Prospector8 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Δεν την εχω περάσει ακομα την "stable" εγω, αν και πάντα english βαζω. Μια απορία, έχει ασχοληθεί κανεις με Geekbench 3? Εκανα ενα τεστ χθες και με 2g,κλειστό wifi, φωτεινότητα minimum εβγαλε score 6340, 10h and 34 minutes απο 100%->0% Υπάρχει optimal τρόπος που πρεπει να γίνεται αυτο το τεστ? Γιατι σε ενα βίντεακι του oneplus2 ο αλλος έβγαλε 6Hours και λεω δεν παιζει να ειχα τοση μεγάλη διαφορά απο αυτον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 κανε ξανα flash την 4.5.4 και επελεξε να κανεις clean install χωρις να εχεις ομως το κινητο συνδεδεμενο στο λαπτοπ.λογικα οταν εκανες update δεν θα "ειδε" εσωτερικο χωρο και κατι θα παιχτηκε. δεν το είχα συνδεδεμένο στο λάπτοπ και πραγματικά απορώ τι μπορεί να έγινε..από εκείνη την ώρα την έχω ξανακανει reflash αλλά χωρις αποτέλεσμα. Ίσως το οτι διέγραψα τα αρχεία να ήταν βλακεία. Προς το παρόν θα φλασάρω την τελευταία kitkat και θα ξαναπροσπαθήσω για lollipop μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τώρα που το λες και το προσέχω έχεις δίκιο, είναι ζεστό αλλά δε καίει! Έχω βάλει την 4.5.4Α (που δεν υποστηρίζει Ελληνικά) απο την διεύθυνση που αναφερα στο προηγούμενο μου ποστ και έχω να παρατηρήσω οτι το δουλεύω εδώ και 2ώρες συνέχεια για να το σεταρω (διοτι εκανα καθαρη εγκατασταση απο την αρχη) με οθονη στο 70%auto, όλα ανοιχτά (wifi, 4g data, Bluetooth συνδεδεμένο με pebble), ραδιόφωνο ανοιχτό TuneIn και εχω υπόλοιπο μπαταρίας 77%! Καθόλου κακό! Απο θερμοκρασία όπως προείπα είναι ζεστό αλλά όχι καυτό! [ATTACH]63275[/ATTACH] Να και το σκορ στο antutu v5.7.1 [ATTACH]63277[/ATTACH] Γιατί μόνο 39κ; Όλοι λένε ότι με την LOLLIPOP χτυπάνε πάνω από 44κ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 δεν το είχα συνδεδεμένο στο λάπτοπ και πραγματικά απορώ τι μπορεί να έγινε..από εκείνη την ώρα την έχω ξανακανει reflash αλλά χωρις αποτέλεσμα. Ίσως το οτι διέγραψα τα αρχεία να ήταν βλακεία. Προς το παρόν θα φλασάρω την τελευταία kitkat και θα ξαναπροσπαθήσω για lollipop μετά. Αγγελε αν δεν στρωσει ουτε με τη κιτκατ δες το σχολιο #1510 στη σελιδα 101. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί μόνο 39κ; Όλοι λένε ότι με την LOLLIPOP χτυπάνε πάνω από 44κ. Με κιτκατ μου εβγαζε 41κ ενω με λολιποπ 42κ. Πανω απο 43 δεν ειδα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Γιατί μόνο 39κ; Όλοι λένε ότι με την LOLLIPOP χτυπάνε πάνω από 44κ. Εξαρτάται και με ποια εκδοση antutu κάνεις test. Η αλήθεια είναι πάντως οτι με την 4.5.3Α έβγαζε σκορ 44000. Έχω μια υποψία (χωρίς να είμαι βαθύς γνώστης) οτι ίσως έχουν ρίξει απόδοση για αποφυγή υπερθέρμανσης του κινητού. Αν κάποιος μπορεί να το τσεκάρει μας λέει! Δεν την εχω περάσει ακομα την "stable" εγω, αν και πάντα english βαζω. Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, η 4.5.4Α δεν είναι stable! Η τελευταία stable που έχει βγει είναι η 4.2.0.5Α kitkat Edited July 29, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ολα καλα επιτέλους. Πέρασα την τελευταια stable kitkat και μετά κατευθελιαν την 4.5.4 και το πρόβλημα έφτιαξε. Παιδιά xposed μπορούμε να βαλουμε? Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για τα flyme tools.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ολα καλα επιτέλους. Πέρασα την τελευταια stable kitkat και μετά κατευθελιαν την 4.5.4 και το πρόβλημα έφτιαξε. Παιδιά xposed μπορούμε να βαλουμε? Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για τα flyme tools.. τι ακριβως κανουν τα Flyme tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 τι ακριβως κανουν τα Flyme tools? Είναι κάτι σαν το gravity box..Εγώ τα θέλω κυρίως για να αλλάξω τη λειτουργία του κεντρικού κουμπιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 καλησπερα παιδια μηπως με καποια απ τις αναβαθμισεις εχει προστεθει ραδιοφωνο στο κινητο? γιατι ειναι ο μονος λογος που δε το αγοραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Είναι κάτι σαν το gravity box..Εγώ τα θέλω κυρίως για να αλλάξω τη λειτουργία του κεντρικού κουμπιού Έχει βγει xposed for lollipop. Δοκίμασε την. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αγγελε αν δεν στρωσει ουτε με τη κιτκατ δες το σχολιο #1510 στη σελιδα 101. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κιτκατ μου εβγαζε 41κ ενω με λολιποπ 42κ. Πανω απο 43 δεν ειδα ποτε. Ετσι μου κανε κσι μενα 39800.Κάνε clear data στην εφαρμογή του antutu θα σου ζητήσει να ξανα εγκαταστήσεις το 64bit.Όταν το κανείς ξανά τέσταρε και θα σου δώσει 44000+. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 καλησπερα παιδια μηπως με καποια απ τις αναβαθμισεις εχει προστεθει ραδιοφωνο στο κινητο? γιατι ειναι ο μονος λογος που δε το αγοραζω Καλά τι είναι το update για να βγάλει Ραδιόφωνο; Θα γεννήσει τσιπάκι;; ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που λες, οπότε καλύτερα να κοιτάς σκα κινητά αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πολλά bugs ανακαλύπτω στην καινούρια και μετανιώνω που την πέρασα. Το βασικότερο, περνας μια εφαρμογή και δεν δημιουργείται η συντόμευσή της παρά μόνο αν κάνεις reboot ή re-apply το θέμα του κινητού. Ας δούμε πως θα πάει και με χρόνους φόρτισης και αυτονομία μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Πολλά bugs ανακαλύπτω στην καινούρια και μετανιώνω που την πέρασα. Το βασικότερο, περνας μια εφαρμογή και δεν δημιουργείται η συντόμευσή της παρά μόνο αν κάνεις reboot ή re-apply το θέμα του κινητού. Ας δούμε πως θα πάει και με χρόνους φόρτισης και αυτονομία μπαταρίας. εμενα παντως τετοιο bug δεν εχει φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Στο Messenger δεν μπορώ να έχω ανοιχτό το Chat Heads, την επιλογή που μένει συνεχώς ανοιχτό το messenger στο notifications... Δεν είμαι σίγουρος αν ειναι προβλημα της εφαρμογης ή οχι... Κανείς που να χρησιμοποιεί messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Πολλά bugs ανακαλύπτω στην καινούρια και μετανιώνω που την πέρασα. Το βασικότερο, περνας μια εφαρμογή και δεν δημιουργείται η συντόμευσή της παρά μόνο αν κάνεις reboot ή re-apply το θέμα του κινητού. Ας δούμε πως θα πάει και με χρόνους φόρτισης και αυτονομία μπαταρίας. Ουτε εγώ έχω τέτοιο θέμα. Επίσης ποια άλλα bugs εχεις βρεί; Σε σχέση με τις stable λιγότερα χτυπητά bugs εγώ βρίσκω Edited July 29, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Ουτε εγώ έχω τέτοιο θέμα. Επίσης ποια άλλα bugs εχεις βρεί; Σε σχέση με τις stable λιγότερα χτυπητά bugs εγώ βρίσκω Τα εικονίδια μέσα στους φακέλους φαίνονται περίεργα όταν ανοίγεις ένα φάκελο..χρήση μπαταρίας δε βγάζεις άκρη..το messenger έχει θέμα με τα κυκλακια των προσώπων, χάνονται κατά μία έννοια..Αλλά κυρίως αυτό με τις εφαρμογές που δεν περνιουνται στο launcher...αα επίσης ήθελα να αλλάξω θέμα πριν και μου έβγαλε κάτι περί license fail Παίζει να πέρασα λάθος έκδοση κai να είναι η beta?η μόνη ημερομηνία που βλέπω είναι στο baseband version 09/07/2015 Edited July 30, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Τα εικονίδια μέσα στους φακέλους φαίνονται περίεργα όταν ανοίγεις ένα φάκελο..χρήση μπαταρίας δε βγάζεις άκρη..το messenger έχει θέμα με τα κυκλακια των προσώπων, χάνονται κατά μία έννοια..Αλλά κυρίως αυτό με τις εφαρμογές που δεν περνιουνται στο launcher...αα επίσης ήθελα να αλλάξω θέμα πριν και μου έβγαλε κάτι περί license fail Παίζει να πέρασα λάθος έκδοση κai να είναι η beta?η μόνη ημερομηνία που βλέπω είναι στο baseband version 09/07/2015 Αν μπορείς ανέβασε κανα screen shot με αυτά που λες για τα εικονίδια στους φακέλους και το messager. Εγω δεν εχω τετοια προβλήματα που αναφερεις, ειναι ολα οκ μάλιστα και themes κατέβασα και έχω δοκιμάσει αρκετά με την εφαρμογη personalise. Δε ξέρω ποια εκδοση έχεις βάλει αλλά η 4.5.4Α να ξαναπώ οτι δεν είναι stable (η συγκεκριμένη μάλιστα δεν έχει Ελληνικά, ενω η 4.5.3Α είχε) και γενικά δεν έχει βγεί ακόμα stable lolipop. Οι μόνες stable που υπαρχουν είναι οι kitkat 4.2.0.1-5Α. Όλες πάντως τις εκδόσεις τις βρίσκουμε επίσημα εδώ: http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=27&type=1 Εδω ειναι οι stable [ATTACH]63322[/ATTACH] Και εδω ειναι οι beta [ATTACH]63323[/ATTACH] Edited July 30, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Την beta με τα 872mb έχω περασμένη..με screenshot δε νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό το θέμα πάντως..Γενικά δε με πειράζει μιας και σπάνια περνάω εφαρμογές μετά την πρώτη μέρα στησίματος..να δούμε από μπαταρία τί θα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Μερικές ερωτήσεις για την 4.5.4Α. Σας δουλεύουν κανονικά 1) Το root 2) Τα google play services και το play store 3) Ο Google Dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Έχει βγει xposed for lollipop. Δοκίμασε την. Ρε φιλε μηπως εχεις καποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Root εκανα κανονικά αλλά το titanium backup δε μου λειτουργεί σωστά καθως δε μου παγώνει εφαρμογές του συστήματος. Δε με απασχολει προς το παρον και πολυ περισσότερο απο περιέργεια δοκιμασα να δω αν παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ρε φιλε μηπως εχεις καποιο λινκ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Μολις μου εδωσες δουλιτσα για το σ/κ. Ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Root εκανα κανονικά αλλά το titanium backup δε μου λειτουργεί σωστά καθως δε μου παγώνει εφαρμογές του συστήματος. Δε με απασχολει προς το παρον και πολυ περισσότερο απο περιέργεια δοκιμασα να δω αν παίζει βαλε το link2sd και παγωνεις κανονικα τις εφαρμογες συστηματος!!εγω αυτο χρησιμοποιω και κανει μια χαρα την δουλεια του,το titanium backup δεν θυμαμαι καλα εχει γενικα θεματα με την lollipop οχι απλα με την flyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts