να κανω λαθος :X

Φίλε αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά, καλύτερα να ενημερωθείς πρώτα και μετά να συμβουλεύεις.

Γιατί να πάρεις κόσμο στον λαιμό σου αν φλασαριστει λάθος Ρομ ;

Είσαι σίγουρος γιατί είχα διαβάσει στο νήμα του mx4 νομίζω, ότι αν πάρεις το Ευρώπαικο m1 μπορείς να περάσεις οποία θες....αλλά αν πάρεις κινέζικο μπορείς να περάσεις μόνο την έκδοση U και Α.

Πολύ απλά:

Αν το κινητό ήρθε με την Ι, βάζει και την Α/U χωρίς πρόβλημα.

Διαφορετικά μόνο A/U μπορεί να περάσει και όχι την Ι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά, καλύτερα να ενημερωθείς πρώτα και μετά να συμβουλεύεις.

Γιατί να πάρεις κόσμο στον λαιμό σου αν φλασαριστει λάθος Ρομ ;

Πολύ απλά:

Αν το κινητό ήρθε με την Ι, βάζει και την Α/U χωρίς πρόβλημα.

Διαφορετικά μόνο A/U μπορεί να περάσει και όχι την Ι.

Ευχαριστώ φίλε. Δηλ είναι αυτό που λέω.

Και μικρό το κακό αν φλασαριστεί λάθος ρομ. Το θέμα είναι να θες την International rom και να σκάσεις 180 ευρω για να παρεις το κινεζικο και να μην μπορείς να την φλασάρεις !!! Αν δεν ξερουμε δεν μιλάμε.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

οκ σταυρωστε με!ειπα συγνωμη!εδω σκεφτηκα να την βαλω εγω οποτε θα την πατουσα πρωτος με το κινητο.....πραγμα που σημαινει οτι δεν το εκανα εσκεμενα.εξηγησα δεν ηξερα οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις(κινεζικο-ευρωπαικο)

Μεσα στο κουτί είχατε ακουστικα ?

Και το led ειδοποιήσεων δουλευει μόνο για τις κλήσεις ?? Η και για sms και ειδοποιήσεις ?? Γιατί παρέλαβα χθες το Ευρωπαικό , εχω την 4.2.0.6 Ι και πριν λίγο μου ήρθε sms και δεν αναβόσβηνε το λεντακι. Ειναι φυσιολογικό ?

Δεν ξέρω αν εχουν απαντηθει αυτά.

Επίσης εικονίδιο επαφών δεν έχει ?

Και βλέπω σε video στο youtube πληκτρολόγιο διαφορετικό απο το δικό μου. Βλέπω πληκτρολόγιο με μεγάλα γραμματα

στο 08.35 λεπτό. Πως το βαζω αυτό? Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ξέρει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει το default number στα contacts?.

Πιο συγκεκριμένα, έχω σε κάποια contacts παραπάνω από 1 αριθμούς, ένας από αυτούς έχει χρώμα πράσινο (υποθέτω αντιστοιχεί στο default number). Πως μπορώ να διαλέξω άλλο default number?

Δηλαδή εγώ που έχω έκδοση u μπορώ να βάλω a ton ή μόνο u γιατί δεν το ήξερα ότι παίζει τέτοιο θέμα.....

HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D

Δηλαδή εγώ που έχω έκδοση u μπορώ να βάλω a ton ή μόνο u γιατί δεν το ήξερα ότι παίζει τέτοιο θέμα.....

Α και U μπορείς μόνο. International όχι

:thanks:

Αν πάρω το κινέζικο μπορώ να περάσω την international rom?

μπορεις να περασεις την global Α ,οχι ομως την Ι

Μεσα στο κουτί είχατε ακουστικα ?

Και το led ειδοποιήσεων δουλευει μόνο για τις κλήσεις ?? Η και για sms και ειδοποιήσεις ?? Γιατί παρέλαβα χθες το Ευρωπαικό , εχω την 4.2.0.6 Ι και πριν λίγο μου ήρθε sms και δεν αναβόσβηνε το λεντακι. Ειναι φυσιολογικό ?

Δεν ξέρω αν εχουν απαντηθει αυτά.

Επίσης εικονίδιο επαφών δεν έχει ?

Και βλέπω σε video στο youtube πληκτρολόγιο διαφορετικό απο το δικό μου. Βλέπω πληκτρολόγιο με μεγάλα γραμματα

στο 08.35 λεπτό. Πως το βαζω αυτό?

εχει μια χαρα λεντ για κλησεις sms και εφαρμογες...εμενα λειτουργει.Μηπως δεν το εχεις ενεργοποιησει;

το πληκτρολογιο με τα μεγαλα γραμματα ειναι το FLEKSY δες αν ηδη υπαρχει στο κινητο αλλιως το βαζεις απο το play

μπορεις να βαλεις την A και την U οχι ομως την I.

αν θελεις την αποψη μου οι Α ειναι καλυτερες μια και εχουν περισσοτερες αναβαθμισεις.

Ξέρει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει το default number στα contacts?.

Πιο συγκεκριμένα, έχω σε κάποια contacts παραπάνω από 1 αριθμούς, ένας από αυτούς έχει χρώμα πράσινο (υποθέτω αντιστοιχεί στο default number). Πως μπορώ να διαλέξω άλλο default number?

στο edit contact μηπως;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για μένα δεν αξίζει η φασαρία.

Έχω μείνει με την U από την αρχή και δεν έχω δει να παίρνει κάτι ιδιαιτερο παραπάνω η Α για να αξίζει να ασχοληθώ.

Amazon Fire stick 4k max

εχει μια χαρα λεντ για κλησεις sms και εφαρμογες...εμενα λειτουργει.Μηπως δεν το εχεις ενεργοποιησει;

το πληκτρολογιο με τα μεγαλα γραμματα ειναι το FLEKSY δες αν ηδη υπαρχει στο κινητο αλλιως το βαζεις απο το play

Η global A έχει εξολοκλήρου Ελληνικά ??

Το λεντάκι έχει 1 κουμπί ενεργοποίησης ετσι δεν είναι ?? Δεν εχω δει επιλογές ξεχωριστά για sms. Στις κλήσεις μου δουλευει. Αλλα σε sms που ηρθαν στην 2η καρτα μου δεν αναβοσβήνει. Θα δοκιμασω και στην 1η καρτα να δω.

Και εικονίδιο της εφαρμογής "Επαφες" δεν εχει ??

Edit : Μόλις δοκίμασα μνμ στην 1η καρτα και δουλευει το λεντακι. Αρα υπάρχει θεμα με την 2η σιμ.

Κοιτάξτε και εδω κατι που δεν ήξερα. Το δανείστηκα από άλλο νήμα.

Υπαρχει τροπος να περασει καποιος international rom με κινέζικο meizu (και στο xda αλλα και στο meizufans)

http://forum.xda-developer...vices-t3174496

https://meizufans.eu/forum...eizu/22?page=1

Edited by geornirv

Η global A έχει εξολοκλήρου Ελληνικά ??

Το λεντάκι έχει 1 κουμπί ενεργοποίησης ετσι δεν είναι ?? Δεν εχω δει επιλογές ξεχωριστά για sms. Στις κλήσεις μου δουλευει. Αλλα σε sms που ηρθαν στην 2η καρτα μου δεν αναβοσβήνει. Θα δοκιμασω και στην 1η καρτα να δω.

Και εικονίδιο της εφαρμογής "Επαφες" δεν εχει ??

Edit : Μόλις δοκίμασα μνμ στην 1η καρτα και δουλευει το λεντακι. Αρα υπάρχει θεμα με την 2η σιμ.

Κοιτάξτε και εδω κατι που δεν ήξερα. Το δανείστηκα από άλλο νήμα.

Υπαρχει τροπος να περασει καποιος international rom με κινέζικο meizu (και στο xda αλλα και στο meizufans)

http://forum.xda-developer...vices-t3174496

https://meizufans.eu/forum...eizu/22?page=1

Δεν δουλεύει κανένα από τα link σου.

Amazon Fire stick 4k max

μπορεις να βαλεις την A και την U οχι ομως την I.

αν θελεις την αποψη μου οι Α ειναι καλυτερες μια και εχουν περισσοτερες αναβαθμισεις.

στο edit contact μηπως;

Στο edit contact δε σου δίνει επιλογή για να διαλέξεις default number.

Στο edit contact δε σου δίνει επιλογή για να διαλέξεις default number.

ναι φιλε μου εχεις δικιο.

Πρωτα θα περασω την εκδοση lollipop με τον κωδικο Α,και αν και εκει εχω θεμα με τα contacts τοτε θα βαλω μια εφαρμογη για αυτα.

Δυστυχως ειναι πολυ ελλειπης η εφαρμογη τηλεφωνο στην Flyme.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το τηλέφωνο, μακριά από fastcardtech :down: ότι προσφορά και να έχουν. Το αγόρασα από εκεί και μάλλον αληθεύει ότι πουλάνε και μεταχειρισμένα για καινούρια. Μαλλόν μου στείλαν ένα τέτοιο και έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο αλλά απο after sales service :down:. Πραγματικά δώστε κάτι παραπάνω και αγοράστε από αλλού

Φίλε Pik ειμαι με την international rom την τελευταια. Πώς μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη ?? Επειδή εσυ την ειχες δουλέψει την προηγούμενη ενω εγω την περασα την καινουρια αμεσως χωρίς να δουλέψω την προηγούμενη.... ποια είναι καλύτερη ??

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν το τηλέφωνο, μακριά από fastcardtech :down: ότι προσφορά και να έχουν. Το αγόρασα από εκεί και μάλλον αληθεύει ότι πουλάνε και μεταχειρισμένα για καινούρια. Μαλλόν μου στείλαν ένα τέτοιο και έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο αλλά απο after sales service :down:. Πραγματικά δώστε κάτι παραπάνω και αγοράστε από αλλού

Για ποιο λογο υποψιαζεσαι οτι ειναι μεταχειρισμενο ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φίλε Pik ειμαι με την international rom την τελευταια. Πώς μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη ?? Επειδή εσυ την ειχες δουλέψει την προηγούμενη ενω εγω την περασα την καινουρια αμεσως χωρίς να δουλέψω την προηγούμενη.... ποια είναι καλύτερη ??

Πιστευω μπορεις κατεβαζοντας την ρομ ολοκληρη,το αρχειο update.zip και πηγαινοντας απο τον file manager

Η καλυτερη ρομ ειναι σιγουρα η προηγουμενη

Η τελευταια εχει πολλα θεματακια

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Την τελευταία Lollipop την έχει δοκιμάσει κανείς; στο meizufans.eu λένε πως είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
:thanks:

Την τελευταία Lollipop την έχει δοκιμάσει κανείς; στο meizufans.eu λένε πως είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Αν είναι τόσο καλή, μήπως βγει και καμιά σταθερή επιτέλους.

Amazon Fire stick 4k max