Saleakos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ναι οι άλλες συσκευές μου όμως δουλεύουν μία χαρά. εγω απο φιλους που μιλαω μια διαφορες συσκευες εχουν προβληματα ολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 εγω απο φιλους που μιλαω μια διαφορες συσκευες εχουν προβληματα ολοι Ναι ίσως να έχεις δίκιο γιατί δοκίμασα με Line, Hangouts και έκανε κανονικά. Θα δουμε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μα καλα απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2015 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ακομα να ρθει στο γαλατσι. Με το μουλάρι το φέρνουν... Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μα καλα απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2015 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ακομα να ρθει στο γαλατσι. Με το μουλάρι το φέρνουν... Και μένα έκανε αρκετές μέρες, πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι έχουν χάσει τη μπάλα λόγω εορτών Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μα καλα απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2015 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ακομα να ρθει στο γαλατσι. Με το μουλάρι το φέρνουν... υπομονη γειτονα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Μα καλα απο ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2015 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Ακομα να ρθει στο γαλατσι. Με το μουλάρι το φέρνουν... Ακριβως στα ιδια φιλε μου! Υπομονη, καποτε θα ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο το κινητό ακούω ήχο αλλά δεν ανοίγει η οθόνη παρά μόνο με μεγάλη καθυστέρηση ή αν πατήσω το power button. Αν είναι ξεκλείδωτο παραμένει στο παράθυρο που βρίσκομαι και ακούω πάλι μόνο ήχο χωρίς να μου πετάει το ποιος με καλεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο το κινητό ακούω ήχο αλλά δεν ανοίγει η οθόνη παρά μόνο με μεγάλη καθυστέρηση ή αν πατήσω το power button. Αν είναι ξεκλείδωτο παραμένει στο παράθυρο που βρίσκομαι και ακούω πάλι μόνο ήχο χωρίς να μου πετάει το ποιος με καλεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Re flash την Ρομ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 υποθέτω πως οσοι εχετε προβληματα σε εφαρμογες με ειδοποιησεις και ρέστα, εχετε πάει στην εφαρμογη security, εχετε δωσει πρόσβαση σε οτι μπορει να ζητούν και καθώς και autostart. Εγω στην αρχή που ειχα θεμα με ειδοποιησεις, τελικα απο εκει το ελυσα το προβλημα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 υποθέτω πως οσοι εχετε προβληματα σε εφαρμογες με ειδοποιησεις και ρέστα, εχετε πάει στην εφαρμογη security, εχετε δωσει πρόσβαση σε οτι μπορει να ζητούν και καθώς και autostart. Εγω στην αρχή που ειχα θεμα με ειδοποιησεις, τελικα απο εκει το ελυσα το προβλημα. Ναι, σωστός το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι με το messenger όπου κάποιες φορές μου στέλνουν μήνυμα και δεν εμφανίζεται το pop up του μηνύματος. Το έλυσα πάντως κάνοντας lock την εφαρμογή στο taskbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eduardo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ναι, σωστός το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι με το messenger όπου κάποιες φορές μου στέλνουν μήνυμα και δεν εμφανίζεται το pop up του μηνύματος. Το έλυσα πάντως κάνοντας lock την εφαρμογή στο taskbar πως το εκανες αυτο?μπορεις να στειλεις φωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 [ATTACH]59533[/ATTACH]πως το εκανες αυτο?μπορεις να στειλεις φωτο? [ATTACH]59533[/ATTACH] Πατάς παρατεταμενα πάνω στην εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 [ATTACH]59533[/ATTACH] Πατάς παρατεταμενα πάνω στην εφαρμογη. ωπα της... τι κολπο ειναι τούτο? :X Δεν το ξερα. Υποθέτω πως στην ουσία δεν επιτρέπει την εφαρμογή να γινει offload απ την μνημη... ορθον? Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonybgt100 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 ωπα της... τι κολπο ειναι τούτο? :X Δεν το ξερα. Υποθέτω πως στην ουσία δεν επιτρέπει την εφαρμογή να γινει offload απ την μνημη... ορθον? Σωστοοοοός, όμως να ξέρεις τρώει παραπάνω μπαταρία έτσι. Παντως ψάξε γενικά κάνα βιντεακι στο YouTube για το πως δουλεύει το flyme έχει πολλές λειτουργίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπερα! Εχω σχεδον καταλήξει στην παραπανω συσκευη.. Εχει κανενα προβλημα? Τι να ζητησω απο το καταστημα? Μπαταρια, ποιοτητα κατασκευης? Gaming.. Και τελος λευκο ή μπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι dual sim active???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι dual sim active???? http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-6890.php εδω εισαι... η και εδώ http://www.meizu.com/en/products/m1note/features.html καλή αναγνωση. Edited April 14, 2015 by Alphaleader Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπερα! Εχω σχεδον καταλήξει στην παραπανω συσκευη.. Εχει κανενα προβλημα? Τι να ζητησω απο το καταστημα? Μπαταρια, ποιοτητα κατασκευης? Gaming.. Και τελος λευκο ή μπλε? Έχεις σχεδόν καταλήξει και Ρωτάς ταυτόχρονα σε 4-5 διαφορετικά θέματα συσκευών; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Όταν με καλούν και είναι κλειδωμένο το κινητό ακούω ήχο αλλά δεν ανοίγει η οθόνη παρά μόνο με μεγάλη καθυστέρηση ή αν πατήσω το power button. Αν είναι ξεκλείδωτο παραμένει στο παράθυρο που βρίσκομαι και ακούω πάλι μόνο ήχο χωρίς να μου πετάει το ποιος με καλεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Μήπως το έκανες root και έκανες τη διαδικασία με το terminal για να φτιάξεις τον ήχο κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Έχεις σχεδόν καταλήξει και Ρωτάς ταυτόχρονα σε 4-5 διαφορετικά θέματα συσκευών; Εξου και το σχεδον.. Τα αλλα τα απεκλεισα λογω ονοματος meizu.. Ειναι παρεμφερείς οι συσκευες γι αυτο προβληματιζομουν τοσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lef7 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Μήπως το έκανες root και έκανες τη διαδικασία με το terminal για να φτιάξεις τον ήχο κλήσης; Όχι δεν έχω κάνει root. Ξαναφλάσαρα τη ρομ (Α) και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, είναι θέμα το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Όχι δεν έχω κάνει root. Ξαναφλάσαρα τη ρομ (Α) και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, είναι θέμα το συγκεκριμένο. Εγώ αν ανοίξω τις επαφές, μου δείχνει τη λίστα κανονικά και αν πατήσω πάνω σε κάποια μπορεί να κάνει μέχρι και 10'' να την ανοίξει. Άλλες φορές την ανοίγει μπαμ μπαμ.Έχω τις επαφές στο Google, μετά κατάργησα το Google και τις πέρασα στο flyme μπας και άλλαζε τπτ αλλά καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μήπως φταίει ο launcher; Εμένα με tsf πετάνε οι επαφές μέσω του google contacts. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsport Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μήπως φταίει ο launcher; Εμένα με tsf πετάνε οι επαφές μέσω του google contacts. Ο default είναι. Δούλευε μια χαρά μέχρι μερικές μέρες πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 κατι παιζει με τις επαφες μετα το update, οταν το βαζω στα αγγλικα δεν μου τις εμφανιζει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts