junglist Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά όσοι έχετε κάνει ροοτ και δεν έχετε βάλει supersu το σύστημα σας ρωτάει για παραχώρηση άδειας σε εφαρμογές που θέλουν ροοτ όπως κάνει ο supersu η όχι; Ευχαριστω Ναι κανονικά. Όπως σου είπα και στο ΠΜ , δεν υπάρχει supersu στο Μ1. Για αυτό κανείς δεν το σχολιάζει εδώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ναι κανονικά. Όπως σου είπα και στο ΠΜ , δεν υπάρχει supersu στο Μ1. Για αυτό κανείς δεν το σχολιάζει εδώ. Με προβλημάτιζει αυτό που λες γιατί εφαρμογές που απαιτούν δικαιώματα δεν τα ζητάνε από του meizu το σύστημα. Αν όμως ενεργοποιήσω το supersu θα τα ζητήσουν από αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dissection Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μήπως ξέρετε για πότε είναι προγραμματισμένη η έκδοση του Flyme 4.5 για Lolipop? Νομίζω εχθές κυκλοφόρησε για MX4 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μήπως ξέρετε για πότε είναι προγραμματισμένη η έκδοση του Flyme 4.5 για Lolipop? Νομίζω εχθές κυκλοφόρησε για MX4 Pro Ιουνιο! πανω κατω εκει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Εγω που εχω το Nova το pro ενεργοποιοντας το "κρυψε εξυπνα ...." δεν μου την εμφανιζει ουτε στο Menu ουτε στην αρχικη οθονη Ναι και εγώ έχω το Nova pro αλλά εγώ δεν θέλω το κρυψε έξυπνα ενεργοποιημενο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moil Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ναι και εγώ έχω το Nova pro αλλά εγώ δεν θέλω το κρυψε έξυπνα ενεργοποιημενο Εγώ με αυτή την επιλογή δεν μου την βγάζει μόνο στα απόλυτος απαραίτητα. Στο μενού και στην αρχική δεν μου το βγάζει ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ξέρει κανείς πως να δυναμωσω την ένταση που βγάζει στα ακουστικά και γενικά του κινητού; Επίσης πως βάζουμε κωδικό στις φωτογραφίες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Σε 2 μέρες εκατσα και διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες.. Θα πω μονάχα οτι αν ηταν μαζεμενο κάπου ενα FAQ , ηταν σβησμένα τα δεκάδες ίδια ερωτήματα και τα μνμ του στυλ μόλις έφτασε και εμένα Ελλάδα.. Θα ειχαμε μια Ελλάδα πιο όμορφη.. Αστειευομαι γιατί εχω κανει ενα κεφάλι κουρκούτι αλλά ρε παιδιά ειλικρινά ψαχνετε λίγο.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά καλημέρα μκια ερώτηση. Όταν πατάμε το home button οι εφαρμογές κλείνουν ή πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά καλημέρα μκια ερώτηση. Όταν πατάμε το home button οι εφαρμογές κλείνουν ή πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα; νομιζω δεν χρειαζεται καν να τις κλεινεις.Βεβαια αν θελεις μπορεις αν κανεις swipe up δεξια η αριστερα απο το home button Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά καλημέρα μκια ερώτηση. Όταν πατάμε το home button οι εφαρμογές κλείνουν ή πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα; Όχι δεν κλείνουν και ΔΕΝ χρειάζεται να τις κλείνεις. Το Android τις προτιμάει ανοιχτές για να δουλεύει καλύτερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Όχι δεν κλείνουν και ΔΕΝ χρειάζεται να τις κλείνεις. Το Android τις προτιμάει ανοιχτές για να δουλεύει καλύτερα. Καλά τα λες εσύ αλλά αν μείνει ανοιχτή μία εφαρμογή παρακολούθησης καμερών πάπαλα τα δεδομένα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλά τα λες εσύ αλλά αν μείνει ανοιχτή μία εφαρμογή παρακολούθησης καμερών πάπαλα τα δεδομένα. Καλά σαφέστατα δεν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις εφαρμογών που τρώνε data και στο background. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλά τα λες εσύ αλλά αν μείνει ανοιχτή μία εφαρμογή παρακολούθησης καμερών πάπαλα τα δεδομένα. Επειδή δεν κατάλαβα.. Όταν κλεινεις την εφαρμογή παρότι μένει στο background δεν παγώνει ώστε να μη καταναλώνει τα δεδομένα; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Επειδή δεν κατάλαβα.. Όταν κλεινεις την εφαρμογή παρότι μένει στο background δεν παγώνει ώστε να μη καταναλώνει τα δεδομένα; Ξέχασα μια φορά στο Redmi Note ανοιχτή μία τέτοια εφαρμογή (είχα πατήσει το Home Button κι όχι το Back για να τερματιστεί) και σε λίγα λεπτά έλαβα SMS από τη Vodafone ότι έφτασα το 80% του όγκου δεδομένων. Γι αυτό το ψάχνω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ξέχασα μια φορά στο Redmi Note ανοιχτή μία τέτοια εφαρμογή (είχα πατήσει το Home Button κι όχι το Back για να τερματιστεί) και σε λίγα λεπτά έλαβα SMS από τη Vodafone ότι έφτασα το 80% του όγκου δεδομένων. Γι αυτό το ψάχνω. Αν δεν είδες με τα μάτια σου ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή έφαγε τα δεδομένα,τότε τσάμπα συζητάμε τόση ώρα . Μπορεί να φταίει χιλιαδυο για την ξαφνική κατανάλωση δεδομένων. Τελωσπαντων, είναι θεωρητική η συζήτηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα παιδιά :rolleyes: χθες τελικά παρήγγειλα την συσκευή από το vickmall και τους έστειλα mail για τα σχετικά της παραγγελίας, όμως ξέχασα να ρωτήσω αν ισχύει αυτό που είδα στο gsmarena ότι μπορεί να μπει microSD card μέχρι 32 GB στην θέση της 2ης sim.:!: (Memory: Card slot microSD, up to 32 GB (uses SIM 2 slot)) :confused:! Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό?Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) αδερφια Σκεφτομουν na αγορασω το μοντελακι αυτο ερχομαι απο ενα ΖΤΕ V5 2/8, εξαιρετικο κινητο, αλλα ΜΙΚΡΟ κ ψαχνομαι για μεγαλυτερο το meizu ειναι μεσα στα πλαNα Εναλλακτικα το yiahoo S3, to ASUS ZENPHONE 2, iuni u3, to kingzone Z1 και γενικα οτι εχει 5.5 ιντσες ΚΑΙ ΠΑΝΩ Το REDBULL ειναι ενα εξαιρετικο κινητο φοβερο οθονη κτλ για τα λεφτα π το πηρα. Βρισκω την οθονη του πια ΜΙΚΡΗ οπότε...TO .NOTE EINAI MONODROMOS ερωτησουλες για οποιον δε βαριεται να μου απαντησει... 1. Exei καλη οθονη? 2. Καλο GPS? 3. Lagkarei? 4. Καλη υποστηριξη (ειναι καλη η μαμισια ρομ κτλ) 5. Καμερα σε ημερα και νυκτα??? 6. ποιοτητα κατασκευης/μακροβιότητα?? 7. ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY (αν και τα φλασαρω και μονος μου, αλλα να ξερουμε)-ΤΟ ΡΟΥΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??θα παρει lolipop?? 8. ΙΜΕΙ εχει μοναδικο?? 9 ΑΠΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΙ? Στο Vickmall βγαινει στα 195 ευρω 10. Να το φερω με Singapoor post, ή NL? EYXARISTV GIA TO XRONO SAS -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited May 3, 2015 by navi55 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) αδερφια Σκεφτομουν na αγορασω το μοντελακι αυτο ερχομαι απο ενα ΖΤΕ V5 2/8, εξαιρετικο κινητο, αλλα ΜΙΚΡΟ κ ψαχνομαι για μεγαλυτερο το meizu ειναι μεσα στα πλαNα Εναλλακτικα το yiahoo S3, to ASUS ZENPHONE 2, iuni u3, to kingzone Z1 και γενικα οτι εχει 5.5 ιντσες ΚΑΙ ΠΑΝΩ Το REDBULL ειναι ενα εξαιρετικο κινητο φοβερο οθονη κτλ για τα λεφτα π το πηρα. Βρισκω την οθονη του πια ΜΙΚΡΗ οπότε...TO .NOTE EINAI MONODROMOS ερωτησουλες για οποιον δε βαριεται να μου απαντησει... 1. Exei καλη οθονη? 2. Καλο GPS? 3. Lagkarei? 4. Καλη υποστηριξη (ειναι καλη η μαμισια ρομ κτλ) 5. Καμερα σε ημερα και νυκτα??? 6. ποιοτητα κατασκευης/μακροβιότητα?? 7. ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY (αν και τα φλασαρω και μονος μου, αλλα να ξερουμε)-ΤΟ ΡΟΥΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??θα παρει lolipop?? 8. ΙΜΕΙ εχει μοναδικο?? 9 ΑΠΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΙ? Στο Vickmall βγαινει στα 195 ευρω 10. Να το φερω με Singapoor post, ή NL? EYXARISTV GIA TO XRONO SAS -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. ολα οσα ρωτας εχουν απαντηθει απλα δεν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις ουτε τα ελαχιστα. Edited May 3, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα παιδιά :rolleyes: χθες τελικά παρήγγειλα την συσκευή από το vickmall και τους έστειλα mail για τα σχετικά της παραγγελίας, όμως ξέχασα να ρωτήσω αν ισχύει αυτό που είδα στο gsmarena ότι μπορεί να μπει microSD card μέχρι 32 GB στην θέση της 2ης sim.:!: (Memory: Card slot microSD, up to 32 GB (uses SIM 2 slot)) :confused:! Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό?Ευχαριστώ πολύ :) Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον αλλά δε νομίζω να ισχύει, κάτι περισσότερο θα είχε πάρει το αυτί μας τόσον καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) αδερφια Σκεφτομουν na αγορασω το μοντελακι αυτο ερχομαι απο ενα ΖΤΕ V5 2/8, εξαιρετικο κινητο, αλλα ΜΙΚΡΟ κ ψαχνομαι για μεγαλυτερο το meizu ειναι μεσα στα πλαNα Εναλλακτικα το yiahoo S3, to ASUS ZENPHONE 2, iuni u3, to kingzone Z1 και γενικα οτι εχει 5.5 ιντσες ΚΑΙ ΠΑΝΩ Το REDBULL ειναι ενα εξαιρετικο κινητο φοβερο οθονη κτλ για τα λεφτα π το πηρα. Βρισκω την οθονη του πια ΜΙΚΡΗ οπότε...TO .NOTE EINAI MONODROMOS ερωτησουλες για οποιον δε βαριεται να μου απαντησει... 1. Exei καλη οθονη? 2. Καλο GPS? 3. Lagkarei? 4. Καλη υποστηριξη (ειναι καλη η μαμισια ρομ κτλ) 5. Καμερα σε ημερα και νυκτα??? 6. ποιοτητα κατασκευης/μακροβιότητα?? 7. ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY (αν και τα φλασαρω και μονος μου, αλλα να ξερουμε)-ΤΟ ΡΟΥΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??θα παρει lolipop?? 8. ΙΜΕΙ εχει μοναδικο?? 9 ΑΠΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΙ? Στο Vickmall βγαινει στα 195 ευρω 10. Να το φερω με Singapoor post, ή NL? EYXARISTV GIA TO XRONO SAS -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. ολα οσα ρωτας εχουν απαντηθει απλα δεν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις ουτε τα ελαχιστα. και εδω και στο νημα του jiayu s3 που κανεις τις ιδιες ακριβως ερωτησεις.... Edited May 3, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) αδερφια Σκεφτομουν na αγορασω το μοντελακι αυτο ερχομαι απο ενα ΖΤΕ V5 2/8, εξαιρετικο κινητο, αλλα ΜΙΚΡΟ κ ψαχνομαι για μεγαλυτερο το meizu ειναι μεσα στα πλαNα Εναλλακτικα το yiahoo S3, to ASUS ZENPHONE 2, iuni u3, to kingzone Z1 και γενικα οτι εχει 5.5 ιντσες ΚΑΙ ΠΑΝΩ Το REDBULL ειναι ενα εξαιρετικο κινητο φοβερο οθονη κτλ για τα λεφτα π το πηρα. Βρισκω την οθονη του πια ΜΙΚΡΗ οπότε...TO .NOTE EINAI MONODROMOS ερωτησουλες για οποιον δε βαριεται να μου απαντησει... 1. Exei καλη οθονη? 2. Καλο GPS? 3. Lagkarei? 4. Καλη υποστηριξη (ειναι καλη η μαμισια ρομ κτλ) 5. Καμερα σε ημερα και νυκτα??? 6. ποιοτητα κατασκευης/μακροβιότητα?? 7. ΕΧΕΙ GOOGLE PLAY (αν και τα φλασαρω και μονος μου, αλλα να ξερουμε)-ΤΟ ΡΟΥΤ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??θα παρει lolipop?? 8. ΙΜΕΙ εχει μοναδικο?? 9 ΑΠΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΙ? Στο Vickmall βγαινει στα 195 ευρω 10. Να το φερω με Singapoor post, ή NL? EYXARISTV GIA TO XRONO SAS -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ με την σύγκριση που παραθέτεις, γιατί υπάρχουν άλλα θέματα Για αυτό. Στα υπόλοιπα, έχουν δίκιο οι άλλοι που σου λένε ότι κακώς δεν ασχολήθηκες λίγο μόνος, αλλά ας σου πω λίγα πράγματα. Όλα που Ρωτάς είναι σούπερ και παίρνει google play και ροοτ πανεύκολα. LP θα πάρει σίγουρα. Μαγαζιά θα δεις Vickmall είναι κορυφαία επιλογή. Αν μένεις Β.ΕΛΛΑΔΑ, απέφυγε NL post. Edited May 3, 2015 by navi55 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ολα οσα ρωτας εχουν απαντηθει απλα δεν μπαινεις στον κοπο να διαβασεις ουτε τα ελαχιστα. Αντι να γραψεις 3-4 γραμμες να μου "την πεις" δεν απαντας 1-2 απο τις 10 ερωτησεις;;; Τον ιδιο χρονο θα χαλαγες, πιο εποιοδομητικα, και δε θυμαμαι να σε εχρισε κανενας εισαγγελεα. 2000+ posts ειναι αυτα, δεν παιζει να τα διαβασω ολα Πχ εχει μοναδικο ΙΜΕΙ, αναγραφομενο στην αποδειξη αγορας;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αντι να γραψεις 3-4 γραμμες να μου "την πεις" δεν απαντας 1-2 απο τις 10 ερωτησεις;;; Τον ιδιο χρονο θα χαλαγες, πιο εποιοδομητικα, και δε θυμαμαι να σε εχρισε κανενας εισαγγελεα. 2000+ posts ειναι αυτα, δεν παιζει να τα διαβασω ολα Πχ εχει μοναδικο ΙΜΕΙ, αναγραφομενο στην αποδειξη αγορας;;;; Αποφασισε πρωτα ποιο κινητο θες να αγορασεις,μετα ειναι ευκολο να διαβασεις το θεμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αποφασισε πρωτα ποιο κινητο θες να αγορασεις,μετα ειναι ευκολο να διαβασεις το θεμα του. Θα αποφασισω οταν μαθω εμπειριες χρηστων, βασει των ερωτησεων Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 αντι να απαντανε μερικοι βγαζουνε κακιες δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts