Jump to content

Meizu M1 Note

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικές ερωτήσεις για την 4.5.4Α. Σας δουλεύουν κανονικά

1) Το root

2) Τα google play services και το play store

3) Ο Google Dialer?

1) Nαι

2) Nαι

3) Δεν δοκίμασα

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα - μήπως ξέρετε πως αλλάζει το όνομα από το hotspot. Παίζει κανονικά αλλά μου βγάζει κινεζιές. Έχω την 4.2.0.5Α.

Μάλλον.κάνα κόλπο να δυναμώσει το ηχείο υπάρχει;

Viper4android δοκιμασε. Θεωρείται πολυ καλή, δεν την εχω τσεκαρει προσωπικα ομως.

Viper4android δοκιμασε. Θεωρείται πολυ καλή, δεν την εχω τσεκαρει προσωπικα ομως.

την κινεζικη απο play store η την αλλη απο αναζητηση στο google απο xda?

Έχει κανείς κανένα προφίλ καλό για το viper4android για να δυναμώνει το ηχείο; έχω βάλει εγώ αλλά δεν μου φαίνεται να έχει διαφορά
:thanks:

Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση αν ξέρει κάποιος απαντάει. Παρατήρησα σήμερα ότι το κινητό δονείται μόνο του καμιά φορά και το κάνει εδώ και δύο μέρες μόνο όχι συνέχεια 3-4 φορές το έκανε. Έχω 4.2.0.5 U
#never settle down

Πως γίνεται ενώ έχει gorilla glass 3 να αποκτά μικρογρατζουνιές η οθόνη;(όχι εμφανείς φυσικά αλλά από αυτές που πρέπει να το ψειρίζεις για να τις δεις).2 βδομάδες έμεινα χωρίς προτέκτορ και να πω ότι δεν το πρόσεχα.

Στο πέσιμο θα το κλαίμε...

Έχει κανείς κανένα προφίλ καλό για το viper4android για να δυναμώνει το ηχείο; έχω βάλει εγώ αλλά δεν μου φαίνεται να έχει διαφορά

Μήπως μπορείς να δώσεις link για να το περάσω κι εγώ? Τραγικός ο ήχος στην τελευταια lollipop. Έτσι που νιώθω ότι κάτι μπηκε στο ηχείο και το βούλωσε. Τον χαμήλωσαν κι άλλο σε σχέση με την τελευταία kitkat.

παιδια ξερει κανεις γιατι δεν μπορουμε να κανουμε βιντεο κληση στο viber?και αν γινετε στο skype?

Skype γίνεται. Το έχω δοκιμάσει. Viber ξέχνα το

Μήπως μπορείς να δώσεις link για να το περάσω κι εγώ? Τραγικός ο ήχος στην τελευταια lollipop. Έτσι που νιώθω ότι κάτι μπηκε στο ηχείο και το βούλωσε. Τον χαμήλωσαν κι άλλο σε σχέση με την τελευταία kitkat.

Ψάξε στο Play store για viper4android

στο skype δεν μου δουλευει η μπροστινη καμερα αλλα μονο η πισω.υπαρχει καποιο προβλημα?

Τραβα μια επανεκκίνηση γιατί για κάποιο λόγο όταν προσπαθείς να ανοίξεις κάμερα μέσω viber μετά δεν κλείνει και δεν ανοίγει η front camera ούτε για σελφι να βγάλεις.

Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε κατευθείαν Skype

Εγώ έβαλα αυτό απο xda αλλά δεν βλέπω διαφορά.στο play store Έχει κάτι κινέζικα

Εγώ έβαλα αυτό απο xda αλλά δεν βλέπω διαφορά.στο play store Έχει κάτι κινέζικα

Είναι κανονικά μεταφρασμένη από το play store. Την έχω εγώ από εκεί

Απο Ιουνιο πιάσαμε Αυγουστο... ελπίζω να μην εχουν στα πλάνα να μας δώσουνε Lolipop 5.0.X, αλλα να μας πάνε σε 5.1.Χ... βαρέθηκα...
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Είδες διαφορά;

Τη δοκιμασα κι εγω την εφαρμογη. Υπαρχει ξεκαθαρη διαφορα αλλα υπαρχει και ενα σημαντικο προβλημα. Η διαφορα ειναι στην ενταση, στα μπασα και αναλογως στο πως εχεις παιξει με το equalizer. Το προβλημα ειναι οτι το viper4android δε λειτουργει με τις εφαρμογες μουσικης του κινητου και δεν ξερω γιατι. Σε βιντεο youtube παντως οπου φαινονται τα αποτελεσματα η διαφορα ηταν αισθητη. Ελπιζω να βρω τροπο να δουλεψει και με τη μουσικη μου.

EDIT: Με Google Music δουλευει μια χαρα.

Edited by eimai_kala

Τη δοκιμασα κι εγω την εφαρμογη. Υπαρχει ξεκαθαρη διαφορα αλλα υπαρχει και ενα σημαντικο προβλημα. Η διαφορα ειναι στην ενταση, στα μπασα και αναλογως στο πως εχεις παιξει με το equalizer. Το προβλημα ειναι οτι το viper4android δε λειτουργει με τις εφαρμογες μουσικης του κινητου και δεν ξερω γιατι. Σε βιντεο youtube παντως οπου φαινονται τα αποτελεσματα η διαφορα ηταν αισθητη. Ελπιζω να βρω τροπο να δουλεψει και με τη μουσικη μου.

μιλαμε για την εφαρμογη την κινεζικη του play store?και πως εβγαλες ακρη τι γραφει?αν μας ελεγες και τι ρυθμισεις εβαλες θα ημασταν ευγνωμων!

Ανέβασε μας ένα screenshot με τις ρυθμίσεις που ακολούθησες.

Επίσης με εφαρμογές μουσικής δεν δουλεύει επειδή έχουν δικό τους equalizer

Λοιπόν, μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στα εξής:

1) Η maximum ένταση δεν έχει διαφορά, με speaker optimization enabled θα έλεγα ότι είναι λιγότερο δυνατός ο ήχος.

2) Η ποιότητα του ήχου σαφώς και επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις σας. Έχοντας ενεργοποιημένο το speaker optimization και παίζοντας με το equalizer ανάλογα με τα γούστα σας, θα διαπιστώσετε πως ο ήχος αποκτά βάθος.

Με Google Music δουλεύει μια χαρά. Με τη stock music app, δε θα το λεγα... Επίσης, στις ρυθμίσεις του κινητού, στον ήχο, μπορείς να επιλέξεις για sound effects να χρησιμοποιείται το Viper4Android.

Αυτά έχω βάλει εγώ στις επιλογές. Σε περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει πως δεν αλλάζει καθόλου ο ήχος με καμία επιλογή του, ας δοκιμάσει ένα restart στο κινητό.

Edited by eimai_kala

Απο Ιουνιο πιάσαμε Αυγουστο... ελπίζω να μην εχουν στα πλάνα να μας δώσουνε Lolipop 5.0.X, αλλα να μας πάνε σε 5.1.Χ... βαρέθηκα...

η beta ειναι σε 5.1 οποτε η stable θα ειναι σε 5.1!!η meizu μπορει να εργει λιιιιιιγο αλλα παντα δινει νεες εκδοσεις και update!!υπομονη μονο

Στα καλα καθουμενα δεν μου κανει ενημερωσεις τις εφαρμογες, στο play store, ξεκιναει να κατεβαζει και μετα βγαζει { σφαλμα 0 } το εχει παρατηρησει καποιος αλλος;