zlap13 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Και εαν χρειαστει να κανω dispute στο payapl ποσο καιρο εχω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Και εαν χρειαστει να κανω dispute στο payapl ποσο καιρο εχω;; 180 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 εγω περιμενω κατι κ@@@λεφτα να το παρω. η μονη ενσταση ειναι το led.δηλαδη σε ολους δεν αναβει ολο?η σε λιγα?ειναι θεμα τυχης? Αμα η μόνη ένσταση σου ειναι το φωτακι, παρτο.ειναι απο τα καλύτερα κινητα που εχω παρει. Και μενα δεν φωτιζει ολόκληρο παρα μενει ενα απειροελαχιστο πιο σκοτεινο σημείο πανω δεξια το οποίο μετα απο λιγο δεν το καταλαβαινεις καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αυτή την στιγμή το 32αρι που πωλείται πιο φθηνά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το Παρήγγειλα και γω 195$ to2c 16αρι αλλά στο coolicool το έχουν EU warehouse 219 . Αξίζει νομίζω. Προέρχομαι από nexus 5 και coolpad f2. Και μια ωραία παρουσίαση MEIZU M1 Note (FHD) video review: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saligkaris Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλήσπερα κι απο εμενα. Εκανα παραγγελια απο vickmall το μπλε 32gb. Απο τις 8-4-2015 το status ειναι Despatched to overseas (Country code: GR). Τι μου προτείνετε να κανω;; Καλησπέρα, και εγώ έκανα παραγγελία 8/4 και είμαι στο ίδιο σημείο. Πήρα τηλέφωνο στα έλτα σήμερα και μου είπαν πως δεν έχει μπει ακόμα στην χώρα. Ότι έλεγε και online. Λογικά αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Καλημέρα. Εμένα συμβαίνουν 2 κουλά πραγματάκια. 1) Βάζω πχ ένα ξυπνητήρι, χτυπάει κανονικά, το κλείνω και όταν μετά χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο μου βγάζει notification σχετικά με το πόση ώρα πριν έκλεισα το ξυπνητήρι. Αυτό μπορεί να γίνει για σχεδόν τη μισή μέρα ώσπου κάποια στιγμή αποφασίζει να μην με ειδοποιεί!!. Μου το εκανε κ μενα αυτο επι μια εβδομαδα κ μου ειχε σπάσει τα νεύρα. Εδω και μέρες εχει σταματήσει χωρίς να θυμαμαι να εκανα κάτι... Άβυσσος η ψυχη της flyme! :p Μαλιστα...Αρα ισως παιζω στα 1-2GB ελευθερο χωρο. Πειτε μου τι θα προτιμουσατε; Το 16αρι σε ασπρο και να εχετε 1-2GB ελευθερα; Ή το 32αρι σε άλλο χρώμα; Αν διαβάσεις προσεκτικά την απάντηση που σου εδωσαν θα δεις οτι σου λει πως έχει διαθεσημα γυρω στα 12GB για χρηση, γιατι λες οτι εχει 1-2GBελευθερα; Edited May 14, 2015 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρε την cosmote δεν ειναι θεμα τηλεφωνου και θα στο ρυθμισουν αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρε την cosmote δεν ειναι θεμα τηλεφωνου και θα στο ρυθμισουν αυτοι. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αν διαβάσεις προσεκτικά την απάντηση που σου εδωσαν θα δεις οτι σου λει πως έχει διαθεσημα γυρω στα 12GB για χρηση, γιατι λες οτι εχει 1-2GBελευθερα; ναι βρε την ειδα την απαντηση. Πιο πριν ομως ειπα, πως στο τωρινο κινητο που εχω, τα αρχεια μου ολα μαζι με την vibe ui, πιανουν 10GB, αρα αν παρω το 16αρι, που εχει 12GB ελευθερα, θα παιζω με ελευθερο χωρο στα 2, αντε το πολυ 3GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ναι βρε την ειδα την απαντηση. Πιο πριν ομως ειπα, πως στο τωρινο κινητο που εχω, τα αρχεια μου ολα μαζι με την vibe ui, πιανουν 10GB, αρα αν παρω το 16αρι, που εχει 12GB ελευθερα, θα παιζω με ελευθερο χωρο στα 2, αντε το πολυ 3GB Οκ, τοτε! Sorry, αλλα δε το είχα δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) ναι βρε την ειδα την απαντηση. Πιο πριν ομως ειπα, πως στο τωρινο κινητο που εχω, τα αρχεια μου ολα μαζι με την vibe ui, πιανουν 10GB, αρα αν παρω το 16αρι, που εχει 12GB ελευθερα, θα παιζω με ελευθερο χωρο στα 2, αντε το πολυ 3GB ολα μαζι σου έπιαναν 10gb, αρα τωρα θα σου πιανουν λιγοτερο, μιας και δε θα υπαρχει vibe μέσα στο κινητό αλλά flyme...Ξεκινάςμε 12gb διαθέσιμα, μην ξεχνας όμως ότι το firmware ειναι ηδη περασμενο.. EDIT: παιδια χρησιμοποιεί κανείς here maps στο κινητό? Υπάρχει κανένα θέμα? Edited May 14, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 παιδια χρησιμοποιεί κανείς here maps στο κινητό? Υπάρχει κανένα θέμα? Εγω το χρησιμοποιω αλλα δεν εχω κάποιο θεμα περαν του οτι αργεί να κλειδώσει το gps. Αυτο βέβαια δεν σχετιζεται με την εφαρμογή καθώς την καθυστέρηση στο κλειδωμα την εχω σε ολες τις εφαρμογές. Δεν ξερω το λόγο αλλα ενω παλιότερα μου κλειδωνε σχεδον αμεσως απο την 4Α και μετα εχω παρατηρήσει οτι Θέλει πανω απο λεπτό κ πολλές φορες κ 2λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εμένα και με την 5 κλειδώνει σφαίρα. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει τα here στο κινητό. Μόνο sygic και gmaps. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εχει πάρει κανείς το κίτρινο; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Εγω το χρησιμοποιω αλλα δεν εχω κάποιο θεμα περαν του οτι αργεί να κλειδώσει το gps. Αυτο βέβαια δεν σχετιζεται με την εφαρμογή καθώς την καθυστέρηση στο κλειδωμα την εχω σε ολες τις εφαρμογές. Δεν ξερω το λόγο αλλα ενω παλιότερα μου κλειδωνε σχεδον αμεσως απο την 4Α και μετα εχω παρατηρήσει οτι Θέλει πανω απο λεπτό κ πολλές φορες κ 2λεπτο... Εμένα και με την 5 κλειδώνει σφαίρα. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει τα here στο κινητό. Μόνο sygic και gmaps. Με αφορμή τα παραπάνω σκέφτηκα ποια ΡΟΜ προτείνεται να περάσω με το που παραλάβω (σε πολυ λιγες μερες)...Εχω ακούσει οτι η 4A είναι η πιο απροβληματιστη μέχρι στιγμης και οτι η 5Α μάλλον κακό παρά καλό έκανε...Ισχύει? Edited May 14, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Με αφορμή τα παραπάνω σκέφτηκα ποια ΡΟΜ προτείνεται να περάσω με το που παραλάβω (σε που λιγες μερες)...Εχω ακούσει οτι η 4A είναι η πιο απροβληματιστη μέχρι στιγμης και οτι η 5Α μάλλον κακό παρά καλό έκανε...Ισχύει? EDIT:Αν με βοηθήσετε θα είμαι ευγνώμων...εδώ και καιρό με γυροφέρνει μια απορία που εχει να κανει με facebook και messenger..Εχω αυτες τις 2 εφαρμογές εγκατεστημενες στο - αρκετα low range- κινητό μου και με νευριάζει που δεν έχουν το κουμπί exit.. Η λύση ίσως πει κανεις οτι ειναι το Greenify...Ελα ομως που δεν ειναι...Καθε φορα που ανοιγω το wifi αυτες αρχίζουν να τρεχουν στο παρασκήνιο... Οι λογοι που με ενοχλει αυτο το γεγονος ειναι 2: πρώτον φαίνομαι online και λαμβάνω μηνυματα χωρίς να θέλω, και δευτερον μου τρώνε τσαμπα RAM χωρις να τις χρειαζομαι ανοιχτές... Υπάρχει άραγε άλλη λύση πέραν του greenify? Ειναι σαφώς offtopic, δεν ηξερα ομως που να το ποστάρω, χιλια συγγνωμη.. Είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ. Δεν ξέρεις ότι υπάρχει ειδικό θέμα για το FB ; Ή αποκλειστικά για εφαρμογές Android; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Είσαι τόσο καιρό στο φόρουμ. Δεν ξέρεις ότι υπάρχει ειδικό θέμα για το FB ; Ή αποκλειστικά για εφαρμογές Android; Χρειαζομαι 8 χρόνια για να σε φτάσω οπως και να χει :lol:. Δεν το ήξερα μεχρι που εψαξα και βρήκα. Ας διαγράψει καποιος mod τα μηνυματα και χίλια συγγνώμη και παλι, θα τροποποιήσω το μήνυμα ωστε να περιέχει μονο το ερώτημα που ειναι on-topic.. H ερώτηση που μένει λοιπον ειναι: Με αφορμή τα παραπάνω σκέφτηκα ποια ΡΟΜ προτείνεται να περάσω με το που παραλάβω (σε πολυ λιγες μερες)...Εχω ακούσει οτι η 4A είναι η πιο απροβληματιστη μέχρι στιγμης και οτι η 5Α μάλλον κακό παρά καλό έκανε...Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με αφορμή τα παραπάνω σκέφτηκα ποια ΡΟΜ προτείνεται να περάσω με το που παραλάβω (σε πολυ λιγες μερες)...Εχω ακούσει οτι η 4A είναι η πιο απροβληματιστη μέχρι στιγμης και οτι η 5Α μάλλον κακό παρά καλό έκανε...Ισχύει? Εγω την 5Α εχω και δεν εχω κανενα προβλημα. Μαλλον ειναι οπως σου κατσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω τα κουμπιά αφής (home, back button) οπως Στα νεξους; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω τα κουμπιά αφής (home, back button) οπως Στα νεξους; Για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatedevgroup.softkeyenabler. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatedevgroup.softkeyenabler. Δεν δουλεύει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatedevgroup.softkeyenabler. Καλά τι του πρότεινες;; Εφαρμογή με βαθμολογία 3.3? Λογικό να έχει θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Το μόνο μου πρόβλημα με το κινητό so far είναι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω το ότι δεν έχει back button. Οταν βάζω να υπάρχει, στους 3rd party launchers γινεται διαφανές και φαίνεται χάλια. Επίσης στον Nova launcher δεν βρήκα επιλογή να εξαφανίζει το βελάκι. Υπάρχει αλλά εξαφανίζει και την Status bar Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helloween83 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το μόνο μου πρόβλημα με το κινητό so far είναι ότι δεν μπορώ να συνηθίσω το ότι δεν έχει back button. Οταν βάζω να υπάρχει, στους 3rd party launchers γινεται διαφανές και φαίνεται χάλια. Επίσης στον Nova launcher δεν βρήκα επιλογή να εξαφανίζει το βελάκι. Υπάρχει αλλά εξαφανίζει και την Status bar Το ειπα και πριν οτι μπορεις αντι του back button να πας πισω και κανοντας προς τα πανω απο το home button. Το δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts