eduardo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εννοείς δεν έρχεται ειδοποίηση; Ναι,δεν ερχετε ειδοποιηση.εκανα lock και την εφαρμογη απο το task bar αλλα τιποτα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Ναι,δεν ερχετε ειδοποιηση.εκανα lock και την εφαρμογη απο το task bar αλλα τιποτα.:wacko: Φαντάζομαι έχεις δώσει permission από την εφαρμογή Security έτσι? Ανοίγεις Security -> Permission πάνω πάνω έχει 4 tabs. Ενεργοποίησε την εφαρμογή που θέλεις στο 1ο και στο 2ο tab και κάνε ένα restart. Εγώ αυτό έκανα και έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις σε όποιες εφαρμογές έχω ενεργοποιήσει Edited April 17, 2015 by tsport Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Ναι,τα ειχα απο την αρχη ετσι και το κινητο το εχω κανει restart ποσες φορες. Τελικα εδωσα δικαιωμα στο Docs to go που ειχα κλεισει κ τωρα ειναι οκ!!Βεβαια δεν καταλαβαίνω τι σχεσει ειχε αυτο αλλα τελος παντων. ολα οκ ευχαριστω Edited April 17, 2015 by eduardo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papapap Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παιδιά για να αλλάξω την οθόνη χρειάζεται μόνο digitizer ή lcd +digitizer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 καλησπερα σε ολους!εχω ενα προβλημα π ισως να ειναι γενικο,οταν μ στελνουν μια φωτογραφια στο facebook η ανεβαζουν,την διχνει τεραστεια κ η μιση φωτογραφια δεν φαινεται, ξερει κανεις αν αυτο μπορει να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 καλησπερα σε ολους!εχω ενα προβλημα π ισως να ειναι γενικο,οταν μ στελνουν μια φωτογραφια στο facebook η ανεβαζουν,την διχνει τεραστεια κ η μιση φωτογραφια δεν φαινεται, ξερει κανεις αν αυτο μπορει να διορθωθει? Αυτό φιλε είναι πρόβλημα της εφαρμογής Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_taz3 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Αυτό φιλε είναι πρόβλημα της εφαρμογής δηλαδη διορθωνεται κ αν μονο απο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) "Dear friend, Thanks so much for your support,and for each device,we have checked them carefully before shipping Let me explain to you for the central led light, this central led light of meizu m1 note was made by Fluorescent materials,was covered by Led light, so it seems just light half,in actually the whole central led light get light,It is just unevenly light if you want to learn more about it,you can go to meizu offical website to ask their online customer services, so please dont worry,there will have no problem for your device,thanks" Αυτή την απάντηση πήρα από vick. Τελικά με ηλιοθεραπεία (Όπως έχει αναφερθεί) θεραπεύεται; Edited April 17, 2015 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Το κινητό το έχω τώρα 2 εβδομάδες άψογο το μόνο που με χαλάει είναι ο ήχος του που είναι χαμηλός και κακής ποιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Το κινητό το έχω τώρα 2 εβδομάδες άψογο το μόνο που με χαλάει είναι ο ήχος του που είναι χαμηλός και κακής ποιότητας Εννοείς ο ήχος στις κλήσεις από το ακουστικό ή από το μεγάφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Και εγω το ιδιο προβλημα με τον ηχο (το μεγαφωνο) και δεν παιζει το candy crash saga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εννοείς ο ήχος στις κλήσεις από το ακουστικό ή από το μεγάφωνο; Τον ήχο από το μεγάφωνο εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Αυτό το είδατε; Έχει και Meizu σε πολύ καλές τιμές. Delivery από EU Warehouse σε 3 ημέρες χωρίς τελωνείο!!!!! Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Αυτό το είδατε; Έχει και Meizu σε πολύ καλές τιμές. Delivery από EU Warehouse σε 3 ημέρες χωρίς τελωνείο!!!!! Ναι αλλά είναι out of stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ναι αλλά είναι out of stock Σύντομα θα είναι και σε stock. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) δηλαδη τι εχει ο ηχος ρε παιδια?γιατι εγω που το εχω εδω και μηνες δεν εχω τοσο μεγαλο παραπονο.απλα μετα το update νομιζω οτι επεσε λιγο η ενταση αλλα και παλι ειναι αρκετα δυνατο και καθαρο Edited April 18, 2015 by fatsionas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Πηρα για τον αδερφο μου το συγκεκριμενο κινητο,μιας και πληρουσε ολες τις αναγκες του,και μου ανεφερε οτι το κυριως προβλημα του με αυτο ειναι οτι του crashαρει σχεδον καθε εφαρμογη, πχ το skype μπορει να κολλησει και να θελει restart το κινητο ή απλα να το πεταξει στην κεντρικη οθονη,του crashαρει η εφαρμογη των μνματων,το viber,το whats up. Γενικα τρωει φρικες το κινητο :P Επισης εχει καποια θεματα με την φωτεινοτητα οτι οταν τελειωνει μια κληση το κινητο παραμενει σκοτεινο στην τελευταια σκαλα φωτεινοτητας. Εψαχνα να βρω μεσα απο το κινητο αν υπαρχει πουθενα η επιλογη να ψαξει για updates ,αλλα δεν την βρηκα πουθενα.Εχει την εκδοση Flyme OS 4.2.0.2U.Μηπως μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ με το πως και απο που θα κανουμε το τελευταιο update για την συσκευη,μπας και φτιαχτει κανενα απο τα προβληματα του? Ευχαριστω οποιον ασχολειθει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Και εγώ ικανοποιημένος από το ηχείο. Δεν σε κουφαινει αλλά καθαρό και αξιοπρεπες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 πηγαινε στο εικονιδιο που λεει αναβαθμιση η flyme κατι και πατα και μπες και λογικα θα σου βγαλει update.πατα και θα τα κανει ολα μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Α δεν ηξερα οτι εχει εφαρμογη γιαυτο. Καλη φαση,λεει οτι εχει βγει η .4U.Tελεια,σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το ηχειο πραγματι δεν ειναι απ τα δυνατα του σημεια. Σε σχεση με το πολυ καλο (στον ηχο) Idol X+ το M1 αν και δυνατοτερο εχει λιγοτερο ποιοτικο ηχο. Τιποτα τραγικο ομως, απλα λιγο μετρια ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Το μαγαζί ειναι ελεγμενα (από πολλους) αξιόπιστο, εξαιρετικα χαμηλη τιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Το μαγαζί ειναι ελεγμενα (από πολλους) αξιόπιστο, εξαιρετικα χαμηλη τιμή.. Τα μεταφορικα ποσο ειναι? Γιατι free shipping δεν βλεπω... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Τα μεταφορικα ποσο ειναι? Γιατι free shipping δεν βλεπω... στην τιμή εκτός απο μεταφορικά θα πρέπει να προσθέσεις και την προμήθεια αν πληρώσεις με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 τα μεταφορικα παιδια τσαμπα ειναι, απλά σου παιρνει προμήθεια 3.5% paypal, 6 δολλάρια περιπου...Βαζεις και ενα κουπονι 3$ (και εχω και μια υπονοια πως με register σου δινουν και κουπονι επιπλεον 2$) και έρχεσαι η μια η αλλη...γυρω στα 172-173 δολλάρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts