helloween83 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Και πανω που ειπα ολα καλα(δεν δαγκωνα τη γλώσσα μου) σημερα ειδα οτι δεν κλειδωνει το gps. Καποιος με το ιδιο θεμα στη 4.5.4Α; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το απόγευμα που ειχα gps με αυτήν την έκδοση, πήγαινε καρφι, κανενα προβλημα δεν ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 ηρθε και η stable rom για το m1 note download: https://meizufans.eu/forum/topic/2440/flyme-os-4-5-4a-stable-m1-note source: http://bbs.flyme.cn/thread-325898-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) ηρθε και η stable rom για το m1 note download: https://meizufans.eu/forum/topic/2440/flyme-os-4-5-4a-stable-m1-note source: http://bbs.flyme.cn/thread-325898-1-1.html Το meizufans δεν ανοιγει προς το παρόν, κατεβάζω το παρακάτω αρχείο από το κινέζικο link, ελπίζω να είναι το σωστό. Edit: Οι κινέζοι πάντως στο forum μιλάνε για "trial" και όχι για stable version. Edit 2: Τελικά άνοιξε και το meizufans, το κατέβασα και από εκεί και είναι το ίδιο αρχείο με το κινέζικο. O AOKP που την έχει χαρακτηρίσει ως stable στο meizufans είναι ο πλέον αξιόπιστος, εγώ θα τη δοκιμάσω αν βρω χρόνο το βράδυ. Edited July 28, 2015 by volanis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εχει προβλημα με τις γλωσσες δεν πρεπει να ειναι stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unbreakable83 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω την beta 4.5.4A και από την εφαρμογή upgrade μου έβγαλε επιλογή για αναβάθμιση σε 4.5.4A. Λογικά η νέα έκδοση είναι η stable 4.5.4A. Κατεβαίνει... Παράθεση «Οι προπάτορες ημών ήσαν Ηπειρώτες , εκ των οποίων ηγέρθη εκείνος ο Πύρρος». Γεώργιος Καστριώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackheart Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Όποιος έχει χρόνο και διάθεση ας κάνει ένα οδηγό με χρήσιμες πληροφορίες βρε παιδιά. Παράθεση Meizu M1 Note 16gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εγώ απο U μπορώ κατευθείαν να την περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εχει προβλημα με τις γλωσσες δεν πρεπει να ειναι stable Ίδιο πρόβλημα έχει και ο αδερφός μου με το m2 note που έχει μανισιο lollipop. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis86 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 παιδια οποιος ενδοιαφερεται υπαρχει μια θηκη της nillkin slim silicone tpu 0.6mm και 2 μεβρανες προστασιας για m1 note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Είχα την ..4.5.4Α και μου ρθε αναβάθμιση του Κινέζου και τώρα έχασα τα Ελληνικά όπως όλοι μας και επίσης όταν πάω να μπω στο internet μου βγάζει συνεχώς security warning...τα bug μου μέσα:mad: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 η αναβαθμιση παιδια γινετε μονο σε οσους εχουν ειδη την 4.5.4 η και σε αυτους με 4.2.0.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 η αναβαθμιση παιδια γινετε μονο σε οσους εχουν ειδη την 4.5.4 η και σε αυτους με 4.2.0.5? Νομίζω πως γίνεται μόνο σε όσους έχουν την 4.5.4A .Κατέβασε την,τοποθέτησε την και μη κανείς την αναβάθμιση του Κινέζου.. παίζουν αρκετά bug +υπερθερμανση. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Νομίζω πως γίνεται μόνο σε όσους έχουν την 4.5.4A .Κατέβασε την,τοποθέτησε την και μη κανείς την αναβάθμιση του Κινέζου.. παίζουν αρκετά bug +υπερθερμανση. Άρα δεν μιλάμε ούτε για επίσημη και ούτε για σταθερή έκδοση. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου. :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Άρα δεν μιλάμε ούτε για επίσημη και ούτε για σταθερή έκδοση. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου. :-) Κοιτά εδώ που τα λέμε δεν τη λες και σταθερή την 4.2.0.5A. 1. Αυτόματη φωτεινότητα δεν ισχύει 2. Κάνε ένα back up και δες αν το κρατάει στα 1.1 gb:mad: 3. Προσπάθησε να το επαναφέρεις μετά από ενα clear data :mad: Σαφώς καλύτερη ή 4.5.4Α κατά την προσωπική μου άποψη. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Κοιτά εδώ που τα λέμε δεν τη λες και σταθερή την 4.2.0.5A. 1. Αυτόματη φωτεινότητα δεν ισχύει 2. Κάνε ένα back up και δες αν το κρατάει στα 1.1 gb:mad: 3. Προσπάθησε να το επαναφέρεις μετά από ενα clear data :mad: Σαφώς καλύτερη ή 4.5.4Α κατά την προσωπική μου άποψη. Μια χαρά δουλεύει η αυτόματη σε μένα στην 4.2.0.5 U. Backup και restore δεν κάνω για δοκιμή, εφόσον μου παίζει μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Να ενημερωσω οτι η 4.5.4Α που θα βρείτε εδω http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=27&type=1 δεν έχει Ελληνικά. Βέβαια λίγο με απασχολεί αυτό αν κατά τ'αλλα δουλεύει σωστά. Μόλις την εγκατέστησα κ περναω εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Να ενημερωσω οτι η 4.5.4Α που θα βρείτε εδω http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=27&type=1 δεν έχει Ελληνικά. Βέβαια λίγο με απασχολεί αυτό αν κατά τ'αλλα δουλεύει σωστά. Μόλις την εγκατέστησα κ περναω εφαρμογές! Θα χρειαστεί να κάνω επαναφορά το κινητό για να την περάσω και εγώ; ή είναι update ota; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Θα χρειαστεί να κάνω επαναφορά το κινητό για να την περάσω και εγώ; ή είναι update ota; Είναι update ota.Εγώ πάντως γυρισα πισω, απογοητεύτηκα .Εσείς τι λέτε; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Άρα....περιμένω απο ότι κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Άρα....περιμένω απο ότι κατάλαβα Ούτε γω το επιχειρώ γιατί είμαι σίγουρος θα είναι προβληματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 απο την στιγμη που την εχω βαλει δεν εχω δει κατι ''κακο'',το gps κλειδωσε 1η φορα σε 30sec χωρις δεδομενα ανοιχτα,ειναι αρκετα smooth βασικα πολυ περισσοτερο απο οτι η kitkat,games αυτα που επαιζα τα ιδια σε fps,μπαταρια φυσικα δεν εχω ακομα δει ποσο κραταει on screen γιατι εχει το κλασικο bug που με restart χανει τα στοιχεια οπως ηταν και με την 4.5.3,wifi δεν σπαει την συνδεση οπως αναφερουν καποιοι,4g δεν εχω δοκιμασει γιατι δε εχω καρτα 4g και δεν ξερω αμα στην πατρα εχει κεραια καν,antutu αν σας ενδιαφερει πιανει 46477(εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο) και τελος και πολυ σημαντικο bug που ειχε η 4.5.3 και δεν εχει η 4.5.4Α το κινητο ΔΕΝ καιει καθολου μετα απο 4 σερι τεστ στο antutu!σε παιχνιδια που δοκιμασα μια απο τα ιδια!!! για εμενα αξιζει καποιος να την βαλει και ας ειναι τελικα οπως λενε τα κινεζακια ακομα trial!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) και τελος και πολυ σημαντικο bug που ειχε η 4.5.3 και δεν εχει η 4.5.4Α το κινητο ΔΕΝ καιει καθολου μετα απο 4 σερι τεστ στο antutu!σε παιχνιδια που δοκιμασα μια απο τα ιδια!!! Τώρα που το λες και το προσέχω έχεις δίκιο, είναι ζεστό αλλά δε καίει! Έχω βάλει την 4.5.4Α (που δεν υποστηρίζει Ελληνικά) απο την διεύθυνση που αναφερα στο προηγούμενο μου ποστ και έχω να παρατηρήσω οτι το δουλεύω εδώ και 2ώρες συνέχεια για να το σεταρω (διοτι εκανα καθαρη εγκατασταση απο την αρχη) με οθονη στο 70%auto, όλα ανοιχτά (wifi, 4g data, Bluetooth συνδεδεμένο με pebble), ραδιόφωνο ανοιχτό TuneIn και εχω υπόλοιπο μπαταρίας 77%! Καθόλου κακό! Απο θερμοκρασία όπως προείπα είναι ζεστό αλλά όχι καυτό! [ATTACH]63275[/ATTACH] Να και το σκορ στο antutu v5.7.1 [ATTACH]63277[/ATTACH] Edited July 29, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Παιδιά έχω ένα τρελό πρόβλημα με το που την πέρασα..δεν αναγνωρίζει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο..Ούτε μπορεί να κατεβάσει το Google installer (download failed, could not find the path) Ούτε φωτογραφίες βγάζει η κάμερα ( insert sd card)... Το μόνο που μπορεί να έκανα και υποψιάζομαι ότι σχετίζεται, είναι ότι πριν το πέρασμα της ρομ σύνδεσα το κινητό στο λάπτοπ και διέγραψα όλα τα αρχεία και τους φακέλους που υπήρχαν στη ρίζα.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων.. Update: η κάμερα έστρωσε, το μονο που εκανα ηταν να συνδεσω το κινητο στο λαπτοπ και να μεταφέρω κάποιες εικονες στο φακελο DCIM. ΤΟ βασικότερο όμως πώς θα στρώσει? Συνεχίζει να μου γράφει ''download failed, could not find the path''. Edited July 29, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 κανε ξανα flash την 4.5.4 και επελεξε να κανεις clean install χωρις να εχεις ομως το κινητο συνδεδεμενο στο λαπτοπ.λογικα οταν εκανες update δεν θα "ειδε" εσωτερικο χωρο και κατι θα παιχτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts